2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben her daim açım ki eheueh...ama o sabah erken saatte açlıktan uyanıp sonra birşey yemeden uyumaya çalışmak çooooooooooooook zor

Hippy34, cok sirin.... Kac kilo almistin hatirlayamadim? Asagi yukari ayni gibiyiz sanirim.:13:

Hippy34. dun aksamki menu'nu okudum, super!!! Afiyet olsun.
hehe benim rekora ulaştın mı yaw???ben 6 kiloya yakın aldım daha 20.hafta olmadan...vallaha Cts gittik doktora...menumu değiştirdim kızlar ...napiyim daha yolun yarısına yeni geldik...şaka maka top mop diye diye harbi şişip patlayacağım sanırsam
kızlar meyveli soda konusunda ne düşünüyosunuz ben yazın çok içerim. doktoruna soran var mı ben unutmuşum sormayı zararlı mıdır sizce haftada 2-3 gün içmek...
yaa ben ilk gittiimde doktora daha hamilelik başında bunu sormuştum..o da ben hamile kalana kadar deli gibi kola içen biri olduuum için...sodayı önerdi tabi ama ben sade sodayla aramın çok iyi olmadıını söledimde...dedi ki zaten 6.aya kadar soda içeceksin,izin o zamana kadar dedi...o zaman nadiren limonlu soda iç didi...içios biz de arada napalım

selam kızlar
bugün 4lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı

canım çoooooooooooook sevindim :)

Bir ben hissedemedim zaten

bir de ben...daha dorusu bişiler var da o bişiler o mu bilemedim hala ehehe:)

merhaba kizlar bi gün girmedim nete ama neler neler yazilmis oku oku bitiremedim valla :)

hastanelerden bahsetmissiniz, bebek kiyafetlerinden,cinsiyetlerden vs vs...

hastane,bebek kiyafetleri,hamile kiyafetleri konularina katilamicam cünkü almanyada olunca hepsi farkli oluyo sadece hamile ve bebek kiyafetleri icin bi yer önerebilirim H&M forum istanbulda var sanirim cok güzel seyler oluyo imkani olanlar bi gidip bakabilirler
senerd arkadasim sende benim gibi yutrdisindasin sanirim burda hersey biraz farkli oldugu icin formda arkadaslar testlerden ultrasondan falan bahsedince insanin akli karisiyo dogal olarak eger sende almanyadaysan paylasabiliriz burdan hamileligimiz süresince yasadiklarimizi

veeee Gözdecim esinle iletisim kurabilmis olmana cok sevindim ne olursa olsun bebegini sahiplenip onunla ilgilenmesi cok büyük bi gelisme canim insallah hersey gönlünce olur

son olarak bende bebegimin hareketlerini iyice hissetmeye basladim böyle pit pit atiyo sürekli geceleri yattigimda daha da bi cosuyo hatta bazen tamamen döndügünü bile hissediyorum böyle garip bi duygu bi de 25inde gidip cinsiyetini ögrenebilsem ne güzel olur :)))

Offff! Çok sıkıcı bekle bekle zaman geçmiyor. 18:00 da dr. muayenem var saat 17:30 olsa da çıksam : Bakalım cinsiyetini gösterecek mi bizim ki ? Gerçi ondan da korkuyorum ya yanlış görürse dr. Adrenalin hat safhada bekliyorum.

Sanki oğlun olacakmış gibi geliyor bana göre.

Bende hala cinsiyetini öğrenmedim, ankette bende varım, beni de tahmin edin bakalım :)))

canım valla senin içinde kız gibi doğdu içime hayırlısı inşallah
senin içinden ne geçiyo tatlım

iyi de mahalle baskısı var o aşağıda ki pembe kurdelalı kızları koymasaydın bari. Şimdi ben içime gerçekten erkek doğdu ama desem mi demesem mi bilemedim

he heh hheeee

cogunluk erkek tahmin etmis benim icin.

nil_cicek senin bi kizin olabilir adi da nil olabilir

kids_go cnm senin boyun ve kilon nedir tatlim..

ben de sizler gibi hissetmek istiyorum yaaaa
ben 56 kg yim. boyum 160 cm

canım beni sormuşsun evet birkaç gün giremedim kardeşim doğum yapmıştı ya bahsetmişimdir oraya gidip geliyorum ondan ara verdim giremedim ama hep takip etttim sizleri cevap yazamadım bi türlü

2 kere gözün aydın o zaman canım. Hem kız kardeşin doğum yapmış hem de testin temiz çıkmış

Darısı başımıza diyelim :)

ben de kiz istiyorum yaaaa..

saka saka saglikli olsun onceee
canım valla bende çok kız istemiştim ama bizimki süpriz yaptı 2. erkekte geliyo:)) sanada erkek gibi doğdu içime ama hayırlısı Allah gönlüne göre verir inşallah. ne zaman öğreniceksin cinsiyetini
2 kere gözün aydın o zaman canım. Hem kız kardeşin doğum yapmış hem de testin temiz çıkmış

Darısı başımıza diyelim :)

çok sağol canım

Pepermint, esteda : Ben ilk öğrendiğimde içimden erkek geçmişti ama etrafımdaki herkes siz dahil kız tahmininde bulunundu, öğrenmek için sabırsızlanıyorum :)

randevum 2 nisanda,
o da gosterirse tabi )

ayyy hadi bakalım güzel haberlerle gel inşallahhhh

eyeszay,buldun güzel havayı gittin gezmelereeee haaa...hem de kadıköylere gelmiş bak...benim oraya cık cık cık...
bu arada rock music mi....bayılırım ben de
bebişlere klasik müzik dinleticekmişiz...ne acı yaa...ben dayanamıyorum ki...kulaklıka direk ona dinletsem olmas mı ihihihih

ben de kiz istiyorum yaaaa..

saka saka saglikli olsun onceee

Hamileligimden once hep kizim olsun istedim. Ama hamile kaldigimi ilk ogrendimde erkek dedigimi hatirliyorum. Cevremdeki herkes kiz belirtileri gosterdigimi soyluyor. Insallah cok saglikli bir bebek ve sevgi dolu bir cocuk olur ama erkek olmasini istiyorum icten ice. Bazen kendimi suclu hissediyorum tercihim olmamasi gerekli, hayirli evlat dilemeliyim biliyorum. 28 martta belki ogrenebiliriz.

Ben de böyle soran herkese gösterirse öğrenecez fln dedim, randevuya gittik göstermedi gerçekten
Bana da hep göstermeyecek gibi geliyordu zaten, öyle de oldu

Ben gostermemesi ihtimalini dusunmek bile istemiyorum. Bir dahaki ultrason randevusu 8. Ayimda. Eger goremezsek tr ye gelmeyi dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…