2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar meyveli soda konusunda ne düşünüyosunuz ben yazın çok içerim. doktoruna soran var mı ben unutmuşum sormayı zararlı mıdır sizce haftada 2-3 gün içmek...

canım bana dr. herzaman sade soda iç.içinede limon sık demişti..meyveli sodalar doğal değil ya.pek önermiyolar..ayrıca gereksiz şekeri alıyoruz bu şekilde...soda dediğimizde madensuyu yada mineralli su..

valla sen olmasan:)) sayende bu topikteki bütün bebekler dengeli beslenme ile yetişicek:))

ee ne güzel olacak işte... Umarım işinize yarıyordur verdiğim bilgiler.

O zaman yediğin iskenderi deminde belirrtiğim gibi yağ ekletmeden yersen en azından fazladan kalori almazsın :)) Bir şey değil !

Kızlar, bebeğin hareketlerini en erken kaçıncı haftada hissettiniz.Ben 16+5 im, ama bebek her gittiğimde 1 hafta da önden gidiyor muhtemelen 17+5 gibidir şu an. Sizce ben ne zaman hissederim. Bi kere pıt pıt diye göbeğimin altında bişeyler hissettim ama sonra olmadı.

canım bende tavuk ve balık yiyemiyorum ilkinde de tiksinmiştim bunda da

BEN DE BALİK YİYEMİYORDUM YENİ YENİ BASLADİM YEMEYE
onu da kendim yapamam da isyerinde cikiyor oyle yiyorum cnm

tavugu hic yemesen de olur dedi doktorum

tamam cnm oyle yaparimm

canım bende tavuk ve balık yiyemiyorum ilkinde de tiksinmiştim bunda da

ben de aynen bir kez hissettim pitpitlari gerisi yok..

simdi biseyler hissediyorum yine ama bebek mi anlayamiyorum

ama o pitpitlar bayag netti, gecen haftaydi

güzel dileklerde bulunan bütün arkadaşlara teşekkur ediyorum. ancak dediğim gibi daha olan biten hiçbişey yok arkadaşlar. ben sadece artık bebekle ilgilenecek diye seviniyorum. biz bidaha biraraya gelirmiyiz bilemem.

bebeğimin hareketlerini ilk 17. haftada hissettim. daha öncede hissediyordum muhtemelen ama gazdır falan diye geçiştiriyordum. şu anda 19. haftadayım ve artık pıt pıtlar gayet sağlam hareketler şeklini aldı:)) her hareket ettiğinde günde birsürü kez hissediyorum. hatta dışarıdanda görülüyor:)) derim ince ve zayıf olmamın bunda etkisi varmış.

Bir ben hissedemedim zaten

kizlaaaaarrrr

bir anket yapiyorum

sizce benim bebegimin cinsiyeti ne olacak ?? icinize ne doguyorrr

:79: :80: :81:

canim eyszay'a bakip da moralini bozma;
o ekstrem bi ornek aramizda.

cok cok zayif. nerdeyse karnina ellese bebegine dokunacak ..
22. haftaya kadar uzayabilir hissetmen bu normal

Aynen ben de en son 22.haftaya göre ayarladım kendimi, o zaman kesin hissedecem diye...
Neyse 2hafta fln kaldı zaten, bekliyorum.

canım ben 13. haftalarda arada hissediyordum ama gazmı değilmi diye düşünüyodum ama 1 haftadır tam net hissediyorum
Gözün aydın canım çok sevindim adına , hepimizin böyle güzel haberleriyle şenlensin burası.
çok sağol canım
gözün aydın canım aman iyi çıksın masallah
çok sağol tatlım
kizlaaaaarrrr

bir anket yapiyorum

canım banada erkek gibi doğdu

kizlaaaaarrrr

bir anket yapiyorum

Sanki oğlun olacakmış gibi geliyor bana göre.

Bende hala cinsiyetini öğrenmedim, ankette bende varım, beni de tahmin edin bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…