Canım seninle aynıyız bende 27+2 deyim doğum tarihin ne Sat a göre 13/08 - ayrıntılı ya göre 04/08 dra göre 10/08 bana göre 08/08 nasıl amakızlar benım takıp cızelgesı var ya 2 gun onden gıdıyor ben dr dedıgı sekılde takıp edıyorum ben 27 hafta 2 gunlugum ama burada 2 gun fazla her hesaplayıcı farklı oldugu ıcınmı bende gırdım 3. tremıstere ama bazı sıtelerde 28. hafta olarak gosterıyo ama
EŞinin doğumgünü kutlu olsun cnm, inş.seneye 3 ünüz bir arada kutlarsınızselam kizlar
bugün kocisin dogum günü birazdan ona pasta yapicam hos calisiyo bugün evde yok ancak aksam 9 da gelir ama olsun hamile kaldigimdan beri onunla fazla ilgilenemiyorum zaten :)
bu kardes olayi bizde de var valla hamileligimden beri sayilidir ilskiye girdiklerimiz zaten girince de canim cok yaniyohaa bu kasilmalardan bahsetmisiniz bende de cok oluyo zaten benim karnim sürekli sert tas gibi yazdiklarinizi okuyunca korktum valla ben gecen gün doktoruma sormustum o magnezyum verdi sabah 150 lik aksam 150 lik ama hic erken dogumla ilgili bisey demedi icimi bi korku kapladi simdi :18:
selam kizlar
bugün kocisin dogum günü birazdan ona pasta yapicam hos calisiyo bugün evde yok ancak aksam 9 da gelir ama olsun hamile kaldigimdan beri onunla fazla ilgilenemiyorum zaten :)
bu kardes olayi bizde de var valla hamileligimden beri sayilidir ilskiye girdiklerimiz zaten girince de canim cok yaniyohaa bu kasilmalardan bahsetmisiniz bende de cok oluyo zaten benim karnim sürekli sert tas gibi yazdiklarinizi okuyunca korktum valla ben gecen gün doktoruma sormustum o magnezyum verdi sabah 150 lik aksam 150 lik ama hic erken dogumla ilgili bisey demedi icimi bi korku kapladi simdi :18:
ay, bu yöntem çok değişikmiş. bebeklerin anne karnından sonra dış dünyaya daha rahat alışabilsinler diye uyguluyormuş. böylece bebek şoke olmuyormuş. ancak, benim okuduğum kitaplardan şöylede bir şey yazılıyordu. bebklerin ilk doğduğunda üzerinde koruyucu bir tabağa oluyormuş. o zaten dış dünyaya adopte olamaya yardımcı oluyor o yüzden hastanelerde normalde bebği yıkamazlar sadece silerlermiş, bide kullaklarını burnunu temizlerler. zaten ebemde bebeğin banyosu ancak 2nci günde yapılırmış ondan öncesi tavisye edilmiyor. ama bebek garibanım çok korkmuş duruyor. yazık ya ufacık korumasız. millet bu yavrucakları nasıl oluyorda çöplere atıyorlar. madem bakamıyorsanız baren düzgün bir yerde bırakın yada birisine ver.
canım, eşinin doğum günü kultu olsun. gelecek sene inş. artık 3lü takım olarak kutlarsanız:)selam kizlar
Kizlar ben yurt disindayim,arastirmadigim krem kalmadi.Ilk aylardan beri hic ihmal etmeden devamli surdum ama 6.aya girdigimde kucuk kirmizi puantiyeler olustu karnimin alt kisminda,su anda ne siz sorun ne ben soyleyim,baya catladim.
Ilk gebeligim olunca epey uzuldum acikcasi ama ben elimden geleni yaptim,anneminde catlagi vardi.Genetikmis demek ki.
Melegimi kucagima alayimda sag salim,catlagi falan unuttum
kızlar, ben zaten öncedende demiştim. 3cü ayda bir ara badem yağı kullandım ama daha iki hafta içinde göbeğimin kıllanmaya başladığını fark ettim direk bıraktım. onun yerine lieracla bebek yağını kullanıyorum. göbeğimde şimdilik hiçbir şey yok, annemde de yoktu. umarım ilerde bende de olmaz. ama göğsüm çatladı oda sadece alt kısmı. biraz o sinirimi bozuyor. halbuki hep sürmeye çalışıyorum. tabi istemeden bazen kaçırdığımda oldu. ama bence yine çatlayacaktı. zaten baştan beri çatladı. ne yapalım, gitti mis gibi ğögüsler
kızlar ben chicconun kreminden çok memnunum 2 güne bi sürüyorum.. daha bişey yok gibi.. ama benim tenim mi inceldi anlamıyorum bütün vucudumun damar haritası ortada kollar o kadar değil ama bacaklar, göbek çok komik görünüyo valla.. benim göbek çevremde de böyle seyrek tüylenmeler var ama doğumdan sonra dökülür diyolar bu tüyler için
Yok hep alt almadım hep üst almışım onlarla uyumlu alt almam lazım. Birde tulumum yok. Ya ben ilk hmile olduğumu öğrendiğimde annem kendini tutamatıp İstanbuldan bir dünya kısa kollu body almış alttan çıt çıtlı. Ama alt lmamış şimdi onlara uyumlu altlar aldım.
selam kızlar ben şeker yüklemesi yaptırdım önceki hafta bişey çıkmadı şükür ama kan ilacım 2 taneye çıktı bide kalsiyum ve magnezyum hapı verdi bide multivitaminim var. geceleri kıramp giriyo bacağıma çok şiddetli sizdede oluyomu bide arada bi şiddetli bi çarpıntı?
merhaba kızlar inş hepınız ıyısınızdir ben hafta sonu gıremedim keyifler yerındedır ıns hepinize ıyı haftalar bızde kocişle kardes kardes yatıyoruz artık
Bir doktorunuzla konusun ve rahatsiz oluyorsan belki bir mola verme zamani gelmistir.ya yazsam mi yazmasam mi cok dusundum ama belki bilirsiniz diye yazmaya karar verdim. Benimde iliskiden sonra karnim tas gibi oluyor, sonra geciyor ama. Bu normal mi yoksa zararli bir durum mu sizce?
yaw öyle doğurcam felan demeyin...strese giriyorum ben de:18::18::18:
benim de bazen karnım taş gibi oluyor...dün akşam o ne bee dedirtti yani...ovdum ovuşturdum...sevdim kızımı...yattım uzandım...sonra hareketini de hissedince rahatladım...fena oluyor insan...ben de doktoruma sorucam yaaa...tırsmaya başladım:18::18::18:
gerçi dahaa 12 gün var randevuyaa...dayanıces artıkın...şu okullar da bitemedi ki offffffffffff!!!
Bu arada saat12:45 de kan alacaklar 50' lik glikoz yüklemesi yaptırdım. Bakalım sonuç ne çıkacak??!!!:18:
slm kızlarrrr
nasılsınız???
biz bugün kasık ağrısıla uyandım ama ne fena ağrıydı anlatamam sağa döndüm geçmedi sola döndüm geçmedi sırtüstü yattım geçmedi...deliye döndüm bian bu ne böyle yaa diyeeee bebişimde bi kıpır kıpırdı ki anlatamam...
dedim bu böyle olmayacak kalkayımda bi lavaboya gidip elimi yüzümü yıkayım az yürüyüm geçerse geçer geçmezse giderim diye düşündüm
lavabodan çıkmamla ne ağrı kaldı ne bişi sanırım idrara mı sıkışıktım anlamadım
yatarken idrara sıkışık olduğumuda hiç hissetmemiştim...
neyseki geçti....
öyle değişik bi ağrıydıki 2 sn giriyo 3 sn bişi yok 2 sn tekrar ağrıyo 3sn bişi yok gibi 1 saate yakın sürdü...
neyseki bittii...
biz bugün kızımla sabahın ağrısının etkisinden kurtulamadık başımız fena ağrıyo...
tel e geldi bugün günümüz varmış
sanırım gidicem eğer baş ağrım devam ederse dönerim biraz dışarı çıkmam iyi gelir diye düşünüyorum...
sizleride öptük kızımla teyzeleri ve arkadaşları...
aaa var mı ööle bişey gerçekten benimki de sağda hepp, bana mı ööle geliyo dedim ukltrasonda hep o tarftan baktı doktor. kafası mı poposu ben de bilmiyorum.. ay şu hareket meselesi beni bitirdi.. artık daha rahat olmaya çalışıcam..
,
fıstık kontrolun iyi geçerr inş insilune gerek kalmaz..
şu uzun kollu kısa kollu tulumlar tam muamma hepimiz için anlaşılan hayır nisan -mayıs başını gördük buz gibiydi.. eylülün sıcak olacağınıdan emin değilim. bu yıl serin geççek diyolar.. biz azar azar alalım. temmuzda da eksikleri kapatırız bence..
slm kızlar ben eylül annesiyim.. deneyimli olduğunuz için size bir cey sorucam..1 haftadır başım cok kötü ağrıyorkızlar yardım edin sizdede oldu mu??doktora gitsemmi :26: duramıyorum ağrıdan
yaa kızllarrr niye cevap yok bana( karnım aşırı s ert diyorum.elime bebeğin kafası geliyo gibi sanki.ve arar ara oluyor.offf bugünde okulöncesi şenliği var.3 ten 7 ye kadar yürüyüş falan ereziillik bi gün yani.ben napıcam yaa..
günaydın kızlarrr
ya bi sıkıntım var benim.dünden beri karnım aşırı serteşiyor.ben önce bunları bebk kafasını sırtını dayıyor sanıyordum ama bu kasılma denilen şey sanırım.sizde de oluyor mu böyle.bebek bir yere dayanıyormu top gibi..:18:
Canım seninle aynıyız bende 27+2 deyim doğum tarihin ne Sat a göre 13/08 - ayrıntılı ya göre 04/08 dra göre 10/08 bana göre 08/08 nasıl ama
cok guzel canım olucak bı sekılde bakalım hangı tarıh tutucak benımde sata gore 12\08 ben dıhger tarıhlere bakmadım ama ultrasonda 8 ağustos olarak gzukuyor canım ama bılemıyorum
.
Koyarsın resimlerini bakarızben göremedim demekki, belki de kalmadı. Hangisine gittiniz canım siz??
yenileri gelir herhalde bakarım sonra..
kızlar ben chicconun kreminden çok memnunum 2 güne bi sürüyorum.. daha bişey yok gibi.. ama benim tenim mi inceldi anlamıyorum bütün vucudumun damar haritası ortada kollar o kadar değil ama bacaklar, göbek çok komik görünüyo valla.. benim göbek çevremde de böyle seyrek tüylenmeler var ama doğumdan sonra dökülür diyolar bu tüyler için
selam kizlar
kızlar dedim mi demedim mi bilemedim..
kaşıntı için karaciğer testi yaptırdım..
bu kaşıntı normal olamaz diye
çok şükür sonuç temiz çıktı..
ayak bileklerim yara oldu kaşımaktan ne sürdüysem bana mısın demiyo:85:
kaşıntı şiddetli ise karaciğerden şüpheleniyorlarmış..
baktırmadık yerimiz kalmadı
hayırlısıyla bi doğursak vakitli vakitli
şişmanlıyorum sanırım damarlar..artık başka isim bulamadım..en çok kiloyu sanırım topikte ben aldım18 kiloiyi cnm temiz cikmis bari testin..
allah allah niye acaba bu kasinti kii
amin amin hayirlisiyla bi doguralim su bebislerimizi yaa
valla canım her bişeyime bakıldı tam idrar, tam kan, karaciğergeçmiş olsuun canım. kırmızılık, döküntü vs.. var mı.. bu durumda tsh değerlerine de baktırmak lazımmış diye duymuştum.
benim kendi bebeklik yorganımı saklamışım annecim, şimdi yıkadı pakladı pamuğu..yeniden yorgancıya verdi pembe saten işlemeli dikiliyorkizlar,
bu funnababynin yorganlari elyaf sanirim. ama pamuk yorgan daha saglikli olmaz mi?
napicaz, nerden bulucaz pamuk yorgani???
canım benim ki artık kesin uyuzluktan..herşeye uyuz oluyorum benAmin canım:))
Canım kaşıntılar egzema olabilir mi? Gerçi cildiyeye gösterdiysen o anlardı.
Bende de var da, özellikle ayak bileklerimde çıkıyo, çok kaşınıyo, kışın olup yazın kaybolur bende.
kizlar,
bu funnababynin yorganlari elyaf sanirim. ama pamuk yorgan daha saglikli olmaz mi?
canım, ben galiba ne olduğunu biliyorum daha geçen hafta bir yerden okudum. yazıyı bulursam direk koyarım. ama şöyle bir şey yazıyordu. hamilelerin bazıların 22 haftadan itibaren kaşıntı başlıyormuş; çoğunun gerdanlık kısmı ve gögüs arası, bazılarında tüm vucutta oluyormuş. onun sebebi de bu dönemden itibaren çocuğun saçların oluşmasıdır. alerji olmayan kadınlarda da gebelik zamanında kaşıntı görülüyormuş. zaten millet direk alerjidir diye geçip duruyorlar. zaten 5-6 hafta sürüyormuş. şimdi yazıyı bulmaya çalışacam çünkü baya detaylı anlatıyordu.kızlar dedim mi demedim mi bilemedim..
canım, ben galiba ne olduğunu biliyorum daha geçen hafta bir yerden okudum. yazıyı bulursam direk koyarım. ama şöyle bir şey yazıyordu. hamilelerin bazıların 22 haftadan itibaren kaşıntı başlıyormuş; çoğunun gerdanlık kısmı ve gögüs arası, bazılarında tüm vucutta oluyormuş. onun sebebi de bu dönemden itibaren çocuğun saçların oluşmasıdır. alerji olmayan kadınlarda da gebelik zamanında kaşıntı görülüyormuş. zaten millet direk alerjidir diye geçip duruyorlar. zaten 5-6 hafta sürüyormuş. şimdi yazıyı bulmaya çalışacam çünkü baya detaylı anlatıyordu.
kizlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?