2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bundan sonra ruyalar hep bole oalcak heralde com guldum yaaa :))
annneeeeeeee D:

Off ne diyorsun oo annneee kısmıı harbiden korkuçtu ama sonradan aklıma geldikçe gülüyorum.

İnşallah o günlerde gelecek canım.

Ya birde o dert var. Bende en ufak birşey alacak olsam ya şimdi oğluşuma şunu yaparım falan diyorum :))

Ay çok güldümmmmm, bilinç altı neler gördürüyor insana. Bende hamileliğin daha başında rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm.

Ben ilk başlarda sürekli emziriyordum şimdi doğurmaya başladım

Kesin Tv deki CHP reklamından falan etkilenmişsin. Ben o bir çocuk restaurantta yemek yiyor diğeri elinde tartı dışarıda yutkunuyor görünce böğür böğür ağlamıştım sonrada rüyamda aynı şekilde küçük bir işçi görmüştüm.

Ya ben de aşırı korkuyorum erken doğum olayından :18:

Heheh bugün sabah ben de aynı şeyi düşündüm yarın döne döne uyuyacağım diye. Gerçi ben sürekli böyle söyleyip her seferinde 7 ded uyandırılıyorum oğluşum tarafından :)))) Ama olsun o uyndırsın

Canım önceden havalandırsan da yatrken kapasan ya camları. valla hamilelikte hastalık çok zor birşey inşallah hasta olmazsın

kızlarrr sağlık ocağına kaydımı yaptırdım.
aile hekimliğim başka yerde görünüyordu da
az önce 1.doz aşımı oldum geldim
inşallah ağrı yapmaz..ateş falan da yapıyo mu ki acep:26:

Kızlar selam ne zamandır yazamdım ara ara girip okuyorum ama kaçırdığım çok şey var hepinize sağlık güzellik diliyorum...

Bende çarşamba günü 50'lik şeker yüklemesi yaptırdım değerler 102 / 191 çıktı doktorum 100'lük yaptırmam gerektiğini söyledi değerleri bana yakın olan varmı? sizlerde durum nedir? bende bulaştımmı dersiniz şeker belasına....

Bende hep öyle duydugum icin yazdim, aslinda sezeryan en son care olmali, normal doguma baslanip en son anda tamam sezeryana dönuyoruz demek bile mumkunmus ama tr'de hep bir bahane bulunuyor ve sezeryan deniliyor

benim bildigim kadariyla riskleri yuzunden bu yontem artık kullanılmıyor. Benimde bebis poponun uzerinde oturuyor (29 hafta) doktorum bu ay doner merak etme dedi. ama donmezse sezeryan yapacagız ona gore dedi. bende o iyi olsun istersen beni ikiye bol tekrar dik dedim. o bebegi dondurme hakkında biraz arastırın derim ben.

merhaba ciciş bebişlerin tatlı anneleri.biz bugün oğluşumla 2. doz tetanoz aşımızı olduk kolumda hafif ağrı var.geçen sefer 2-3 gün kolum çok ağrımıştı.inş bu kez öyle olmaz.
yarın havuzlu hana gitmeyi düşünüyorum.giden arkadaşlar yolu tarif edebilirmi?

Evt cnm aynen şans. Bir de bu akşam gidin, çünkü ertesi güne yeni ürün çıkarmıyorlar, ilk günden ne kaldıysa...
Bir de bebek arabası ya da mama sandalyesi mi bakacaksınız, başka yerde oyalanmadan direk onların olduğu raflara dalın. Asıl ihtiyacınızı aldıktan sonra şöyle bir genel bakalım derseniz, biriniz kasa kuyruğuna girsin, diğeriniz göz gezdirsin başka neler alınabilir diye, sonuçta insanlar sonradan kasa başında almaycaklarını ayırıyorlarmış. Ablamın tavsiyeleri :)))

Ateş bizden kimsede yapmadı sanırım. Ağrı omuştu çoğunlukta. Bende de ağrıma değilde, biri dokunduğunda ya da üstüne doğru yattığımda acı oluyordu. 2. gün geçmişti.

kızlar ben de geçen hafta 2i vurundum ilkinde 3 gün canım çıkmıştı resmen ağrıdan kolumu kımırdatamıyordum ama ikinci gün çok az ağrı oldua geçti. kişiye göre ve vurana göre değişyor galiba ağrırsa buz koyun kızlar

kızlar okuldayken arada girebiliyordum topiğe yetieşmiyordum şimdi ise pek sakin kaldı paylaşımlar neden böyle oldu acaba

2010 ağustos annesi olarak cok güzel bir duygu bir de anne derken düşünemeyeceğiniz kadar güzel rabbim hepinizi korusun hepiniz kucagınızda doya doya kokusunu içinize çeke çeke büyütün :)

inşallah ağrımaz
oradan aldığım broşürün aynen adresini yazayım arkadaşım :

eminönü yeni cami yanından giriş yaparak yaklaşık 200 metre ileride sultanhamam meydanına ulaşınız. iş bankasının sağ köşesinden giriniz hemen karşınıza havuzlu han gelecektir.

ben bayağa yokuş çıktım diye hatırlıyorum artık yanlış yerden mi girdim bilmiyorum
bu adres çok kolay gibi
bir de kısmet bebe vardı orda çok beğendim dükkanı..küçük hastane çıkışımı ordan aldım 20 tl ye çok da güzel

ben de vajinamda hissediyorum...

insallah dönmeme sorunu olmaz ama ben buradaki sisteme guveniyorum, insanlarin sagligini riske atacak bir sey yapmazlar... Mesela ben netten bulup, tr de uygulanan testlerin adlarini göturmustum,bazilari icin biz bunlari 30 yil önce uyguluyorduk, artik bu testlerin guvenilirligi kalmadi demislerdi. Sezeryan konusunda eskiden beri ayni dusunuyorum, tr de illa ki bir neden bulup riskli diyorlar ve hicbir anne adayi da o psikoloji icinde israrla normal dogum diyemez, elbette ki bebegimi kurtarin der. Birazcik anne adaylarini bilerek sezeryana yönelttiklerini dusunuyorum. Döndurme konusunda hicbir bilgim yok, umarim basima gelmez. Ama ben son ana kadar normal dogum olur insallah diyecegim.

Bence de burdaki doktorların çoğu sezeryan yanlısı ve seni ona yönlendiriyorlar bir şekilde. Ters diyor, çatın dar diyor, sen normal yapamazsın diyenleri bile duydum. O durumda annenin doktoruna karşı çıkması, kabul etmemesi zor tabiiki, çocuğun için en iyisini en risksizini düşünüyorsun.
Bence bu tutum insanlığa sığmıyor, gerçekten gerekli ise elbette, ya da anne sezeryan istiyorsa olur tabiiki, ama binbir dalavere ile sezeryani kabullendirmek hiç hoş değil ve ne yazıkki doktorların çoğunlu bu tutumda maalesef

kızlar cevap lütfen....

kızlar cevap lütfen....

Benim şeker yüklemem yüksek çıkmadı, ama burda yüksek çıkan arkadaşlar vardı, genel olarak 50'lik sonucu senin gibi çıkanlarda100'lük de yüksek çıktı ve diyete başladılar.
Sen de sıkma canını, dikkat edersin sadece.

cnm seninki yüksek çıkmış benim de yüksek ama sınırda sayılır 70-144 çıktı sınırda 140 dr.eşim gösterdi 100 lük yapalım demiş eşimde ilk hamişliğinde de böyle olmuştu 100 lük temiz çıkmıştı deyince 15 gün diyet yapsın açlık ve tokluğa bakarız demiş sadece..

selam kızlar...en son dün gece şiştiğimden bahsediyordum...vallaha bugün de özellikle sağ el ve sağ ayağımm şiş
keyfimiz yok pek....zaten eşim de cts pzr seminerde olacak
bu haftasonu mobilya sipariş hayallerimiz vardı gitti
bi aksilik olmassa şu bakırköydeki lohusashopa gideceğiz annemle yarın...
ben yatmaya kaçar...fenayım...sevgiler...öpücükler!

evet tam olarak bunu anlatmaya calistim, anne adaylarini sezeryana yönlendiriyorlar ve hicbir anne o noktadan sonra ille de normal dogum diyemez, bebegim icin hangisi daha dogru olacaksa öyle yapalim der. Asama asama sezeryana hazirliyorlar doktorlar... Mesela bebek dönmeyince, döndurulebiliyormus, duydugumda cok sasirdim hic duymamistim cunku. Zararli olsa burada da yapmazlardi heralde. Arastirmadim ama anladigim kadariyla rahmi yumusatip, elle karin uzerinden bebegi dönduruyorlar. Zararli mi hicbir fikrim yok ama tr de bu yöntemde bahsedilmiyor bile, bilmiyoruz bile... Onu demek istedim sadece, direk cözum sezeryan diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…