2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım devamını okumadan cvp yazayım dedim hiç endişelenme abimin hnmı aynen böyle oldu ben hiçbirşey hissetmiyorum diyordu o da yattı 2 gün hastanede doğum 5 mayıstı tarihi benimle aynıydı ben 10 gün önce doğum yaptım beyzade ise çıkmadığı için 5 mayısta sezeryanla aldılar yani sonuna kadar gelmedi bu seferde

Kızlar günaydınnnn...

Uzun zamandır yazamadım. Geçmişi de okuyamıycam...:26:
Umarım herkes iyidir.

Ben tansiyon takibine devam ediyorum. Yüksek çıkıyor birazcık. Yarın doktor randevum var, protein testi yapılacak. Aynı zamanda şeker testi de..

Redmaskcım sen neyi sormamızı istiyorsun, anlayamadım?

o açlık tokluk şeker ölçümü daha da farklı yükleme yapmıyorlar sanırım onda
bana da haftya yapacaklar 50 lik yüksek çıkmıştı
sonra dan hatırladım da oğlişime kahvaltı yaparken ben bir adet ceviz yemiştim acaba o etkilemiş olabilir mi ??

canım bebeğin içerden ittirdiğini hissediyorum bazen bu erken doğum belirtisimiymiş. Yoksa bebek hareket ettiği için mi geriyomuş karnı yani ne zaman şüphelenmek gerekiyo .. Gerçi herkesin durumu farklıdır ama .. Hani igdenaz yazmış ya ağrım sızım da yoktu diye nerden anlıycaz...

cnm ebe bana bebek artık buyudu dönerken agrı yapabılır dedı ama ??*
ne bılım korktum bende

Tatlım bu normal olsa gerek. Bende de oluyor. Hatta annem diyorki, son aylarda iyice gerilecek...

Bebişim kımıldadığında bende de gerilme oluyor ama ağrı hissetmedim şimdiye kadar...

Kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim bence kızlar... Gayet güzel bir hamilelik geçiriyoruz şimdilik... Kanama, düşük tehlikesi yada bebekte gelişim geriliği vs filan yok çok şükür...

Canım korkma 12' den sonra aç kadıysan sıkıntı yok.

Canım bence iyi bir kamernız yoksa kamera alın. Elektronik çok ucuz orada. Bende 4 gözle bekliyorum gşden olsa kamera aldıracağım. Hatta tavsiye ederim Canon 550 -D diye bir fotoğraf makinası var. Şuan cnbc-e de oynayan 2 diziyi bu fotoğraf makinası ile çekiyorlar. Onun dışında da mont vs. gibi şeyler aldırabilirsin. Ama tekstil amerikaya Türkiyeden gittiği için çok da farklı birşey yok.

Canım bozma moralini evet eşin biraz anlayışsız davranmış ama belki onun da başka birşeye canı sıkkındı. Bazen eşler düşüncesizlikler yapabiliyor bazen de biz hamişliğin getirisi hormonlar yüzünden ynlış anlamalar yşyabiliyoruz.Eşine aç telefon kırgın olduğunu ifade et eğer çok üzüldüysen. Eminim o da hatasını anlr ama sen yeter ki kendini fazla üzme bebişi düşün. :)))

Canım Östrojen top yapmış vaziyette o yüzden çok normal alınganlıklar. Birde artık 2. trimester gibi kolay geçmeyecek önümüzdeki günler. Eee! hava muhalifeti var. Sıcakta hem ağırlaşacağız hemde geriginleşeceğiz. Hem psikolojik hem de fiziken hazır olmamız lazım kızlar. :)))

canım bi yanlış olmasın aç karına gitmen gerekir
ölçülen açlık şekeri zaten

Canım o doktorun isteiği değere göre değişir.Tok gişdenlerden muhtemelen 50 g' lık OGTT istemiştir doktoru sadece 1. saat şekerine bakılacaktır. Mesela benimki öyle oldu. Ama bazı doktorlar açlık da istedikleri için aç gelin diyor. Ama açlığa bkmak çok da anlamlı değil.

bebek için converce ve timberland ayakkabılar çok uygun.desitin yalnış hatırlamıyorsam 5 dolar demişti.bir de avent in biberonları buranın 5 te 1 i fiyatına.daha çok çeşit var

Korkmayın kızlar sorun sayısında ignedaz da demiş ya 20 dk.da 5-6 kere oldu diye
yoksa ister istemez olur özelliklede yorulduğumuz zamanlarda sayısını sayın yeter

kızlar 25 haftalığım 7.ayın içerisindeyim yani..düşündükçe heyecanlanıyorum.burda 28-29 haftalık olan arkadaşlar var onlarda 8.ayın içerisinde az kaldı az:18:

Canım, benim eşimde yeni döndü, elektronik eşyalar buraya göre ucuz. Telefon, kamera, iped gibi. Aventin biberonları, timberlant ayakkabılar, bazı kozmetik ve parfümler uygun fiyatlı. Ayrıca birsürü bebek kıyafeti almıştı eşim.

kızlar benim doktorum şeker yüklemesine tok gel demişti..

Canım 50'lik yüklemede açlık ölçülmediği için tok gelin diyorlar doktorlar. Ben de hafta sonu yaptırdım. Kahvaltımı yapıp gittim, 50ml glikoz içirip, 1 saat sonraki değerini ölçüyorlar. Benim 120 çıktı. Normalmiş :)))

anladım canım, neden açlığı ölçemey gerek duymadılar acaba:44: kaç çıkarsa peki tehlike arzediyor 50likte

öncelikle ihtiyacınız varsa elektronik eşyalara yönelin
bebek için avent in emzik ve biberonları buraya göre çok ucuz ayrıca orda dr browns un cam biberonları var tr de satılmıyor onlardan isteyebilirsin
kıyafet desen zaten bedava gibi bişey benim eşim de kızıma hamileyken amerikadaydı dünya kadar kıyafet getirdi halen daha onlardan kullanıyoruz penyeleri de çok kaliteli
sana iki tane adres vereyim sen beğen eşin gidip mağazasından alsın ben öyle yapıyordum hatta şimdi de oğlum için amcasına sipariş verdik haftaya gelecek kıyafetlerimiz:))
bir de fisher price'ın ana kucakları 40-45 dolar hatta başka markalarda 25-30 dolara bile var onlardan da getirebilir ilerisi için baston puset getirebilir gerçekten çok ucuz
ayrıca kendiniz için de tommy nin falan t-shirtleri kazakları orda çok ucuz oluyor

ben bebek için web adreslerini vereyim incele
Kohl's Department Stores | Shop Apparel, Handbags, Jewelry, Shoes, Home, Kitchen, Accessories, Toys & Kids'
Babies"R"Us - Baby Registry, Baby Gifts, Car Seats, Strollers & More

evet canım ben 28. haftayı doldurdum :) yaklaştıkça heyecan da artıyor

ben bazen istiyorumki gözümü açıp kapatayım bütün günler geçmiş olsun bebeğim artık kollarımda olsun.gün geçtikçe korkuyorum annemde gidecek yakında nasıl idare edicem yemeği temizliği bilmiyorum.sırt ağrılarımda oluyor

merhaba kızlar ben de 1 haftadır hastanede yatıyorum idrar yolu enfeksyonundan mahvoldum kızım nasıl acaba dr ler iyi dedi ama çok korkuyorum yaaaa((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…