2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

strese de girme umarım bişey çıkmaz dediğim gibi olsa da ilacı var. kasılmanın sayısı önemliymiş.

fıstık anneler biz kaçıyoruz kızımla çok mayıştık uykumuz gelmişken uyuyalım teyzeleri çok öptük hepinizi hayırlı gecelr:79:

kızlar çok sıcak dimi yoksa benimi ateş basıyo offff daralıyorum resmen:84:

cnm çook geçmiş olsun yaaa
ilaçlarını aksatmadan kullan...

gelişimcii
cnm ya ben sana bişi danışmak istiyorum
benim yarın şeker testim vardıya
ben bu akşam kocişle dışarı gittim yemek yedik yemeğin yanındada bol bol bi sürü patates yedim
yememek istedim ama elim hep gitti yedim
üstüne birde afedersiniz kızlar dondurma yedim
full şeker türü şeyler tükettim
şimdi kendime kızıyorum
acba yarın yaptırınca testi şeker tavan yaparmı?
yada yarın yaptırmasamda bikaç gün daha
ne dersin.
sen bu konuda bilgilisin ya sana danışayım dedim...

canım 12den sonramı ne yememek gerekiyor...o değer bence önce yükseldise bile yarına kadar düşer bence yani...

canım 12den sonramı ne yememek gerekiyor...o değer bence önce yükseldise bile yarına kadar düşer bence yani...

ya cnm hani bu akşam şeker değerli besinler tükettim ya patates dondurma falan
yarınki şeker testimde sonucum çok yüksek çıkabilirmi?
yoksa normalmi çıkar
12den sonra su da içilmiyomu?

Arkadaslar esim is icin iki haftaligna amerikaya gitti. .bebegimiz icin Türkiyede bulunmayan ya da orda daha ucuz seylerden almak istiyoruz. Bildiginiz ürünler var mi önerebilceginiz ya da cevreden duydugunuz ???? Yardimci olursanizzz cok sevinirimmmm

günaydın kızlar
bugun erkenden uıyandık bu aralar hepbole 7,30 8 de kalkıyoz babamızın utulu gömlegı yokmus onu gönderdık
bunaralar moralım bozukö hıc keyfım yok ne bılım herseyı takıyorum sızde olemısınız
mesela dun esım geldı bıssuru yemek var hıcbırını begenmedı bşde yemek yapmadınmı demez mi?yok ben yemıyorum dedı surat 5 karıs oturdu koltukta yatana kadar tek kelıme yok
oğlumu bıle sevmedı dün hiç hep telefonda sordu nasılsınız dıye ;???
ayy cok sınır oluyorum ben herseye aglıyorum yaaa o kadar kırılgan oldumkı normalde ben basederım herseyle ama oglum ıcımdeyken kendımı güçsüz hıssedıyorum ne bılım
sizde bole bazen eslerınız düşüncez sinir bozucu olarak hissediyomusunuz ??
ama bazeen gercekten anlayışsızlık yapıyolar yaa
offf galıba bugun melankolık takılıcam anlasıldı
saat 9 olsun doktorumu arıcam ıns bugunde dunku gıbı sag tarafta toplanıp canımı yakmaz oglum
nedır bu erkelerden cektıgımız
ben ders calsııcam fınaller var ara ara gırmeye calsıırız oglumla
öpüyoz sizleri

Son düzenleme:

cnmö ole toplanma yok bebek sağ tarafa gelıyo sol boş bole dayıyo bıyerını nasıl canımı yakıyo anlatamam ole toplanıp buzusme yok cunku bellı cocuk bıyerını dayıyo sol tarafta bısı yok dun ebe kontol ederken bası asagıda degıl dedı
ne bılım yaa ole işte

ya cnm hani bu akşam şeker değerli besinler tükettim ya patates dondurma falan
yarınki şeker testimde sonucum çok yüksek çıkabilirmi?
yoksa normalmi çıkar
12den sonra su da içilmiyomu?

canım şunu demek istiyorum..benim fikrim: bunlar şekerini yükseltse bile ölçüm saatine kadar şekerin düşer...bana dr. su içme demedi...suya sınır koymadı...şekerin akşam yemeğinden 2-3 saat içinde yükselmiştir.sonra düşmüştür....sabahı etkilemez bence....normalde şekerle alaklı bi sorunun yoksa zaten düşük çıkar....bu arada bi arkadaşımada dr. yiyebildiğin kadar tatlı ye bu hafta öle gel demiş...anladığım kadarıyla şeker yoksa çok yüğkselmiyo..ve o arkadaşın şeekri düşük çıktı...ben yemediğim halde yüksek çıkıyor...

vallah bence kızmakta yerden göğe kadar haklısın canım, evde bir sürü yemek varmş hala yemek istiyor.hiç yapmasan bile birşey söylemeye hakkı yok biz hamişiz zor günler geçiriyoruz yardımlaşarak yapılmalı herşey.. sanki sen değilde o hamile gibi davranmış

günaydın kızlar
moralim bozuk benim de..canım çok sıkkın
seni çok iyi anlıyorum azracım...
zaten kırılgan bir tiptim iyice kırılgan oldum herşeye kafam atabiliyo ve üzerine ağlıyorum
ne olcak benim bu halim ya

Günaydınn fıstıklar..

Benim de sadece tokluk şekerim ölçülmüştü. O da 140 çıkmıştı.. Anlam veremnedim niye açlığı da ölçmediler diye..

Yaa ben de içerden bebiş ittirince seviniyodum rahim kasılmasımıymış o.. çok yoğun değil. Benim oğlan da sağa dayanıyo kafası poposu bilmem. Doktora yakında gitcek arkadaşlar bi sorar mı rica etsem..

Kızlar alınganlıkta üstüme yok benim de dokunsan ağlayacak moddayım.. Kendimi dinlememeye çalışıyorum. Bu aralar ruh halimiz böyle demek ki..

demek açlık tokluk diye ayrı ölçümler var..benımde tokluk şekerimi ölçecek o zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…