2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selam nasılsınız:)
biraz önce minimoy dan kargom geldi çok sevindirik oldum:) gecen hafta pike takımları ındırıme girmişti ya, bende hemen kızıma bir beyaz bırde pembe pike takımı almıştım. tanesi 17 tl:))))
şimdi açtım kargoyu birde kalıteli çıktı kı şansıma. bu kadar ucuz fiyata beklemiyordum açıkcası bu kalıteyı.
bir kalın battaniye
bir uyku takımı
iki pike takımı
bir çıtçıtlı kadife battaniye
birde penye battaniye miz oldu , penye battaniye daha almam çünkü pike takımının pikelerinide battaniye olarak dısarıda falan kullanabilirim. zaten burnumun dibinde bebe mağzası var cok lazım olsa ordan alırım hemen.
bunlar yeterli dimi hanımlar şimdilik?

Yeter cnm alma, hediye de gelir filan
zaten kışın doğurmuyoruz ki birşey lazım olsa annelerimiz,eşimiz hemen alırlar havada güzel hatta biz bile gider alırız 1.hft.çocuğu kontrole götürüyorsunuz o sırada bir alışveriş merkezinede uğrar alırsınız dert etmeyin hiç, bence artık almayın sadece içinizde kalacak şeyleri alın o kadar..

yok canım zaten ben kıyafet olayına girmiyorum. bir kaç parça bişey aldım okadar kıyafet.
daha cok şu medikal şeyleri(tırnak makası v.s) tamamlamaya çalıştım. oda şükür bitti,
haftaya görümcem geliyor almanyadan. anlattığına gore benım hiç kıyafet almama gerek yokmus o almış bisürü şey. o yuzden kendimi zorda olsa tutuyorum ama dun büyük görümcem bir takım getirdi. ay cok şeker. ama anca bir yasında falan giyer. olsun dusunmesi yeter:)
kızlar halsizlikten bahsetmişsiniz. bendede basladı halsızlık. hamileliğimin ilk zamanlarındakı gibi aynı. ne yatak toplayasım var nede yemek yapasım. zaten nettede yazıyor. son 3 ayda ılk 3 ay gibi halsizlik olurmus.
moral olsun diye dün gittim saçlarıma bir kaç balyaj attırdım.
artık ağdayada başlamam lazım. makine ile alıyordum ama malum artık hareket edemiyoruz cok fazla.
siz genital bölge için ne yapıyorsunuz kızlar. ay bıraz ozel bir sor oldu ama herşeyı konustuk bunuda konusalım dimi:)
hiçte sevmem oyle kuafore falan gidip aldırmayı ama ne yapalım mecburuz sanırım he?

cnm bende diyecektim uzun kollu alma diye ama arkadaşlar demiş sana gerçekten ağustosun o sıcağında kısa kollu kullanmamız bile az gelir,üşüme oluyomuş ama onuda basit ince bi hırka ile halledebiliriz çok az sürüyomuş zaten üşüme çoğu insandada olmuyomuş...

cnm balık yemeye başladım semizotuda devamlı yiyorum her ihtimale karşı senin önerdiğin balık hapınıda kullanmaya başladım..
ayy yarın sabah benimde şeker testim var çok tırsıyorum...

kızlarr yeri değil ama içimden geldi sormak
derin nasıl bir isim sizce ?

ya ben daha önce hastanede yattım...ozaman hiç kanamam olmadı diğer arkadaşalrın oluyordu..ayrıca sezaryan gibi ameliyatta oldum yine pek kanamam olmadı..ben hep pijama giydim ozaman..bende pijamayı sabahlık takımı ile giyerim ama gecelik giymem giyemem yani....

dr. diyete dikkat etmiyormusun dedi..ediyorum dedim..dozu biraz yükseltti...

topiğimiz artık ne kadar sessiz kımseler yok kımseler yazmıyor artık yoksa sıkıldınızmı yazmaktan nerelerdesınız :2:

Saol canım inşallah seninki de normal sınırlarda çıkar.

Şimdi hatırladım şekercim İnşallah güzel bir yolculuk olur :))

cnm balık yemeye başladım semizotuda devamlı yiyorum her ihtimale karşı senin önerdiğin balık hapınıda kullanmaya başladım..
ayy yarın sabah benimde şeker testim var çok tırsıyorum...

Canım balık tüketiyorsan ve semizotuda yiyorsan o zaman haftada 3 defa al sadece. Hergün alma.

tamam cnm bilgi verdiğin için teşekkür ederim dikkate alıcam cnm çok sğl...

merhaba arkadaslar,

nasilsiniz gorusmeyeli,

gecmisi okumaya calistim biraz; bebek hareketlerini asagida hisseden arkadaslar;
ben de hep asagida hissediyordum, doktora sordum; bebegin yeri gayet normal dedi, yalniz ters durdugu icin ayaklari asagida , o yuzden asagida hissediyorsun dedi, hatta vajene vurur gibi bile olur dedi, aynen oyle oluyor ded,m ben de, yok korkma bebek asagida degil dedi.
aklinizda olsun.

kizlar ben grip oldum; bugun ise gidemedim, evde yatiyorum..
:-(

ihlamur kaynatip ictim; tahrana corbasi yaptim ictim..
doktorumu aradim; c vitamini, pastil ve okyanus suyu onerdi, hemen antibiyotik almayalim dedi,
aksam esim getirecek ilaclarimi.

simdi kizimla yatalim biraz;
sonra gorusuruzzz

tatlım nerden aldın internetden aldıysan adresini verebilirmisin :26:

tamam cnm bilgi verdiğin için teşekkür ederim dikkate alıcam cnm çok sğl...

Rica ederim

Canım geçmiş olsun. Ay bi nazar değdi bize. Ben de 2 gündür bu ödemler ve sabah 04:30 da kalkıp bir daha uyuyamamaktan can verecek gibi hissediyorum. Oğluşuma fazla ilgi gösteremiyorum. 3 gündür şarkı söyleyemedim kuzucuğuma acaba bu bitkinliğimi o da hissediyor mudur?

selam kizlar

dün babamizin dogum günü yorgunlugundan sonra bugün ancak kendimize gelebildik gerci yorgun olan benim herhalde kizim kipir kipir bugün :)

bebek hareketlerinden bahsedilmis öyle bisey ki benim kiz sürekli yer degistiriyo herhalde bazen asagida hissediyorum hareketlerini hatta peppermint in dedigi gibi bazen vajinamda hissediyorum herhalde o zaman ayaklari asagida oluyo bazen de tam gögsümün altinda hissediyorum o zamanda basi asagida oluyo herhalde bazen de tam göbek deligi hizalarinda :)

bu arada gecmis olsun peppermint dinlen bol bol bende de bi haftayi gecik burun tikanikligi var hamilelikte grip vs olmak cok zor valla bu havalarin bi sicak bi soguk olmasi bizi cabuk hasta edebiliyo cok dikkat etmemiz lazim

daha kalkip bulasik makinesini bosalticam ve yemek yapicam ama cooook üseniyorummm

cnm yaa
çook geçmiş olsun....
dikkat et kendine işe gitmemen iyi olmuş evde istirahatle geçirirsin
havaların bi öyle bi böyle olmasından sebep giyinme konusundada şaşırıyoruz bu yüzdende hastalıklar olabiliyo
antibiyotiğe başlamaman iyi olmuş cnm dr un önerdiklerini kullan cnm
inş en kısa zamanda atlatırsın...

Peppermit cnm geçmiş olsun inş.çabucak atlatırsın....
Valla ben şeker ve ödemler için baya diyet yapıyorum şeker,patates,pilav tuz yok en çok sevdiğim şeyler

Geçmiş olsun canım, bol C vitamini ve dinlenme ile atlatırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…