2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaw öyle doğurcam felan demeyin...strese giriyorum ben de:18::18::18:
benim de bazen karnım taş gibi oluyor...dün akşam o ne bee dedirtti yani...ovdum ovuşturdum...sevdim kızımı...yattım uzandım...sonra hareketini de hissedince rahatladım...fena oluyor insan...ben de doktoruma sorucam yaaa...tırsmaya başladım:18::18::18:
gerçi dahaa 12 gün var randevuyaa...dayanıces artıkın...şu okullar da bitemedi ki offffffffffff!!!

Son düzenleme:

hele ben bu haftalarda iyice korkar oldum bir dde bakteri çıktı fitil mitil derken. hakikaten kapansın artık okullar belki seçimden dolayı erken kapanma mevzusu var ama bakalım hayırlısı olsun bebeklerimiz de biz de sağlıklı olalım da

Benim 0-3 ay kısa kollu alttan çıt çıtlı bodylerim 10 adet,
yeni doğan için 7 adet kolsuz alttan çıt çıtlı body var,
6 adet de kısa kollu yeni doğan alttan çıt çıtlı body si var,
4 adet ayaklı beli lastikli pantalon yeni doğan ve
5 adet de 0-6 ay arasında ayaklı pantalon var.
2 adet tulum var 0-3 ay için,
5 adet uzun kollu alttan çıt çıtlı yeni doğan body var.
0-3 ay için sadece 1 adet uzun kullu alttan çıtçıtlı body var. Yeter mi yoksa bunlara da ek yapmam gerekir mi?
Bugün o kadar uykusuzum ki hiç muhakeme yapamıyorum.

İnşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan canım.

Canım doktorunu arasana bir. Kasılma olmasın?! Birde keşke yürüyüşe gitmesen...

Tamamlarız inşallah ama ben şimdiden 7. ayın yani 3. trimester ın ağırlığını hissetmeye başladım. Çok çabuk yoruluyorum iş yaparken. 2. trimester ne kadar rahat geçmişti oysa. Şimdilerde tamamlasak sanki 1 ay sonra hiç birşey yapamayacağız gibi geliyor.

ay evet yaa cuma günü bizde de geçti o mevzu...bi hafta bi haftadır diiip heyecan yaptım ben de ama ortada resmi bişi yok

valla canım ya 3. trimester zorlamaya başladı. 28. haftamdayım artıkşafak sayayım bari 84 kalmış. ama zaten sanırım ben temmuz annesi olucam:44:

tecrübeli arkideşlerim 2.trimesterın keyfini sür...3 de çok arıcaksın bugünleri demişti...hehe bakınız şekil 1-a

epey giysin varmis cnm,
hastane cikisi ve 2-3 tane 0-3 ay tulum ya da alt ust tk alirsan yeterli olur bence cnm,
citcitli bodyn cokmus, daha alma.

ben simdiden fazla gezememeye baslaidm cnm,
kasigim agriyor; zirp pirt tuvaletim geliyor gittigim yerde.
dedigin gibi 1 ay sonra hicbisey yapamicaz;
benim biranz once deterjan alip giysileri yikayip utulemem lazim
28. haftada da hast.cantami hazirlicam insallah..

tecrübeli arkideşlerim 2.trimesterın keyfini sür...3 de çok arıcaksın bugünleri demişti...hehe bakınız şekil 1-a

ayy sizler girdiniz 3. trimestera, benim de 1-2haftam kaldi surda :18:

ya yazsam mi yazmasam mi cok dusundum ama belki bilirsiniz diye yazmaya karar verdim. Benimde iliskiden sonra karnim tas gibi oluyor, sonra geciyor ama. Bu normal mi yoksa zararli bir durum mu sizce?

kizlar bir de bisey sorucam size;

park yatak icin kenarlikli uyku seti mi yoksa kenarliksiz mi almaliyiz?

hangisi guzel durur?? bir de park yatak icin kenarliga gerek var mi sizce?

ya yazsam mi yazmasam mi cok dusundum ama belki bilirsiniz diye yazmaya karar verdim. Benimde iliskiden sonra karnim tas gibi oluyor, sonra geciyor ama. Bu normal mi yoksa zararli bir durum mu sizce?

bana doktorum dedi ki, iliski de bu kasilmalari artirir, fazla sık iliski olmasin dedi,
hos biz de zaten olmuyor da.

Bu arada saat12:45 de kan alacaklar 50' lik glikoz yüklemesi yaptırdım. Bakalım sonuç ne çıkacak??!!!:18:
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.çıkmaz şeker

valla canım ya 3. trimester zorlamaya başladı. 28. haftamdayım artıkşafak sayayım bari 84 kalmış. ama zaten sanırım ben temmuz annesi olucam:44:

ohhhh ne güzel geri sayım başladı bende 27+2 son aylarda anca wc ye gideriz kızlar
ugün de tam şekerli yemekler gelmiş 2 kase çorba içtim o kadar patates, beyaz pirinç ve tatlı vardı hiçbirini yemedim 15 gün rejim yapıcam inş.sonrasında çıkmazda rahat ederim, benim ilkinde de böyle olmuştu

arkadaşlarrrr daha öncede yazdım ama kipada ndirim nezaman kadarmış bilginiz varmı?

selam kızlar
benimde karnım ara ara sertleşiyo genelde yorulduğum zamanlarda oluyo
şu 1 haftadır az kıpırdıyo diyodum ama 2 gündür yine başladı tekmelemeler:))
geçene hafta yorulmutum ondanmış meğersem hehehehee

bizde kardeş kardeş uyuyoruz hihihihihh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…