2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım, o zaman eğer canım gerçekten çok isterse az bir miktarda kendim pişirip yiyeceğim...

Teşekkürler cevabın için.

Ne demek zavkle.. :) İstediğiniz zaman sorabilirsiniz yardımcı olabilirsem ne mutlu...

kızlar meyveli soda konusunda ne düşünüyosunuz ben yazın çok içerim. doktoruna soran var mı ben unutmuşum sormayı zararlı mıdır sizce haftada 2-3 gün içmek...

Meyveli sodalar genelinde tatlandırıcı içeriyor ve sade maden suyu gibi doğal koşullarda oluşmuyor. Karbon gibi aslında tüm biraylere zararlı gazlar ile asitlendiriliyor ben gelen danışanlarıma önermiyorum. Hatta sadece meyveli soda değil tatlandırıcı içeren hiçbir ürünü, % 100 bile dese hazır meyve sularını önermiyorum.

Güle güle kullan cnm eşinde ne güzel beğenerek almıştır şimdi kızı giyecek ne mutlu ona...

he heeee

sev_rey, canim kac ay gecti bi alinti yaparak yanitlamaya alisamadin mesajlari.
sen yaziyosun biz de 5-10 sn dusunuyoruz, Allah allah bu kime , bana mi acaba falan diye

sirin sey seni

:))) ne güzell desene o da müzisyen olacak.

o zaman meyveli soda içmemek lazım iyice ikna oldum. soda-limon içerim ara ara napalım..

peppermit cnm benim onun nasıl yapıldığını biliyorum ama sayfalarda çok yer kaplamasın diye öyle yapıyorum, yoksa topikde baya uzun zamandır varım cnm ben de...

Canım kekik demle o da gaza çok iyi geliyor veyahu kimyon olabilir bunların yan etkisi de yok

Bence genel hatlarıyla gayet güzel ama diyetin yağ oarnı biraz yüksek geldi bana :) Bunda da simitlerin önemli katkısı olduğunu belirtebilirim. 1 tekli simit = 4 ince dilim( 100 g) ekmek + 2 yemekkaşığı sıvıyağa eş değer . birde proteini ( et grubunu ) biraz daha arttırabilirsin.mesela 2 gün et gibi ve bu etleri de yağsız pişirilmiş olarak tercih etmen daha sağlıklı olur iskender kebap gibi yiyecekler hem besin değeri açısından zayıf hem de çok fazla yağ içeriyor. Hızlı kilo alımına neden olabilir. Haftada 1 değil de ayda 1 gibi tereyağ ekletmeden tükertirsen daha iyi olur. Meyveleri akşama yığmaktanda diğer aralara bölüştürebilirsin böylece daha dengeli bir beslenme örüntüsüne sahip olursun. Kurubaklagiller iyi birer protein ve demir kaynağıdır. Haftada 2 -3 defa tüketilmesi daha iyi olabilir. Gaz yapmaması açısından da kimyon eklenerek pişirilmesinde fayda var. :)))

Sevgiler...

:))) ne güzell desene o da müzisyen olacak.

aman olmasın:)) bilmem olsamı acaba??:)) bilemedim. ben balerin yapmak istiyordum ama tabi onun tercihi neye yeteneği ve isteği varsa.

peppermit cnm benim onun nasıl yapıldığını biliyorum ama sayfalarda çok yer kaplamasın diye öyle yapıyorum, yoksa topikde baya uzun zamandır varım cnm ben de...

hihi kaplasın canım boşver bütün topik bizim:)

valla sen olmasan:)) sayende bu topikteki bütün bebekler dengeli beslenme ile yetişicek:))

dusunceli arkadasim benim.
biliyorum cnm uzun zamandir beraberiz ;-)

canim ben eskiden hep kepek ekmegi ya da tahilli ekmekler tuketirdim, hamilelikte ekmekten tiksindim, cok cok sinirli tuketebiliyorum, tek yiyebildigim simit.
ayni sekilde kirmizi etten de tiksindim. hic yiyemiyordum doktor yemen lazim dedi, doner olarak mi kofte olarak mi nasil yiyebiliyorsan oyle ye dedi
simdi esim yaparsa sogansiz kofte 1-2 tane zorla yiyebiliyorum.
bir de h.sonlari yemege cikariyor beni iskender yiyebiliyroum, o yogurtlu ekmekli filan ya e gibi gelmiyor :-(
kuru baklagilleri artiririm cnm. isyerinde ciktikca aliyorum zaten.

cok cok sagol canim yorumlarin icin.

selam kızlar
bugün 4lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı

aynı şekilde bende kırmızı etten tiksiniyorum. hamilelik önceside yemezdim. senin gibi tek yiyebildiğim iskender.

selam kızlar
bugün 4lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı

ohh maşallahgözün aydın canım

canım bende tavuk ve balık yiyemiyorum ilkinde de tiksinmiştim bunda da

oh oh ne güzel..maşallah bende sonucumu bekliyorum...

Hadi gözün aydın, bende 3 lü sonuçlarını bekliyorum bir saate mail atacaklar.

gözünaydın cnm çok sevindim senin için....

aynı şekilde bende kırmızı etten tiksiniyorum. hamilelik önceside yemezdim. senin gibi tek yiyebildiğim iskender.

ohh maşallahgözün aydın canım

çok sağolun kızlar
biz 3lü testi yapmadık doktorum gerek görmedi 2li bide 4lü testi yaptırdık onlarda temiz çıktı şükür

eyeszay canım dün geçmişe bakarken eşinin aradığını okudum canım çok sevindim inşallah bundan sonra hepberaber olursunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…