2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet catlaklarin cozumu yokmus , olusursa onlarla yasamayi ögrenmemiz gerekiyor
Tuyleri almamis olsaydim belki dogumdan sonra dökulurdu ama ben aldim
Aslinda rahatsiz olmuyorum, son zamanlarda forumda kasilmalardan cok bahsediyoruz, bende de iliskiye girdikten sonra olusuyor ama 1 dk sonra gecmis oluyor, eger kasilmalar erken dogumu tetikleyen bir seyse demek ki yanlis bir sey yapiyoruz. en iyisi doktora sormak, haklisiniz. Ingilizce de iliskiye girmek falan cok zor geliyor anlatmasi :)

kizlar,
bu funnababynin yorganlari elyaf sanirim. ama pamuk yorgan daha saglikli olmaz mi?
napicaz, nerden bulucaz pamuk yorgani???

ben burada kalin dokuma pamuklu bir battaniye buldum, kucuklugumun battaniyesi gibi ayni, cok pahali ama onu alacagim sanirim. Zaten artik evler fazlasiyla sicak oluyor kisin da, olmadi uzerine en ce bir yorgan örterim diye dusundum.

ay kızlar bizim minik bugün yine çok harekestsiz hafif kıpırtılar takmayayım diyorum ama tatlıya da tepki vermedi. mesai bitse de bi eve gidip sırtüstü yatsam.. kendime söz verdim hiç bişeyi takmıycam bi daha diye.. haftasonu çok strese girmiştim..

evet stresten uzak durmak lazim. bende haftasonu aglayasim vardi, sorun da yok, durduk yerde gergindim. Esim de yazik espriler yapip durdu, ben ise aglayacak yer ariyorum, ne oldu diyor aglarken bilmiyorum diyorum, neyse gecti :)

o zamanda eviniz baya yüksek olmalı, saçını sarkması gerekiyor ya ya ben o yazıyı bulamadım. son iki haftanın internetin tarihine bakıyorum ama bulamadım. keşke kaydetseymişim ama bide şöyle bir şeyler buldum az önce. bide onları da oku bak:

Hamilelikte Kaşıntı
Gebelikte Kaşıntı, Hamilelikte Kaşıntı Karında bacaklarda Kaşınma Hissi Ürtiker Kurdeşen Gebelik Kaşınma Yanma Uyuşma Karıncalanma Tedavisi
Hamilelikte Kaşıntı Tedavisi, Gebelikte Kaşıntı Tedavisi İlacı, Gebelik Kolestazı, Hamilelikte Vücutta Kaşıntı Karında Ayaklarda Allerjik Ürtiker
Hamilelikte Kaşıntı - bi bakın neler var burda!! bebekler hakkında bilmeniz gerekenler, netten bulduğum ve benim yaptığım bebek örgüleri , - Blogcu
Anne Olunca Anladm - HSEYN MUTLU - Hamilelikte deri kantlar ve gebelik kolestaz

bu sitelerde de gebelikte kaşıntıyla ilgili bilgi veriyor

kızlar selam,
çok uzun zaman oldu 1o gündür takip edemiyorum sizi.en son 27+5 günlükken kontolümüz vardı.ben 1,5 ayda 4 kilo aldığım için doktor tatlı yeme dikkat et dedi!!ben de dikkat etmeye çalışıyorum!!kızım da 1250 gramdı şuan 28+3 üz büyümüştür biraz daha minik kuşum )bu arada oyun parkımızı parka uygun yatak ve uyku setimizi aldık babylife marka toplam 250 liraya mal oldu .ayak ve bacak ağrılarım dışında hiç sorun yok ama bacak ağrılarım çeki,lmiyor!!siz de kasılmalar var heralde doktorum bana:gün içerisinde bir çok defa kasılma olabilir ama bir saat içerisinde 3 ten fazla olursa doktora gitmek gerekir dedi bilginize...

eşinin doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara beraber gırmeyı nasip etsin allah ben eşimin adına uzuluyorum su ılıişki olayına kıyamam bızler için ne hale geliyorlar

Canı öyle bir risk olsa doktorun söylerdi zaten.
Burada kocişin ve bebişinle mutlu ve uzun bir ömür diliyorum size

EŞinin doğumgünü kutlu olsun cnm, inş.seneye 3 ünüz bir arada kutlarsınız
bizde çooook uzun zamandır kardeş kardeş yatıyoruz )

inşallah seneye üç kişi kutlarsınız
korkma korkma sen magnezyumunu iç canım..bişi olmaz hayırlısıyla

canım, eşinin doğum günü kultu olsun. gelecek sene inş. artık 3lü takım olarak kutlarsanız:)

tesekkür ederim kizlar :) insallahhh seneye 3ümüz birden kutlicaz dogum günlerini :)

bu kasilma dediginiz sey top gibi toplanma oluyo bi yerde böyle özellikle de sag tarafimda sanki icerden bisey ittiriyo gibi ama ben doktora söyledigimde bunlar normal rahim kendini doguma hazirliyo bunlarin olmasi iyi demisti ondan aklim karsiti valla

kizlar yaa,
wenice de bi tk gordum icim gitti, almamak icin kendimi zor tutuyorum,
bedeni 50- yeni dogan sanirim

sabah my_little_sunshine yazmisti simdi de ben yazayim elimde olanlari, siz soyleyin daha alayim mi almayayim mi

1 ad.20li hast.cikis
1 ad.5li zibin tk
9 ad.0-3 ay kisa kol citcitli body
1 ad.uzun kol yenidogan citcitli body
5 ad. 3-6 ay uzun kol citcitli body
3 ad. 0-3 ay tulum (ince)
3 ad.0-3 ay tulum (yukardakilerin az daha kaini)
2 ad.0-3 ay ic dis zibinli tulum tk.
1 ad. 0-3 ay taytli alt ust tk
2 ad. 0-3 ay alt-ust pijama tk.
1 ad. 0-3 ay 3 lu tk.
1 ad.yenidogan kadife tk.
1 ad.yenidogan kadife taytli takim
2 ad.penye yelek
2 ad.orgu yelek
onluk, eldiven, corap vs.de var ayrica.

0-3 aylarin mothercare olanlarini belki 4-5 aylikken de giydirebilirim, kaliplari buyuk

unuttugum eksik ya da yanlis yazdigim da olmustur belki.

ne diyorsunuz ?

4 kilo nki ben 1.5 ay içinde 7 kilo aldım nasıl kendimi frenleyeceğim bilmiyorum:18: herşeyi canım çekiyor:84: banada doktorum 1 saatte 4 kere kasılma olursa tehlikelidir dedi

aynen cnm, tarif ettigin gibi

benim doktorum da bu kasilmalar doguma hazirlik kasilmalari, rahim genisliyor, doguma hazirlaniyor dedi
ancak 28.haftada baslar dedi normalde,
ben de bikac haftadir var, yani 22de falan basladi
bir de gunde 4-5 kez olunca,
artarsa istirahat ettirmemiz gerekebilir seni dedi

bir de kizlar benm sizden farkli durumum var; detaylidaki doktor rahmimde bolme (septum) oldugunu ve erken dogum riskim oldugunu soylemisti, doktorum o nedenle de tedirgin; septum hikayesi olmasa hersey normal gorunuyor suan dedi.

siz bana bakip da fazla strese girmeyin

canım bence yeterince var elinde, gerek yok gibi. Nasıl bir takım gördüğün 7'li 8 'li set gibi bişey miydi? Ben erkek için olanı görmüştüm beğenmiştim ama kız için yoktu ellerinde.

kızlar bişi sorcam yaa kafam karıştı, jokerde seçili pusetlerde indirim var ordan bebe confort almak istiyorum ama ana kucaklarında kampanya yok pahalı geldi biraz, acaba başka bir marka anakucağı alsam bebe confort üzerine monte edilebilir mi???:26:

canım bence yeterince var elinde, gerek yok gibi. Nasıl bir takım gördüğün 7'li 8 'li set gibi bişey miydi? Ben erkek için olanı görmüştüm beğenmiştim ama kız için yoktu ellerinde.

1 ad.tulum,
1 ad.alt ust pijama
1 ad.kisa kol citcitli body
sapka
onluk
eldiven
35 tl

lila rengi cok tatli

hatta sonradan hatirladim hippy almisti galiba bu tk.dan, fotosunu eklemisti

maaşallh maaşlh her şey hazır hayırlısıyla hepsini kullanırsın inillh.valla biz fukara kaldık yaznınızda kızımla hızlanmam lazım artık.
hastane çıkışımızı aldık nihayet bugün )
1 5 li zıbın takımı
1 çıtçıtlı kolsuz badi aldım bir de..
bir de arkadaşım peluş bir battaniye almış hediye çook sevindim battaniye sayımız 4 çıktı bugün
2 ince penye battaniye
1 orta kalınlıkta battaniye
1 peluş battaniye
gerçi geçen hafta
2 uzun kollu çıtçıtlı badi
1 uzun kollu tulum aldım bunlar biraz daha büyük ayrıca
5 li önlük takımı

ahh daha çoook eksik var çoook

güzelim sizin durum biraz farklı hem sen hem kociş atlayabılır dıkat edın cocuk arada sıkısıp kalmasın :))))))))))))))))
bıde üst katta ol ok :))) nette ole yazıyo

Maxi cosi de oluyor ama o daha pahalı. Diğerleri olmuyor maalesef.

1 ad.tulum,
1 ad.alt ust pijama
1 ad.kisa kol citcitli body
sapka
onluk
eldiven
35 tl

lila rengi cok tatli

hatta sonradan hatirladim hippy almisti galiba bu tk.dan, fotosunu eklemisti

bu mu??
güzelim sizin durum biraz farklı hem sen hem kociş atlayabılır dıkat edın cocuk arada sıkısıp kalmasın :))))))))))))))))
bıde üst katta ol ok :))) nette ole yazıyo

çok güldüm

merhaba kızlar ben geldım dr dan ınsulıne gerek yok dedı dr
galıba hastlıktan yuksek cıktı sekerın dedı am yınede dıkkat et dedı
bana gunluk 2000 kalorılık bı lıste vermıstı onu artırabılırız dedı ama yıne tatlı yemek yok nasıl ıs anlamadım hem yıuksek deıl baya dusuk cıkmıs dıyı-o hem cıkolata yeme dıyo
neyse ben mutlu oldum yaaa artık kasmıcam en azından
gelişimci sen naptın cnm ne dedı dr

bu arada bende 3. trimestire gırdım yaaa artık hemen yoruluyom bende
neyse gorusuruz

bende bebe confort mila almak istiyorum ama anakucagini coktan aldim(maxi-cosi). baska hangi ana kucagi bebe confortla uyumludur bilmiyorum aslinda. graco falan da uyumludur belki ama bakmak lazim emin degilim.

Canım çok sevindim çok da kasma kendini o zaman herşeyden az az ye benim ilkinde 100 lük normal çıktı 2.900 doğdu ondan kasma bende dikkat ediyordum bende 28.de gidicem senin gibi olursa azar azar yerim, sen 100 lük mü yaptırdın cnm ??

Güzel haber Gözün aydın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…