günaydın agustosun güzel annelerı
dün jade arkadasımız dı galıba erkej dogum riski demıs ya doktoru onumu taktım ne gece rüyamda doktorum 3 santım acılman var dıyo erken dogurabılırsın dıyo bende nasıl yanı dha cok kucuk bebegım dıkyorum yatıp dınleneceksın dıyo bende yıne mı yaa dıye uzuluyodum((
etkılenmısım galıba bıde dun mayıs annelerını okurken onların safak sayıslarını dogum hıkaylerınden etkılendım heralde
dun gece 2 kere sag bacagımın kaval kemıgının arkası nasıl agrılar gırdı anlatamam aglayarak uyandım uykumdan
hanı bole kasımı cekermısler gıbı
cok kötü oluyo yaaa bir kaç arkadasımda da olmustu sızde de aynı mı oluyo kızlar ???
canım seninki bariz magnezyum eksikliği benim üst bacağımda ve tek bacağımda ağrı dün ben de çok ağrı çektim hala da tam geçmedi. bebeğimde hareketsiz ufak kıpırtılar var sadece
iyi bir doktor da olsa senin psikolojin de onemli bence(onceki mesajini okuyamadim gerci ama) tavrindan hoslanmiyorsan bence katlanmak zorunda degilsin. ben cogunlukla ebeye gidiyorum ama kadinin yanindan ciktigimda esimin de benim de yuzumuzde kocaman bir gukumseme oluyor her zaman, hayat ne guzel yaaa dedirtiyor bize resmen. bence moralini yukseltmesi de onemli bir doktorun.en azindan bozmamasi..
selam kızlar,ayrıntılı ultrasyonum oldu bugün
.herşey mükemmeldi,bebeğin her şeyi normalmiş .25 haftalık ve 770 grammış..doktor bebişimi çok beğendi çok güzel bir yüzü olacak dedi, :44:dudakları kalın olacak babası gibi..ağzını açtı dilini gösterdi bize ..sonucunu kendi doktoruma göstermeye gittim,tek sorunumuz benim kilom.1.5 ayda 7 kilo almışım , ne yaptın sen çıtı pıtı kızdın ne oldu sana dedi .dikkat etmelisin yediklerine diye çıkıştı..1 haziranda da şeker yüklemem olacak..bizden böyle kızlar,bebişin hastane çıkışınıda aldım.ekleyeyim umarım beğenirsinz
benimde nefes darlığım var burnum kaç gündür tıkalı bugün gittim deniz suyu aldım bakalım bu gece işe yarayacak mı? Hatta dün gece 2 yastıkla oturur gibi uyumak zorunda kaldım yatınca nefes alamadım hiç:44:
anlıyorum canım seni çok mutsuzsan değiştir tabii ...
bencede, git tedirgin olduğunu anlat ve bunu ilk defa yaşadığın için doktorundan da desteğinin olmasını söyle. açık açık söylersen belki tavrını değiştirir. ama halada umarsamaz tavırlar sergilerse hiç sinirini bozma başka doktora geç. millet doğuma yakın bile doktorunu değiştiriyor
BEBEĞİMLE BEN HAMİLE DESTEK VE DANIŞMANLIK MERKEZİ 14 mayıs cumartesi SAAT 15:00 'TE FSM BULVARI ,FSM BALIKÇISI ÜSTÜ K:3 D:7 AÇILIŞIMIZA HEPİNİZ DAVETLİSİNİZ...
AÇILIŞIMIZI NİLÜFER BELEDİYESİ BAŞKANI MUSTAFA BOZBEY YAPACAKTIR...
canım bende de sağ kasığımda hafif çekme var, ağrı falan yok.. aynen ufak kıpırtı hissediyorum bi kaç parça çikolataya rağmen hareketlenmedi normalde kıpır kıpır olur..dinleniyolar herhalde kafamızı takmayalım
bundan sonra ruyalar hep bole oalcak heralde com guldum yaaa :))Kızlar benim rüyalarım gitgide ilginçleşmeye başladı hatta bu sabaha karşı kabus gibiydi. Güya doğum yapacağım hstaneye gidiyorum açıklığımın artması için beni yürütüyorlar falan sonra bir bakıyorum suyum geliyor sonra doğum başlıyor. Ama beni sedyeye yatırdıkları anda ben Ayşe Öner in öğrettiği nefes tekniklerini uyguluyorum :))))))))) sonra doğum yapıyorum resmen çocuğun çıkışını görüyorum birde ne göreyim 5 yaşında bir çocuk büyüklüğünde konuşan, saçlı başlı bizim bırakın aileyi sülalede kimseye benzemeyen bir çocuk annneeeee diye kucağıma atlıyor. :26:Çok korktum. Öyle bir sıçradım ki yataktan, sonrada kendime çok güldüm.
günaydın fıstıklar..
venüscümm önerini yerine getireyeyim ama ilk etapta 40da falan yıkıycam bu sefer de iyice sünmesin diye..
buarada ebru maternity ürünlerinin bazılarında indirim var kızlar unnadoda.. pijama -gecelik takımları 97,30 bi bakın ..
kızlar dün bacak ağrım olduğunda karnımda ağrıdı dünden beri baya hareketsiz bebeğim bizim durumumuz onu nasıl etkiliyor. çok ufak kıpırtılar var oysaki sabah uyanınca ve kahvaltıdan sonra fılfır fıldır olurdu umarım iyidir yavrum
canım bende de sağ kasığımda hafif çekme var, ağrı falan yok.. aynen ufak kıpırtı hissediyorum bi kaç parça çikolataya rağmen hareketlenmedi normalde kıpır kıpır olur..dinleniyolar herhalde kafamızı takmayalım
Kızlar benim rüyalarım gitgide ilginçleşmeye başladı hatta bu sabaha karşı kabus gibiydi. Güya doğum yapacağım hstaneye gidiyorum açıklığımın artması için beni yürütüyorlar falan sonra bir bakıyorum suyum geliyor sonra doğum başlıyor. Ama beni sedyeye yatırdıkları anda ben Ayşe Öner in öğrettiği nefes tekniklerini uyguluyorum :))))))))) sonra doğum yapıyorum resmen çocuğun çıkışını görüyorum birde ne göreyim 5 yaşında bir çocuk büyüklüğünde konuşan, saçlı başlı bizim bırakın aileyi sülalede kimseye benzemeyen bir çocuk annneeeee diye kucağıma atlıyor. :26:Çok korktum. Öyle bir sıçradım ki yataktan, sonrada kendime çok güldüm.
peppermint evet canımm çeke benzemiyo pek sanırım oo..
ayy rüyalarınız süper kızlarrr bi doğursak da sağlıkla rahatlasakk...
My_Little_Sun_Shine , peppermint rüyalarınıza da bayıldımm .. şu bebişler sağlıkla doğsa da bi rahat nefes alsakk..
benim rüyamda çok ilginçti
bi yerde yemek yiyoruz çok pahalıymış bilemedik
5-6 kişiyiz..550 tl hesap geldi
kızıma alışveriş yapacağım paradan vermek zorunda kaldım
korkunç feci bi rüyaydı
kalktım dua ettim yattım yok bana mısın demiyo kaldığım yerden devam ediyorum.
karnım burnumda koşturdum durdum sabah yorgun kalktım
günaydın agustosun güzel annelerı
dün jade arkadasımız dı galıba erkej dogum riski demıs ya doktoru onumu taktım ne gece rüyamda doktorum 3 santım acılman var dıyo erken dogurabılırsın dıyo bende nasıl yanı dha cok kucuk bebegım dıkyorum yatıp dınleneceksın dıyo bende yıne mı yaa dıye uzuluyodum((
etkılenmısım galıba bıde dun mayıs annelerını okurken onların safak sayıslarını dogum hıkaylerınden etkılendım heralde
dun gece 2 kere sag bacagımın kaval kemıgının arkası nasıl agrılar gırdı anlatamam aglayarak uyandım uykumdan
hanı bole kasımı cekermısler gıbı
cok kötü oluyo yaaa bir kaç arkadasımda da olmustu sızde de aynı mı oluyo kızlar ???
Kizlar arkadasima 3 cm acilman var dediler, bir ay oldu hala dogurmadi(kiz artik dogurmak istiyor cunku) hayirlisiyla gelir insallah bebegi(bugun gelecek hissediyorum diye aradi beni bakalim)... bebekler gelecegi zamani bilirler, hepimiz icin hayirlisi olsun...
kizlar benim Türkiye'de dogum yapan ve bilgi alabilecegim yakin bir arkadasim ya da akrabam olmadi. Kendim de hicbir Türk doktoruna gidemedim. Belki bu yöntem Türkiye'de de vardir ama dedigim gibi Türkiye'de kimsenin hamilelik surecini yakindan takip edemedim, olup olmadigi hakkinda en ufak bir fikrim yok o yuzden yazmak istedim. Hani bebegin donmemesinden ve normal dogum yapamamaktan korkuyoruz ya bazen, dun ebem korkma eger dönmemisse biz onu döndururuz dedi. Nasil oldugunu sordum, ilac ile rahim gevsetiliyormus ve elle yavas yavas dönduruluyormus. Belki bu Turkiye'de de vardir ve bir zarari yoktur heralde, bu konuda endiselenmemize gerek yok... Hayirlisi olur insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?