2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maxi cosi de oluyor ama o daha pahalı. Diğerleri olmuyor maalesef.

Eki Görüntüle 195616

bu mu??

çok güldüm
ayyy çok güzel takım buuuu bayıldımm güle güle giysin meleğin

geçmiş olsun canım..iyi haber

Maxi cosi de oluyor ama o daha pahalı. Diğerleri olmuyor maalesef.

Eki Görüntüle 195616

bu mu??

çok güldüm
ayyy çok güzel takım buuuu bayıldımm güle güle giysin meleğin

geçmiş olsun canım..iyi haber

çok beğendiysen al içinde kalmasın ama bence yeterince hatta fazlasıyla kıyafet almışsın
güle güle kullanın hepsini

bebe confort a maxi cosi ana kucağı da takılabiliyor diğerleri olmuyor ama

cnm benimde takip çizelgem günlerimi doğru yazmama rağmen 1 gün önden gidiyor kaç kere düzelltip sil baştan yapsamda düzelmedi anlamadım...
Benimde bu ay demir hapim gunde 2'ye cikarildi.
Kramplar dayanilmaz oluyor gercekten,bol bol su ic dedi doktorum bana.
Bana gece uyurken giriyor ara sira,hisseder hissetmez ayaga kalkiyorum hemen geciyor.
ayy o gece krampları bendede var yaa
bende çarşamba dr a gidecem o zaman söyleyecem bakalım bana ne verecek
Kramplar için günde mutlaka 1 adet muz, 2 adette ceviz içi tüketin. Muz potasyumdan, ceviz ise magnezyumdan zengin.
cnm ben senin dediğin o balık yağı hapını sipariş üzerine getirttim eczaneye
ama daha başlayamadım nedense
dr umada danışayım diyorum bi yandanda diyorum dr um bana balık haplarının kanıtlanmış bi etkisi yok dedi danışmayayım diyorum bu akşam başlayacam Allahın izni ile sğl cnm
bende bebe yağı ile lierac kullanıyorum
ama göbüş bölgemde bişi yok daaha
ama yanlarda çatlaklar başladı sanırsam yanlara daha çok özen gösterecem
badem yağınada başlamayı düşünüyorum kıllanma yapıyomuş ama doğumdan sonra döklüyomuş..
selam kızlar, bizde annem geldiğinden beridir kardeş kardeş yatıyoruz.aslında haftada 1 beraber oluyorduk
siz annen geldiğinden beri ben hamileliğimin 1 ay öncesinden beri kardeşiz kız benim kocişe yazık ama napsın adam kızına bişi olcak diye katlanıyo eli mahkum
bu arada ben sabah idrara sıkışık olduğumu hiç hissetmedim lavaboya oturduğumda o kadar çok yaptımki demek bundanmış dedim
idrara sıkışmanın iyi olmadığını biliyorum

ayy benimde göğüslerim fena kaşınıyooo yaaa
kız ablan sana demedimi alma daha bencede cnm alma artık yaa yazık olursa üzülürsün giydiremedim diye
bunlar yeter bence artık sana baktın yetmiyo olanları giydirirsin bebişinle çıkar alırsın daha sonrada
o wenice deki takımı bende gördüm gittim geldim alsammı diye sonrada çıktım mağazadan
pembesini görmüştüm ben sanki öyle hatırlıyorum
bide alt pijaması ayaklı diye vazgeçtim
peppermint cnm ya sana danışayım
bendede bazen otururken yada yatarken bebişim karnıma ayağını dayayıp duruyo öyle 1 yada 2 sn sürüyo
sonra 10 sn sonra yine dayayıp çekiyo böyle hareketlerini hissediyorum
bu kasılma belirtisi değildir diye düşünüyorum ama
sence?
cnm bende bebe confort puseti beğenmiştim jokerde satıcı bayan herhangi bi anakucağını seçebilirsiniz demişti diye hatırlıyorum
sen yinede alırken muhakkak sor
1 ad.tulum,
1 ad.alt ust pijama
1 ad.kisa kol citcitli body
sapka
onluk
eldiven
35 tl

lila rengi cok tatli

hatta sonradan hatirladim hippy almisti galiba bu tk.dan, fotosunu eklemisti

eveeeet buydu benimde beğendiğim...ama tulum aldırmıyolar bana diye vazgeçmek zorunda kalmıştım..

slm fıstık teyzoşlar nasılsınız..
biz gittik ana kız güne geldik
ay bi yedim bi yedimki şiştim yaa
oradanda kociş hastaneye çağırdı istediğim dişçi hastanedeymiş
muayene oldum 20lik dişimde et sarkması vardı onu gösterdim
o sorun değilde 4 5 dolgu gerek sana dedi mevbur doğumu bekleyecez sıkıntı yoksa dedi
ben zaten tüp bebek tedavisine başlamadan yine muayenemi olmuştum dişe o zamanda başka dr 2 3 dolgu yapılması gerek yapalımmı dedi bende yok yok istemem haftaya bayramı geçireyim gelir başlarız dedim bayram geçti adetim erken geldi ve dolgulara başlamadan tüp bebeğe başladık dişler kaldı
şimdi diyorumki salak kafam o kadar gidip o koltuğa oturmuşun yaptırsana doğumdan sonra ben nasıl başa çıkacaksan artık..Allah yardımcım olsun...

tamam canım gidince ben yine bakarım.teşekkürler...

canım neden temmuz sonu dedi bir sebebi varmı? benim senden önde ama normal tarihi 7 ağustos..bizimki acele ederek erken gelmezse

ya benımgı parlıyo gümüş gibi pembe deıl yanı bazı arkadaslar pembe dıyo benımkıler bacakalarımdakı gıbı bello oyuk grı ama cok dıkkatlı bakmak lazım yanı yenı catladıgı ıcın tam bellı olmuyo (((((((((((((((((((((((((((( bende her banyodan sonra tum vucuda arkonemın vücut yagını suruyodum her sabah ve aksam lıerac ama olunca oluyo demek bunu gösterıyo durum (((((((((

cnm ınan şöyle bi süşününce herseyın boş oldugunu anlıyosun tek gercek içimizdeki mucizeleer
kendıne dikkat et fıstık şehzaden fde mutlu bi bebek olsun
bu arada bız hala konusamadık arda gırıyorum gmaıle yoksun neden ???
alışverısler yapmaya basladın artık gule gule kullan hepsını agırlasmadan bıtırmek lazı hepsını
görüşürüz cnm

canım ben hafta sonu kafayı yiyecektim dünden beri tekrar düzeldi takma ara ara oluyor galiba. ben de senin gibi neler yedim nerelere yatmadım mahvettim kendimi ama boşuna üzüyoruz. küçük hareketler bile yeterli her anı aynı değil
aynen benim de bacak ağrım mahvetti beni sanki hamlamışım gibi kasılıyor bazen üstüne basamıyorum hatta sol kalçam dahi ağrıyor. umarım geçer magnezyum da alıyorum ama fayda etmedi pek.

cnm çok saol
ben 50 lık yukledım açlık 81 tokluk 168 çıktı dr 100 luk ıstedı
100 vlükde aclık 121 tokluk 156 cıktı ama ben tahlılı yaptırmadan oncekı gece ateslenmıstım
drumda ondan cıkmıstıt dedı ama yınede dıkkat edıcem cunku bu benım vucudumun sekere olan egılımını gosterıyomus hem kılo almassın dedı o lısteye uymaya calısıcam yani

Güzel haber Gözün aydın canım...

saol bıtanem allah yasatmasın bole seyler yaaa
hepiniz sağolun kızlar
sağlıkla bebeklerımızı kucagımıza alınca ne bu sıkıntılar aklımıza gelecek ıns nede catlaklar
onların güzel kokuları yetecek herseye

canım 3 aylık şeker ortalamam normal çıkmış...ama değişen bişey yok yani

byu haftaki ölçümlerimde açlık iyi ama tokluk yüksek dedi...ve dozu artırdı..birde ben dedimki'' yüzüm ve gözüm şişmiş arkadaşlarım söyledi dedim protein açığı olbliri dedi idrar tahlili yaptı..protein açığı yokmuş sadece iltihapo varmış ilaç verdi..ayrıca tekrar idrer kültürü aldı...benen bu kadar ..senin adınada sevindim canım..gözün aydın...

kızlar burda ne yapmaya calısıyolar
yenı dogum yapan bı arkadasımın bebegınde cok gaz sancısı var onun ıcın bısıler bakarken bı amerıkan sayfasında satısıını gordum cok ılgınc geldı paylasmak ıstedım..ozellıkle gaz sancıları tuttugunda kullanıyorlar mıs..asaagıdakı bılgılerde baska bı sayfadan alıntı..

TummyTub bir bebeğin kolay ve rahat yıkanması için en ideal yöntemdir. 10 yılı aşkın süredir doktorlar, ebeler, çocuk hemşireleri ve psikologlar ile birlikte geliştirilmiş ve tavsiye edilmiştir. Prematüreler için özel geliştirilmiş, şekil ile sınırlamaktan oluşan güven duygusuyla ilk günden itibaren 1 yaşına kadar banyo keyfi sunar.Bebeğin tüm bedeninde hissedilen rahatlatıcı ısı koruması sağlar. Az su yüzeyi nedeniyle su ısısı yaklaşık 15 dakika boyunca bebekler için uygun halde kalır. Bebeklerin anne karnındaki pozisyonu olduğundan yeni doğanları yıkamak için idealdir. Transparan dış yüzeyi sayesinde bebek her açıdan rahat görülür. Bebekler kaymaz veya suya dalamaz. Bebeğin güvenli ve rahat tutulmasını sağlar.TummyTub Tabure sayesinde anne dik durabilir, geniş ve rahat kenarlarına kollarını yaslayabilir. Doluyken bile ağırlığı azdır. Bu özellikle yeni doğum yapmış olan anneler için önemlidir. İkinci kişi yardımı olmadan banyo yaptırma imkanı sunar.TummyTub, huzursuz bebekleri rahatlatmak için ideal bir üründür; Bebeğinizi rahatlatmak sizin elinizde! Huzursuz gecelerin en sık rastlanılan nedenlerinden biri de gaz sancılarıdır.Gaz durumlarında masajla birlikte TummyTub’da yapılacak bir banyo çok avantajlıdır.Masaj için parmak uçlarınıza biraz yağ sürün ve dairesel hareketlerle saat yönünde masaj yapın.Sonra da bebeğinizi yaklaşık 5 dakika boyunca TummyTub banyosunda rahatlatın.

nasılsınız güzel annişler ve lokum kuzucukları biz bugün oğlumla staj dersimizi anlattık ve bitti çok şükür hayırlısıyla finaller de bitse süper olck ondan sonra yan gelip yatcz oğlumla tabi bi de kpss var :26: vallahi bitmio bitmio bitmio çok yoruldum artık :2: inşallah hayırlısıyla herşey hepimiz için yolunda gider biz oğluşumla çok iiz maşallah , inşallah siz de iyisinzidir öptük hepinizi çok çok

canım neden temmuz sonu dedi bir sebebi varmı? benim senden önde ama normal tarihi 7 ağustos..bizimki acele ederek erken gelmezse

canım bizim seninle aynı. sat a göre doğum 8 ağustos benim. ama son gidişimiz de doktor bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor, anne de baba da yapılı ve boylu olduğu için normal dedi. ultrason kağıdında da sat a göre 26+5, gelişimine göre 28+5, tahmini doğum tarihi 25 temmuz gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…