Yeter cnm alma, hediye de gelir filan
zaten kışın doğurmuyoruz ki birşey lazım olsa annelerimiz,eşimiz hemen alırlar havada güzel hatta biz bile gider alırız 1.hft.çocuğu kontrole götürüyorsunuz o sırada bir alışveriş merkezinede uğrar alırsınız dert etmeyin hiç, bence artık almayın sadece içinizde kalacak şeyleri alın o kadar..
cnm bende diyecektim uzun kollu alma diye ama arkadaşlar demiş sana gerçekten ağustosun o sıcağında kısa kollu kullanmamız bile az gelir,üşüme oluyomuş ama onuda basit ince bi hırka ile halledebiliriz çok az sürüyomuş zaten üşüme çoğu insandada olmuyomuş...günaydın herkese..
bende gecelik giyemeyenlerdenim.pijama almayı düşünüyorum.hatta AQUA, Spor Lohusa Gecelik Sabahlk Klk Sezon | Lohusashop.com | Lohusa Geceliinde Moda | nden ttl Lohusa Gecelik ve Sabahlk Pijama fiyata dahil deildir. Sadece Pijama sat iin telefonla bilgi alabilirsiniz.
bu linkteki pijamayı almayı düşünüyorum. başka bir sitede 64 tl fiyatıda uygun geldi
sizce nasıl?
Günayydınn herkese,
Kızlar 50' lik şeker yükleme sonucum 100 çıktı yani herşey yolunda. Ama 2 gündür ayak bileklerim fil bileği gibi dün akşam soğuk havlular sararak zar zor indirdim ama bu sabah ellerim de biraz şiş hatta yüzümde de şişlik var. yarına kadar geçmezse dr. a gideceğim. Ya benim en başından beri ödemim vardı ama 2 gündür acaip coştu. Preeklampsiden çok korkuyorum((
Dün annemle gidip mothercare den 3 adet tulum aldım 0- 3 ay için artık giysi başka almayacağım. İhtiyaç halinde zaten gidilip alınır.
Canım ben de öyle okuduğum için yenidoğan uzun kollu body falan aldım ama en son gittiğim Ayşe Öner in seminerinde tüm bilgilerim alt üst oldu. Bebekler üşümez o sizin kuruntunuz dedi. :/ Ondan sonra kafam karıştı.
Evet canım babam ve tüm sülalesi Diabetik olduğu için hamilelikte çıkmasından endişe ediyordum ama Allah tan değerim normal çıktı. 1. saat 100 mg/ dL
Canım bildiğim kadarıyla 1 yaşa kadar yorgan kullanılmıyormuş. Ben yinede aldımamaPenaloppe' un mikrofiber yorganını aldım. Pamuk yorgan ağır olmaz mı ya??
Canım bence küçük bedenlere artık saldırmayalaım. Ben de artık kendimi frenliyorum. O kadar çok şeyimiz oldu ki aslında herhalde bebişler giyemeden büyüyecekler. Bu arada senin liste süper olmuş. Ben dün enson 3 adt tulum aldım ( yoktu) Artık başka birşey almayacağım.
Canım arkadaşlarda yazmış ama bende bildiğim kadarıyla maxi- cosi oluyor.
Canım için nasul rahat edecekse öyle yap ama dediğim gibi balı yemiyorsan ceviz o da olmadı semiz tu iyi birer omega 3 kaynağı ama hiç birini tüketemiyorsan bu balık yağını al bence.
Canım Allah kolaylık versin sana ...
Çok güzelmiş kıyafetin. Güle güle kullan.
Geçen hafta boyunca benimde öyleydi dr. a gidince söyledim aşağıda hissetmende bir sıkıntı yok ama bebek aşağıda değil dedi. Bi dr. una danış istersen.
Canım yerleri daraldıkça harketleri azalacakmış. İlerleyen haftalarda daha da az hissedecekmişisiz diye okudum bir yerde.
canım, aynı dertten bende yakınıyom. ben hep pijama giyerim (tabi bazen özel gecelikli gecelerde oluyor:78:) ama normalde hiç gecelik giyamiyom. ama doğum yapan herkes kanamalar falan olduğu için ilk gün kesinlikle gecelik gerekiyormuş. bide doğumdan sonraki saatler kontrol için bakmaya geliyorlar, o zamanda pijamayı çıkartmak zor oluyormuş. ama ne olur ne olmaz kesinlikle yedekde olmalymış. kanama bazen geceliğide geçiyormuş. bende işte bir gecelik bide pijama alacam. tabi pijamayı sabahlıklı düşünüyorum. orada yürüteceklermiş falan, ortada deli gibi pijamayla çıkmıyım. üstüme sabahlık alırım, ton ton gezinirim:)
cok saol cnm bende sevındım sorma 1 hafta stresli gectı
dr umu beklerken yanıma hamıle bı bayan gelsdı gunde 4 kere ınsulin vuruyomus hep yuksek cıkmıs dr cagırmıs galıba artıracak dedı
dr a sordum ınsulının bebege hıc bır zararı yokmus
banada zeten hersey serbes demedı yıne o lısteye uymaya calısıcam
hem kıloda almam cnm cekerse yerım bıraz en azından abartmamayı ogrendım
3 aylık guzel cıkmıs pekı bu hafta nıe yuksek cıktı bende bu seker olcum olayında hıc bısey anlamadım ınan
denedım 2 kere öocum yaptım ard arda ıkısınde en az 10 rakam oynadı nıe ole oluyo kı
neyse görosuruz cnm
kızlarr yeri değil ama içimden geldi sormak
derin nasıl bir isim sizce ?
Bence güzel cnm bende eşime dedim ama istemedi, sence Asya nasıl ??
My_Little_Sun_Shine
cnm sevindim testlerinin temiz çıkmasına darısı başıma artık
Yorgan zaten kullanmazsınız kızlar alın dursun battaniye hele ki ağustos eylül de ince penye battaniye örtülür erkek çocukları sıcağı sevmiyor zaten ayaklarını ve karnını üşütmeyin yeter, biz kız anneleri biraz daha sıcak tutucaz tabiki)
hmmm sezeryan yanikismet bakalim neler olacak...
hani anneler gununde esim gemi turu biletlerini vermisti, 16 saat gemi yolculugu ardindan malmo ve kopenhag gezisi sonra tekrar 16saat gemi yolculugu. gemide her sey var tabii, uyumak aklina bile gelmiyor... yalniz firtina cikmaz umarim biraz korkmaya basladim hava bugun biraz yagmurlu
kizlaaarrrr hepinize gunesli, mutlu gunler diliyoruk biz kactik...
cnm balık yemeye başladım semizotuda devamlı yiyorum her ihtimale karşı senin önerdiğin balık hapınıda kullanmaya başladım..
ayy yarın sabah benimde şeker testim var çok tırsıyorum...
Saol canım inşallah seninki de normal sınırlarda çıkar.
Şimdi hatırladım şekercim İnşallah güzel bir yolculuk olur :))
Canım balık tüketiyorsan ve semizotuda yiyorsan o zaman haftada 3 defa al sadece. Hergün alma.
kızlar selam nasılsınız:)
biraz önce minimoy dan kargom geldi çok sevindirik oldum:) gecen hafta pike takımları ındırıme girmişti ya, bende hemen kızıma bir beyaz bırde pembe pike takımı almıştım. tanesi 17 tl:))))
şimdi açtım kargoyu birde kalıteli çıktı kı şansıma. bu kadar ucuz fiyata beklemiyordum açıkcası bu kalıteyı.
bir kalın battaniye
bir uyku takımı
iki pike takımı
bir çıtçıtlı kadife battaniye
birde penye battaniye miz oldu , penye battaniye daha almam çünkü pike takımının pikelerinide battaniye olarak dısarıda falan kullanabilirim. zaten burnumun dibinde bebe mağzası var cok lazım olsa ordan alırım hemen.
bunlar yeterli dimi hanımlar şimdilik?
tamam cnm bilgi verdiğin için teşekkür ederim dikkate alıcam cnm çok sğl...
merhaba arkadaslar,
nasilsiniz gorusmeyeli,
gecmisi okumaya calistim biraz; bebek hareketlerini asagida hisseden arkadaslar;
ben de hep asagida hissediyordum, doktora sordum; bebegin yeri gayet normal dedi, yalniz ters durdugu icin ayaklari asagida , o yuzden asagida hissediyorsun dedi, hatta vajene vurur gibi bile olur dedi, aynen oyle oluyor ded,m ben de, yok korkma bebek asagida degil dedi.
aklinizda olsun.
kizlar ben grip oldum; bugun ise gidemedim, evde yatiyorum..
:-(
ihlamur kaynatip ictim; tahrana corbasi yaptim ictim..
doktorumu aradim; c vitamini, pastil ve okyanus suyu onerdi, hemen antibiyotik almayalim dedi,
aksam esim getirecek ilaclarimi.
simdi kizimla yatalim biraz;
sonra gorusuruzzz
merhaba arkadaslar,
nasilsiniz gorusmeyeli,
gecmisi okumaya calistim biraz; bebek hareketlerini asagida hisseden arkadaslar;
ben de hep asagida hissediyordum, doktora sordum; bebegin yeri gayet normal dedi, yalniz ters durdugu icin ayaklari asagida , o yuzden asagida hissediyorsun dedi, hatta vajene vurur gibi bile olur dedi, aynen oyle oluyor ded,m ben de, yok korkma bebek asagida degil dedi.
aklinizda olsun.
doktorumu aradim; c vitamini, pastil ve okyanus suyu onerdi, hemen antibiyotik almayalim dedi,
sonra gorusuruzzz
Ne gemisi? Ne yolculuğuu? Ben kaçırmışım nereye gidiyorsunuz :) ( İyi yolculuklar...)
Canım bir ara benim bebekte aşağıdaydı dr. um eğer yukarı çıkmazsa normal doğum şansım olmayacağını söylemişti ama başka bir sıkıntı yaratıp yaratmayacağı ile ilgili birşey söylememişti.
merhaba arkadaslar,
nasilsiniz gorusmeyeli,
aklinizda olsun.
sonra gorusuruzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?