2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sekerın cıkmamasına sevındım canım kramp kalsiyum eksıklıgınden oluyomus canım bende hemen nefes nefese kalıyorum canım hamılelıkten hemen yoruluyoruz ya ondan dır

badem yağı kılları güçlendirir dedi benim ağdacı kız bende bıraktım sürmeyi

Benimde bu ay demir hapim gunde 2'ye cikarildi.
Kramplar dayanilmaz oluyor gercekten,bol bol su ic dedi doktorum bana.
Bana gece uyurken giriyor ara sira,hisseder hissetmez ayaga kalkiyorum hemen geciyor.

posetliydi cnm,
ama ben alirken de bikac tane kalmisti; 0-3 ay arkalardan bi tane esim buldu zar zor.
little princess yaziyordu ustunde.

be de badem yağı kullanıyorum ve karnımda kıllar çogaldı ama dogumdan bır kac ay sonra dokuluyormus 2010 ağustos annesı yazmıstı hanı bızım topiğiğmiz varya orada benım dr badem yağı dediği için sürüyorum ama çok fazlada kıl olmadı

sekerın cıkmamasına sevındım canım kramp kalsiyum eksıklıgınden oluyomus canım bende hemen nefes nefese kalıyorum canım hamılelıkten hemen yoruluyoruz ya ondan dır

bazen uyurkende oluyo o çarpıntı sanki kızımın kalp atışları benimkiyle karışıyo şu ana yine öleyim mesela hayırlısı ya zorlanmalar başladı bende..

Benimde bu ay demir hapim gunde 2'ye cikarildi.
Kramplar dayanilmaz oluyor gercekten,bol bol su ic dedi doktorum bana.
Bana gece uyurken giriyor ara sira,hisseder hissetmez ayaga kalkiyorum hemen geciyor.

Kramplar için günde mutlaka 1 adet muz, 2 adette ceviz içi tüketin. Muz potasyumdan, ceviz ise magnezyumdan zengin.

hani kıllar çoğalıyo ya doğal olarak badem yağı güçlendiriri dedi kız bana bebe yağı filan sür dedi bide krem var ben hep unutuyorum zaten şimdiden sonra sürcem ama

Kizlar ben yurt disindayim,arastirmadigim krem kalmadi.Ilk aylardan beri hic ihmal etmeden devamli surdum ama 6.aya girdigimde kucuk kirmizi puantiyeler olustu karnimin alt kisminda,su anda ne siz sorun ne ben soyleyim,baya catladim.
Ilk gebeligim olunca epey uzuldum acikcasi ama ben elimden geleni yaptim,anneminde catlagi vardi.Genetikmis demek ki.
Melegimi kucagima alayimda sag salim,catlagi falan unuttum

Canım 27+0-27+6 arası 28. hafta olarak geçiyor ondan.
Az kalmış canım eksikliklerin, bir de sen hep alt mı aldın patikli olarak, onların üstleri yok mu? Tulum yerine onlarla takım giyebileceği üst de alabilirsin.
posetliydi cnm,
ama ben alirken de bikac tane kalmisti; 0-3 ay arkalardan bi tane esim buldu zar zor.
little princess yaziyordu ustunde.
Koyarsın resimlerini bakarız ben göremedim demekki, belki de kalmadı. Hangisine gittiniz canım siz??
yenileri gelir herhalde bakarım sonra..

kızlar, ben zaten öncedende demiştim. 3cü ayda bir ara badem yağı kullandım ama daha iki hafta içinde göbeğimin kıllanmaya başladığını fark ettim direk bıraktım. onun yerine lieracla bebek yağını kullanıyorum. göbeğimde şimdilik hiçbir şey yok, annemde de yoktu. umarım ilerde bende de olmaz. ama göğsüm çatladı oda sadece alt kısmı. biraz o sinirimi bozuyor. halbuki hep sürmeye çalışıyorum. tabi istemeden bazen kaçırdığımda oldu. ama bence yine çatlayacaktı. zaten baştan beri çatladı. ne yapalım, gitti mis gibi ğögüsler

belki bebe yagindan bebe yagina degisiyordur, bende neutrogina bebek yagi vardi ama cok da nemlendirmedigini farkettim badem yagi kullandiktan sonra. bende tuylenmeyi arttiriyor diye okumustum ama eczaneye gittigimde badem yagini daha cok önerince bende badem yagini aldim. Bence cildimi cok guzel nemlendirdi. Zaten hamile kaldiktan sonra tuylenme olusmustu ve ben makinayla almistim. umarim yine de dokulurler

kızlar ben chicconun kreminden çok memnunum 2 güne bi sürüyorum.. daha bişey yok gibi.. ama benim tenim mi inceldi anlamıyorum bütün vucudumun damar haritası ortada kollar o kadar değil ama bacaklar, göbek çok komik görünüyo valla.. benim göbek çevremde de böyle seyrek tüylenmeler var ama doğumdan sonra dökülür diyolar bu tüyler için

Yok hep alt almadım hep üst almışım onlarla uyumlu alt almam lazım. Birde tulumum yok. Ya ben ilk hmile olduğumu öğrendiğimde annem kendini tutamatıp İstanbuldan bir dünya kısa kollu body almış alttan çıt çıtlı. Ama alt lmamış şimdi onlara uyumlu altlar aldım.

inş canım dökülür dökülmezsede yapıcak bısey yok canım catlamasından ıyıdır dımı ben oyle avutuyorum kendımı catlak genetık dıye bılıyorum canım catlaycagı varsa ne yaparsan yap catlıyor benım annemdede yok ablamdada ınş bendede olmaz

selam kizlar

bugün kocisin dogum günü birazdan ona pasta yapicam hos calisiyo bugün evde yok ancak aksam 9 da gelir ama olsun hamile kaldigimdan beri onunla fazla ilgilenemiyorum zaten :)

bu kardes olayi bizde de var valla hamileligimden beri sayilidir ilskiye girdiklerimiz zaten girince de canim cok yaniyo haa bu kasilmalardan bahsetmisiniz bende de cok oluyo zaten benim karnim sürekli sert tas gibi yazdiklarinizi okuyunca korktum valla ben gecen gün doktoruma sormustum o magnezyum verdi sabah 150 lik aksam 150 lik ama hic erken dogumla ilgili bisey demedi icimi bi korku kapladi simdi :18:

eşinin doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara beraber gırmeyı nasip etsin allah ben eşimin adına uzuluyorum su ılıişki olayına kıyamam bızler için ne hale geliyorlar

Canı öyle bir risk olsa doktorun söylerdi zaten.
Burada kocişin ve bebişinle mutlu ve uzun bir ömür diliyorum size

Anladım canım bence toplamda 3-4 tulum yeterli. Alt-üst takımında varmış zaten. Gündüz tulumlar çok kullanışlı olmayabiliyormuş, alt değişimi çok sık olduğundan. Anneler özellikle gece yatırırken memnunlar tulumlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…