- 13 Temmuz 2007
- 1.239
- 4
- 681
saçmta yaaa bence zırvalamış yada rant elde etmeye çalışıyor 820 gr mış burda çok kişinin bebişi öyleydi hatta 940 çıkan vardı sıkma canım kendini bi dr a daha git rahatlarsınMerhaba kızlar kontrole gittik ve erken doğum riskimin olduğunu söyledi dr.
İri bir bebek ve suyun çok fazla dedi 820 gr.mış aynı haftada olanlar sizin bebişler kaç gr acaba çok merak ettim.yediklerim fazla geliyormuş bana şeker yükleme sonucum çıksın belkide diyetisyene yönlendirilicemm
valla fiyat ortalamaları 600 ve üstü bide fotocu seçerken tecrübesi önemli zira bebişimizi tutacak yani:)))karar verirsen bana da haber ver hatta özelden olsun da kaçırmıyayım ona göre bende belki onu seçerim :))) ha bide bizim drun daha önce tanıştığım bir hastası da ilknur atalkınla anlaşmış onunda fiyat listesi var istersen mailini yolla forward edeyim sana :))tatlım çok teşekkür ederimm ama istanbuldayım :))
böle olduğunu bilmiodum, hastanende anlaşmalı bi ekibin olması çok avantajlı :)) bilgilendirme için teşekkürler...
bizim dr unki özlem poyrazoğluysa önce ondan araştırmaya başliimm benn... sölediğin iyi olduu :)) daha drla bu doğum meselelerini konuşamadığım için pek bi bilgim yok bu konuyla da ilgili :))) saoll tatlımm :))
ehuehuehuehu herşey tamam taç 5 tele :)))))))))))valla bende baktım aksesuarcılarada pek hoşuma gitmediyaw ben gittim bi bujiteriye aldım ordan bi taç,hem de gayet cici,sade ve 5 Lira:)
anlıyorum canım seni çok mutsuzsan değiştir tabii ...Ya işte bu zamana kadar dişimi sıkıp gitmemin nedeni iyi bir dr. olması. İşini fazla ciddiye alıyor ama hamile psikolojisinden hiç anlamıyor.(( Her seferinde dişlerimi sıkarak çıkıyorum muayenehanesinden. Bakalım yarın yüzüne karşıda söyleyeceğim. Eşimde sıkıldı benim her görüşme sonrası mutsuz olmamdan o da yarın gidelim aynı tavırdaysa bir daha gitmeyiz dedi.
vaaaay bir bilgi daha turnusol burda damı işe yarıyor :))) sevindim senin adına :)))kızlar eşime turnusol kağıdı aldırdım bugün çok sordum pek cevap alamadım fitil kullanıyorum su gibi akıntım var diye. amniyon sıvısı bazik özellikte olduğundan turnusol kağıdını maviye çeviriyor. yani şüphesi olanlar bu kağıtla test yapabilir ben yaptım şükür çevirmedi zaten doktorum da bir kez yapmıştı. hepinize iyi akşamlar güzel anneler........
ayy maşallah gözün aydın darısı şeker yüklemene :)))selam kızlar,ayrıntılı ultrasyonum oldu bugün
.herşey mükemmeldi,bebeğin her şeyi normalmiş .25 haftalık ve 770 grammış..doktor bebişimi çok beğendi çok güzel bir yüzü olacak dedi, :44:dudakları kalın olacak babası gibi..ağzını açtı dilini gösterdi bize ..sonucunu kendi doktoruma göstermeye gittim,tek sorunumuz benim kilom.1.5 ayda 7 kilo almışım , ne yaptın sen çıtı pıtı kızdın ne oldu sana dedi .dikkat etmelisin yediklerine diye çıkıştı..1 haziranda da şeker yüklemem olacak..bizden böyle kızlar,bebişin hastane çıkışınıda aldım.ekleyeyim umarım beğenirsinz
ama su sizinkiler yüzünü açıyor dil uzatıyor falan ya benimki hep düşünür pozda suratını kapatıyor
deseydin ya dr na ana oluyorum ana ne çıtı ne pıtı :)))) aslında dr un haklı şaka bir tarafa 1.5 ayda 7 kilo fazla olmuş şekerim :))))))