selam kızlar
benimde karnım ara ara sertleşiyo genelde yorulduğum zamanlarda oluyo
şu 1 haftadır az kıpırdıyo diyodum ama 2 gündür yine başladı tekmelemeler:))
geçene hafta yorulmutum ondanmış meğersem hehehehee
bizde kardeş kardeş uyuyoruz hihihihihh
hım ok cnm...
hihi bizdede kardeş kardeş yatıoz...
biz de bazen birbirimize takılıyorus ...naber asker arkideşim diye hahahha
arkadaşlarrrr daha öncede yazdım ama kipada ndirim nezaman kadarmış bilginiz varmı?
19 mayisa kadar cnm,
ama mesela ben indirimlilerden almadim hic;
digerleri de cok uygun
2 li alt ust tk 17 tl idi mesela
3lu pk tulum 28 mi neydi.
he heeee,
ayni durumlarr
ay, ne kadarda meraklıymışız biz. inanırmısın, bende bu topiği görünce hemencik netten araştırdımgunaydin cnm,
valla ben merak ettim, nerenin kimin gelenegi bu diye,
hatta netten arastirdim, usenmedim;
ege bolgesine hasmis.
gunaydin redmask cnm;
sezonsuz urunlerde 2.si %50 indirim devamli var mothercare'da.
ayin 15ini beklemene gerek yok canim benim..
o 10lu seti ben de cok begeniyorum , hast. cikisi olarak kullaniliyor o canim;
gule gule kullansin bebisin;
bak 1 tk hast.cikisin oldu bile
bu arada kizlar benim diger aldigim 0-3 aylar; mothercarein 0-3 aylari yaninda minicik kaliyor; mothercare'in kaliplari buyuk yaa
canım, bu kasılmalar sırasında rahime doğru baskı hissetmiyorsan sorun yok. sadce bebek bir köşeye sıkışmış oluyor. ama çok sık ve rahimdede baskı varsa, 2 saatlığına uzan ama geçmiyorsa direk doktora haber ver. benim doktorum söyledi bunu.günaydın kızlarrr
ya bi sıkıntım var benim.dünden beri karnım aşırı serteşiyor.ben önce bunları bebk kafasını sırtını dayıyor sanıyordum ama bu kasılma denilen şey sanırım.sizde de oluyor mu böyle.bebek bir yere dayanıyormu top gibi..:18:
canım, bende hep kısa kollu aldım. malum izmir havası çok sıcak, ta ekime kadar sıcakları yaşıyoruz. ama şunuda unutmamak lazım bazen akşamları dışarıya çıkarsanız, yada havalar belki soğuk olur o zaman kesin ihtiyacı olacak. bende ne olur ne olmaz uzun kollurdan da alacam bir kaç tane. ama çok abartmayacam nasılsa hediyede gelecek. hem gerekirse hemencik gidilip alınır. bu arada, bende hiç doktora sormadan bu ilaca başlasam mı. nasılsa hiçbir zararı yok, dimi? çünkü dün akşamda balık yaptım ama inanırmısın yarısını bile zor yedimCanım dün aldığımız tulumlara bir baktım 0-3 ay hep uzun kollu almışım. Tabi ben baya bir önce aldım tulumları o zaman o kuduğum yazılarda bebeklerin yağ dokusu tam gelişmediğinden uzun kollu alın yazıyordu ama geçen Ayşe Öner kolsuz giydirin ağustos eylül de diyince herşey çorba oldu((
Canım ben New Life' ın EFA Daily' sini öneriyorum. Saflık oranı çok yüksek, balık karaciğeri kullanılmıyor. Günde 1 tane alınması yeterli.
Ama ilginç bir konu başlığı değil mi?? :)))) Ben böyle birşey hiç duymamıştım. Nitekim bizim buralarda yok öle bir adet.
Ya kızlar bebişlere eylülde ne giydireceğiz uzun kollu mu kısa kollu mu? Tulum mu alacağız alt üst ayrı mı? Dün benim tüm dengeler şaştı. Bütün listem alt üst oldu aldığımız şeyler yıkandı ütülendi birde baktık tulumlar uzun kollu falan. Bir de tulumun içine tekrar birşey giydirmek gerekir mi eylül gibi?? Offff bugün tekrar çıkıp lışveriş yapacağım.
cuma günü bitecek galiba. ama indirime yetişemzsende git bak bence. çünkü ben ilk aldıklarımı indirim yokken almıştım o zaman bile uygun gelmişti bana. fiyatlar 20-25i geçmiyor bile.arkadaşlarrrr daha öncede yazdım ama kipada ndirim nezaman kadarmış bilginiz varmı?
19 mayisa kadar cnm,
ama mesela ben indirimlilerden almadim hic;
digerleri de cok uygun
2 li alt ust tk 17 tl idi mesela
3lu pk tulum 28 mi neydi.
tecrübeli arkideşlerim 2.trimesterın keyfini sür...3 de çok arıcaksın bugünleri demişti...hehe bakınız şekil 1-a
güzel haberler ver bize inşallahhhhhh
epey giysin varmis cnm,
hastane cikisi ve 2-3 tane 0-3 ay tulum ya da alt ust tk alirsan yeterli olur bence cnm,
citcitli bodyn cokmus, daha alma.
ben simdiden fazla gezememeye baslaidm cnm,
kasigim agriyor; zirp pirt tuvaletim geliyor gittigim yerde.
dedigin gibi 1 ay sonra hicbisey yapamicaz;
benim biranz once deterjan alip giysileri yikayip utulemem lazim
28. haftada da hast.cantami hazirlicam insallah..
ayy sizler girdiniz 3. trimestera, benim de 1-2haftam kaldi surda :18:
ya yazsam mi yazmasam mi cok dusundum ama belki bilirsiniz diye yazmaya karar verdim. Benimde iliskiden sonra karnim tas gibi oluyor, sonra geciyor ama. Bu normal mi yoksa zararli bir durum mu sizce?
Hadi bakalım güzel haberlerle gel inş.çıkmaz şeker
ohhhh ne güzel geri sayım başladı bende 27+2 son aylarda anca wc ye gideriz kızlar
ugün de tam şekerli yemekler gelmiş 2 kase çorba içtim o kadar patates, beyaz pirinç ve tatlı vardı hiçbirini yemedim15 gün rejim yapıcam inş.sonrasında çıkmazda rahat ederim, benim ilkinde de böyle olmuştu
biz de bazen birbirimize takılıyorus ...naber asker arkideşim diye hahahha
aslında baya alt üstlü takımlar vardı ama indirim yoktu onlarda. bende olmazsa eşimle gelip alırım dedim. kimbilir belki o zaman onlarda da indirim olurYa canım ben bakındım bakındım, öyle alt üst takım birşey göremedim, hatta paketlilerde sadece tulum ve çıtçıtlı body vardı. Özellikle yeni doğan için alt üst takım aradım, ben mi göremedim acaba
Poşetlilerde mi vardı da ben farkedemedim.
valla, sizin kardeşliğinizi bilmiyorum ama ben yarn eşimi görünce galiba üstüne atlayacamoooooooo ne kadar kardeş varmıs yaaaa
hepimiz kardeşiz yei sloganımız ehuehehe
canım, bende hep kısa kollu aldım. malum izmir havası çok sıcak, ta ekime kadar sıcakları yaşıyoruz. ama şunuda unutmamak lazım bazen akşamları dışarıya çıkarsanız, yada havalar belki soğuk olur o zaman kesin ihtiyacı olacak. bende ne olur ne olmaz uzun kollurdan da alacam bir kaç tane. ama çok abartmayacam nasılsa hediyede gelecek. hem gerekirse hemencik gidilip alınır. bu arada, bende hiç doktora sormadan bu ilaca başlasam mı. nasılsa hiçbir zararı yok, dimi? çünkü dün akşamda balık yaptım ama inanırmısın yarısını bile zor yedim
topik konusuda gerçektende ilginçti, bende ondan merak edip girmiştim
tatli agustos anneleri hepinize merhaba
nasilsiniz? Ben hem temmuz hem agustos annesi sayilirim.
25 temmuz sat tarihime gore, ama doktorum 2 agustos dedi dogum icin.Artik ne zaman gelirse kuzucugum.
sizin kilo topiginiz yok mu?yksa ben mi goremedim?
hepinizi opuyorum,hoscakalin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?