dikkat et canım kendine ve bebişine...beslenmene,gezip tozmalarına...yorma kendini bak,,üsme beni
selam kizlar umarim herkes iyidir ben bugün bi alisverise gidiyim dedim yorgunluktan ölüyorum suan bitmis haldeyim...
kendime de bisey bulamadim ki normal kiyafetler dar geliyo hamile kiyafetlerinin icini de tam dolduramiyorum cok moralim bozuldu hic bisey alamadan geldim
bebegime o kadar güzel seyler gördüm ki hepsini almamak icin kendimi cok zor tuttum ama bugün ona ilk defa bisey aldim patik ve örgü bi battaniye resimlerini cekebilirsem atarim.
bu arada ben dün gece yaramazim sayesinde pek uyuyamadim sanki benim yatmami bekliyo tam yatiyorum kipir kipir sabaha karsi da uyandiriyo beni artik hareketleriyle :)
canım hem çalışan hem hamile hem 2 yaşındaki oğluna kocasına evine yetişmeye çalışan bi de 2011 girdiğinden beri hastalıktan ailecek kurtulamayan biri olarak geçmişe çok zor bakıyorum
bana özelden mesaj atanları görüyorum ve ekliyorum
şimdi seni tesadüf gördüm senin aracılığınla tekrar söyleyim arkadaşlar lütfen özelden mesaj atın ki değişiklikleri gördüğüm anda ekleyim
valla ben niye böle oldum anlayamadım hippycim. 2 gündür öğlenleri 5 saat uyuyorum kolumu kaldıracak halim kalmıyor. sanırım artık kabullenme vakti geldi. normal halimizde değiliz artık hamileyiz:)))birde bebiş taşıyoruz. demekki aynı enerji olması mümkün değilmiş hehe. sen napıyorsun bakem yoksun uzun zamandır gibi göremiyorum seni arada giriosun. bebiş nasıl??
sen ne zaman hissetmeye başladın canım?? evet genelde hep öle oluyor. ne zaman sen uykuya dalmaya çalışıyorsun kıpır kıpır uyutmuyor. sabahta sağlam bi tekme ve kıpranma ile uyanıosun:)) ama yürüdüğünde ve iş yaptığında uyuyorlar çünkü sallanıyorlarya o uykularını getiriomuş. hihi:))
canım hem çalışan hem hamile hem 2 yaşındaki oğluna kocasına evine yetişmeye çalışan bi de 2011 girdiğinden beri hastalıktan ailecek kurtulamayan biri olarak geçmişe çok zor bakıyorum
bana özelden mesaj atanları görüyorum ve ekliyorum
şimdi seni tesadüf gördüm senin aracılığınla tekrar söyleyim arkadaşlar lütfen özelden mesaj atın ki değişiklikleri gördüğüm anda ekleyim
valla ben niye böle oldum anlayamadım hippycim. 2 gündür öğlenleri 5 saat uyuyorum kolumu kaldıracak halim kalmıyor. sanırım artık kabullenme vakti geldi. normal halimizde değiliz artık hamileyiz:)))birde bebiş taşıyoruz. demekki aynı enerji olması mümkün değilmiş hehe. sen napıyorsun bakem yoksun uzun zamandır gibi göremiyorum seni arada giriosun. bebiş nasıl??
Eki Görüntüle 164148 Eki Görüntüle 164148
Bu da benim oğluşuma aldığım ancak kasımda giyebileceği maymun tulum teyzoşları
uf ben normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum kendimi hep sezeryana yönlendirdim.bide doktorum zaten herkese çatısı dar deyip sezeryan yapıyor
inşallah canım o bayramı hep birlikte yapacağız,acısız sızısız olmuş ne güzel,allah yardımcın olmşinş kızlarr sizin dediğiniz gibi olur..tek temennimiz bu ama beklemek ömyle zor ve yıpratıcıki..
inş pazartesiye ön sonuçlarım tertemiz çıkarda bayram ederiz...
zarpdenizcim , merak ettiklerini yazayım canım..ama öncelikle hiç korkulacak bişey değilmiş..
fish yöntemi florasan denilen bir teknikle bakılıp kromozomların normal olup olmadığını % 90 gibi söyleyebiliyormuş.bakılamyan diğer kromozomlar için hücrelerin üremesi bekleniyor ve en son toptan yine bakılıyor..21 gün sonra ise kesin sonuç veriyorlar.. bend e detaylıda bi olumsuzluk göremedi ama bazen hiç bir belirtide vermeyebilirmiş.o yüzden direk amnio önerildi.amnio sırasında hiç acı duymuyosun çünkü korkarak girdiğin için , dua okumaktan bakamıyosun bile.zaten ben kapattım gözlerimi ve nas , felak okudum.normalde kolumdan kan alınırken , kaçada iğne yapılırken gerilip zıplayan ben soluk bile almadım..o anda bi soğukkanlılık geliyo insana , çünkü bebğinin yuvasına dokunuluyo , annelik içgüdüsüyle ou korumak adına nefes bile lamadan bekliyosun ve hiç ama hiç acı duymuyosunçöyle lokal anestezi faland yok ben istedim dr gerek yok dedi.hakkatende öyle oldu.1 dk bile sürmedi..sonra inik bi bant yapıştırdılar.dışarıda 15 dk. oturdum sonra eve gittik.düşün bide ben yolçuluk yaptım öncesinde ve sonrasında..arkadaşa gittik orda ben uzandım biraz yemek yedik tekrar uzandım.22:30 gibi de otobüsle eve döndük.şükürler olsunki ne kanamam ne de su vb. bişey gelmedi..gelincede yattım hemn sabah annem geldi o kaldırmadı ilk gün bugünd e arada yatıyorum ama ayakta yormuyorum kendimi.dr 15. dk fazla ayakta kalma ilk gün içindedi..kanama , akıntı,ateş olursada bilgi,m olsun dedi.bu kadar..ne çok yazdım.umarım işine yarar. merak ettiğin şeyler olursa özelden yazabilirsin...
canım adamele msj atmerhaba kızlar nasılsınız hepınız iyisinizdir umarım lısteye baktım az önce benim ismim yok yaş 24 sat 5 kasım doğum 12 ağustos erkek yazarmısınız
foto yükleme.önce konuya cevap ver bölümü var en alttan ordan msj bölümüne giriyoruz..msj bölümüne istediğini yazdıktan sonra foto yüklemek için başlık yazan yerin alt kısmında ataç işareti olan yeri tıklıyoruz.çıkan sayfada sağ üst köşede dosya ekle yazıyor orayı tıkladığmzda dosya seç yazar ordan eklemek sitediğin fotoyu buluyorsun, fotoyu seçtikten sonra altta upload files yazar (ortada) ona tıkladığnda foto yüklenir daha sonra en altta içeriğe ekle yazar orayada tıkladığnda işlem bitmiştir..yeniden msj yazma paneline dönmüş bulursun kendini cevapla dediğinde de fotonda yüklenmiş olur.bilmem anlatabildim mikızlar ben foto eklemek ıstıyorum nasıl eklıycem yardımcı olurmusunuz???*
canım adamelin prfoiline tıkladığına özel msj yazıyor onu tıkladığnda msj yazabilrsinevet canım senın işinde zor ben özelden msj atmayı bılmıyorum o yuzden yazdım
oy bu ne tatlı ya,allah üstünde görmeyide nasip etsinEki Görüntüle 164148 Eki Görüntüle 164148
Bu da benim oğluşuma aldığım ancak ksımda giyebileceği maymun tulum teyzoşları
Ademel e benim adıma da mesaj atma şansınız var mı? az kaldı cevap daha yazdığımda bende mesaj atabileceğim :))
sat: 23 kasım
doğum : 30 agustos
başlangıc kılo: 59,5
cınsıyet: erkek
isim: Demir( büyük ihtimalle )
ben son bi kac gündür hissediyorum canim ama en cok dün gece hissettirdi kendini icimde hep bi hareket uyuyamiyorum valla :) bende diyorum simdi geceleri aktif ya dogunca da geceleri aktif olucak herhalde uyku yok bize diye:)
yaa canım okulda yoğunum şu ara....bi de ilk sınavları felan yapacağım...onun koşuşturmaları ve gereksiz gördüğümmm toplantılar felan,ev işleri,kocayla ilgilenmece,yemek ve ütü yapmaca derken hal kalmıyor yaa...bilg.başında çok oturmak da istemiyorum...bebişlerimize zarar veriyor biliyorsun
iyiyiz ama meyak etme bizi :)
geçen hafta gittiimmm doktorun tavsiyesiyle yimek olayım da düzene girdi:)abur cubur yok...sebzeler,meyvalar,balık,çorba neyn gidiyoruz bi şekilde eheuee
yarın da misafirlerimiz var....akşama bi görünürüm kısmetse....öperim...mutlu hafta sonları :)
zor canım zor benim normal doğurmam:18:Sementa1983; ilk doğumu sezeryan olanlar eğer durum yne uygunsa 2. doğumu normal yapabiliyor demişti bir kadın doğumcu arkadaşım. bence bir araştır çünkü belli şartları vardı hatırlayamadım şuan.
Canım çok geçmş olsun iyi olmana çok sevindim.
Yaa bir tek ben memenun kalmadım bu mustela double ectin dan herhalde. Yapış yapış oluyorum sürünce .
Mothercare de var yıkanabil bezlerden ama kullanışlı mıdır kızlar? kullanan tanıdığı olan yada kullanmış olanınız var mı?
Bir tavsiye de benden. 2 yıl önce en yakın arkadaşım için araştırmıştım o okudu ve bir çok okuyan arkadaşım oldu ve faydalı buldu '' Çocuk Bakımı for Dummies'' diye bir kitap. Aklınız da bulunsun)
hehe zaten kitaplardada yazıyor anne karnında bebekler genelde en çok gece oynuyorlar diye. ama tabi belli zaman aralıkları var. ama en çok gündüz biz yürürken falan sallanınca uyuyorlar.
ayyy maşallahhh çok tatlı canım benim. en güzel günlerinde sağlıkla giysin.
yaa evet sorma ben 7/24 bilgisayar başındayım( çok sıkılıorum burda.
sevindim yeme düzenine. bende bu aralar gene pek bi iştahsızım. değişik bir hallere büründüm. kilon ne alemde olmuş?? bu arada yeni aldığım kitabı çok beğendim. bana kitap dayanmıyor sıkıntıdan hehe:))
gebelik testimde ikinci çizgi silik çıktı
eğer hamileysem2011 ağustos annesi olacağım
bugün kan testi yaptıracağım bakalım sonucu ne çıkacak slm bısey sormak ıstıyorum..mümkünmü??
ben ne yapayım bilgisayar öğretmeniyim işim yaş yani.... ama kızlar sadece bilgisayarlarda değil bu radyasyon. saç krutma mak. daha bile radyasyonlu her çalışan elk. alette var haberiniz olsun
gebelik testimde ikinci çizgi silik çıktı
eğer hamileysem2011 ağustos annesi olacağım
bugün kan testi yaptıracağım bakalım sonucu ne çıkacak slm bısey sormak ıstıyorum..mümkünmü??
canım sor ama bana çok ilginç geldi...sen 2011 ağustos annesi olacakasan şuan ortalama 4-5 aylık hamilesin...yani bunu farketmezmiydin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?