2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım çok teşekkür ederimm ama istanbuldayım :))

böle olduğunu bilmiodum, hastanende anlaşmalı bi ekibin olması çok avantajlı :)) bilgilendirme için teşekkürler...

bizim dr unki özlem poyrazoğluysa önce ondan araştırmaya başliimm benn... sölediğin iyi olduu :)) daha drla bu doğum meselelerini konuşamadığım için pek bi bilgim yok bu konuyla da ilgili :))) saoll tatlımm :))

ben 25 haftalıkken benımkınede 800 gr dedı gayet ıyı dedı??? senınkı neden ole dedı acaba bence takma cnm su seker yuklemesını yaptır bakalım ama sonucunu mutlaka bana sole olur mu ?
merak ettım sımdı ben seker cıktı da 3 gundur ölçuyorum dusuk cımazsa ınsulun baslatacakmıs
özelden de yaz kaçırırsam dıye ok ???

bu arada yırtık dedıgım catlak gıbı duruyo yanı dıkkatlı bakınca görülüyo göbek delıgının altında
amannnn saglıklık olsunlarda önemlı dııl yaa napım

yaw ben gittim bi bujiteriye aldım ordan bi taç,hem de gayet cici,sade ve 5 Lira:)

Son düzenleme:

Ya işte bu zamana kadar dişimi sıkıp gitmemin nedeni iyi bir dr. olması. İşini fazla ciddiye alıyor ama hamile psikolojisinden hiç anlamıyor. (( Her seferinde dişlerimi sıkarak çıkıyorum muayenehanesinden. Bakalım yarın yüzüne karşıda söyleyeceğim. Eşimde sıkıldı benim her görüşme sonrası mutsuz olmamdan o da yarın gidelim aynı tavırdaysa bir daha gitmeyiz dedi.

canım ya ne alakası var ben 23. haftada gittiğimde 862 gr dı bebiş sadece önden gittiğini söyledi doktorum hiç böyle olumsuz birşey söylemedi ki onu neye dayanarak söyledi anlamadım?

benim 24.haftada 800 demişti doktor
bende 2 haftadır sırt ağrıları başladı.
dün göğüs ucumu hafifçe sıktım çünkü sütyenimde bir leke olduğunu farkettim ve koyu sarı çok az bir sıvı geldi süt mü oluşuyor sizde de oldumu kızlar?

Son düzenleme:
kızlar ya benim sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var şöyle derin bir nefes alamıyorum sanki oaraya bişeyler batıyo sizce ayağı ya da totosu olabilirmi sizde de varmı böyle göğüs ve sırt ağrıları ?

kızlar eşime turnusol kağıdı aldırdım bugün çok sordum pek cevap alamadım fitil kullanıyorum su gibi akıntım var diye. amniyon sıvısı bazik özellikte olduğundan turnusol kağıdını maviye çeviriyor. yani şüphesi olanlar bu kağıtla test yapabilir ben yaptım şükür çevirmedi zaten doktorum da bir kez yapmıştı. hepinize iyi akşamlar güzel anneler........

canım bende yok ama arkadaşım öyle oluyordu kalkıp yürüyordu o kadar bunalıyordu ki

canım benim de oluyor ama sıkma sakın prolaktin yükseliyor normal yani ama sıkmak doğru değil

iyi bir doktor da olsa senin psikolojin de onemli bence(onceki mesajini okuyamadim gerci ama) tavrindan hoslanmiyorsan bence katlanmak zorunda degilsin. ben cogunlukla ebeye gidiyorum ama kadinin yanindan ciktigimda esimin de benim de yuzumuzde kocaman bir gukumseme oluyor her zaman, hayat ne guzel yaaa dedirtiyor bize resmen. bence moralini yukseltmesi de onemli bir doktorun.en azindan bozmamasi..

doktor süper diyosa süperdir
killarumrumdadeğilde nefes darlıgı zor

nefes darlığı zorluk veriyor gerçekten. merdiven çıkarken özellikle.kan basıncının yükseldiğinden olabilir

o hediye gelen hamile pijamasını 90 derecede falan yıkayıp çektirsen olur muki acaba :26: belki güleceksin ama bunu sabah okudum ,akşam üzeri pijama bakıyodum kendime sen aklıma geldin böyle yapsa çeker mi acaba diyotrum içimden :)))

takı malzemeleri satan yerlerden alırız heralde.nolcak ki taç sonuçta özel olması gerekmez sanırım.zaten öyle güzel taçlar var ki , benim öğrencilerin kafasında hep görüyorum , hatta elifin tacından süper lohusa tacı olur dedişm geçenler de :))

Kızlar peki hastanede giymek için özellikle terlik alacak mısınız? Yoksa evden mi götüreceksiniz? Nasıl birşey almak gerekir yanımıza?

az topuklu rahat bi terlik cnm.evde varsa evden yoksa alırsın bi tane.ben geçenlerde pieere cardinin terliğini aldım.siyah deri çok rahat.şimdi evde giyiyorum :)) ama hastane için almıştım onu..

kızlar akıntım için fitil pimafucin kullanıyorum su gibi akıntım geldi çamaşırımı ıslatacak akadar normal mi sizce? fitille ilgilidir değil mi

bilmiyorum ki canım yaa,inş d eğildir dr umu arsan acaba?

kıyamam sana ben.çok takma boşver.az kaldı zaten..

çok iyi fikir cnm.bende hiç duymamıştım böyle koruyucu bi iğne olduğunu.mesela bizim okul kızıl ve su çiçeği hastalığı geçirdi kışın.en azından riskli çalışma ortamlarındakileri uyarmalılar..ben maskeyle dolaşmıştım o dönem.

kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.

ohooooo çoktandır oluyoo..

bu süper bi haber işte

çok saçma benim bebişte 25+2 de 850 civarıydı.ne alakası var yaa..erken doğum riski diyebilmesi için,önce ultrasonda senin rahim ağzı uzunluğuna bakmalı sonra send e ağrılar ve kasılmalar var mı onları sormalı.kasık ağrısı ve baskılar olmalıymış.ne salak dr lar var yaa..benimkide beni deli eder hep ama rahim uzunluğuna falan bakıyo yani..

selam kızlar,ayrıntılı ultrasyonum oldu bugün
.herşey mükemmeldi,bebeğin her şeyi normalmiş.25 haftalık ve 770 grammış..doktor bebişimi çok beğendi çok güzel bir yüzü olacak dedi, :44:dudakları kalın olacak babası gibi..ağzını açtı dilini gösterdi bize..sonucunu kendi doktoruma göstermeye gittim,tek sorunumuz benim kilom.1.5 ayda 7 kilo almışım, ne yaptın sen çıtı pıtı kızdın ne oldu sana dedi.dikkat etmelisin yediklerine diye çıkıştı..1 haziranda da şeker yüklemem olacak..bizden böyle kızlar,bebişin hastane çıkışınıda aldım.ekleyeyim umarım beğenirsinz

benimde nefes darlığım var burnum kaç gündür tıkalı bugün gittim deniz suyu aldım bakalım bu gece işe yarayacak mı? Hatta dün gece 2 yastıkla oturur gibi uyumak zorunda kaldım yatınca nefes alamadım hiç:44:

canım çok sefindim....Maşşallaaaaaaah:)
canlar benim bugün ayaklar,eller fena...ben yatay konuma geçeceğim erkenden...masaj kremi almıştım ayaklar için...eşime bir göriniyim ihihhi...öptüm sizi...iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…