yaw öyle doğurcam felan demeyin...strese giriyorum ben de:18::18::18:
benim de bazen karnım taş gibi oluyor...dün akşam o ne bee dedirtti yani...ovdum ovuşturdum...sevdim kızımı...yattım uzandım...sonra hareketini de hissedince rahatladım...fena oluyor insan...ben de doktoruma sorucam yaaa...tırsmaya başladım:18::18::18:
gerçi dahaa 12 gün var randevuyaa...dayanıces artıkın...şu okullar da bitemedi ki offffffffffff!!!
bence hem uzun kollu hem kısa kollu olması lazım canım yaa. Havalar sıcak olacak ama ilk zamanlarda kendini ısıtamadığından uzun kollu giydirmek lazım. Ben eylülde havalar iyi giderse kısa kollu giydiririm diye düşünüyorum,1aylık olacak o zamana inşallah
Çıtçıtlı badyleri kısa kollu aldım ben, çok sıcaklarda sadece onla durur belki de. İki kısa kollu şortlu tulumu bir de kısa kollu tshirti var. Gerekirse alırız diye düşünüyorm, zaten sezonluk ürünler kısa kollu hep.
cnm bende catlarım dıye tahmin edıyordum hatta esim bu karınla catlamasssan şaşarım diyordu
ama ne bılım o kadar dikkat edip nemlendirirkende çatlaması sinirimi bozdu
belki hafife indirir badem yagı dıye sordum bende kıllanma yaptıgı için kullanmak istemedi
doktorum baska yağlarıda sürme ben önermiyorum diyince sadece vücut yağı kulanıyodum banyolardan sonra((( bole işte
evet cnmö saat 3 de dahılıyede kontolum var bakalım ne dıcek ıns insülin baslatmaz
sen kaçta gidicen haberdar et benı ok
öpüyorum
yaa kızllarrr niye cevap yok bana( karnım aşırı s ert diyorum.elime bebeğin kafası geliyo gibi sanki.ve arar ara oluyor.offf bugünde okulöncesi şenliği var.3 ten 7 ye kadar yürüyüş falan ereziillik bi gün yani.ben napıcam yaa..
alisverise de fazla kafami takmicam; kosturup yormicam kendimi artik; zaten cogu seyi tamamladim ben; ablam bakti aldiklarima; yeter daha alma dedi, ona o kadar hediye gelmis ki 2 yasina kadar bisey almamis cocuklarina.
siz de bence artik frenleyin kizlar;
elimizde kalacak yoksa bu aldiklarimiz.
araba; uyku seti , sut pompasi ve benim gecelikerim kaldi ihtiyac olarak,
birde ufak tefek iviz zivirlar; bez, deterjan vs..
bunlari da tamamlasak bi hayirlisiyla.
Tamamlarız inşallah ama ben şimdiden 7. ayın yani 3. trimester ın ağırlığını hissetmeye başladım. Çok çabuk yoruluyorum iş yaparken. 2. trimester ne kadar rahat geçmişti oysa. Şimdilerde tamamlasak sanki 1 ay sonra hiç birşey yapamayacağız gibi geliyor.
Tamamlarız inşallah ama ben şimdiden 7. ayın yani 3. trimester ın ağırlığını hissetmeye başladım. Çok çabuk yoruluyorum iş yaparken. 2. trimester ne kadar rahat geçmişti oysa. Şimdilerde tamamlasak sanki 1 ay sonra hiç birşey yapamayacağız gibi geliyor.
güzel haberler ver bize inşallahhhhhhBu arada saat12:45 de kan alacaklar 50' lik glikoz yüklemesi yaptırdım. Bakalım sonuç ne çıkacak??!!!:18:
Benim 0-3 ay kısa kollu alttan çıt çıtlı bodylerim 10 adet,
yeni doğan için 7 adet kolsuz alttan çıt çıtlı body var,
6 adet de kısa kollu yeni doğan alttan çıt çıtlı body si var,
4 adet ayaklı beli lastikli pantalon yeni doğan ve
5 adet de 0-6 ay arasında ayaklı pantalon var.
2 adet tulum var 0-3 ay için,
5 adet uzun kollu alttan çıt çıtlı yeni doğan body var.
0-3 ay için sadece 1 adet uzun kullu alttan çıtçıtlı body var. Yeter mi yoksa bunlara da ek yapmam gerekir mi?
Bugün o kadar uykusuzum ki hiç muhakeme yapamıyorum.
İnşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan canım.
Canım doktorunu arasana bir. Kasılma olmasın?! Birde keşke yürüyüşe gitmesen...
tecrübeli arkideşlerim 2.trimesterın keyfini sür...3 de çok arıcaksın bugünleri demişti...hehe bakınız şekil 1-a
valla canım ya 3. trimester zorlamaya başladı. 28. haftamdayım artıkşafak sayayım bari 84 kalmış. ama zaten sanırım ben temmuz annesi olucam:44:
ya yazsam mi yazmasam mi cok dusundum ama belki bilirsiniz diye yazmaya karar verdim. Benimde iliskiden sonra karnim tas gibi oluyor, sonra geciyor ama. Bu normal mi yoksa zararli bir durum mu sizce?
hım ok cnm...27.haftada giriyorsun canım:)
bana doktorum dedi ki, iliski de bu kasilmalari artirir, fazla sık iliski olmasin dedi,
hos biz de zaten olmuyor da.
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.çıkmaz şekerBu arada saat12:45 de kan alacaklar 50' lik glikoz yüklemesi yaptırdım. Bakalım sonuç ne çıkacak??!!!:18:
valla canım ya 3. trimester zorlamaya başladı. 28. haftamdayım artıkşafak sayayım bari 84 kalmış. ama zaten sanırım ben temmuz annesi olucam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?