Evet, bazilarinda ne yaparlarsa yapsinlar catliyormus, ben de olustu maalesef.
Isin kotusu bu catlaklar estetikle de duzelmiyormus, bir sure sonra gumusi bir renk aliyormus, bronzlassak bile yine onlar oyle parildiyormus.
Evet, tuyler icin dokunmayin diyorlar dogumdan sonra kendiliginden dokulecekmis.
Bir doktorunuzla konusun ve rahatsiz oluyorsan belki bir mola verme zamani gelmistir.
kizlar,
bu funnababynin yorganlari elyaf sanirim. ama pamuk yorgan daha saglikli olmaz mi?
napicaz, nerden bulucaz pamuk yorgani???
ay kızlar bizim minik bugün yine çok harekestsiz hafif kıpırtılar takmayayım diyorum ama tatlıya da tepki vermedi. mesai bitse de bi eve gidip sırtüstü yatsam.. kendime söz verdim hiç bişeyi takmıycam bi daha diye.. haftasonu çok strese girmiştim..
o zamanda eviniz baya yüksek olmalı, saçını sarkması gerekiyor yahahahah rapunzel gibi kızım olacak o zaman benimmm
canım benim bilgilendirme için çok teşekkür ederim
makbule geçti valla ya..benim bu yaşıma kadar ne alerjim oldu ne bişeyim kedi köpekle oynadığım zaman sokakta pirelenir kaşınırdım..aynı hissi yaşıyorum çocukluğuma döndüm
eşinin doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllara beraber gırmeyı nasip etsin allah ben eşimin adına uzuluyorum su ılıişki olayına kıyamam bızler için ne hale geliyorlar
Canı öyle bir risk olsa doktorun söylerdi zaten.
Burada kocişin ve bebişinle mutlu ve uzun bir ömür diliyorum size
EŞinin doğumgünü kutlu olsun cnm, inş.seneye 3 ünüz bir arada kutlarsınız
bizde çooook uzun zamandır kardeş kardeş yatıyoruz)
inşallah seneye üç kişi kutlarsınız
korkma korkma sen magnezyumunu iç canım..bişi olmaz hayırlısıyla
canım, eşinin doğum günü kultu olsun. gelecek sene inş. artık 3lü takım olarak kutlarsanız:)
nice yillara canimm.....
esinle mutlu bir omur dilerim.
cnm sertlik disinda kasigina elini koydugunda elinin altinda rahim top gibi toplaniyor mu? benim boyle oluyordu , 1-2 dk sonra dagiliyordu o top gibi sey. ayrica sertlik ve gerilme oluyordu kasiklarimda.
Allah'a sukur dunden beri olmadi, dun cok dinlendim; iyi geldi..
sen de korkma cnm,
senin ki kasilma degil normal gerginliktir belki.
kızlar selam,
çok uzun zaman oldu 1o gündür takip edemiyorum sizi.en son 27+5 günlükken kontolümüz vardı.ben 1,5 ayda 4 kilo aldığım için doktor tatlı yeme dikkat et dedi!!ben de dikkat etmeye çalışıyorum!!kızım da 1250 gramdı şuan 28+3 üz büyümüştür biraz daha minik kuşum)bu arada oyun parkımızı parka uygun yatak ve uyku setimizi aldık babylife marka toplam 250 liraya mal oldu .ayak ve bacak ağrılarım dışında hiç sorun yok ama bacak ağrılarım çeki,lmiyor!!siz de kasılmalar var heralde doktorum bana:gün içerisinde bir çok defa kasılma olabilir ama bir saat içerisinde 3 ten fazla olursa doktora gitmek gerekir dedi bilginize...
tesekkür ederim kizlar :) insallahhh seneye 3ümüz birden kutlicaz dogum günlerini :)
bu kasilma dediginiz sey top gibi toplanma oluyo bi yerde böyle özellikle de sag tarafimda sanki icerden bisey ittiriyo gibi ama ben doktora söyledigimde bunlar normal rahim kendini doguma hazirliyo bunlarin olmasi iyi demisti ondan aklim karsiti valla
kizlar yaa,
wenice de bi tk gordum icim gitti, almamak icin kendimi zor tutuyorum,
bedeni 50- yeni dogan sanirim
sabah my_little_sunshine yazmisti simdi de ben yazayim elimde olanlari, siz soyleyin daha alayim mi almayayim mi
1 ad.20li hast.cikis
1 ad.5li zibin tk
9 ad.0-3 ay kisa kol citcitli body
1 ad.uzun kol yenidogan citcitli body
5 ad. 3-6 ay uzun kol citcitli body
3 ad. 0-3 ay tulum (ince)
3 ad.0-3 ay tulum (yukardakilerin az daha kaini)
2 ad.0-3 ay ic dis zibinli tulum tk.
1 ad. 0-3 ay taytli alt ust tk
2 ad. 0-3 ay alt-ust pijama tk.
1 ad. 0-3 ay 3 lu tk.
1 ad.yenidogan kadife tk.
1 ad.yenidogan kadife taytli takim
2 ad.penye yelek
2 ad.orgu yelek
onluk, eldiven, corap vs.de var ayrica.
0-3 aylarin mothercare olanlarini belki 4-5 aylikken de giydirebilirim, kaliplari buyuk
unuttugum eksik ya da yanlis yazdigim da olmustur belki.
ne diyorsunuz ?
canım bence yeterince var elinde, gerek yok gibi. Nasıl bir takım gördüğün 7'li 8 'li set gibi bişey miydi? Ben erkek için olanı görmüştüm beğenmiştim ama kız için yoktu ellerinde.
kizlar yaa,
wenice de bi tk gordum icim gitti, almamak icin kendimi zor tutuyorum,
bedeni 50- yeni dogan sanirim
sabah my_little_sunshine yazmisti simdi de ben yazayim elimde olanlari, siz soyleyin daha alayim mi almayayim mi
1 ad.20li hast.cikis
1 ad.5li zibin tk
9 ad.0-3 ay kisa kol citcitli body
1 ad.uzun kol yenidogan citcitli body
5 ad. 3-6 ay uzun kol citcitli body
3 ad. 0-3 ay tulum (ince)
3 ad.0-3 ay tulum (yukardakilerin az daha kaini)
2 ad.0-3 ay ic dis zibinli tulum tk.
1 ad. 0-3 ay taytli alt ust tk
2 ad. 0-3 ay alt-ust pijama tk.
1 ad. 0-3 ay 3 lu tk.
1 ad.yenidogan kadife tk.
1 ad.yenidogan kadife taytli takim
2 ad.penye yelek
2 ad.orgu yelek
onluk, eldiven, corap vs.de var ayrica.
0-3 aylarin mothercare olanlarini belki 4-5 aylikken de giydirebilirim, kaliplari buyuk
unuttugum eksik ya da yanlis yazdigim da olmustur belki.
ne diyorsunuz ?
aslında baya alt üstlü takımlar vardı ama indirim yoktu onlarda. bende olmazsa eşimle gelip alırım dedim. kimbilir belki o zaman onlarda da indirim olur
valla, sizin kardeşliğinizi bilmiyorum ama ben yarn eşimi görünce galiba üstüne atlayacamuzun süre görmeyince insanda ister istemez hormonlar yükseliyor zaten doktorum hazirandan sonra ilişkiyi yasakladı. baren şu 2 haftayı değerlendiriyim, dimi:78:
Maxi cosi de oluyor ama o daha pahalı. Diğerleri olmuyor maalesef.kızlar bişi sorcam yaa kafam karıştı, jokerde seçili pusetlerde indirim var ordan bebe confort almak istiyorum ama ana kucaklarında kampanya yok pahalı geldi biraz, acaba başka bir marka anakucağı alsam bebe confort üzerine monte edilebilir mi???:26:
1 ad.tulum,
1 ad.alt ust pijama
1 ad.kisa kol citcitli body
sapka
onluk
eldiven
35 tl
lila rengi cok tatli
hatta sonradan hatirladim hippy almisti galiba bu tk.dan, fotosunu eklemisti
güzelim sizin durum biraz farklı hem sen hem kociş atlayabılır dıkat edın cocuk arada sıkısıp kalmasın :))))))))))))))))
bıde üst katta ol ok :))) nette ole yazıyo
kızlar bişi sorcam yaa kafam karıştı, jokerde seçili pusetlerde indirim var ordan bebe confort almak istiyorum ama ana kucaklarında kampanya yok pahalı geldi biraz, acaba başka bir marka anakucağı alsam bebe confort üzerine monte edilebilir mi???:26:
merhaba kızlar ben geldım dr dan ınsulıne gerek yok dedı dr
galıba hastlıktan yuksek cıktı sekerın dedı am yınede dıkkat et dedı
bana gunluk 2000 kalorılık bı lıste vermıstı onu artırabılırız dedı ama yıne tatlı yemek yok nasıl ıs anlamadım hem yıuksek deıl baya dusuk cıkmıs dıyı-o hem cıkolata yeme dıyo
neyse ben mutlu oldum yaaa artık kasmıcam en azından
gelişimci sen naptın cnm ne dedı dr
bu arada bende 3. trimestire gırdım yaaa artık hemen yoruluyom bende
neyse gorusuruz
merhaba kızlar ben geldım dr dan ınsulıne gerek yok dedı dr
galıba hastlıktan yuksek cıktı sekerın dedı am yınede dıkkat et dedı
bana gunluk 2000 kalorılık bı lıste vermıstı onu artırabılırız dedı ama yıne tatlı yemek yok nasıl ıs anlamadım hem yıuksek deıl baya dusuk cıkmıs dıyı-o hem cıkolata yeme dıyo
neyse ben mutlu oldum yaaa artık kasmıcam en azından
gelişimci sen naptın cnm ne dedı dr
bu arada bende 3. trimestire gırdım yaaa artık hemen yoruluyom bende
neyse gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?