herkese iyi pazarlar.bebişimle yalnız bir gün.üç gündür eşimin ailesi bizdeydi izmirden geldiler.bugün dönüyorlar eşim de onları bırakmaya gitti.ancak akşama dönecek.benim hamileliğimin başında dişim kırılmıştı suana kadar sorun yoktu.bugün diş ağrısı ile uyandık.diş etim de kızarmış.diş tedavisi olmam mümkün değilmiş.zararsız ve etkili çözüm üretebilecek anne adayları yardım istiyorummm.fırçalayıp ağız gargarası ile çalkalama dışında bişey bulmam lazım.4 ay bu ağrıyla ne yaparım ki iltihap vs bebeğe de zarar gelmesinden endişeliyim...
merhaba arkkadaşlar . inşallah herkesin keyfi yerindedir. biz kızımla gayet iyiyiz çok şükür..duphalac kullanan veya kullanacak arkadaşlar ben uzun süreli kullandım onu.hamilelikten önce tabi. uzun süre kullanınca bagırsak tembelliği yapıyor.bi gün kullanmadımmı tuvalete gidemiyordum zaten sonrasında ameliyat gecirdim. ilaç yerine tavsiyemn kuru kayısı ,erik gibi ishal yapan seyler tüketin bagırsagınızı öle normale çevirin.suan ben öyle yapıyorum günde 4-5 kayısı yetiyor.tabi bence.
kızlarr bebek odasını sipariş verdik dedim ya satıcı adam bana cibinlik alma dedi kullanışsız toz tutuyo çabuk kirleniyo falan dedi vazgeçirtti ama bencede çok hoş
siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
ben ikeanın himmel cibinliğini almayı düşünüyorum.makinada istediğin zaman yıkanabiliyor 30 derecede.toz tuttuğunu söyllüyorlar ama bence sık yıkandığında problem oluşturmaz.ben nevresim perde vs çok sık değiştirip yıkarım evde de.cibinlik ilk defa kullanacağız eğer memnun kalmazsam kaldırırm dedim fiyatı 19 tl idi.hem çok masraf yapmam hem de denemiş olurum
Bu arada bende de hemoroid basladi, bu kadar kabizligin sonunda dayanamadim sanirim. Umarim gebelik sonrasi kendiliginden gecer. Hippy sende mi olmustu sanirim fitil vermisti doktorun degil mi?
Ayaklarinda sislik yasayan arkadaslar ayni zamanda agri da hissediyor musunuz? Benim sol ayak bilegim sis sanki incitmisim gibi agriyor ama incitmedim.
Herkese iyi haftasonlari dilerim.
bende kasilma agrisiz ve 10 sn falan suruyor. yalniz yururken bacagimin govdeme baglandigi yerde ve bacaklarimin arasindaki yumusak dokuda agri oluyor.Dediğim gibi bende kasılmalar hep ağrısız oldu.Karnımda gözle görülür bir şişlik top gibi oluyordu, elimi koyunca 15 saniyede geçiyordu bildiğim kadarı ile 15-30 saniye oluyo yani 5 dakika olmaz diye biliyorum. Muhtemelen seninki kasılma değildir.Ama yine doktoruna danış tabii
bende kizdim esine simdi, neden daha anlayisli olmuyorlar kisagol canim benimde ictigim bi ilac var icinde magnezyum kalsiyum demir folik asit ve vitaminler var ama hepsinden azar azar herhalde ve artik yetmiyo gibi bana bacagimi yukari kaldirmaya calistim ama kipirdatamadim bile o kadar kötüydü umarim bi daha öyle olmaz. bebek arabasi rengi icin de bende ikisi arasinda kararsizim
:) bende ikisi arasinda kararsiz kaldim yaa
kizlar bu arada esime öyle cok kizdim ki beni sinir etti resmen. kisaca özet geciyim yarin bi arkadasin oglunun dogum günü var esim de bi giyim magazasinda calisiyo bayan erkek cocuk esyalari var gerci esim satista degil anlamaz bu islerden ama ondan rica ettim ögle tatilinde arkadasin oglu icin sort ve t-shirt almasini bedenini de söyledim cünkü benim bi yere cikicak halim yoktu dün o kadar yorulmustum ki bacaklarim sizliyo ayaklarimin sisi hala inmedi ve yorgunluktan kasilmalarim oldu cok her neyse bana ne dese begenirsiniz vaktim yok alamam sen cik bak biseyler bende kizdim tamam bakarim dedim gittim aldim ve bi o kadar da yoruldum az önce geldi ve bi karis surat bi de bana diyo ki dua et yanimda insanlar vardi bagiramadim telefonda ayyyy ben bu adami bogmazsam iyidir kizlar ya ne kadar anlayissiz biri bu böyle bi de benimle konusmuyo simdi yemekte yemedi inadindan sinir oldummmmmmm
ikinci tremesterde dis tedavisi yaptirabiliyorsun bence ama yelek de giysen umarim rontgen gerekmezherkese iyi pazarlar.bebişimle yalnız bir gün.üç gündür eşimin ailesi bizdeydi izmirden geldiler.bugün dönüyorlar eşim de onları bırakmaya gitti.ancak akşama dönecek.benim hamileliğimin başında dişim kırılmıştı suana kadar sorun yoktu.bugün diş ağrısı ile uyandık.diş etim de kızarmış.diş tedavisi olmam mümkün değilmiş.zararsız ve etkili çözüm üretebilecek anne adayları yardım istiyorummm.fırçalayıp ağız gargarası ile çalkalama dışında bişey bulmam lazım.4 ay bu ağrıyla ne yaparım ki iltihap vs bebeğe de zarar gelmesinden endişeliyim...
evet bende bagirsak tembelligi yapabilir dite kullanmamistim, kabizin da cozumu yok gibi malesefmerhaba arkkadaşlar . inşallah herkesin keyfi yerindedir. biz kızımla gayet iyiyiz çok şükür..duphalac kullanan veya kullanacak arkadaşlar ben uzun süreli kullandım onu.hamilelikten önce tabi. uzun süre kullanınca bagırsak tembelliği yapıyor.bi gün kullanmadımmı tuvalete gidemiyordum zaten sonrasında ameliyat gecirdim. ilaç yerine tavsiyemn kuru kayısı ,erik gibi ishal yapan seyler tüketin bagırsagınızı öle normale çevirin.suan ben öyle yapıyorum günde 4-5 kayısı yetiyor.tabi bence.
hmmm 2 ay gec olur ama 3. tremesterde dis yaptirmak tehlikeliçok teşekkür ederim.benim dişimin nerdeyse tamamı yok oldu.dışta gözüken çok ufak bir parçası var.gülünce boşluk duruyor diye tarif edebilirim.hamileliğimin başında gittim sorun yoktu yapılması doğum sonrasına ertelenebilir denildi.kökleri duruyor ama sağlamlığına bakamıyoruz dedi röntgen alamadığı için.ben düşük tehlikesi olan bir gebeyim başından beri.dişlerim bakmama rağmen sağlıklı değiller maalesef.sensodyn f ve listerine gargara verdi doktor korumayı desteklemek amaçlı.suan ağrım hafifledi.benim bulunduğum yerde diş hekimi(muayenehane) yok.diş hastanesi var ufak devlete ait.ancak geçen hafta sordurdum en erken 2 ay sonrasına randevu alabilrsiniz dedi.yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim
ikeada cibinliğe hiç bakmadım...her cibinlik yıkanabilir cnm ama yıkaması sorun değil onu ütülemesi çok büyük dert ablamdan biliyorum bebişinin odasını düzenlerken yıkayalım dedik yıkadım ama bi kırışmışkı en düşük sıkma devrinde bile ütülememiz 1 saati buldu neredeyse..ben ikeanın himmel cibinliğini almayı düşünüyorum.makinada istediğin zaman yıkanabiliyor 30 derecede.toz tuttuğunu söyllüyorlar ama bence sık yıkandığında problem oluşturmaz.ben nevresim perde vs çok sık değiştirip yıkarım evde de.cibinlik ilk defa kullanacağız eğer memnun kalmazsam kaldırırm dedim fiyatı 19 tl idi.hem çok masraf yapmam hem de denemiş olurum
cibinlik çok şık kesin diktiricem ama yıkaması sorun değil yukarıdada yazdığım ütüsü çok büyük dert...Discinizde ozel yelek giyerek rontgen cektirebilirsiniz. Bir de dis etine surulen cesitli markalarda olan dis macununa benzeyen urunu de kullanabilrsiniz ama bunlar bende de gecici oldu maalesef. Ikinci ve ucuncu trimesterde dis problemlerinin yapilabilecegini soyluyorlar. Benim de dolgularimdan birinin bir parcasi kirlmisti, rontgensiz disci goremedi ve o ozel yelekten giydirilip rontgen cekildi. Dolgunun sokulup yerine yenisinin yapilmasi gerekiyor fakat ben de cesaret edemedigim icin zaman zaman muzdarip oluyorum. Hala kararsizim, bizim de tup bebek ve kacinci denemeden sonra bu asamadayiz o yuzden cesaret edemiyorum, bebegime bir zarar gelsin istemiyorum. Cok gecmis olsun.
Ben sabahlari her gun ac karna gune direk kuru erik kompostosu yada kayisi kompostosu ile basliyorum guya beslenmeme de dikkat ediyorum ama surekli kabizim, sonunda hemoroid oldum.
Cibinlik cok seker duruyor aslinda ama toz kismini surekli yikarim diyorsaniz olur, neden olmasin.
bende cibninliği ıkeadan alcam....ama nasıl takıcam bilmiytorum..bende sen gibi sık sık yıkarım...zaten daha çok sıcak havalarda sinekli zamanda gerekir..biraz büyüyünce tehlikeli diyolar..ozaman kaldırırrız...
Diş için 2 ay bekledikten sonra az daha dayanır doğumu bekler insan.burda öyle özel röntgen kıyafeti falan yok.röntgen mümkün değil yani.eğer iltihap varsa onu teşhis edip zararı olmayacak bir ilaç verip bekletebilirler belki.sanal alemden diş hekimi mi bulsam kameradan muayene falan.artık her şeyi düşünür oldum.
canim sen nerede yasiyorsun?
kızlar bişey sorucam sizin haftalarınız da olan birisinin bebeği kaç gram oluyor yani ortalama ağustos başı gibi doğumu olacak şu an kaç gram olur bebeği,yarım kilo dedi bana çok az geldi de size sorayım dedim?
aranızda 50 mg şeker yükleme testini yaptıran var mı birşey sorucam
daha doktoruma göstermedim açlık 70 tokluk 155 çok mu yüksek
lütfen bilgi verin kızlar
daha doktoruma göstermedim açlık 70 tokluk 155 çok mu yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?