2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzelmiş ama biz yazın doğum yapcazya uzun kollu bunaltmazmı bence kısa kol düşün derim
doğumdan sonra genelde üşünüyormuş öyle dediler ama haklısın tabi.kısa kollu almak daha mantıklı olmazsa üzerine hırka giyeriz.

doğumdan sonra genelde üşünüyormuş öyle dediler ama haklısın tabi.kısa kollu almak daha mantıklı olmazsa üzerine hırka giyeriz.

Valla cnm hiç üşünmüyor bende patik hırka filan aldım ama hstler artık çok sıcak heleki biz ağustos sıcaklarında yapıcağımızı düşünürsen evlerde fırın gibi olur zaten, birde gece terlemeleri valla saöım su gibi oluyordu geceleri emzirirken uyurken ateş basıyordu bana

Günayydınn herkese,

Kızlar 50' lik şeker yükleme sonucum 100 çıktı yani herşey yolunda. Ama 2 gündür ayak bileklerim fil bileği gibi dün akşam soğuk havlular sararak zar zor indirdim ama bu sabah ellerim de biraz şiş hatta yüzümde de şişlik var. yarına kadar geçmezse dr. a gideceğim. Ya benim en başından beri ödemim vardı ama 2 gündür acaip coştu. Preeklampsiden çok korkuyorum ((

Dün annemle gidip mothercare den 3 adet tulum aldım 0- 3 ay için artık giysi başka almayacağım. İhtiyaç halinde zaten gidilip alınır.

Canım ben de öyle okuduğum için yenidoğan uzun kollu body falan aldım ama en son gittiğim Ayşe Öner in seminerinde tüm bilgilerim alt üst oldu. Bebekler üşümez o sizin kuruntunuz dedi. :/ Ondan sonra kafam karıştı.

Evet canım babam ve tüm sülalesi Diabetik olduğu için hamilelikte çıkmasından endişe ediyordum ama Allah tan değerim normal çıktı. 1. saat 100 mg/ dL

kizlar,
bu funnababynin yorganlari elyaf sanirim. ama pamuk yorgan daha saglikli olmaz mi?
napicaz, nerden bulucaz pamuk yorgani???

Canım bildiğim kadarıyla 1 yaşa kadar yorgan kullanılmıyormuş. Ben yinede aldımama Penaloppe' un mikrofiber yorganını aldım. Pamuk yorgan ağır olmaz mı ya??

Canım bence küçük bedenlere artık saldırmayalaım. Ben de artık kendimi frenliyorum. O kadar çok şeyimiz oldu ki aslında herhalde bebişler giyemeden büyüyecekler. Bu arada senin liste süper olmuş. Ben dün enson 3 adt tulum aldım ( yoktu) Artık başka birşey almayacağım.

Canım arkadaşlarda yazmış ama bende bildiğim kadarıyla maxi- cosi oluyor.

Canım için nasul rahat edecekse öyle yap ama dediğim gibi balı yemiyorsan ceviz o da olmadı semiz tu iyi birer omega 3 kaynağı ama hiç birini tüketemiyorsan bu balık yağını al bence.

Canım Allah kolaylık versin sana ...

Çok güzelmiş kıyafetin. Güle güle kullan.

kizlar yaaa benim bebek asagida sanirim , tekme atiyor karnim azicik sarsiliyor ama vajinam aciyor resmen

Geçen hafta boyunca benimde öyleydi dr. a gidince söyledim aşağıda hissetmende bir sıkıntı yok ama bebek aşağıda değil dedi. Bi dr. una danış istersen.

Canım yerleri daraldıkça harketleri azalacakmış. İlerleyen haftalarda daha da az hissedecekmişisiz diye okudum bir yerde.

burada erik yokkkk ve ben cok ozluyorum

evet canim preeklampsi de yuzde de sisme oluyormus, hatta sen de yazmistin galiba , umarim degildir...

benim dr a bebek asagida mi diye sormam icin 32. haftayi beklemem lazim he he:) bir dahaki uktrason o zaman... asagida mi diye hep konusuyoruz ama asagida olursa ne oluyor, erken dogum mu?

bu arada ben pamuk battaniye/yorgan almaya karar verdim(gerci cok pahali burada tr var mi bilmiyorum bakalim ne yapacagim), benim bebekligimde oyle yorganim vardi cok sevrrdim, hatta kendi bebegimde de kullanmak istedim annem eski diye izin vermedi halbuki benim gozumde yepyeni bir seydi yahu he he:) benim ya:) buyuyunce bile hastalandigimda
onu orterdim gogsume demek ki fazla kullanmisim :)

kizlar bizim gemi yolculugu bugun basliyor, heralda yazdiklarinizi okuyamam bir sure... ama internet buldukca telefondan girecegim. aklim sizde kaliyor sonra sormayin gitsin. okulda da surekli syafa acik oluyor, islerden ara olunca hemen girip goz atiyotum, bazen yazamiyorum ama en azindan sizden haberler almis oluyorum. okulda bilgisayari acik birakiyorum, bir seyler cslisiyor oluyor veee sizin sayfada acik oluyor tabii he he :) sabah firsat bukunca kaldigim yerden goz gezdiriyorum boylece...

günaydın güzel annler bugun hava yıne cok guzel gezmek ıcın ıdeal
herkes ıyıdır umarım
öpüyoz sizi teyzelerı

benimdi bu çıkış ne olduki
alt kat üst kat benzetmesine güldüm canım, cuk oturmuş:81:

Ne gemisi? Ne yolculuğuu? Ben kaçırmışım nereye gidiyorsunuz :) ( İyi yolculuklar...)

Canım bir ara benim bebekte aşağıdaydı dr. um eğer yukarı çıkmazsa normal doğum şansım olmayacağını söylemişti ama başka bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağı ile ilgili birşey söylememişti.

cok saol cnm bende sevındım sorma 1 hafta stresli gectı
dr umu beklerken yanıma hamıle bı bayan gelsdı gunde 4 kere ınsulin vuruyomus hep yuksek cıkmıs dr cagırmıs galıba artıracak dedı
dr a sordum ınsulının bebege hıc bır zararı yokmus
banada zeten hersey serbes demedı yıne o lısteye uymaya calısıcam
hem kıloda almam cnm cekerse yerım bıraz en azından abartmamayı ogrendım
3 aylık guzel cıkmıs pekı bu hafta nıe yuksek cıktı bende bu seker olcum olayında hıc bısey anlamadım ınan
denedım 2 kere öocum yaptım ard arda ıkısınde en az 10 rakam oynadı nıe ole oluyo kı
neyse görosuruz cnm

My_Little_Sun_Shine
cnm sevindim testlerinin temiz çıkmasına darısı başıma artık
Yorgan zaten kullanmazsınız kızlar alın dursun battaniye hele ki ağustos eylül de ince penye battaniye örtülür erkek çocukları sıcağı sevmiyor zaten ayaklarını ve karnını üşütmeyin yeter, biz kız anneleri biraz daha sıcak tutucaz tabiki )

bencede ama yınede dıkkat
ya bu kayınvalıdeler nıe bu kadar anlayıssız anlamıyorum heralde ben sınırden catlardım
ya bızde mı bole olucaz bıheska (((( erkek annesıyız yaa ben sımdı bole dusunmeye basladım
sunun surasında yasaklı gunlere az kaldı zaten
neyse sen bı yolunu bulursun bence :))))

saol cnm dıkkat edıyorum zaten kılo almam noktasında da ıyı olur dıkkat etmek hem dımı ?
bebek hareketlerını cok takma sonucta calısıyosun her aksam eve gıdınce yat sırt ustu bak nasıl hareket edıyo hıc hareket etmezse problem
kendını fdüşün cnm süreklı hareket halındemısın sanklı cocuktan bole bı beklentın oluyo
olsun cokda alma bak benım yegenıme ınan yıgınla kıyafet geldı bır cok kıyafetı kullanamadık
ılk zamanlar ıcın 10 parça bısey olsun alt ust yada tulum gıbı yada hastane cıkısı
ondan sonrası gelıyo ınan bıde 40 mevluıdu falan dusunuyosan görürsün bak nasıl yıgılıyo kıyafet bızyasadık ordan bılıyorum
cnm aslında bakarken aklıma sen geldın dedım yanımda olsada sole alısverıs yapsak onunla :)))
bızım burada baya uygunseyler var gercekten hemde kalıtelı
mesela esım tutmus fenerıumdan hastane cıkısı alacakmıs
alt üst bere ekdıven 69 tl cok pahalı bıde gorsen penyesı hıc gıuzel deıl kalın sıcakta pişer cocuk dıyorum yok alacakmıs
o gün bı baktım ben 10 lu hastane cıkısı fenerbahcelı 69 tl hemde penyesı yumusacık
ole işte görüşürüz cnm öpüyoz seniii

hmmm sezeryan yani kismet bakalim neler olacak...

hani anneler gununde esim gemi turu biletlerini vermisti, 16 saat gemi yolculugu ardindan malmo ve kopenhag gezisi sonra tekrar 16saat gemi yolculugu. gemide her sey var tabii, uyumak aklina bile gelmiyor... yalniz firtina cikmaz umarim biraz korkmaya basladim hava bugun biraz yagmurlu

kizlaaarrrr hepinize gunesli, mutlu gunler diliyoruk biz kactik...

Son düzenleme:
ya kızlar dün aksamdan berı bebek sag tarafta toplanıyo otekı tarafta bıssuru yer var golum otarafa gıt dıyorum yok sag tarafta mı rahat edıyo anlamıyorum ama canımı yakıyo bazen yaaa (

ya kızlar dün aksamdan berı bebek sag tarafta toplanıyo otekı tarafta bıssuru yer var golum otarafa gıt dıyorum yok sag tarafta mı rahat edıyo anlamıyorum ama canımı yakıyo bazen yaaa (

Bazen bana da öyle oluyot canım,hemen sol tarafıma yatıp uzanıyorum o zaman o da yer değiştiriyor

kızlar bebişlerinize ne isim koycaksınız.tavsiye edebileceğiniz erkek bebek isimleri varmııııı??????????

Valla ben çok araştırıyorum isim ama bir türlü son kararımı veremedim;Baran,Aras,Deha,Taha,Tunahan ve Yağız beğendiğim isimler. Eşim çoktan karar verdi bebeğimizin adı Tunahan ama ben karar veremedim :)

Canım benim ilk hamileliğimde de sağa toplanıyordu şimdide öyle hatta hatırlıyorumda bir keresinde korkmuştum sol tarafım neredeyse düz sağ taraf patlamak üzereydi komik bir görüntüydü.

günaydın hanımlarrr aranızda kendini hep yorgun halsiz hissedenler varmı artık yemek bile yapmak gelmiyor içimden hep uyumak istiyorum rüyalarım karmancorman oldu kalktıgımda bile hala rüyada gibi sersem oluyorum oysa ders calısmam gerek oglumuzun adınıda berat koyduk artık seslenmeye bile başladık dün gecelik için bende bu takımı aldım TUBA GECELK SABAHLIK TAKIM Pijama Dnyas birde kırmızı kurdale bundan sonra zor çıkarım dışarıya yürümek zor oluyor artık 9 kilo aldım ama sanki 20 kilo almış gibi bedenim agır geliyor herkese iyi sohbetler

Son düzenleme:

Canım o kadar halsizlik yapmaması gerekir acaba kan değerlerin mi düştü ?? dr söyle eminim kan hapını arttırır bende de oluyor ama senin anlattığın daha çok, hayırlı olsun Berat' ınız.....
Güle güle giy geceliğini....

çok teşekkür ederim elevit calcium sandoz magnorm ve balık hapı kullanıyorum yinede gözümü açamıyorum doktorum yapı meslesi hassassın diyor bundan önceki aylarda hiç sıkıntısını görmedim ama son 2.5 ayımız yorgum geçicek sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…