2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dikkat et canım kendine ve bebişine...beslenmene,gezip tozmalarına...yorma kendini bak,,üsme beni

valla ben niye böle oldum anlayamadım hippycim. 2 gündür öğlenleri 5 saat uyuyorum kolumu kaldıracak halim kalmıyor. sanırım artık kabullenme vakti geldi. normal halimizde değiliz artık hamileyiz:)))birde bebiş taşıyoruz. demekki aynı enerji olması mümkün değilmiş hehe. sen napıyorsun bakem yoksun uzun zamandır gibi göremiyorum seni arada giriosun. bebiş nasıl??

sen ne zaman hissetmeye başladın canım?? evet genelde hep öle oluyor. ne zaman sen uykuya dalmaya çalışıyorsun kıpır kıpır uyutmuyor. sabahta sağlam bi tekme ve kıpranma ile uyanıosun:)) ama yürüdüğünde ve iş yaptığında uyuyorlar çünkü sallanıyorlarya o uykularını getiriomuş. hihi:))

evet canım senın işinde zor ben özelden msj atmayı bılmıyorum o yuzden yazdım

ben son bi kac gündür hissediyorum canim ama en cok dün gece hissettirdi kendini icimde hep bi hareket uyuyamiyorum valla :) bende diyorum simdi geceleri aktif ya dogunca da geceleri aktif olucak herhalde uyku yok bize diye:)

Ademel e benim adıma da mesaj atma şansınız var mı? az kaldı cevap daha yazdığımda bende mesaj atabileceğim :))

Ademel e benim adıma da mesaj atma şansınız var mı? az kaldı cevap daha yazdığımda bende mesaj atabileceğim :))

sat: 23 kasım
doğum : 30 agustos
başlangıc kılo: 59,5
cınsıyet: erkek
isim: Demir( büyük ihtimalle )

yaa canım okulda yoğunum şu ara....bi de ilk sınavları felan yapacağım...onun koşuşturmaları ve gereksiz gördüğümmm toplantılar felan,ev işleri,kocayla ilgilenmece,yemek ve ütü yapmaca derken hal kalmıyor yaa...bilg.başında çok oturmak da istemiyorum...bebişlerimize zarar veriyor biliyorsun
iyiyiz ama meyak etme bizi :)
geçen hafta gittiimmm doktorun tavsiyesiyle yimek olayım da düzene girdi:)abur cubur yok...sebzeler,meyvalar,balık,çorba neyn gidiyoruz bi şekilde eheuee
yarın da misafirlerimiz var....akşama bi görünürüm kısmetse....öperim...mutlu hafta sonları :)

uf ben normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum kendimi hep sezeryana yönlendirdim.bide doktorum zaten herkese çatısı dar deyip sezeryan yapıyor

Sementa1983; ilk doğumu sezeryan olanlar eğer durum yne uygunsa 2. doğumu normal yapabiliyor demişti bir kadın doğumcu arkadaşım. bence bir araştır çünkü belli şartları vardı hatırlayamadım şuan.

Canım çok geçmş olsun iyi olmana çok sevindim.

Yaa bir tek ben memenun kalmadım bu mustela double ectin dan herhalde. Yapış yapış oluyorum sürünce .

Mothercare de var yıkanabil bezlerden ama kullanışlı mıdır kızlar? kullanan tanıdığı olan yada kullanmış olanınız var mı?

Bir tavsiye de benden. 2 yıl önce en yakın arkadaşım için araştırmıştım o okudu ve bir çok okuyan arkadaşım oldu ve faydalı buldu '' Çocuk Bakımı for Dummies'' diye bir kitap. Aklınız da bulunsun )[/QUOTE]
zor canım zor benim normal doğurmam:18:
inşallah canım o bayramı hep birlikte yapacağız,acısız sızısız olmuş ne güzel,allah yardımcın olmş
merhaba kızlar nasılsınız hepınız iyisinizdir umarım lısteye baktım az önce benim ismim yok yaş 24 sat 5 kasım doğum 12 ağustos erkek yazarmısınız
canım adamele msj at
kızlar ben foto eklemek ıstıyorum nasıl eklıycem yardımcı olurmusunuz???*
foto yükleme.önce konuya cevap ver bölümü var en alttan ordan msj bölümüne giriyoruz..msj bölümüne istediğini yazdıktan sonra foto yüklemek için başlık yazan yerin alt kısmında ataç işareti olan yeri tıklıyoruz.çıkan sayfada sağ üst köşede dosya ekle yazıyor orayı tıkladığmzda dosya seç yazar ordan eklemek sitediğin fotoyu buluyorsun, fotoyu seçtikten sonra altta upload files yazar (ortada) ona tıkladığnda foto yüklenir daha sonra en altta içeriğe ekle yazar orayada tıkladığnda işlem bitmiştir..yeniden msj yazma paneline dönmüş bulursun kendini cevapla dediğinde de fotonda yüklenmiş olur.bilmem anlatabildim mi

evet canım senın işinde zor ben özelden msj atmayı bılmıyorum o yuzden yazdım
canım adamelin prfoiline tıkladığına özel msj yazıyor onu tıkladığnda msj yazabilrsin
Eki Görüntüle 164148 Eki Görüntüle 164148

Bu da benim oğluşuma aldığım ancak ksımda giyebileceği maymun tulum teyzoşları
oy bu ne tatlı ya,allah üstünde görmeyide nasip etsin

tamam canım ben atıyorum

ben son bi kac gündür hissediyorum canim ama en cok dün gece hissettirdi kendini icimde hep bi hareket uyuyamiyorum valla :) bende diyorum simdi geceleri aktif ya dogunca da geceleri aktif olucak herhalde uyku yok bize diye:)

hehe zaten kitaplardada yazıyor anne karnında bebekler genelde en çok gece oynuyorlar diye. ama tabi belli zaman aralıkları var. ama en çok gündüz biz yürürken falan sallanınca uyuyorlar.

Eki Görüntüle 164148 Eki Görüntüle 164148

Bu da benim oğluşuma aldığım ancak kasımda giyebileceği maymun tulum teyzoşları

ayyy maşallahhh çok tatlı canım benim. en güzel günlerinde sağlıkla giysin.

yaa evet sorma ben 7/24 bilgisayar başındayım( çok sıkılıorum burda.

sevindim yeme düzenine. bende bu aralar gene pek bi iştahsızım. değişik bir hallere büründüm. kilon ne alemde olmuş?? bu arada yeni aldığım kitabı çok beğendim. bana kitap dayanmıyor sıkıntıdan hehe:))

zor canım zor benim normal doğurmam:18:

inşallah canım o bayramı hep birlikte yapacağız,acısız sızısız olmuş ne güzel,allah yardımcın olmş

canım adamele msj at

foto yükleme.önce konuya cevap ver bölümü var en alttan ordan msj bölümüne giriyoruz..msj bölümüne istediğini yazdıktan sonra foto yüklemek için başlık yazan yerin alt kısmında ataç işareti olan yeri tıklıyoruz.çıkan sayfada sağ üst köşede dosya ekle yazıyor orayı tıkladığmzda dosya seç yazar ordan eklemek sitediğin fotoyu buluyorsun, fotoyu seçtikten sonra altta upload files yazar (ortada) ona tıkladığnda foto yüklenir daha sonra en altta içeriğe ekle yazar orayada tıkladığnda işlem bitmiştir..yeniden msj yazma paneline dönmüş bulursun kendini cevapla dediğinde de fotonda yüklenmiş olur.bilmem anlatabildim mi

canım adamelin prfoiline tıkladığına özel msj yazıyor onu tıkladığnda msj yazabilrsin

oy bu ne tatlı ya,allah üstünde görmeyide nasip etsin

tamam canım ben atıyorum[/QUOTE]
tesekkur ederım canım cok sağol

hippy efsung ve zarpdeniz teşekkür ederim arkadaşlar şu 4lü test mevzusunda içimi ferahlattınız, inşallah haftaya detaylı ultrason yaptıracağım.

kıxlsr oğlusuma aldığım cicişleri koydum bırde göbüşümü koydum bakmak isterseniz

ben ne yapayım bilgisayar öğretmeniyim işim yaş yani.... ama kızlar sadece bilgisayarlarda değil bu radyasyon. saç krutma mak. daha bile radyasyonlu her çalışan elk. alette var haberiniz olsun

ben ne yapayım bilgisayar öğretmeniyim işim yaş yani.... ama kızlar sadece bilgisayarlarda değil bu radyasyon. saç krutma mak. daha bile radyasyonlu her çalışan elk. alette var haberiniz olsun

canım bende radyasyonu azaltmak için bilgisayarın yanına küçük kaktüsten koydum...radyasyonu çekiyormuş ..hatta besleniyormuş diye duydum ....tavsiye ederim..

Gelisimci, bircok kisinin bilgisayarin yada TV'nin yanina kaktus koydugunu biliyorum, gercekten ise yariyor mu acaba? Bilimsel bir aciklamasi varmiymis?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…