2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saçmta yaaa bence zırvalamış yada rant elde etmeye çalışıyor 820 gr mış burda çok kişinin bebişi öyleydi hatta 940 çıkan vardı sıkma canım kendini bi dr a daha git rahatlarsın
valla fiyat ortalamaları 600 ve üstü bide fotocu seçerken tecrübesi önemli zira bebişimizi tutacak yani:)))karar verirsen bana da haber ver hatta özelden olsun da kaçırmıyayım ona göre bende belki onu seçerim :))) ha bide bizim drun daha önce tanıştığım bir hastası da ilknur atalkınla anlaşmış onunda fiyat listesi var istersen mailini yolla forward edeyim sana :))
yaw ben gittim bi bujiteriye aldım ordan bi taç,hem de gayet cici,sade ve 5 Lira:)
ehuehuehuehu herşey tamam taç 5 tele :)))))))))))valla bende baktım aksesuarcılarada pek hoşuma gitmedi
anlıyorum canım seni çok mutsuzsan değiştir tabii ...
vaaaay bir bilgi daha turnusol burda damı işe yarıyor :))) sevindim senin adına :)))
ayy maşallah gözün aydın darısı şeker yüklemene :)))
ama su sizinkiler yüzünü açıyor dil uzatıyor falan ya benimki hep düşünür pozda suratını kapatıyor ((
deseydin ya dr na ana oluyorum ana ne çıtı ne pıtı :)))) aslında dr un haklı şaka bir tarafa 1.5 ayda 7 kilo fazla olmuş şekerim :))))))

kızlar limango datefal oda buharcıları falan indirimde.bide öok şeker pijama altı var.poposu ayıcıklı böcekli falan.emeklerken çok tatlı olurlar.geçen burdan beğendim tam alayım dedim sadece kredi kartıylaynış.eft yada havale kapıda ödeme olmamsı çok kötü.çünkü bneim kredi kartımı kapattık eşiminkinide kullanmamaya çalışıu-yoruz.yoksa ben 1 yıllık izne çıkamam. (

cnm bir daha sakın göğsünü sıkma hafifde olsa hatta ilişki sırasında fazla uyarılması bile erken doğuma neden olabiliyo aman diyeyim bırak gelsin sütün benimde son 3-4 haftadır arada geliyo

teşekkürler kızlar, evet canım çok fazla oldu 7 kilo birden.artık dikkat edeceğim..

Bayıldım canım bunlara güle güle giyer inşallahh bebişin kızmıı?
sagol canım. evet küçücük bir kızımız olacak. tabi doğumda sürpriz yapmazsa

sagol, canım. evet kavuşuyorum ama dediğin gibi haftaya benim işkence haftası olacak galiba. kayınvademler oğullarını görmek için aydından izmire direk o gün gelmeye üşeniyorlar, onun yerine 19 mayısla birlikte tüm hafta sonu dibimizde olacaklar. üstelik eşimin geldiği gün (yani 17sinde) görümcemde geliyor, sonra eşimin halasının oğluda askerden geliyor, o oğlunu bizden göndermişti karşılamayıda bizden yapacakmış. bir sonraki günde direk kuzenleri gelecek. yani anladığın kadarıyla haftaya sadece misafire çalışacağım. baren hepsi bir günde gelselerdi ya. valla ölecem. ama üzüldüğüm konu hasreti gideremecem. aman ne yapalım
bu arada, sizin istanbulda fotoğrafçılar baya pahalıya geliyor. bizim burda 400 falan oluyormuş. fotoğrafçılarda iyi. bide bu taçlara o kadar vermeniz ne gerek var. her hangi bir takıcıda bu taçların her çeşidi oluyor ve çokda uygun, 5-10 lira falan

cnm bol bol nemlendir kaşımamaya çalış inş çatlamazsın dr bana öyle söylemişti bol bol bebe yağı sür o en iyi nemlendiriciden de iyi minik bir öneri:)
evet, katılıyorum. hele banyodan sonra cilt gereğinden fazla kuruyormuş, ondan banyodan direk çıkınca bebek yağın banyosuna girin:) bide yıkanırken sabun kullanmamaya çalışın, direk kururtuyormuş, çatlaklar daha fazla oluşuyormuş

bencede, git tedirgin olduğunu anlat ve bunu ilk defa yaşadığın için doktorundan da desteğinin olmasını söyle. açık açık söylersen belki tavrını değiştirir. ama halada umarsamaz tavırlar sergilerse hiç sinirini bozma başka doktora geç. millet doğuma yakın bile doktorunu değiştiriyor
canım, bence o artık çoğumuzda vardır. bende mesela bir kaç haftadır var. bide bu ağrının sebebi ise bebeğimizin büyüdüğü için midemizi yukarıya sıkışmasına sebep olur, oda diaframında sıkıştığını anlamına geliyor. ondan hem gögüs altında ağrı hem nefes darlığı oluyor

canım, maşallah. hep güzel haberler alırsın inş. bu arada, bizmkinin de tombik dudakları olacak, o da babasına çekmiş. doktor zaten ruj masrafı çok olacak diyip güldürmüştü beni:) silikonlu dudaklı bizimkiler:)

yeni avatarım nasıl a ma :))
caın, o avatırı bende bir ara profil resmi olarak kullandım. bide bunların gözleride hareket ediyor, çok komik oluyor:) bu arada, sen fotoğraf neden yükleyemiyon?

canım çok geçmiş olsun ben de kullandım deniz suyu hala tam geçmedi bu aralar herkes sık yaşıyor bu tarz şeyleri. çok geçmiş olsun

yaa benim de 1 aydan fazla oldu hatırlarmısınız çok bacak ağrım olmuştu sol bacağım hatta tek bacak diye pıhtılaşma için ultarasona falan girmiştim ortopediye gitmiştim 2 gün ağlamıştım üstüne bile basamıyordum zonkluyordu dün de sağ bacağımda onun kadar şiddetli olmasa da baya şiddetli ağrı yaşadım uyluk kemiğinin yan kasları üst bacağımın ön yan kısmında nasıl bir ağrı . bunu yaşayan var mı acaba arka kaslar olsa belden geliyor olur diyeceğim. magnezyum eksikliği de arka kasları kasar diye biliyorum umarım geçer ve bir daha yaşamam. canım ben de kremlerle masaj yaptırıyorum ağrıyan yerlerime
kızlar, herkese günaydın. bebişlerinizle güzel günler dilerim

günaydın camım sana da

BEBEĞİMLE BEN HAMİLE DESTEK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 14 mayıs cumartesi SAAT 15:00 'TE FSM BULVARI ,FSM BALIKÇISI ÜSTÜ K:3 D:7 AÇILIŞIMIZA HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ...
AÇILIŞIMIZI NİLÜFER BELEDİYESİ BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY YAPACAKTIR...

günaydın fıstıklar..

venüscümm önerini yerine getireyeyim ama ilk etapta 40da falan yıkıycam bu sefer de iyice sünmesin diye..

buarada ebru maternity ürünlerinin bazılarında indirim var kızlar unnadoda.. pijama -gecelik takımları 97,30 bi bakın ..

cnm bol bol nemlendir kaşımamaya çalış inş çatlamazsın dr bana öyle söylemişti bol bol bebe yağı sür o en iyi nemlendiriciden de iyi minik bir öneri:)
canım ben şişman anneyim sanırım damarlar genişliyor bebe yağını denemedim onu da süreyim saolasın
canım benim de oluyor ama sıkma sakın prolaktin yükseliyor normal yani ama sıkmak doğru değil
meme ucunu sıkmak doğru değil aynen katılıyorum

oh oh ne güzel haber sementacım çok sevindim..şekerin de çıkmayacak inşallah içini ferah tut moralini yüksek

REDMASK;
cnm ben bulamadim;

kipa'nin facebook f&f sayfasinin linkini gonderebilir misin?
ind.ceki icin.

Günaydın güzel anne adayları....
bizim kız da kalın dudaklı olacak sanırım dr demedi ama biz en son gittiğimiz de öyle gördük dr özellikle dudaklarını gösterdi bizim babamızın dudakları kalın neye benzeyecek acaba çok merak ediyorum inş.abisine benzer malum abimiz çok yakışıklı )
2.yi düşünenler bebişiniz kız gibi güzelse 2.kız erkek gibi güzelse 2.erkek oluyor demişlerdi ben pek inanmamıştım ama ben de tuttu iki arkd.daha tuttu

kızlar dün bacak ağrım olduğunda karnımda ağrıdı dünden beri baya hareketsiz bebeğim bizim durumumuz onu nasıl etkiliyor. çok ufak kıpırtılar var oysaki sabah uyanınca ve kahvaltıdan sonra fılfır fıldır olurdu umarım iyidir yavrum

endişelenme canım..dinleniyordur...kımıldar yine fıtır fıtır..
rabbim onları koruyor korkmayın

yeni avatarım nasıl a ma :))

cok hos cnmö bayıldım :)))

ınan 15 gunden fazladır cekıyorum onu bıraz dık oturunca gecıyo yada sırt ustu yatınca ben kaburgaların geldıgını dusunuyorum cocuk buyudkce ???

sırt agrısı normal bende de va ama göğsunu sıkma cnm eger süt gelırse erken dogum tehdıdı oluyomus sıvı gelırse sil ama sakın sıkma göğsünü ok ?

cok enterasan 40 yıl süşünsem aklıma gelmezdi hakkaten süphesi olanlar için süper fikir
süpersin

günaydın güzel anneler hava bugün çok kötü...........ayrıca ben insülüne geçip diyet yaptığım halde halen normale dönmedi.bugün dr.u arıycam....

günaydın agustosun güzel annelerı

dün jade arkadasımız dı galıba erkej dogum riski demıs ya doktoru onumu taktım ne gece rüyamda doktorum 3 santım acılman var dıyo erken dogurabılırsın dıyo bende nasıl yanı dha cok kucuk bebegım dıkyorum yatıp dınleneceksın dıyo bende yıne mı yaa dıye uzuluyodum ((
etkılenmısım galıba bıde dun mayıs annelerını okurken onların safak sayıslarını dogum hıkaylerınden etkılendım heralde

dun gece 2 kere sag bacagımın kaval kemıgının arkası nasıl agrılar gırdı anlatamam aglayarak uyandım uykumdan
hanı bole kasımı cekermısler gıbı
cok kötü oluyo yaaa bir kaç arkadasımda da olmustu sızde de aynı mı oluyo kızlar ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…