Anladım, o zaman eğer canım gerçekten çok isterse az bir miktarda kendim pişirip yiyeceğim...
Teşekkürler cevabın için.
kızlar meyveli soda konusunda ne düşünüyosunuz ben yazın çok içerim. doktoruna soran var mı ben unutmuşum sormayı zararlı mıdır sizce haftada 2-3 gün içmek...
Güle güle kullan cnm eşinde ne güzel beğenerek almıştır şimdi kızı giyecek ne mutlu ona...
yaa inanamıyorummmm. öle ilginç bişey olduki kızlar. bebiş bugün durmadan kıpraşıyordu. kamerayı aldım dedim sağlam bişey kaydediyim babası sorarsa yollarım. sora aklıma geldi. artık dayanabiliyorum diye babasının bi şarkısını açtım. dedim daha çok hareket eder kıpraşır bende kaydederim. ama durdu hareketleri. uyudu rahatladı bişey. dedim heralde uyudu nede olsa bu haftalarda çok az duyuyor. kapadım müziği aman allahımmmmmm bir anda vurmaya başladı. ama nasıl. dedim benmi yanlış algılıyorum acaba. yine açtım müziği gene aynı. şimdi bağımlı bişekilde beyefendiyi dinliyoruz:))) susunca tekmeliyor. bende sordum olabilirmi diye. olabilirmiş. duyma olayı başladığı ama her hamilelikte aynı gelişmediği için olabilirmiş. sanırım bi yaşıma daha girdim:))) hala inanamıyorum yani. acaba abartıyormuyum diorum ama yanımda olsanız anlarsınız cidden. belki genel olarak müziğe karşı tepkisi. hani babası ile ilgili değil bilmiyorum çok ilginç.
Güle güle kullan cnm eşinde ne güzel beğenerek almıştır şimdi kızı giyecek ne mutlu ona...
cnm aldınmı pant. ?? ben bej rengini aldım baharda kullanışlı olur die... ama aklım dier renklerde kalmadı deil.. :))) bide eve gelince farkettim paçası geniş ya içinde ip var böle paçayı büzüpte giyebiliomuşsun :)) kikikiki biras saftiriğim eve gelince fakettim :)))))))
şekerim, biz dün akşam eşimle ilk defa bebeği dışardan hissettik... böle elimizi karnıma koyunca tekmeleri hissedilio artık hafif hafif... eşim ilk hissedince bastı çığlığı çok komiktii :)))))) çok tatlı bi histi...
ya kızlar bide yardımınıza ihtiyacım varrr... sabah uyandığımdan beri çok fena gazım var bağırsaklarımda ama kurtulamıorum... ne iyi gelir ne yapmam lazım??? yardımcı olurmusunuz??
my_little_sunshine
cnm sana hergun yedigim orenk bir menumu yazsam yorumlar misin?
bazi eksiklerim oldugunu biliyorum ama istahim elvermedigi icin onlari yiyemiyorum cnm
sabah
1 bardak m.suyu
1 ad.yumurta ile peynirli omlet
1 kk ezine peyniri
salatalik, cherry domates
(bazen bikac yesil zeytin)yarim simit
ara
2-3 ad. ceviz
ogle
1 pors.kuru baklagil
1 pors.pilav
cacik
---ya da
1 por.z.yagli sebze, pilav cacik
--- ya da
1 kase corba, salata, 1 parca ekmek
---haftada 1 gun
balik, salata
---haftada 1 gun
kirmizi et (sogansiz kofte, doner ya da iskender)
ara
yarim simit
1 parca ezine peynir
domates, salatalik,
aksam
corba, salata, bir parca ekmek, yogurt/ayran
--ya da
1 tabak yogurtlu makarna, salata
--ya da
sebze yemegi, corba, salata
--ya da 1pors.pilav, 1-2 ad.izgara kofte, ayran
ara
meyve 1elma 1 portakal
ya da
1 portakal 1 kivi yiyorum genelde.
sut icemiyorum yerine peynir yogurt ve cacik/ayran yemeye dikkat ediyorum canim.
hergun meyvem var
haftada 1 balik , 1 kirmizi et var
haftada 1 kuru baklagil yemeye calisiyorum
hergun 1 yumurta yiyorum
hic cay kahve icmiyorum
bikac ceviz ya da baska k.yemis yiyorum hergun
bol su iciyorum
iyi mi sence ???
he heeee
sev_rey, canim kac ay gecti bi alinti yaparak yanitlamaya alisamadin mesajlari.
sen yaziyosun biz de 5-10 sn dusunuyoruz, Allah allah bu kime , bana mi acaba falan diye
sirin sey seni
:))) ne güzell desene o da müzisyen olacak.
peppermit cnm benim onun nasıl yapıldığını biliyorum ama sayfalarda çok yer kaplamasın diye öyle yapıyorum, yoksa topikde baya uzun zamandır varım cnm ben de...
Canım kekik demle o da gaza çok iyi geliyor veyahu kimyon olabilir bunların yan etkisi de yok
Bence genel hatlarıyla gayet güzel ama diyetin yağ oarnı biraz yüksek geldi bana :) Bunda da simitlerin önemli katkısı olduğunu belirtebilirim. 1 tekli simit = 4 ince dilim( 100 g) ekmek + 2 yemekkaşığı sıvıyağa eş değer . birde proteini ( et grubunu ) biraz daha arttırabilirsin.mesela 2 gün et gibi ve bu etleri de yağsız pişirilmiş olarak tercih etmen daha sağlıklı olur iskender kebap gibi yiyecekler hem besin değeri açısından zayıf hem de çok fazla yağ içeriyor. Hızlı kilo alımına neden olabilir. Haftada 1 değil de ayda 1 gibi tereyağ ekletmeden tükertirsen daha iyi olur. Meyveleri akşama yığmaktanda diğer aralara bölüştürebilirsin böylece daha dengeli bir beslenme örüntüsüne sahip olursun. Kurubaklagiller iyi birer protein ve demir kaynağıdır. Haftada 2 -3 defa tüketilmesi daha iyi olabilir. Gaz yapmaması açısından da kimyon eklenerek pişirilmesinde fayda var. :)))
Sevgiler...
peppermit cnm benim onun nasıl yapıldığını biliyorum ama sayfalarda çok yer kaplamasın diye öyle yapıyorum, yoksa topikde baya uzun zamandır varım cnm ben de...
Bence genel hatlarıyla gayet güzel ama diyetin yağ oarnı biraz yüksek geldi bana :) Bunda da simitlerin önemli katkısı olduğunu belirtebilirim. 1 tekli simit = 4 ince dilim( 100 g) ekmek + 2 yemekkaşığı sıvıyağa eş değer . birde proteini ( et grubunu ) biraz daha arttırabilirsin.mesela 2 gün et gibi ve bu etleri de yağsız pişirilmiş olarak tercih etmen daha sağlıklı olur iskender kebap gibi yiyecekler hem besin değeri açısından zayıf hem de çok fazla yağ içeriyor. Hızlı kilo alımına neden olabilir. Haftada 1 değil de ayda 1 gibi tereyağ ekletmeden tükertirsen daha iyi olur. Meyveleri akşama yığmaktanda diğer aralara bölüştürebilirsin böylece daha dengeli bir beslenme örüntüsüne sahip olursun. Kurubaklagiller iyi birer protein ve demir kaynağıdır. Haftada 2 -3 defa tüketilmesi daha iyi olabilir. Gaz yapmaması açısından da kimyon eklenerek pişirilmesinde fayda var. :)))
Sevgiler...
selam kızlar
bugün 4lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı
selam kızlar
selam kızlar
dusunceli arkadasim benim.
biliyorum cnm uzun zamandir beraberiz ;-)
canim ben eskiden hep kepek ekmegi ya da tahilli ekmekler tuketirdim, hamilelikte ekmekten tiksindim, cok cok sinirli tuketebiliyorum, tek yiyebildigim simit.
ayni sekilde kirmizi etten de tiksindim. hic yiyemiyordum doktor yemen lazim dedi, doner olarak mi kofte olarak mi nasil yiyebiliyorsan oyle ye dedi
simdi esim yaparsa sogansiz kofte 1-2 tane zorla yiyebiliyorum.
bir de h.sonlari yemege cikariyor beni iskender yiyebiliyroum, o yogurtlu ekmekli filan ya e gibi gelmiyor :-(
kuru baklagilleri artiririm cnm. isyerinde ciktikca aliyorum zaten.
cok cok sagol canim yorumlarin icin.
selam kızlar
dusunceli arkadasim benim.
biliyorum cnm uzun zamandir beraberiz ;-)
canim ben eskiden hep kepek ekmegi ya da tahilli ekmekler tuketirdim, hamilelikte ekmekten tiksindim, cok cok sinirli tuketebiliyorum, tek yiyebildigim simit.
ayni sekilde kirmizi etten de tiksindim. hic yiyemiyordum doktor yemen lazim dedi, doner olarak mi kofte olarak mi nasil yiyebiliyorsan oyle ye dedi
simdi esim yaparsa sogansiz kofte 1-2 tane zorla yiyebiliyorum.
bir de h.sonlari yemege cikariyor beni iskender yiyebiliyroum, o yogurtlu ekmekli filan ya e gibi gelmiyor :-(
kuru baklagilleri artiririm cnm. isyerinde ciktikca aliyorum zaten.
cok cok sagol canim yorumlarin icin.
oh oh ne güzel..maşallah bende sonucumu bekliyorum...
Hadi gözün aydın, bende 3 lü sonuçlarını bekliyorum bir saate mail atacaklar.
gözünaydın cnm çok sevindim senin için....
aynı şekilde bende kırmızı etten tiksiniyorum. hamilelik önceside yemezdim. senin gibi tek yiyebildiğim iskender.
ohh maşallahgözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?