selam kızlar ben şeker yüklemesi yaptırdım önceki hafta bişey çıkmadı şükür ama kan ilacım 2 taneye çıktı bide kalsiyum ve magnezyum hapı verdi bide multivitaminim var. geceleri kıramp giriyo bacağıma çok şiddetli sizdede oluyomu bide arada bi şiddetli bi çarpıntı?
ben de toz pembe istiyordum iste,
oyle alayim bari.
burda boncukx arkadas vardi, bize lohusa taci yapacakti ama ayrildi topikten sonra galiba :-(
ben lens kullandigim icin suni gozyasi damlatiyorum devamli, zarari yok dedi doktor,
ama diger damlalari danismak lazim.
ben de 28. haftada artik cantami hazirlamis olmak istiyorum; bakalim ..
ben her banyodan sonra badem yag,+kakao yagi, gunluk de cvatlak kremi suruyorum kasinmiyorum,
gecen gun usenip yaglari surmemistim banyodan sonra, ertesi gun isyerinde karnim kasindi.
simdi ne yaglari ne de kremi ihmal etmiyorum hic.
selam kızlar ben şeker yüklemesi yaptırdım önceki hafta bişey çıkmadı şükür ama kan ilacım 2 taneye çıktı bide kalsiyum ve magnezyum hapı verdi bide multivitaminim var. geceleri kıramp giriyo bacağıma çok şiddetli sizdede oluyomu bide arada bi şiddetli bi çarpıntı?
Ya canım ben bakındım bakındım, öyle alt üst takım birşey göremedim, hatta paketlilerde sadece tulum ve çıtçıtlı body vardı. Özellikle yeni doğan için alt üst takım aradım, ben mi göremedim acaba
Poşetlilerde mi vardı da ben farkedemedim.
badem yağı kılları güçlendirir dedi benim ağdacı kız bende bıraktım sürmeyi
sekerın cıkmamasına sevındım canım kramp kalsiyum eksıklıgınden oluyomus canım bende hemen nefes nefese kalıyorum canım hamılelıkten hemen yoruluyoruz ya ondan dır
Benimde bu ay demir hapim gunde 2'ye cikarildi.
Kramplar dayanilmaz oluyor gercekten,bol bol su ic dedi doktorum bana.
Bana gece uyurken giriyor ara sira,hisseder hissetmez ayaga kalkiyorum hemen geciyor.
be de badem yağı kullanıyorum ve karnımda kıllar çogaldı ama dogumdan bır kac ay sonra dokuluyormus 2010 ağustos annesı yazmıstı hanı bızım topiğiğmiz varya orada benım dr badem yağı dediği için sürüyorum ama çok fazlada kıl olmadı
Canım 27+0-27+6 arası 28. hafta olarak geçiyor ondan.kızlar benım takıp cızelgesı var ya 2 gun onden gıdıyor ben dr dedıgı sekılde takıp edıyorum ben 27 hafta 2 gunlugum ama burada 2 gun fazla her hesaplayıcı farklı oldugu ıcınmı bende gırdım 3. tremıstere ama bazı sıtelerde 28. hafta olarak gosterıyo ama
Az kalmış canım eksikliklerin, bir de sen hep alt mı aldın patikli olarak, onların üstleri yok mu? Tulum yerine onlarla takım giyebileceği üst de alabilirsin.Canım İzmir için evet kısa kollular şart da ben Bursa' da oturuyorum eylülden itibaren eser. Peppermint' in dediği gibi 2-3 adet uzun kollu tulum alacağım. Sonra alırız gerekirse. :)) O zaman geriye bir tek küvet, kıl fırça, şampuan, vücut yağı, burun aspiratörü kaldı. Bir de şu odanın dolapları geldi mi ohh değmeyin keyfime :)))
Koyarsın resimlerini bakarızposetliydi cnm,
ama ben alirken de bikac tane kalmisti; 0-3 ay arkalardan bi tane esim buldu zar zor.
little princess yaziyordu ustunde.
badem yağı kılları güçlendirir dedi benim ağdacı kız bende bıraktım sürmeyi
be de badem yağı kullanıyorum ve karnımda kıllar çogaldı ama dogumdan bır kac ay sonra dokuluyormus 2010 ağustos annesı yazmıstı hanı bızım topiğiğmiz varya orada benım dr badem yağı dediği için sürüyorum ama çok fazlada kıl olmadı
Canım 27+0-27+6 arası 28. hafta olarak geçiyor ondan.
Az kalmış canım eksikliklerin, bir de sen hep alt mı aldın patikli olarak, onların üstleri yok mu? Tulum yerine onlarla takım giyebileceği üst de alabilirsin.
belki bebe yagindan bebe yagina degisiyordur, bende neutrogina bebek yagi vardi ama cok da nemlendirmedigini farkettim badem yagi kullandiktan sonra. bende tuylenmeyi arttiriyor diye okumustum ama eczaneye gittigimde badem yagini daha cok önerince bende badem yagini aldim. Bence cildimi cok guzel nemlendirdi. Zaten hamile kaldiktan sonra tuylenme olusmustu ve ben makinayla almistim. umarim yine de dokulurler
eşinin doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara beraber gırmeyı nasip etsin allah ben eşimin adına uzuluyorum su ılıişki olayına kıyamam bızler için ne hale geliyorlarselam kizlar
bugün kocisin dogum günü birazdan ona pasta yapicam hos calisiyo bugün evde yok ancak aksam 9 da gelir ama olsun hamile kaldigimdan beri onunla fazla ilgilenemiyorum zaten :)
bu kardes olayi bizde de var valla hamileligimden beri sayilidir ilskiye girdiklerimiz zaten girince de canim cok yaniyohaa bu kasilmalardan bahsetmisiniz bende de cok oluyo zaten benim karnim sürekli sert tas gibi yazdiklarinizi okuyunca korktum valla ben gecen gün doktoruma sormustum o magnezyum verdi sabah 150 lik aksam 150 lik ama hic erken dogumla ilgili bisey demedi icimi bi korku kapladi simdi :18:
selam kizlar
bugün kocisin dogum günü birazdan ona pasta yapicam hos calisiyo bugün evde yok ancak aksam 9 da gelir ama olsun hamile kaldigimdan beri onunla fazla ilgilenemiyorum zaten :)
bu kardes olayi bizde de var valla hamileligimden beri sayilidir ilskiye girdiklerimiz zaten girince de canim cok yaniyohaa bu kasilmalardan bahsetmisiniz bende de cok oluyo zaten benim karnim sürekli sert tas gibi yazdiklarinizi okuyunca korktum valla ben gecen gün doktoruma sormustum o magnezyum verdi sabah 150 lik aksam 150 lik ama hic erken dogumla ilgili bisey demedi icimi bi korku kapladi simdi :18:
Yok hep alt almadım hep üst almışım onlarla uyumlu alt almam lazım. Birde tulumum yok. Ya ben ilk hmile olduğumu öğrendiğimde annem kendini tutamatıp İstanbuldan bir dünya kısa kollu body almış alttan çıt çıtlı. Ama alt lmamış şimdi onlara uyumlu altlar aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?