kızlar meyveli soda konusunda ne düşünüyosunuz ben yazın çok içerim. doktoruna soran var mı ben unutmuşum sormayı zararlı mıdır sizce haftada 2-3 gün içmek...
eyeszay canım dün geçmişe bakarken eşinin aradığını okudum canım çok sevindim inşallah bundan sonra hepberaber olursunu
valla sen olmasan:)) sayende bu topikteki bütün bebekler dengeli beslenme ile yetişicek:))
dusunceli arkadasim benim.
biliyorum cnm uzun zamandir beraberiz ;-)
canim ben eskiden hep kepek ekmegi ya da tahilli ekmekler tuketirdim, hamilelikte ekmekten tiksindim, cok cok sinirli tuketebiliyorum, tek yiyebildigim simit.
ayni sekilde kirmizi etten de tiksindim. hic yiyemiyordum doktor yemen lazim dedi, doner olarak mi kofte olarak mi nasil yiyebiliyorsan oyle ye dedi
simdi esim yaparsa sogansiz kofte 1-2 tane zorla yiyebiliyorum.
bir de h.sonlari yemege cikariyor beni iskender yiyebiliyroum, o yogurtlu ekmekli filan ya e gibi gelmiyor :-(
kuru baklagilleri artiririm cnm. isyerinde ciktikca aliyorum zaten.
cok cok sagol canim yorumlarin icin.
selam kızlar
bugün 4lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı
:)çok saol canım
selam kızlar
bugün 4lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı
canım bende tavuk ve balık yiyemiyorum ilkinde de tiksinmiştim bunda da
ee ne güzel olacak işte... Umarım işinize yarıyordur verdiğim bilgiler.
O zaman yediğin iskenderi deminde belirrtiğim gibi yağ ekletmeden yersen en azından fazladan kalori almazsın :)) Bir şey değil !
canım bende tavuk ve balık yiyemiyorum ilkinde de tiksinmiştim bunda da
ee ne güzel olacak işte... Umarım işinize yarıyordur verdiğim bilgiler.
O zaman yediğin iskenderi deminde belirrtiğim gibi yağ ekletmeden yersen en azından fazladan kalori almazsın :)) Bir şey değil !
Kızlar, bebeğin hareketlerini en erken kaçıncı haftada hissettiniz.Ben 16+5 im, ama bebek her gittiğimde 1 hafta da önden gidiyor muhtemelen 17+5 gibidir şu an. Sizce ben ne zaman hissederim. Bi kere pıt pıt diye göbeğimin altında bişeyler hissettim ama sonra olmadı.
güzel dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkur ediyorum. ancak dediğim gibi daha olan biten hiçbişey yok arkadaşlar. ben sadece artık bebekle ilgilenecek diye seviniyorum. biz bidaha biraraya gelirmiyiz bilemem.
bebeğimin hareketlerini ilk 17. haftada hissettim. daha öncede hissediyordum muhtemelen ama gazdır falan diye geçiştiriyordum. şu anda 19. haftadayım ve artık pıt pıtlar gayet sağlam hareketler şeklini aldı:)) her hareket ettiğinde günde birsürü kez hissediyorum. hatta dışarıdanda görülüyor:)) derim ince ve zayıf olmamın bunda etkisi varmış.
Bir ben hissedemedim zaten
canim eyszay'a bakip da moralini bozma;
o ekstrem bi ornek aramizda.
cok cok zayif. nerdeyse karnina ellese bebegine dokunacak ..
22. haftaya kadar uzayabilir hissetmen bu normal
kizlaaaaarrrr
bir anket yapiyorum
sizce benim bebegimin cinsiyeti ne olacak ?? icinize ne doguyorrr
:79: :80: :81:
canım ben 13. haftalarda arada hissediyordum ama gazmı değilmi diye düşünüyodum ama 1 haftadır tam net hissediyorumKızlar, bebeğin hareketlerini en erken kaçıncı haftada hissettiniz.Ben 16+5 im, ama bebek her gittiğimde 1 hafta da önden gidiyor muhtemelen 17+5 gibidir şu an. Sizce ben ne zaman hissederim. Bi kere pıt pıt diye göbeğimin altında bişeyler hissettim ama sonra olmadı.
çok sağol canımGözün aydın canım çok sevindim adına, hepimizin böyle güzel haberleriyle şenlensin burası.
çok sağol tatlımgözün aydın canım aman iyi çıksın masallah
kizlaaaaarrrr
bir anket yapiyorum
kizlaaaaarrrr
bir anket yapiyorum
kizlaaaaarrrr
bir anket yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?