2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın,
bizde doktora gidicez şimdi, 1 aydır görmemiştim kızımı, çok heyecanlıyım, inşallah kilosu boyu sağlığı yerindedir minnoşumun,
öpüyorum sizi, bana şans dileyin :))

kızlar günaydın,
bizde doktora gidicez şimdi, 1 aydır görmemiştim kızımı, çok heyecanlıyım, inşallah kilosu boyu sağlığı yerindedir minnoşumun,

güzel haberlerle bekliyoruz canımm

günaydın hepinize....

size hemen bilgi vereyim çok kalamıycam..perşembe akşamaı dr ultrasonda baktı ama pek konuşmadı yaa uyuz etti beni..mıy mıy bi adam nasıl prof. dur anlamadım..neyse bu ayrıntılı ultrason değilmiş.ama bi 15-20 dk kadar inceledi..bişey görünmüyor ama erken olduğunu söyledi..bazende bi işaret göstermiceğini söyledi.amnioyu önerdi ve 22. haftada detaylıya davet etti..bunları yazarak verdi bize..ben konuşmalrını a nlmadım eşim anlamış..neyse biz görüşmeden çıktık amniyoyu düşünelim dedik dışarda konuştuk eşimle ve kabul ettiğimizi bildirdik.muayenahanede yaptırdık.çok kısa sürdü korktuğum gibi bişide hiç değilmiş...şükürler olsun rahat geçti..şimdi sonuç bekliycez..fish yöntemi istedim bu yöntemle ön sonuç deilen bişey var 3 gün içerisinde kesin olmayan ama ciddiyeti olan sonuçlar gelecek.21 gün sonra kadarda kesin sonuçlar çıkacak..şimdi dualarım sonuçlarımın güzel gelmesi....
bu yaşadıklarımı hiçbirinizin yaşamaması dileklerimle öpüldünüz...

cnm inşallah herşey hayırlısıyla güzel haberlerle sonuçlanır... dualarımız seninle...

hippy34, verdiğin kitap önerisini inceledim... hakaten okuyan herkesten olumlu yorumlar var ... bende çok merak ettim şimdi ... onu da alıncaklar listesine ekliorum :))

efsungcum sorma yaaa... okunacak o kadar çok şey birikti ki ve hamileliğimizin yarısı bitti yarısı kaldı :) bu kadarcık süre içinde hem hazırlıklar okunacaklar fln flnnn yetiştircez inşallah :))))

canım bizde seni merak etmiştik. dualarımız seninle sen içini ferah tut bişey çıkmayacak.

kızlar günaydın,

Hadi bakalım umarım güzel haberlerle gelirsin.

Canm dua edeceğim senin ve bebeğin için. Bence bir sorun çıkmyacak sen içini ferah tut.

selam kızlar...cts keyfindeyiz biz ailecek...size de bir selam vereyim dedim
bu haftasonu yoğunum biraz,okul işleri felan...sınav sorusu hazırlamam lazım 5 sınıfa birden...arada size selam da veririm tabe

kızlar günaydın,

canım benim bekliyoruz güzel haberleri hade bakalım

canım benim geçmiş olsun...sonuçlar da temiz çıkacak...hiç merak etme...dualarımız senle...iyi haberlerini bekliyoruz bitanem

hadi bakalım kaçalım biz şimdi....herkese mutlu bir haftasonu diliyorummm

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.tekrar geçmiş olsun..

İyi haberlerini bekliyoruz canım

canım yaptırmışsın bile amniyoyu..hiçbirşey çıkmayacak allahın izniyle dularım senınle:26:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, içini ferah tut hiçbirşey çıkmayacak, dualarımız seninle .

kızlar agu bugu yu izliyor musnz?her cumartesi izlerim hiç kaçırmamaya çalşırım..şuan devam ediyor ilemek isteyenlere

Venus, seni merak ediyordum canim. Iyi gectigine sevindim. FISH yontemi Amniyo Sentez icin kullanilan erken bir tani gibi bir sey mi? Insallah 3 gun sonrasi ve 3 hafta sonrasinda da guzel haberler alip icin rahatlar canim. Bizim de detayli ultrason Pzt.gunu benim de endiselerim var tabii...Eger bir olumsuzluk gorulurse bizim de AS'ye karar vermemiz gerekecek. AS'den sonra herhangi bir oneride bulundu mu doktorun? Agri, sanci bir sey hissettin mi? AS'den sonra su filan gelmedi degil mi? Yazarsan sevinirim.:13:

Peppermint, iyilesmissin, gozunaydin, ilacin bayagi etkiliymis.

Hippy, bayagi yogun gorunuyorsun. Kolay gelsin cok zor soru sroma cocuklara canim. Dunku menun de guzelmis, afiyet olsun.

uf ben normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum kendimi hep sezeryana yönlendirdim.bide doktorum zaten herkese çatısı dar deyip sezeryan yapıyor[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…