2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ksinlikle morrr :))

Canım hemoroid için barsak düzenleyici duphalac al ama günde 5 mg falan kullan birde süt içine icir beklet hem inciri ye hem de sütü iç. sabah aç karınla 1 bardak ılık su + 3 adet kuru kayısı / erik tüket ve gün içinde bol su + salata tüket.

umarım kendisi de bebeği de iyidir.

Canım hayırlı olsun odanız ve tüm aldıklarınızı güzel günlerde kullanın...

Kızlar göğüslerimden süt geliyo, özellikle sağ göğsümden önce panikledim ama araştırdım normalmiş ama çok tuhaf hissettim kendimi...var mı aynı durumda olan.

Canım topicte daha önce 2 kişi daha yazmıştı korkma olabiliyormuş.

Sakin canım. Ben artık bu tür konuları eşime rica bile etmiyorum. Yemesin boşver diyeceğim ama benim eşim de öyle bir inat ki haksız olduğu zaman bile inattır. nasıl gıcık olduğunu anlayabiliyorum.

Ben de ondan almayı düşünüyorum canım

bence mor.daha karizmatik duruyor.pembe çok var etrafta.farklı olması güzel.turuncuyu pek beğenmedim.

cnm benim bayagdir gogus ucumun rengi koyulasti.
bir kitapta okumustum,
bebekler ilk dogduklarinda gozleri tam olarak tum renkleri algilayamazmis; annesinin memesini daha kolay farletmesi ve almasi icin gogus uclarimiz bu sekilde koyulasiyormus. (allah'in mucizelerinden biri gercekten )

Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)

Batu
Kuzey
Demir
Toprak

Baska oneriniz varsa onu da ekleyebilirsiniz:)

ben toprak ismini cok severim.
toprak 10
demir ve kuzey cok var bu aralar
batu'da benim dahsen cok hosuma gitmiyor

ayy cnm masallah bebisine
benim bebegimde 1 kg olmus mudur acaba? haftaya kontrolum var bakalim
en son 25. haftada 600 grdi,
benim kiz minyon olacak sanirim

sorma cnm,
benim ust katimda da oyle bir aile var ki,
tam koyluler (insanlari bu sekilde isimlendirmek istemem ama bunu soyletiyorlar bana )
gecen hastayim ise gidemedim;
bir baktim, koridorum duvarindaki elektrik sigorta kutusundan sipir sipir su damliyor
yoneticiyi aradim,
bir cikmis bakmis, kadin kuvetine yun koymus, uzerine de su doldurmus, 2 gundur bekletiyormus, yun agir tabi, suyu cekmis cekmis, asagi vermeye baslamis

gurultu patirtiyi ne sen sor ne ben soyleyeyimmm

cok cok cici canimmm

ayy ben daha kizimin cicilerini yikayip utulucem, pijamalarimi alicam, sonra da cantayi hazirlicam
izne cikinca yaparim diyordum ama gec mi olur ??

cnm bende ki kasilmalar o sekilde olmuyor,
5 dk degil, 30sn filan suruyor, en fazla 1 dk, sanci olmuyor, asiri gerilme , icten disa baski oluyor
seninki farkli bisey sanirim, doktoruna sorarsin cnm, endise etme,
idrarini yaparken yanma, zorlanma var mi, idrar yolu enf. da kasik agrisi yapiyor

insallah iyidirler bebegi de kendisi de yaa

biz de bebe confort aldik, evet satici da soyledi, maxicosi oldugunu

kızlarr bebek odasını sipariş verdik dedim ya satıcı adam bana cibinlik alma dedi kullanışsız toz tutuyo çabuk kirleniyo falan dedi vazgeçirtti ama bencede çok hoş
siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

bana da cibinlik hijyen gelmiyor pek, ozllikle benim evim cok cabk tozlaniyor nedense
o toz olursa bebege alerji yapabilir

hee, bak o iyiymis,
her h.sonu yikarsin iyi olur

kizlar ciciler bolumune de ekledim gerci

bebek arbamizi aldik bize,

bebe confort araba+oto koltugu 700 tl,
jokerden aldik 175 tl de puan kazandik

cok icinmize sindi, guzel gunlerde kullaniriz ins. (hepimiz; tum aldiklarimizi )

yakın bi zamanda diş iltihabı bende yaşadım ve hala arada ağrısı oluyor. dayanamayıp gece doktora gitmiştim. antibiyotik ve minoset vermişti. antibiyotiği kullandım mecburen. iltihabı bebeğime daha da zarar vermesin diye ama diş tam tedavi edilmediği sürece geçmiyor benim ara ara yokluyor ağrısı malesef.. mutlaka bi dişçiye görün derim ağrısını çekme çok fena bi ağrı

Eşim yurtdışında olduğundan bi süredir anemde kalıyordum ondan forumu çok takip edememiştim.. ama erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar varmış çok üzüldüm ( inşallah şimdi herşey yolundadır.. henüz miniklerimiz çok küçüler Allah onları korusun ve sağ sağlim dünyaya gelsinler inşallah...

Bu arada benimde şeker yüklemem yapıldı.. çok kötüydü 50likte miğdemi altüst etmiştiki bitti sandım dı ama yüksek çıktı sonra 100 lük yapıldı ama ne yazıkki o da yüksek.. yarın tekrar doktora gidicem bu sefer 2 hafta denemek için diyet listesi vercekler sonrada yüksek çıkarsa insülün kullanırız diyor doktor geçen hafta çok keyfim kaçıktı bundan dolayı, birde eşimde yanımda yok yalnız doktora gitmek bunlarla tek başıma uğraşmak iyice moralimi bozmuştu ama olsun çok şükür bu zamanlara kadar geldik ve inşallah sağ sağlim bebişlerimizin doğumlarınıda görcez..

hemen hemen 1 kilo olmuştur seninkide...bu arada izne nezaman çıkıcan çanta hazırlamak geç olurmuki demişsinde? 7. ayda hazırlayın diyolar canım...

kizlarrrr ben geldimm. nasil herkesler. biz daha yerlesemedik. maalesef bikac hafta daha internetim olmayacak, hepinizi cok ozledim ve merak ediyorum. herkesler iyimi??

canım bende şu şeker işiyle hep kendim uğraştım..insan kötü oluyor tabi...eşim çalıştığı için gelemedi..bebek kontrolü için akşamları gittiğimiz için ona geliyor ama bu dahiliye meselelerinde yanımda yoktu..bu arada inşallah senin düşük çıkar...bende kötüydüm moralim düzleiyor ama arada bir isyan edesim geliyor...

kizlarrrr ben geldimm. nasil herkesler. biz daha yerlesemedik. maalesef bikac hafta daha internetim olmayacak, hepinizi cok ozledim ve merak ediyorum. herkesler iyimi??

bizde iyiyiz cnm...
bi yaramazlık yok şükür...
bugün aklıma geldin varya napıo acaba dedim sonrada soruma cvp verdim eviyle uğraşıyodur diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…