2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hic sormadim doktora, ama sorun olsa söylerdik diye dusunduk

aklıma geldi netten baktım..kipa kampanyası 20 mayısa kadrmış..ben ay sonunda balıkesire gidecektim ama yetişemem ozmaan anneme söylimde o bakısn bari...

bu aralar habire rüyamda doğum yaptığımı görüyorum
dün gece yine doğumdaydım hehehehehe
maşallah tosuncuk doğurmuşum :))
çok tatlıydı kucağıma aldım falan çok güzeldi o duygu tekrar yaşamak çok farklı olacak herhalde

Allah hepimiz için rahat doğumlar,sağlıklı bebişler nasip etsin kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben kaçıyorum bi süreliğinee...alışveriş yapıp yemek yapayım kocişime...bi de ütü neyn varrrrrrrrr(nefret ediyorum ama naparsınız)....uğrarıs bis gene..see yaaa

merhaba kızlar inş hepınız ıyısınızdir ben hafta sonu gıremedim keyifler yerındedır ıns hepinize ıyı haftalar bızde kocişle kardes kardes yatıyoruz artık

19 mayisa kadar cnm,
ama mesela ben indirimlilerden almadim hic;
digerleri de cok uygun

2 li alt ust tk 17 tl idi mesela
3lu pk tulum 28 mi neydi.

Ya canım ben bakındım bakındım, öyle alt üst takım birşey göremedim, hatta paketlilerde sadece tulum ve çıtçıtlı body vardı. Özellikle yeni doğan için alt üst takım aradım, ben mi göremedim acaba
Poşetlilerde mi vardı da ben farkedemedim.

Son düzenleme:
ben de girdim 3. döneme hayırlısı ile inşallah
biz kardeş kardeş yatalı çokkkk oldu
bişi olcak diye ödümüz kopuyo
bi de estetik gelmiyo ayol bu arada sanırsam ben de temmuz annesi olucam doktor ya temmuz sonu ya ağustos başı dedi..

ay, ne kadarda meraklıymışız biz. inanırmısın, bende bu topiği görünce hemencik netten araştırdım evet ege bölgesine ait. kızlar için 6ayda yapılıyormuş ama bana çok saçma geldi. bide komik bende ege bölgesindeyim umarım kayınvalidem tutturmaz.
canım, bu kasılmalar sırasında rahime doğru baskı hissetmiyorsan sorun yok. sadce bebek bir köşeye sıkışmış oluyor. ama çok sık ve rahimdede baskı varsa, 2 saatlığına uzan ama geçmiyorsa direk doktora haber ver. benim doktorum söyledi bunu.
canım, bende hep kısa kollu aldım. malum izmir havası çok sıcak, ta ekime kadar sıcakları yaşıyoruz. ama şunuda unutmamak lazım bazen akşamları dışarıya çıkarsanız, yada havalar belki soğuk olur o zaman kesin ihtiyacı olacak. bende ne olur ne olmaz uzun kollurdan da alacam bir kaç tane. ama çok abartmayacam nasılsa hediyede gelecek. hem gerekirse hemencik gidilip alınır. bu arada, bende hiç doktora sormadan bu ilaca başlasam mı. nasılsa hiçbir zararı yok, dimi? çünkü dün akşamda balık yaptım ama inanırmısın yarısını bile zor yedim
topik konusuda gerçektende ilginçti, bende ondan merak edip girmiştim

arkadaşlarrrr daha öncede yazdım ama kipada ndirim nezaman kadarmış bilginiz varmı?
cuma günü bitecek galiba. ama indirime yetişemzsende git bak bence. çünkü ben ilk aldıklarımı indirim yokken almıştım o zaman bile uygun gelmişti bana. fiyatlar 20-25i geçmiyor bile.

bu arada, kızlar ben o günde söyledim, mothercaredeki 7li takımlar ve kipadaki 5li takımların 0-3 olanların arasında biraz beden farkı var. mothercaredekiler azıcık büyükler. onları sanki 2ayda ancak giymeye başlarız gibi. tabi koca bebişler doğurmasak. aman benimki 3500 geçmisinde, yoksa bebek içimde kalır. zaten doğuracak yerde de henüz karar veremedim. doktorumla konuşsam bu konuyu iyi olur galiba:)

tecrübeli arkideşlerim 2.trimesterın keyfini sür...3 de çok arıcaksın bugünleri demişti...hehe bakınız şekil 1-a

Benim daha 1-2 haftam var ama ben yinede son birkaç gündür çabuk yorulur oldum.

güzel haberler ver bize inşallahhhhhh

İnşallah canım. Saat 17:00 gibi çıkacak sonucu

Hastane çıkışım da var 2 tane bir tek tulum yok. Sence uzun kollu mu alayım tulumu?

ya yazsam mi yazmasam mi cok dusundum ama belki bilirsiniz diye yazmaya karar verdim. Benimde iliskiden sonra karnim tas gibi oluyor, sonra geciyor ama. Bu normal mi yoksa zararli bir durum mu sizce?

Canım biz hamileliğin başndan beri hiç ilişkiye girmedik :/ ama burada daha önce bazı arkadaşlar yazmıştı aynı durumu yaşadıklarını. Doktorları normal demişti.

Saol canım inşallah birşey çıkmaz.

Canım mönüyü önceden görebilme şansın varsa ona göre evden birşeylert götürsen yanında!?!

biz de bazen birbirimize takılıyorus ...naber asker arkideşim diye hahahha

Hahahahaha Çok güldüm. Gerçi bizde de durum farklı değil.

kızlar benım takıp cızelgesı var ya 2 gun onden gıdıyor ben dr dedıgı sekılde takıp edıyorum ben 27 hafta 2 gunlugum ama burada 2 gun fazla her hesaplayıcı farklı oldugu ıcınmı bende gırdım 3. tremıstere ama bazı sıtelerde 28. hafta olarak gosterıyo ama

aslında baya alt üstlü takımlar vardı ama indirim yoktu onlarda. bende olmazsa eşimle gelip alırım dedim. kimbilir belki o zaman onlarda da indirim olur

oooooooo ne kadar kardeş varmıs yaaaa

hepimiz kardeşiz yei sloganımız ehuehehe
valla, sizin kardeşliğinizi bilmiyorum ama ben yarn eşimi görünce galiba üstüne atlayacamuzun süre görmeyince insanda ister istemez hormonlar yükseliyor zaten doktorum hazirandan sonra ilişkiyi yasakladı. baren şu 2 haftayı değerlendiriyim, dimi:78:

Canım İzmir için evet kısa kollular şart da ben Bursa' da oturuyorum eylülden itibaren eser. Peppermint' in dediği gibi 2-3 adet uzun kollu tulum alacağım. Sonra alırız gerekirse. :)) O zaman geriye bir tek küvet, kıl fırça, şampuan, vücut yağı, burun aspiratörü kaldı. Bir de şu odanın dolapları geldi mi ohh değmeyin keyfime :)))

tatli agustos anneleri hepinize merhaba
nasilsiniz? Ben hem temmuz hem agustos annesi sayilirim.
25 temmuz sat tarihime gore, ama doktorum 2 agustos dedi dogum icin.Artik ne zaman gelirse kuzucugum.
sizin kilo topiginiz yok mu?yksa ben mi goremedim?
hepinizi opuyorum,hoscakalin

selam kızlar ben şeker yüklemesi yaptırdım önceki hafta bişey çıkmadı şükür ama kan ilacım 2 taneye çıktı bide kalsiyum ve magnezyum hapı verdi bide multivitaminim var. geceleri kıramp giriyo bacağıma çok şiddetli sizdede oluyomu bide arada bi şiddetli bi çarpıntı?

hoşgeldın canım bızım bebekler ıcın var haftalarına gore boy ve kıloları dıye ama bızım ıçın oyle ayrı yok canım burada yazıyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…