2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaa cnm ben bahsettım bugun su bebegın sag tarafta toplanmasından
cok agrı yaptı bana saat 3 e kadar devam ettı artık sızlanmaya basladım o kadar agrım oldu yanı cok korktum ama hareket edıyodu halen de edıyo
saglık ocagına gıttım ebe kalp atısına baktı gayet ıyı dedı elıyle muayene ettı cocuk donmeye calısıyo dedı korkma ama ıstersen yınede bı ultr. baktı dedı
ama sımdı senın dedıklerın korkuttu benı yarın hemen doktorumu arıcam
bende de olabılırmı sancı ???
ya tıstım sımdı offffffff:18:

ya kızlar ben korktum sımdı yaa bugune kadar bole agrı hıssetmemıstım
ya nasıl bıole karnımın sag tarafı acayıp agrıdı yaaaa
ıgdenaz arkadasımın anlattıklarından sonra ıyıce tıstım (
rabbım yavrularımız sana emanet

canımmm çok güzelll
çok yakışacak

Saol canım. :)))))))

cok tatlı yaa ben beğendim int.den mi alıyorsun??

Teşekkür ederim. e- bebek mağazasında satılıyor farklı desenlerde mevcut ama google da funtosee sticker diye taratırsan değişik sitelerde de satılıyor.

Gayet güzel canım, sen sadece nevresim takımı mı almıştın uyku seti mi? Ne kadardı bi de hatırlarsan??

Uyku seti ile nevresim takımı arasında ki fark ne bilmiyorum :/ Ama şöyle söyleyeyim mothercareden aldım. yatak kenarına takılan bumper ( 2 boy var 1.si sadece yatak başını kapatıyor diğeri tüm yatağı sarıyor ben büyük olanı aldım.- 340 cm-) ( fiyatını hatırlayamadım)+ 2 tane lastikli çarşafı ( 55 TL) + yorgan kılıfı (60 TL)+ polar battaniyesi (%30 + %20 indirim vardı aldığımda ) hepsi 130 TL ye geldi.

bence de çok güzel)

Teşekkür ederim. :))))

cnm bence birbirine çok uyumlu olur bana kalırsa al derim...
stikerların içinde mavili hayvanlarda var tavanlarınızlada uyum sağlar
ve stikerdaki hayvanlarla nevresim takımındaki hayvanlar aynı bence sper...

Evet yaa değil mii??? heyooo !! BEn mi benzetiyorum acaba demiştim ama sende benzetmişsin. :))) Kızlar bu stickera çok benzeyen neredeyse aynı İkea dada var. Ondan almıştım ama şimdi bundan da alacağım.

benim eşimde bi ara tuna dedi ama bende kararsızım çok tuna kaba geldi bana birazkız olsa çok isim var ama erkek olunca zoor....

Bence Tuna güzel bir isim. Hatta tam tersine kibar bence... Bizim oğlana Demir adını verdik ( babası öyle istedi) ben de fazla karşı çıkmadım eşimin hevesini kırmak istemedim. :)

Saol canım.Ya şekerden yırrtık diyip şiştim ama demin geçen sene eylülde doğum yapan bir arkadaşımı aradım sen ne zaman şiştin diye sorduğumda '' sen geç bile kaldın'' dedi. İnsan başkasında olduğunu duyunca biraz daha normalleştiriyor ama tabi yinede kontrfolü bırakmamak lazım. Benim bileğime parmakla bastırdığımda çukur şeklinde kalıyor ((

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız :))

Canım bende geçen hafta uykularımdan oluyordum hatta tüm gün izliyordum karnımın üsütünden ama bu hafta çok seyrek ve daha derinden hissediyorum ama endişelenmiyorum. günde 1 defa hissetsemde yeter. 2 güne kadar hareketsiz kalması normalmiş sonuçta

Son düzenleme:

Telaşlanma, sadece tedbirli olun diye yazdım zaten öyle bişey varsa da ilaç veriyorlar sadece geç kalmamak önemli.
Ben sana tam olarak tarif edeyim. Elini karnına koyduğunda rahminin sağ veya sol tarafı veya bütünü sert bir şekilde eline geliyorsa sen bu sertliği bebek sanki içerden ittiriyormuş derin geriliyormuş gibi hissediyorsan 15-30 saniye sonra yumuşuyorsa rahim kasılmasıymış.

benimki tam tarif ettiğin gibi :18::18: kontrolümde 3 hafta sonra napsamki ben bugün ebeye sordum olur o normal dedi demekki sayısı var fazla olunca gitmek gerek

bende pijama+gecelik+sabahlık takımlar var onlardan bari alayım

şekerim genel olarak yüksek...bebiş iyi diye düşünüyorum cuma muayeneye gidicez..siz nasılsınız?

bende fısfıs kullanıyorum günde 2 kere artık ömür boyu kullanacakmışım özellikle bu aylarda bebişe geçmez inşallah bugün aşı yaptılar kolum ağrıyo biraz diğer türlü iyiyiz kuzum ya insülin işe yaramadımı canım

benimki tam tarif ettiğin gibi :18::18: kontrolümde 3 hafta sonra napsamki ben bugün ebeye sordum olur o normal dedi demekki sayısı var fazla olunca gitmek gerek

yani ben doktoru aramadan önce 1 saat boyunca saydım saatte 10 e olunca aradım. Sabah da şeker yüklemesine gidecektim doktor hemn gel dedi, gittiğimde de 3 dakikada bir çıktı ama ben en ufak bir ağrı sancı hissetmemiştim. Doktorunu arayamaz mısın? Ya da bir devlet hastanesinin aciline veya kadın doğum servisi olan özel hastaneye gidebilirsin. Beline bir cihaz bağlayıp 20 dakika bekletiyolar kasılma varsa orada çıkıyo. Mesela o kemer bağlı iken karnım sertleştikçe hemşireye söyledim o da burda görünüyo dedi. 20 dakika da 6 kere oldu benim. Kesinlikle telaşlanma sakin ol ama imkanın varsa doktoruna veya bir doktora ulaş derim. Belki senin ki sancı değildir. Ben sadece benim tarifimin birebir bu duruma işaret ettiğini doktorlar söylediği için tedbirli olmanı tavsiye ederim.Durumdan beni de haberdar edersen sevinirim.Umarım hiçbişey çıkmaz.

geçmiş olsun canım..belki benimde ömür boyu olur..insülün dozunu artırdılar..bu hafta yine ölçüm yapıcam..dr.a bildircem...

şu anda eşim görevde ben yalnız gidememki ama yarın ilk işim doktorumu aramak olacak haberdar ederim canım tabikide ağrı sızı yok bendede ama kasıkta bi sertleşme var ovunca yumuşuyo bende çocuk sanıyodum ne bilim benim kızda çok kıpırdak habire turluyo karnımda nerde olduğunu kestiremiyorumki her yeri geziyo o yüzden umursamamıştım ben yarın mutlaka ararım doktorru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…