2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:
herkese merhabalar
27. haftamıza girdik bugün. göğüs uçlarımda aşırı yanma var acıyo çok kötü acaba krem kullanmak için erkenmi fikri olan varmı

inşallah canım yaa vaktinde doğsun. bizim bebiş büyük ama gelişimi de aynı şekilde ya. yani baş, karın ölçümleri falan. ondan dedim galiba temmuza kayacak doğum. ama ben kendimi baştan beri ağustosa alıştırdım:) neyse sağlıklı olsun da ya temmuz sonu ya ağustos başı olacak artık.

ayni bicimde tum degerleri ondeydi, doktorun dediyse bilemem tabii ama erken dogacak diye dusununce sonra gunler gecmek bilmiyor... her saat basi geldi mi bebek diyoruz neredeyse artik... hayirlisiyla zamaninda gelir insallah...

benimde boyu 10 gün önden gidiyor

bizimki de 2 hafta önden gidiyor yaw...
SAt a göre 10 ağst...ultrasona göre temmuz sonu...bakalım...sağlıkla doğsun da bekleriz biz :)
bu arada biz ufaktan kaçalımmm...malum yarın 6 saat ders 2 saat etüdüm vaar...sıcak+yorucu gün+şiş ayaklar beni bekler
ii geceler teyzoşlarııııııııııııııııııı

arkadaşlar hastanede gecelikmi giymek gerekiyor mutlaka ..arkadaşım öle dedi..ama ben hiç gecelik giyemem..pijama ile rahat ediyorum...lohusa pijama takımı almayı düşünüyorum..arkadaşım kafamı karıştırdı..hem ben gecelikle pişik olurumtavsiyelerinizi bekliyorum...bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..

güzelim sizin durum biraz farklı hem sen hem kociş atlayabılır dıkat edın cocuk arada sıkısıp kalmasın :))))))))))))))))
bıde üst katta ol ok :))) nette ole yazıyo
ee, zaten üst katta olmak en güzeli değil mibebek de zaten tempoyu tutturarak kıpırdamaya başlar artık
gerçi, yarın bu aga nigi olayı askıya alınacak gibi. kayınvalidem sabahtan gelecekmiş, görümcemde akşam gelecek. üstelik kayınvalidem pazartesiye kadar kızın evinde değil bizde kalmaya düşünüyorben artık ona mum veririrm ya ben neden bu kadar bahtısızım ya:):)

canım, aynı dertten bende yakınıyom. ben hep pijama giyerim (tabi bazen özel gecelikli gecelerde oluyor:78:) ama normalde hiç gecelik giyamiyom. ama doğum yapan herkes kanamalar falan olduğu için ilk gün kesinlikle gecelik gerekiyormuş. bide doğumdan sonraki saatler kontrol için bakmaya geliyorlar, o zamanda pijamayı çıkartmak zor oluyormuş. ama ne olur ne olmaz kesinlikle yedekde olmalymış. kanama bazen geceliğide geçiyormuş. bende işte bir gecelik bide pijama alacam. tabi pijamayı sabahlıklı düşünüyorum. orada yürüteceklermiş falan, ortada deli gibi pijamayla çıkmıyım. üstüme sabahlık alırım, ton ton gezinirim:)

o senin esin artik yahu, gizli guzli yaparsinuz artik, nasilsa gece suzinle uyumaz he he :) ben olsam cok cok kizardim sanirim onubda oglu tabii sonucta ama... seninde esin... bilemiyorum... ay u lar i ler karisiyor anliyirsunuz umarim, dokuna dokuna yazmak cok zor

valla, bazen aramizada yatarlar diye korkuyorum:):)

kizlar yaaa benim bebek asagida sanirim , tekme atiyor karnim azicik sarsiliyor ama vajinam aciyor resmen
canım, senin önceki kontrollerde bebek aşağda hiç gözüktü mü? çünkü bu aylarda bebek büyüdüğü için ve karnımız artık onlara dar geldiği için tepkileri daha sert hissediliyor. yani ondanda olabilir. ama çok acıyorsa doktoruna gitsen iyi olur

canım neden temmuz sonu dedi bir sebebi varmı? benim senden önde ama normal tarihi 7 ağustos..bizimki acele ederek erken gelmezse
canım normal tarihinden önde gidiyormuş gelişimi o yüzden öyle dedi doktorum. sanıyorum 10 gün kadar

bizde de aynı durum var anne baba iri kıyımız
hayırlısıyla gelsinler de

Son düzenleme:
Günaydın güzel anne adayları kaynatmışsınız gene...
Benim de oğlumun son azı dişleri geliyor hiç uyumadık neredeyse :-((
Balık hapını drum 30.haftdan sonra öneriyoruz demişti bende 30.hftdan sonra başlayacam
Sezeryan da pijama önermiyorlar çünkü dikiş yerlerine geliyor diye ben gecelik giymiştim normal olunca yürüme sorunu da olmuyor sezeryanda odadan çıkarıp yürütüyorlar, öyle aman aman bi kanamam olmadı hoş olsada hemşireler çok güzel kalın pedlerden veriyorlar hiç biryere geçmiyor meraklanmayın kızlar....
başka ne vardı unuttum :-((

Günaydınn tatlı annecikler..

Yaa sağolun dün bebiş hareketsiz diye yazmıştım moral verdiniz.. Akşam servise binince başladı pıtpıtlar.. Akşam da varlığını hatırlattı bana çok şükür.. Eskisine göre baya durgun her an da aynı olmaz di mi ama..

Azracım çook sevindim insilün çıkmamasına dikkat et canım yine de ne kaldı şurda.. Ben de valla tatlı türü şeyleri sayarak yiyorum patates,pilav makarna unuttum bana katkısı 15 günde yarım kilo... Allahtan mayhoş , ekşi şeyleri daha çok seviyorum erik gibi mesela.. Abarttım onu da gerçi bişey olmaz inşallah.. Canım gmaille bikaç gün girdim bişey yoktu .. Girerim ara ara. Alışamadım ya unutuyorum..

Yaa alışverişe başladım ama ağırdan gidiyorum, daha çok kopyacılık yapıyorum.. Wenicin seti çok güzelmiş. Mesela bende mothercareden aldığım 2 tane alt*üst takım vardı bu yarım kollu daha önce hiç dikkatimi çekmemişti. Bunları da ekliycem listeye.. Buarada senin fotosunu çektiğin ürünler hem çok güzel hem çokk ucuz.. Söyle ankaraya da getirsinler

çok güzelmiş ama biz yazın doğum yapcazya uzun kollu bunaltmazmı bence kısa kol düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…