bundan sonra ruyalar hep bole oalcak heralde com guldum yaaa :))
annneeeeeeeeD :
Off ne diyorsun oo annneee kısmıı harbiden korkuçtu ama sonradan aklıma geldikçe gülüyorum.
peppermint evet canımm çeke benzemiyo pek sanırım oo..
ayy rüyalarınız süper kızlarrr bi doğursak da sağlıkla rahatlasakk...
My_Little_Sun_Shine , peppermint rüyalarınıza da bayıldımm .. şu bebişler sağlıkla doğsa da bi rahat nefes alsakk..
İnşallah o günlerde gelecek canım.
benim rüyamda çok ilginçti
bi yerde yemek yiyoruz çok pahalıymış bilemedik
5-6 kişiyiz..550 tl hesap geldi
kızıma alışveriş yapacağım paradan vermek zorunda kaldım
korkunç feci bi rüyaydı
kalktım dua ettim yattım yok bana mısın demiyo kaldığım yerden devam ediyorum.
karnım burnumda koşturdum durdum sabah yorgun kalktım
Ya birde o dert var. Bende en ufak birşey alacak olsam ya şimdi oğluşuma şunu yaparım falan diyorum :))
Ay çok güldümmmmm, bilinç altı neler gördürüyor insana. Bende hamileliğin daha başında rüyamda doğum yaptığımı görmüştüm.
Ben ilk başlarda sürekli emziriyordum şimdi doğurmaya başladım
ayy sagol cnm yaa;
kipa diye diye basinin etini yedim kac gundurr
sorma yaa ruyalar fena.
dun gece de ruyamda bizim isyerine bi kiz almislar; 13 yasindaymis,ailesine bakacakmis calisip; bu 13 yasinda cocuk nasil calisacak diyorum , uzulup aglamaya basliyorum, aglayarak uyandim. annelik icguduleri devrede sanirim..
Kesin Tv deki CHP reklamından falan etkilenmişsin. Ben o bir çocuk restaurantta yemek yiyor diğeri elinde tartı dışarıda yutkunuyor görünce böğür böğür ağlamıştım sonrada rüyamda aynı şekilde küçük bir işçi görmüştüm.
selam kızlarrr su rüyalar bende de çok komik olmaya başladı mübarek 1.5 saatlik film çekilir yani her detayı atlamadan görüyorum rüyam da :)))))))
bu arada 2 önce sol alta bacağıma gece 2 kez kramp girdi ama ben kastığım için oldu biliyorum hala yeri agrıyor
bide kızım epeydir fena kasılmamıştı şimdi bi kasıldı fenaydı bu resmen sıkıştım sanki daraldım gibi sonra konuştum bebişimle ovaladım karnımı da geçti
allahım su her kasılma erken doğum çağrıştırıyor ya çok korkuyorum valla(
bizden böyleee kaçtık görüşürüz :)))
Ya ben de aşırı korkuyorum erken doğum olayından :18:
off haftasonunun gelmesinden bende o kadar mutluyum ki anlatamam. bir an önce eve gitmeyi ve tatilin başlamasını bekliyorum.. rüya göremiyorum hiç yarım yamalak uyuyup yorgun kalktığım için.. şu okulu bi kapatayım da sabah öğle akşam 3 posta rüya görücem sürekli uyuycam :)) tetnozları bitirdim çok şükür doktorumuza gitmeyeli 1 buçuk ay olmuş bu aralar tekrar gitmemiz lazım.ilçeden ile gittiğimiz ve babamız cumartesi çalıştığı için sorun oluyor hep.kağan kocatepenin sitesinde 30. haftadan sonra 2 haftada 1 kontrole gidilmesi gerektiği yazıyor o zaman ne yapacağız bakalım..
Heheh bugün sabah ben de aynı şeyi düşündüm yarın döne döne uyuyacağım diye. Gerçi ben sürekli böyle söyleyip her seferinde 7 ded uyandırılıyorum oğluşum tarafından :)))) Ama olsun o uyndırsın
My_little_sun_shine ruyan cok guzelmis he he :) Hayir olsun diyorum :) ilk aylarda bende cok kabus göruyordum, Allah korusun en cok da bebegin dustugunu kanlar icinde oldugumusimdi daha rahatim sanirim, kendimi Allah'a havale ediyorum, herkes icin hayirlisi ne ise olsun diyorum. Insallah bebegimi kucagima almak nasip olur, saglikli normal bir bebek olur Dun bebegimle konusurken ona gelecekle ilgili seyler anlattigimi farkettim, mesela dogunca ona nasil sarilacagimi falan... Giderek daha fazla baglaniyorum ona... Hayirlisi olur insallah...
Bu arada bir kac gundur arkadasimda kaliyoruz(mecburen) ve evleri cok sicak, aksamlari cam acik uyuyuyorum cunku asiri bunaliyorum, dayanamiyorum. Kriz gecirecek gibi oluyorumMalesef dun aksam hava cok soguktu ve ev sicak oldugu icin yine cami acarak uyuduk. Hastalanacagim sanirim Ufff ne olur dua edin grip falan olmayayim,atesim de yukselmesin, pazartesi de gemi yolculuguna cikiyoruz, umarim iptal olmaz ya da gittigimiz yerde hastalanmam Dua edin ne olur
Canım önceden havalandırsan da yatrken kapasan ya camları. valla hamilelikte hastalık çok zor birşey inşallah hasta olmazsın