Kizlar ben yurt disindayim,arastirmadigim krem kalmadi.Ilk aylardan beri hic ihmal etmeden devamli surdum ama 6.ayacanım bizim seninle aynı. sat a göre doğum 8 ağustos benim. ama son gidişimiz de doktor bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor, anne de baba da yapılı ve boylu olduğu için normal dedi. ultrason kağıdında da sat a göre 26+5, gelişimine göre 28+5, tahmini doğum tarihi 25 temmuz gözüküyor
benim arkadasima da burada girdigi ultrasonda bebek 2 hafta onden gidiyor dediler, ultrason ciktiisnda 2 hafta onceki tarih vardi ama dogum tarihini yine de degisyirmediler, bebegin buyuk olmasi gelustigi anlamina gelmez dediler, bizde bebek erken gekecek diye bekliyorduk hatta5-6 kez hastaneye doguma gittik:) ama hala bebek yok... ilk verilen tarihe 8 gun kaldi bu arada...
benim arkadasima da burada girdigi ultrasonda bebek 2 hafta onden gidiyor dediler, ultrason ciktiisnda 2 hafta onceki tarih vardi ama dogum tarihini yine de degisyirmediler, bebegin buyuk olmasi gelustigi anlamina gelmez dediler, bizde bebek erken gekecek diye bekliyorduk hatta5-6 kez hastaneye doguma gittik:) ama hala bebek yok... ilk verilen tarihe 8 gun kaldi bu arada...
inşallah canım yaa vaktinde doğsun. bizim bebiş büyük ama gelişimi de aynı şekilde ya. yani baş, karın ölçümleri falan. ondan dedim galiba temmuza kayacak doğum. ama ben kendimi baştan beri ağustosa alıştırdım:) neyse sağlıklı olsun da ya temmuz sonu ya ağustos başı olacak artık.
canım bizim seninle aynı. sat a göre doğum 8 ağustos benim. ama son gidişimiz de doktor bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor, anne de baba da yapılı ve boylu olduğu için normal dedi. ultrason kağıdında da sat a göre 26+5, gelişimine göre 28+5, tahmini doğum tarihi 25 temmuz gözüküyor
canım bizim seninle aynı. sat a göre doğum 8 ağustos benim. ama son gidişimiz de doktor bebeğin gelişimi 2 hafta önden gidiyor, anne de baba da yapılı ve boylu olduğu için normal dedi. ultrason kağıdında da sat a göre 26+5, gelişimine göre 28+5, tahmini doğum tarihi 25 temmuz gözüküyor
ee, zaten üst katta olmak en güzeli değil migüzelim sizin durum biraz farklı hem sen hem kociş atlayabılır dıkat edın cocuk arada sıkısıp kalmasın :))))))))))))))))
bıde üst katta ol ok :))) nette ole yazıyo
canım, aynı dertten bende yakınıyom. ben hep pijama giyerim (tabi bazen özel gecelikli gecelerde oluyor:78:) ama normalde hiç gecelik giyamiyom. ama doğum yapan herkes kanamalar falan olduğu için ilk gün kesinlikle gecelik gerekiyormuş. bide doğumdan sonraki saatler kontrol için bakmaya geliyorlar, o zamanda pijamayı çıkartmak zor oluyormuş. ama ne olur ne olmaz kesinlikle yedekde olmalymış. kanama bazen geceliğide geçiyormuş. bende işte bir gecelik bide pijama alacam. tabi pijamayı sabahlıklı düşünüyorum. orada yürüteceklermiş falan, ortada deli gibi pijamayla çıkmıyım. üstüme sabahlık alırım, ton ton gezinirim:)arkadaşlar hastanede gecelikmi giymek gerekiyor mutlaka ..arkadaşım öle dedi..ama ben hiç gecelik giyemem..pijama ile rahat ediyorum...lohusa pijama takımı almayı düşünüyorum..arkadaşım kafamı karıştırdı..hem ben gecelikle pişik olurumtavsiyelerinizi bekliyorum...bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
ee, zaten üst katta olmak en güzeli değil mibebek de zaten tempoyu tutturarak kıpırdamaya başlar artık
gerçi, yarın bu aga nigi olayı askıya alınacak gibi. kayınvalidem sabahtan gelecekmiş, görümcemde akşam gelecek. üstelik kayınvalidem pazartesiye kadar kızın evinde değil bizde kalmaya düşünüyorben artık ona mum veririrm ya ben neden bu kadar bahtısızım ya:):)
valla, bazen aramizada yatarlar diye korkuyorum:):)o senin esin artik yahu, gizli guzli yaparsinuz artik, nasilsa gece suzinle uyumaz he he :) ben olsam cok cok kizardim sanirimonubda oglu tabii sonucta ama... seninde esin... bilemiyorum... ay u lar i ler karisiyor anliyirsunuz umarim, dokuna dokuna yazmak cok zor
canım, senin önceki kontrollerde bebek aşağda hiç gözüktü mü? çünkü bu aylarda bebek büyüdüğü için ve karnımız artık onlara dar geldiği için tepkileri daha sert hissediliyor. yani ondanda olabilir. ama çok acıyorsa doktoruna gitsen iyi olurkizlar yaaa benim bebek asagida sanirim , tekme atiyor karnim azicik sarsiliyor ama vajinam aciyor resmen
canım normal tarihinden önde gidiyormuş gelişimi o yüzden öyle dedi doktorum. sanıyorum 10 gün kadarcanım neden temmuz sonu dedi bir sebebi varmı? benim senden önde ama normal tarihi 7 ağustos..bizimki acele ederek erken gelmezse
çok güzelmiş ama biz yazın doğum yapcazya uzun kollu bunaltmazmı bence kısa kol düşün derimgünaydın herkese..
bende gecelik giyemeyenlerdenim.pijama almayı düşünüyorum.hatta AQUA, Spor Lohusa Gecelik Sabahlk Klk Sezon | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | nden ttl Lohusa Gecelik ve Sabahlk Pijama fiyata dahil deildir. Sadece Pijama sat iin telefonla bilgi alabilirsiniz.
bu linkteki pijamayı almayı düşünüyorum. başka bir sitede 64 tl fiyatıda uygun geldi
sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?