valla, bende bu hafta olduğu gibi kremi ihmal ettim ama şimdilik çatlaklar gelişmedi. da, bu akşam yine başlayımbenimde bu arada, son iki haftadır bay bir öne çıkıyor, millet göbeğimi görünce erkek mi olacak diye sorup duruyorlar. göbeğim çok sivri duruyor, milletde böyle göbek erkekte olur derler:) umarım benim kız en sonda sürpriz yapmaz:) tabi cinsi önemli değil ama şimdi herşeyi kıza göre ayarladım:):)
doğum fotoğrafçısı için şunu söyleyim. bende normal doğum düşünüyorum ve fotoğrafçıyıda istiyorum. internette baya bir araştırdım. fotoğrafçılar normal doğumada geliyorlar. sadece sancılar başlar başlamaz haber vermen gerekiyormuş. bide bazılar ne olur ne olmaz bir kaç yedek fotoğrafçı ayarlıyormuş. aslında baya sayfam var ama hepsi izmir için, sende izmirdeysen gönderiyim sana
vallaha bizim hastanenin foto ekibi çok kalabalık...aynı anda biçok yerde çekime gidiyorlarmış...sezeryansa zaten önceden randevulaşıyorsunuz ama normalse size 24 saat açık bir cep tel veriyorlar ve muhtemelen sizden önce hastanede oluyorlarmış:)
sistem iyi...herkes memnun..ee fotolar da güzel....biz de kısmetse onla anlaşacağız:emir_bebek
normal doğumda sancı başlayınca haber veriyosun yetişiyorlarmış bide ortak çalıştıkları fotografcılar oluyo ben biçok kişiden fiyat aldım ama hala karar vermedim valla bizim dr da özlem poyrazoğlu var onunlada görüştümminimumda 600 tl ye patlayacak galiba
Merhaba kızlar kontrole gittik ve erken doğum riskimin olduğunu söyledi dr.
İri bir bebek ve suyun çok fazla dedi 820 gr.mış aynı haftada olanlar sizin bebişler kaç gr acaba çok merak ettim.yediklerim fazla geliyormuş bana şeker yükleme sonucum çıksın belkide diyetisyene yönlendirilicemm
ne bilim bende şişerim olmaz dar gelir giyemem diye almıyodum neticede doğum zamanı bayaa şiş olucaz ya
canım inşallah tez zamnada iyileşir kardeşin geçmiş olsun :)
normal doğumda sancı başlayınca haber veriyosun yetişiyorlarmış bide ortak çalıştıkları fotografcılar oluyo ben biçok kişiden fiyat aldım ama hala karar vermedim valla bizim dr da özlem poyrazoğlu var onunlada görüştümminimumda 600 tl ye patlayacak galiba
ay canımmm yaaa hatıladım ilk teşhis konan zamanı amaaaannn ya bazı drlar da empati hiç olmuyor çok kütük oluyorlar tekrar çok geçmiş olsun canım herşey iyi olackatır hiç karamsar olma :)):))
ayy çok üzüldüm bende ama biraz önce okudum iyi haberler var iyi gidiyormuş:)
ayy eşinlede kavuşuyorsunuzzz ay ay ay hadi gözün aydın ama sendeki o kayınvalide sizi hiç başbaşa bırakmaz heraldeeee :))) utanmasa arnızda yatacak modelden
neyseee bide su flowers children olayı kopardı beni:))))
valaa onlada( nazan erden ) yazıştım onda da fi yat 600 den fazlaya geliyor bize indirim yaparlarmı acaba bilmiyorum
şu taç mevzusuna bende takıldım netten yapıp satanlar var 25-30 tl civarı oralardanmı lasam benmi yapsam bilemedim :)
canım bence sen biliyorsundur diye düşünüp seni fazla pimirikli buluyor galiba ama takılma bunlara benim dr da bazen beni 20 dk da paketliyor ama iyi diye sitem etmiyorum sende drluğundan memnunsan bunları fazla takma çünkü yeniden birini bulup inanıp güveneceksin sıkma canını oyüzden unut gitsin :)
ne bilim bende şişerim olmaz dar gelir giyemem diye almıyodum neticede doğum zamanı bayaa şiş olucaz ya
ay canımmm yaaa hatıladım ilk teşhis konan zamanı amaaaannn ya bazı drlar da empati hiç olmuyor çok kütük oluyorlar tekrar çok geçmiş olsun canım herşey iyi olackatır hiç karamsar olma :)):))
ayy çok üzüldüm bende ama biraz önce okudum iyi haberler var iyi gidiyormuş:)
ayy eşinlede kavuşuyorsunuzzz ay ay ay hadi gözün aydın ama sendeki o kayınvalide sizi hiç başbaşa bırakmaz heraldeeee :))) utanmasa arnızda yatacak modelden
neyseee bide su flowers children olayı kopardı beni:))))
canım bence sen biliyorsundur diye düşünüp seni fazla pimirikli buluyor galiba ama takılma bunlara benim dr da bazen beni 20 dk da paketliyor ama iyi diye sitem etmiyorum sende drluğundan memnunsan bunları fazla takma çünkü yeniden birini bulup inanıp güveneceksin sıkma canını oyüzden unut gitsin :)
İri bir bebek ve suyun çok fazla dedi 820 gr.mış aynı haftada olanlar sizin bebişler kaç gr acaba çok merak ettim.yediklerim fazla geliyormuş bana şeker yükleme sonucum çıksın belkide diyetisyene yönlendirilicemm
kızlar ya benim sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var şöyle derin bir nefes alamıyorumsanki oaraya bişeyler batıyo sizce ayağı ya da totosu olabilirmi sizde de varmı böyle göğüs ve sırt ağrıları ?
benim 24.haftada 800 demişti doktor
bende 2 haftadır sırt ağrıları başladı.
dün göğüs ucumu hafifçe sıktım çünkü sütyenimde bir leke olduğunu farkettim ve koyu sarı çok az bir sıvı geldi süt mü oluşuyor sizde de oldumu kızlar?
Ya işte bu zamana kadar dişimi sıkıp gitmemin nedeni iyi bir dr. olması. İşini fazla ciddiye alıyor ama hamile psikolojisinden hiç anlamıyor.(( Her seferinde dişlerimi sıkarak çıkıyorum muayenehanesinden. Bakalım yarın yüzüne karşıda söyleyeceğim. Eşimde sıkıldı benim her görüşme sonrası mutsuz olmamdan o da yarın gidelim aynı tavırdaysa bir daha gitmeyiz dedi.
kızlar ya benim sağ göğsümün altında inanılmaz bi ağrı var şöyle derin bir nefes alamıyorumsanki oaraya bişeyler batıyo sizce ayağı ya da totosu olabilirmi sizde de varmı böyle göğüs ve sırt ağrıları ?
28. hafta sonu itibariyle toplam 12 kilo aldımama doktorum inatla super gittigimi soyluyor eheh.. hersey yolundaymıs sorun degilmis nefes darlıgı bende de basladı bu hafta .. göğüslerde batma durumu artık eskisi kadar sık olmuyor.. onlarda kocuman oldular bu arada
Günaydıınnn ağustos güzellerii
Hasta olan arkadaşlar çoookkk geçmişşş olsuuunnnn .. Aman dikkat..vücut zayıf düşmesin.
Peppepmintcim dün uykuma yenik düştüm ankara acayip yağmurlu da.. Fotoları çektim çok net değil akşama yüklerim inşallah bilgisayarı aççak gücü kendim de bulursam..
Kızlar bana hamile pijaması hediye gelmişti.. Içinde yüzüyorum 8-9 aylar iyi olurda lohusa piljaması olarak kullanmam mümkün değil..
Ankara armada la senza diye bi mağazada bi pijama alana bi bedavaymış.(lohusa pijaması değil ) bi arkadaşımla aldık 30tlye geldi large aldım büyük geldi.sonra m ile değiştirdim . Yakasında özel bi bölüm yok ama kullanışlı olur diye düşünüyorum. şuanda da giyilir ama lastik kısmı keser rahatsız eder bebişi diye giymedim. Saklıyorum doğum sonrasına.. Yani pijamalarda da kalıp farkı çok oluyo.. Denemeden almayı yada değiştirme imkanı olmayan bi yerden almayı tavsiye etmem.
Herkese günaydınnn,
Ben bugün evdeyim, kan uyuşmazlığı iğnemin gelmesini bekliyorum, öğleden sonra gidip vurdurucam.
Güzel haberlerle dön canım. Haklısın canım yaa gereksiz pahalı, düğün, bebek piyasası gibi işte aslında bilerek fiyatları şişiriyorlar, biraz da mecburuz diye...
Geçmiş olsun canım, enfeksiyon varsa da önemli değil zaten, tedavi ediliyor kolayca.
Peki biz bu tacı nerden alacaz??
Kızlar peki hastanede giymek için özellikle terlik alacak mısınız? Yoksa evden mi götüreceksiniz? Nasıl birşey almak gerekir yanımıza?
kızlar akıntım için fitil pimafucin kullanıyorum su gibi akıntım geldi çamaşırımı ıslatacak akadar normal mi sizce? fitille ilgilidir değil mi
venüscüm acıkcası normalde ıstahsız bırısıyım hamıle kalınca ıster ıstemez bıraz artıs oldu ama gunde 3 ogun yemk yıyodum gole abur cuburumda yoktu genelde sebze yerım ben et falan pek aram yok belkı köte tavu oda ınan az süt çok ıcerdım cayı kesmıstım ama ıste olan oldu
yanı gırtlagı hıc durmayan hamıle arkadaslarımda hıcbısey cıkmadı ınan kı
yanı ekmek cok deılde 3 tabak yemek yıyeb ılıyodum hele bıde haraket ettıysem yuruduysem falan karnım acıkıyodu yanı
siyanür olayı cok fene cnm allah yardımcınız olsun
inş dr dan ıyı haberlerle gelırsın
merhaba arkadaşlar SU ÇİÇEKLİ BEN:)
bugün daha iyi hissediyorm, cildiyenin yazdığı losyon çok iyi geldi, hem ağrıyı azalttı hemde yaralar köreliyor.
fakat kadın doğumcu doktoruma gıcık oldum,
"ultrasonda bebeğe baktı, kalbi atıyor, sağlıklı görünüyor, çiçeği dökmüşsünüz zaten bu saatten sonra yapacak bişeyimiz yok.
eğer çiçek geçiren biriyle karşılaştığınızda gelip söyleseydiniz koruyucu immouglobin yapardık.
hamileyken su çiçeği geçirmenin riski var, ama bebek için illaki ölümle sonuçlanacak diye birşey diyemeyiz, bu sadece bir risk, 1 ay sonra kontrole gelebilirsiniz"
fırsat bulabilirsem gittiğim hastane yönetimiyle konuşucam
gebelik için ilk kontrole gittiğimizde 2 sayfa elimize tutuşturuyorlar işte birinci trimester tarama, 2.trimester tarama testi , 2'li 3'lü test, amniosentez vs rutin bilgiler yazıyor.
bulaşıcı hastalık risklerine karşı ne gibi önlemler alınabilir veya bulaşıcı hastalığı olan biriyle karşılaşınca neler yapılabilir bunları da yazılı olarak bildirmeleri sağlıklı olmazmı
şimdi ben her iki tarama testini de yaptırdım (detaylı ultrasonlar)
asıl şimdi gerekli değilmi detaylı ultrason?
Bebeğimi kucağıma laıncaya kadar korkularım geçmeyecek galiba
Allah hepimizin yarımcısı olsun...
kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.
kızlarr temmuz annelerine şööle bi bakıyodum da çınar bebek 1300gr olmuş. ciğerlerine takılan son tüpte çıkmış, kendi kendine nefes alabiliyomuş. bu ay sonunda eve çıkabilecekmiş allahın izniyle...
selam kızlar,ayrıntılı ultrasyonum oldu bugün
.herşey mükemmeldi,bebeğin her şeyi normalmiş .25 haftalık ve 770 grammış..doktor bebişimi çok beğendi çok güzel bir yüzü olacak dedi, :44:dudakları kalın olacak babası gibi..ağzını açtı dilini gösterdi bize ..sonucunu kendi doktoruma göstermeye gittim,tek sorunumuz benim kilom.1.5 ayda 7 kilo almışım , ne yaptın sen çıtı pıtı kızdın ne oldu sana dedi .dikkat etmelisin yediklerine diye çıkıştı..1 haziranda da şeker yüklemem olacak..bizden böyle kızlar,bebişin hastane çıkışınıda aldım.ekleyeyim umarım beğenirsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?