kizlaaaaarrrr
bir anket yapiyorum
sizce benim bebegimin cinsiyeti ne olacak ?? icinize ne doguyorrr
:79: :80: :81:
kizlaaaaarrrr
bir anket yapiyorum
sizce benim bebegimin cinsiyeti ne olacak ?? icinize ne doguyorrr
:79: :80: :81:
Gunaydin kizlar venus43 her sey yolunda dimi dr gitmek istemiyorsan merak etme bende daha 2.5 aylikken trafik kazasi gecirdim ve dr a girmemistim kontrolume kadar sen nasil dustun karninin ustune degil heralde sanirim sen dusme duygusuula kendini baya kasmissin oyuzden de hamlamissin) bu cumartesi mi gidiyordun dr a
Kizlar ben kalktigimda hep ac oluyprum sizde de oylemi
Hippy34, cok sirin.... Kac kilo almistin hatirlayamadim? Asagi yukari ayni gibiyiz sanirim.:13:
hehe benim rekora ulaştın mı yaw???ben 6 kiloya yakın aldım daha 20.hafta olmadan...vallaha Cts gittik doktora...menumu değiştirdim kızlar ...napiyim daha yolun yarısına yeni geldik...şaka maka top mop diye diye harbi şişip patlayacağım sanırsamHippy34. dun aksamki menu'nu okudum, super!!! Afiyet olsun.
yaa ben ilk gittiimde doktora daha hamilelik başında bunu sormuştum..o da ben hamile kalana kadar deli gibi kola içen biri olduuum için...sodayı önerdi tabi ama ben sade sodayla aramın çok iyi olmadıını söledimde...dedi ki zaten 6.aya kadar soda içeceksin,izin o zamana kadar dedi...o zaman nadiren limonlu soda iç didi...içios biz de arada napalımkızlar meyveli soda konusunda ne düşünüyosunuz ben yazın çok içerim. doktoruna soran var mı ben unutmuşum sormayı zararlı mıdır sizce haftada 2-3 gün içmek...
selam kızlar
bugün 4lü test sonuçlarımızı aldık çok şükür temiz çıktı
Bir ben hissedemedim zaten
kızlar esteda nerde acaba gözükmüyor hiç
Sanki oğlun olacakmış gibi geliyor bana göre.
Bende hala cinsiyetini öğrenmedim, ankette bende varım, beni de tahmin edin bakalım :)))
iyi de mahalle baskısı var o aşağıda ki pembe kurdelalı kızları koymasaydın bari.Şimdi ben içime gerçekten erkek doğdu ama desem mi demesem mi bilemedim
canım beni sormuşsun evet birkaç gün giremedim kardeşim doğum yapmıştı ya bahsetmişimdir oraya gidip geliyorum ondan ara verdim giremedimama hep takip etttim sizleri cevap yazamadım bi türlü
canım valla senin içinde kız gibi doğdu içime hayırlısı inşallah
senin içinden ne geçiyo tatlım
bir de ben...daha dorusu bişiler var da o bişiler o mu bilemedim hala ehehe:)
yaa ben ilk gittiimde doktora daha hamilelik başında bunu sormuştum..o da ben hamile kalana kadar deli gibi kola içen biri olduuum için...sodayı önerdi tabi ama ben sade sodayla aramın çok iyi olmadıını söledimde...dedi ki zaten 6.aya kadar soda içeceksin,izin o zamana kadar dedi...o zaman nadiren limonlu soda iç didi...içios biz de arada napalım
canım çoooooooooooook sevindim :)
ay benimde çok kola içesim var canım habire çekip duruyo ama zararlı diye bi yudum alıp bırakıyorum
çok sağol tatlım benim
canım valla bende çok kız istemiştim ama bizimki süpriz yaptı 2. erkekte geliyo:)) sanada erkek gibi doğdu içime ama hayırlısı Allah gönlüne göre verir inşallah. ne zaman öğreniceksin cinsiyetiniben de kiz istiyorum yaaaa..
saka saka saglikli olsun onceee
2 kere gözün aydın o zaman canım. Hem kız kardeşin doğum yapmış hem de testin temiz çıkmış
Darısı başımıza diyelim :)
canım valla bende çok kız istemiştim ama bizimki süpriz yaptı 2. erkekte geliyo:)) sanada erkek gibi doğdu içime ama hayırlısı Allah gönlüne göre verir inşallah. ne zaman öğreniceksin cinsiyetini
çok sağol canım
Offff! Çok sıkıcı bekle bekle zaman geçmiyor. 18:00 da dr. muayenem var saat 17:30 olsa da çıksam :Bakalım cinsiyetini gösterecek mi bizim ki ? Gerçi ondan da korkuyorum ya yanlış görürse dr. Adrenalin hat safhada bekliyorum.
ben de kiz istiyorum yaaaa..
saka saka saglikli olsun onceee
randevum 2 nisanda,
o da gosterirse tabi)
Ben de böyle soran herkese gösterirse öğrenecez fln dedim, randevuya gittik göstermedi gerçekten
Bana da hep göstermeyecek gibi geliyordu zaten, öyle de oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?