2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar agu bugu yu izliyor musnz?her cumartesi izlerim hiç kaçırmamaya çalşırım..şuan devam ediyor ilemek isteyenlere
ben de bakıyorum genelde ama bugün sıkıldım biraz...ev toplamalardayım kendimi yormadan...eşim de yardım ediyor falan filan eheuehe:)

Peppermint, iyilesmissin, gozunaydin, ilacin bayagi etkiliymis.

Hippy, bayagi yogun gorunuyorsun. Kolay gelsin cok zor soru sroma cocuklara canim. Dunku menun de guzelmis, afiyet olsun.

sormam sormam merak etme...sıfırcı örtmenlerden diğilim eheuee
bugün de balık ve salata menümüz var canım :)

teşekkür ederim canım mesaj atarım.seninle aynı olduğumuza sevindim.benim Allaha şükür iyi geçiyor birde 2. gebelik olduğu için daha temkinli davranıyorum.senin kinasıl geçiyor?

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım mesaj atarım.seninle aynı olduğumuza sevindim.benim Allaha şükür iyi geçiyor birde 2. gebelik olduğu için daha temkinli davranıyorum.senin kinasıl geçiyor?

merhaba bende yeni üyelerdenim fakat özel mesaj atamıyorum.benide ekleyebilir misiniz.benimde bebeğim 17 hafta 3 günlük oldu kızımız.iyi günler

canım ben de öğretmenim yalnız şöyle bir durum var ilden ile uygulamalar değişmekle birlikte genellikle yaz tatilinde çalışmadığımız için 5 haftayı sonraya aktarmıyorlar. sedece semiiner,sınav görevi vs için okula devam ettiğin 1-2 haftayı sonraya aktarabiliyorsun.

kitap olarak da biz 2010 ocak anneleri grubunda "BEBEK BAKIM SORUNLARINA MUCİZE ÇÖZÜMLER" diye bir kitap okuduk hepimiz çok memnun kaldık uygulanabilecek yöntemlerle bebeğin uyku-yemek düzeninin nasıl kurulacağı ilerleyen zamanlarda da tuvalet eğitimi ve davranışları ile ilgili çok güzel bilgiler içeriyor yazarı Tracy HOgg

Son düzenleme:
güzel haberlerle bekliyoruz canımm

güzel haberlerle gel canım :)))

Hadi bakalım umarım güzel haberlerle gelirsin.

Canm dua edeceğim senin ve bebeğin için. Bence bir sorun çıkmyacak sen içini ferah tut.

Bol sanslar, donuste yaz bekleriz, umarim hersey yolundadir.:13:

biz geldik teyzoşları, güzel dilekleriniz için teşekkür ediyoruz bi dolu :)
bi sorun yokmuş, benim kız 22 cm, 342 gr. olmuş, küçük değilmi dedim hani çok kilo aldım ya ben oda aldı sanıyorum, hayır diil günüyle tam uyumlu gidiyor dedi, salı gününe perinatolog fehmi yazıcıoğlundan randevu aldık, orda ayrıntılı bakılacak bakalım bide, önümüzdeki ayda şeker yüklemesi yapılacamış..
yaa bide bana dikkat et çok yemişsin dedi

canım çok çokk geçmiş olsun, gönlünü ferah tutmaya çalış,
allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun,
iyi haberlerini bekliyoruz bizlerde duacınız.

slm kızlar

ben bu 2 gündür iptalim. anlamadım ne oldu bana. rahatlayıp gevşemekten depresyona girdim heralde. 2 gündür gündüzleri tam 5 saat uyuyorum. kaldıramıyorumda kendimi bi türlü. gözlerimi açamıyorum. psikolojik olarakta bi değişiğim hadi hayırlısı. vucut sağlam dur mutlu ol diye diye bi anda rahatlayınca çöktü heralde:))

umarım herkesde haberler iyidir.

bunlar harika bilgiler..!! Çok teşekkürler paylaşımın için...diğerlerini de beklıyoruz ama kendını çok yormadan lutfen:)

tatıle denk geldıgı ıcın aktarılmıyor dıye bılıyorum ben de.benımkı de 24 agustos..ben de öğretmenım ne yapacagımı bılmıyorum..

mustelanın hangisi kaşıntıya iyi geliyordu ?

inanır mısınız o gün çok yoğun bir gündü aldığım poşeti dolaba koydum ve unuttum :26:
ben çok unutkan oldum ya

ben de yaa..hatta eşim "kayıp balık memo" demeye başladı bile:) hakikaten oyle oldum

canım, burada o kadar 3 lu ıcın yazılan sey var kı inşallah soylenen gıbıdır. beni de aldı bir telaş! bende de 2 li 1/9582 gıbı bır sonuç çıkmıştı ama dr bır de 3 luyu yaptıralım ıyıce emın olalım dedi. Benım doktorum da öyle gerçekten parayla pulla pek işi olmayan işi gücü sevdiği işi yapmak olan bi prof. şimdi niye istedi ki o zaman? ben de telaşlandım..çıksa su 3 lunun sonucu yaa

benım de drum hamıleler ıcın en guvenlı seyahat ucaktır demişti. sonra gemı, sonra tren, en son araba veya otobusu tercıh et demıstı:82:

ne guzel anlatmıssın..selam olsun bedenınde atan ıkı kalbe:)

kızlarrr özel mesaj atamıyorum siz benım adıma adamel e atar mısınız lutfen? tabloda benım de adım gorunsun artıkkk:2:
yazhan
sat: 21 kasım
doğum : 24 agustos
başlangıc kılo: 59
cınsıyet: kız
3 lu test sonucu beklenıyorr

Günde bir litre süt çok fazla değil mi?

uf ben normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum kendimi hep sezeryana yönlendirdim.bide doktorum zaten herkese çatısı dar deyip sezeryan yapıyor[/QUOTE]

Sementa1983; ilk doğumu sezeryan olanlar eğer durum yne uygunsa 2. doğumu normal yapabiliyor demişti bir kadın doğumcu arkadaşım. bence bir araştır çünkü belli şartları vardı hatırlayamadım şuan.

bir de arkadaslar siz sormadiniz ama ben soyleyeyim.
dun doktorun verdigi toz ilaci yapip ictikten sonra bugun kasik agrim epey azaldi Allah'a sukur
kac gundur bosuna cekmisim o agriyi

Canım çok geçmş olsun iyi olmana çok sevindim.

Yaa bir tek ben memenun kalmadım bu mustela double ectin dan herhalde. Yapış yapış oluyorum sürünce .

türkiyede varmı ki bu bez yoksa benmi bilmiyorum????

Mothercare de var yıkanabil bezlerden ama kullanışlı mıdır kızlar? kullanan tanıdığı olan yada kullanmış olanınız var mı?

Bir tavsiye de benden. 2 yıl önce en yakın arkadaşım için araştırmıştım o okudu ve bir çok okuyan arkadaşım oldu ve faydalı buldu '' Çocuk Bakımı for Dummies'' diye bir kitap. Aklınız da bulunsun )

rica ederim canım. ama maalesef bugün gidemedim. 2 gündür aşırı yorgunum bilmiyorum neden.

ben attım canım senin adına.

canım bizde seni merak etmiştik. dualarımız seninle sen içini ferah tut bişey çıkmayacak.

Hadi bakalım umarım güzel haberlerle gelirsin.

Canm dua edeceğim senin ve bebeğin için. Bence bir sorun çıkmyacak sen içini ferah tut.

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.tekrar geçmiş olsun..

İyi haberlerini bekliyoruz canım

canım yaptırmışsın bile amniyoyu..hiçbirşey çıkmayacak allahın izniyle dularım senınle:26:

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım, içini ferah tut hiçbirşey çıkmayacak, dualarımız seninle .

inş kızlarr sizin dediğiniz gibi olur..tek temennimiz bu ama beklemek ömyle zor ve yıpratıcıki..
inş pazartesiye ön sonuçlarım tertemiz çıkarda bayram ederiz...

zarpdenizcim , merak ettiklerini yazayım canım..ama öncelikle hiç korkulacak bişey değilmiş..
fish yöntemi florasan denilen bir teknikle bakılıp kromozomların normal olup olmadığını % 90 gibi söyleyebiliyormuş.bakılamyan diğer kromozomlar için hücrelerin üremesi bekleniyor ve en son toptan yine bakılıyor..21 gün sonra ise kesin sonuç veriyorlar.. bend e detaylıda bi olumsuzluk göremedi ama bazen hiç bir belirtide vermeyebilirmiş.o yüzden direk amnio önerildi.amnio sırasında hiç acı duymuyosun çünkü korkarak girdiğin için , dua okumaktan bakamıyosun bile.zaten ben kapattım gözlerimi ve nas , felak okudum.normalde kolumdan kan alınırken , kaçada iğne yapılırken gerilip zıplayan ben soluk bile almadım..o anda bi soğukkanlılık geliyo insana , çünkü bebğinin yuvasına dokunuluyo , annelik içgüdüsüyle ou korumak adına nefes bile lamadan bekliyosun ve hiç ama hiç acı duymuyosunçöyle lokal anestezi faland yok ben istedim dr gerek yok dedi.hakkatende öyle oldu.1 dk bile sürmedi..sonra inik bi bant yapıştırdılar.dışarıda 15 dk. oturdum sonra eve gittik.düşün bide ben yolçuluk yaptım öncesinde ve sonrasında..arkadaşa gittik orda ben uzandım biraz yemek yedik tekrar uzandım.22:30 gibi de otobüsle eve döndük.şükürler olsunki ne kanamam ne de su vb. bişey gelmedi..gelincede yattım hemn sabah annem geldi o kaldırmadı ilk gün bugünd e arada yatıyorum ama ayakta yormuyorum kendimi.dr 15. dk fazla ayakta kalma ilk gün içindedi..kanama , akıntı,ateş olursada bilgi,m olsun dedi.bu kadar..ne çok yazdım.umarım işine yarar. merak ettiğin şeyler olursa özelden yazabilirsin...

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız hepınız iyisinizdir umarım lısteye baktım az önce benim ismim yok yaş 24 sat 5 kasım doğum 12 ağustos erkek yazarmısınız

venüs43 canım hiç merak etme allahın izniyle bişey çıkmıycak bebeğin çok sağlıklı hiç kötü düşünme canım sonuçları alınca oh be bişey yokmuş diyeceksin canım sakın üzülme unutma sen üzülünce bebeğinde üzülüyor bebeğinide üzme kendini de canım tamam içini ferah tut

soruma cevap veren olmadı ama ben gene yazayım foto nasıl koyucam göbüşümü be oğlumun cicilerini koyucaktım ama bılmıyorum

selam kizlar umarim herkes iyidir ben bugün bi alisverise gidiyim dedim yorgunluktan ölüyorum suan bitmis haldeyim...

kendime de bisey bulamadim ki normal kiyafetler dar geliyo hamile kiyafetlerinin icini de tam dolduramiyorum cok moralim bozuldu hic bisey alamadan geldim

bebegime o kadar güzel seyler gördüm ki hepsini almamak icin kendimi cok zor tuttum ama bugün ona ilk defa bisey aldim patik ve örgü bi battaniye resimlerini cekebilirsem atarim.

bu arada ben dün gece yaramazim sayesinde pek uyuyamadim sanki benim yatmami bekliyo tam yatiyorum kipir kipir sabaha karsi da uyandiriyo beni artik hareketleriyle :)

uf ben normal doğum yapabileceğimi hiç sanmıyorum kendimi hep sezeryana yönlendirdim.bide doktorum zaten herkese çatısı dar deyip sezeryan yapıyor[/QUOTE]

Sementa1983; ilk doğumu sezeryan olanlar eğer durum yne uygunsa 2. doğumu normal yapabiliyor demişti bir kadın doğumcu arkadaşım. bence bir araştır çünkü belli şartları vardı hatırlayamadım şuan.

bir de arkadaslar siz sormadiniz ama ben soyleyeyim.
dun doktorun verdigi toz ilaci yapip ictikten sonra bugun kasik agrim epey azaldi Allah'a sukur
kac gundur bosuna cekmisim o agriyi

Canım çok geçmş olsun iyi olmana çok sevindim.

Yaa bir tek ben memenun kalmadım bu mustela double ectin dan herhalde. Yapış yapış oluyorum sürünce .

türkiyede varmı ki bu bez yoksa benmi bilmiyorum????

Mothercare de var yıkanabil bezlerden ama kullanışlı mıdır kızlar? kullanan tanıdığı olan yada kullanmış olanınız var mı?

Bir tavsiye de benden. 2 yıl önce en yakın arkadaşım için araştırmıştım o okudu ve bir çok okuyan arkadaşım oldu ve faydalı buldu '' Çocuk Bakımı for Dummies'' diye bir kitap. Aklınız da bulunsun )

merhaba kızlar nasılsınız hepınız iyisinizdir umarım lısteye baktım az önce benim ismim yok yaş 24 sat 5 kasım doğum 12 ağustos erkek yazarmısınız

canım hem çalışan hem hamile hem 2 yaşındaki oğluna kocasına evine yetişmeye çalışan bi de 2011 girdiğinden beri hastalıktan ailecek kurtulamayan biri olarak geçmişe çok zor bakıyorum
bana özelden mesaj atanları görüyorum ve ekliyorum
şimdi seni tesadüf gördüm senin aracılığınla tekrar söyleyim arkadaşlar lütfen özelden mesaj atın ki değişiklikleri gördüğüm anda ekleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…