2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninki bariz magnezyum eksikliği benim üst bacağımda ve tek bacağımda ağrı dün ben de çok ağrı çektim hala da tam geçmedi. bebeğimde hareketsiz ufak kıpırtılar var sadece

canım seninki bariz magnezyum eksikliği benim üst bacağımda ve tek bacağımda ağrı dün ben de çok ağrı çektim hala da tam geçmedi. bebeğimde hareketsiz ufak kıpırtılar var sadece

canım bende de sağ kasığımda hafif çekme var, ağrı falan yok.. aynen ufak kıpırtı hissediyorum bi kaç parça çikolataya rağmen hareketlenmedi normalde kıpır kıpır olur..dinleniyolar herhalde kafamızı takmayalım

Ya işte o noktada tıkanıp kalıyorum. Yıllardır gittiğim bir doktor, şimdiye kadar 2 defa ameliyat etti beni ayrıca uzun süre beraber çalıştığım bir arkadaşım olması da başka dr. a geçme durumumu zorlaştırıyor. Şimdiye kadar ( hamilelik öncesi) okadar ilgiliydi ki ne oldu da bu kadar ters biri haline geldi anlamadım. Hani acaba sıkıntı benden mi kaynaklanıyor diyorum ee! eşimde çok soğuk ve açıklama yapmayan biri olarak nitelendiriyor. Hele en son detaylıda Recep Has ı gördükten sonra iyice soğuduk.

Canım gözün aydın, inşallah hep böyle güzel gider herşey. Ama kilona dikkat et 1,5 ayda 7 kg birz fazla olmuş ama dikkat edersen sabitlersin :)

Canım ben bay bir zamandır 2 yastıkla uyuyorum. Omuzlarımın altından yerleştiriyorum ( 45 derecelik açı ile) yatıyorum. Baya faydasını görsüm. Resmen burnum açılıyor. Rahat nefes alıyorum.

anlıyorum canım seni çok mutsuzsan değiştir tabii ...

Bakalım bugün gittiğimde konuşacağım açık açık. Tavrının beni sürekli gerdiğini anlatacağım ama zaten adamın yapısı gergin :) bunu söylediğim anda da girebiliriz birbirimize. Hani girelimo dert değil de yeni dr. bulma kısma da ayrı bir soru işareti.

Bakalım işte bu akşam muayenemiz var ve ilk kez bu kadaristeksiz gidiyorum muayeneye. ama kararlıyım açık açık konuşacağım.

Hayırlı olsun merkeziniz. Görüşmek üzere...

Kızlar benim rüyalarım gitgide ilginçleşmeye başladı hatta bu sabaha karşı kabus gibiydi. Güya doğum yapacağım hstaneye gidiyorum açıklığımın artması için beni yürütüyorlar falan sonra bir bakıyorum suyum geliyor sonra doğum başlıyor. Ama beni sedyeye yatırdıkları anda ben Ayşe Öner in öğrettiği nefes tekniklerini uyguluyorum :))))))))) sonra doğum yapıyorum resmen çocuğun çıkışını görüyorum birde ne göreyim 5 yaşında bir çocuk büyüklüğünde konuşan, saçlı başlı bizim bırakın aileyi sülalede kimseye benzemeyen bir çocuk annneeeee diye kucağıma atlıyor. :26: Çok korktum. Öyle bir sıçradım ki yataktan, sonrada kendime çok güldüm.

doğru söylüyorsun canım ama insan düşünmeden edemiyor biraz hareketlense mutlu olacağım

bundan sonra ruyalar hep bole oalcak heralde com guldum yaaa :))
annneeeeeeee D:

tamam cnm dene bakalım ne olacak..

merak etme cnm.bizim yorgunluktan kaynaklanıyor o.hatırlıyorsan geçen haftalarda nasıldım doplere bile girmiştim.

ya acaba bu haftalarda böylemi oluyor ki a klıma bu geldi.benim de tam bu haftalarda böyleydi ya.bu pazartesi hareketlendi a nca.

gunaydin arkadaslar hepinize tekrardan..

sementa detaylin ici gecmis cnm cok sevindimmmm..

redmask link icin sagol cnm .. bizim sirkette face acilmiyor; esime attim linki o da ceki bana gondermis; ama ceke benzemeyen bi sayfa geldi yaa
, bu mu anlamadim cek.. neyse

my_little_sunshie
hayir olsun cnm,
artik ruyalar boyle cnm yaa sorma
ben de sirketin onunde taksi bekliyordum tek basima, sancim gelmis, doguma gidiyormusun ruyamda )

peppermint evet canımm çeke benzemiyo pek sanırım oo..
ayy rüyalarınız süper kızlarrr bi doğursak da sağlıkla rahatlasakk...

My_Little_Sun_Shine , peppermint rüyalarınıza da bayıldımm .. şu bebişler sağlıkla doğsa da bi rahat nefes alsakk..

benim rüyamda çok ilginçti
bi yerde yemek yiyoruz çok pahalıymış bilemedik
5-6 kişiyiz..550 tl hesap geldi
kızıma alışveriş yapacağım paradan vermek zorunda kaldım
korkunç feci bi rüyaydı
kalktım dua ettim yattım yok bana mısın demiyo kaldığım yerden devam ediyorum.
karnım burnumda koşturdum durdum sabah yorgun kalktım

Ay çok güldümmmmm, bilinç altı neler gördürüyor insana. Bende hamileliğin daha başında rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm.

ayy sagol cnm yaa;
kipa diye diye basinin etini yedim kac gundurr

sorma yaa ruyalar fena.
dun gece de ruyamda bizim isyerine bi kiz almislar; 13 yasindaymis,ailesine bakacakmis calisip; bu 13 yasinda cocuk nasil calisacak diyorum , uzulup aglamaya basliyorum, aglayarak uyandim. annelik icguduleri devrede sanirim..

ayy cnm yaa;
dedigim gibi annelik icguduleri devreye girdi artik bizde.

Kizlar arkadasima 3 cm acilman var dediler, bir ay oldu hala dogurmadi(kiz artik dogurmak istiyor cunku) hayirlisiyla gelir insallah bebegi(bugun gelecek hissediyorum diye aradi beni bakalim)... bebekler gelecegi zamani bilirler, hepimiz icin hayirlisi olsun...

selam kızlarrr su rüyalar bende de çok komik olmaya başladı mübarek 1.5 saatlik film çekilir yani her detayı atlamadan görüyorum rüyam da :)))))))
gelişimci insüline ragmen düşük çıkmıyorsa doz arttırmalısın demekki ama deneyerek sen karar verirsin ona dr 8 yap 10 yap falan diyecektir
bende dün öğlen hapımı içemeden yedim ve rahatsız oldum psikolojikmi acaba kafamı baskı altında hissettim bide böyle vücudum dermansız kaldı sanki eve gelir gelmez hemen içtim bol su içtim sonra uyudum uyanınca iyiydim aslında uyku diil de spor yapmak gerek ama halim yoktu gerçekten:))

bu arada 2 önce sol alta bacağıma gece 2 kez kramp girdi ama ben kastığım için oldu biliyorum hala yeri agrıyor
bide kızım epeydir fena kasılmamıştı şimdi bi kasıldı fenaydı bu resmen sıkıştım sanki daraldım gibi sonra konuştum bebişimle ovaladım karnımı da geçti
allahım su her kasılma erken doğum çağrıştırıyor ya çok korkuyorum valla (
bizden böyleee kaçtık görüşürüz :)))

kaç haftalık arkadaşın ne zaman acılma oldu

kizlar benim Türkiye'de dogum yapan ve bilgi alabilecegim yakin bir arkadasim ya da akrabam olmadi. Kendim de hicbir Türk doktoruna gidemedim. Belki bu yöntem Türkiye'de de vardir ama dedigim gibi Türkiye'de kimsenin hamilelik surecini yakindan takip edemedim, olup olmadigi hakkinda en ufak bir fikrim yok o yuzden yazmak istedim. Hani bebegin donmemesinden ve normal dogum yapamamaktan korkuyoruz ya bazen, dun ebem korkma eger dönmemisse biz onu döndururuz dedi. Nasil oldugunu sordum, ilac ile rahim gevsetiliyormus ve elle yavas yavas dönduruluyormus. Belki bu Turkiye'de de vardir ve bir zarari yoktur heralde, bu konuda endiselenmemize gerek yok... Hayirlisi olur insallah...

off haftasonunun gelmesinden bende o kadar mutluyum ki anlatamam. bir an önce eve gitmeyi ve tatilin başlamasını bekliyorum.. rüya göremiyorum hiç yarım yamalak uyuyup yorgun kalktığım için.. şu okulu bi kapatayım da sabah öğle akşam 3 posta rüya görücem sürekli uyuycam :)) tetnozları bitirdim çok şükür doktorumuza gitmeyeli 1 buçuk ay olmuş bu aralar tekrar gitmemiz lazım.ilçeden ile gittiğimiz ve babamız cumartesi çalıştığı için sorun oluyor hep.kağan kocatepenin sitesinde 30. haftadan sonra 2 haftada 1 kontrole gidilmesi gerektiği yazıyor o zaman ne yapacağız bakalım..

ben bunu hiç duymadım yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…