daha doktoruma göstermedim açlık 70 tokluk 155 çok mu yüksek
selam kizlar bende haberler bu kadar haa bi de size sormak istiyorum biz bebek arabasi siparisini bi türlü veremedik renk kararsizligindan ben pembe ve mor arasindayim esim turuncuyu istiyo siz ne derseniz renklerini koyuyorum simdi
Eki Görüntüle 197509
iste bunlar da bahsettigim renkler
Bu arada bende de hemoroid basladi, bu kadar kabizligin sonunda dayanamadim sanirim. Umarim gebelik sonrasi kendiliginden gecer. Hippy sende mi olmustu sanirim fitil vermisti doktorun degil mi?
Ayaklarinda sislik yasayan arkadaslar ayni zamanda agri da hissediyor musunuz? Benim sol ayak bilegim sis sanki incitmisim gibi agriyor ama incitmedim.
Herkese iyi haftasonlari dilerim.
arkadaşlar
venüsle ilgili bilgi veren arkadaşa mesaj atmıştım bu cevabı yazmış
Size haber verdiğim günden beri bende msn de göremiyorum..Haber alırsam size yazarım..Ben de merak ediyorum(
umarım iyidirler inşallah herşey yolundadır
belki ilk ağustos bebeği geldi haberimiz yok
venüs kaç haftalıktı acaba
selam kızlar...topic baya sessiz kalmış...tatil ve güzel hava,bebişlerin ihtiyacı derken hepimiz dışarlardaydık ...biz de yeni geldik sayılır eve...süper bi gündü..sonunda modokodan beğendiğimiz bebiş odasını sipariş verdik...bize göre kadar uygun fiyat verdiler ki...sadece büyüyen yatak ve dolap alacaktık...şimdi kuzumuzun oyuncak sandığından...ilerde çalışma masası yapacak minik dolabına...rafına kadar herbişi oldu...hatta gaza gelip bana sallanan emzirme koltuklarından ve pufundan bile aldıkkkkkkkkk...Allahım kuzumun sağlıkla doğmasını,güzel günlerde kullanmasını nasip etsin inşallah...1 aya anca gelicek sipariş...biz de o arada odayı boyayıp hazırlama işlemlerine geçeceğiz kısmetse
bi ara fotosunu eklerim cicilerin
Kızlar göğüslerimden süt geliyo, özellikle sağ göğsümden önce panikledim ama araştırdım normalmiş ama çok tuhaf hissettim kendimi...var mı aynı durumda olan.
kizlar bu arada esime öyle cok kizdim ki beni sinir etti resmen. kisaca özet geciyim yarin bi arkadasin oglunun dogum günü var esim de bi giyim magazasinda calisiyo bayan erkek cocuk esyalari var gerci esim satista degil anlamaz bu islerden ama ondan rica ettim ögle tatilinde arkadasin oglu icin sort ve t-shirt almasini bedenini de söyledim cünkü benim bi yere cikicak halim yoktu dün o kadar yorulmustum ki bacaklarim sizliyo ayaklarimin sisi hala inmedi ve yorgunluktan kasilmalarim oldu cok her neyse bana ne dese begenirsiniz vaktim yok alamam sen cik bak biseyler bende kizdim tamam bakarim dedim gittim aldim ve bi o kadar da yoruldum az önce geldi ve bi karis surat bi de bana diyo ki dua et yanimda insanlar vardi bagiramadim telefonda ayyyy ben bu adami bogmazsam iyidir kizlar ya ne kadar anlayissiz biri bu böyle bi de benimle konusmuyo simdi yemekte yemedi inadindan sinir oldummmmmmm
ben ikeanın himmel cibinliğini almayı düşünüyorum.makinada istediğin zaman yıkanabiliyor 30 derecede.toz tuttuğunu söyllüyorlar ama bence sık yıkandığında problem oluşturmaz.ben nevresim perde vs çok sık değiştirip yıkarım evde de.cibinlik ilk defa kullanacağız eğer memnun kalmazsam kaldırırm dedim fiyatı 19 tl idi.hem çok masraf yapmam hem de denemiş olurum
daha doktoruma göstermedim açlık 70 tokluk 155 çok mu yüksek
selam kizlar
dün o kadar yorucu bi gündü ki benim icin esimle bi kac bebek magazasina gittik bebegimizin geri kalan eksiklerini almak icin haftaya cuma hepsinin siparisi verilicek ve hayirlisiyla gelicek ondan sonra da pek bi eksigimiz kalmamis gibi gözüküyor ama ben daha bebegimin esylari icin yer bile ayarlayamadimmm bu 1 haftada nasil basa cikicam bilmiyorum
kasilmalar bende de cok oluyo arkadaslar ama yanilmiyosam eger saatte 4 kezden fazla olmuyo galiba zaten 25inde ebede randevum var beni su nts mi ne deniyo ona baglicakti varsa anlasilir herhalde fazla dinlememeye calisiyorum kendimi bebegimde su son günlerde acayip hareketli hic yerinde durmuyo ve artik o kadar sert vuruyo ki canimi acitiyooo
dün cok ayakta kaldim bi ara öyle vurdu öyle ittirdi ki karnimi oldugum yerden kipirdayamadim esimi acayip telas basti dogurucam sandi :)
haa bi de bu sabah öyle bi krampla uyandim ki bacagimi oynatamadim bi süre hic böyle olmamisti acaba ictigim ilacin icindeki magnezyum mu az geliyo bana zaten 180 mg magnezyum var icinde
bende haberler bu kadar haa bi de size sormak istiyorum biz bebek arabasi siparisini bi türlü veremedik renk kararsizligindan ben pembe ve mor arasindayim esim turuncuyu istiyo siz ne derseniz renklerini koyuyorum simdi
Eki Görüntüle 197509
iste bunlar da bahsettigim renkler
kızlar...
göğüs uçlarınızın etrafları koyu renkleri yoğun kararmaya başladımı?kararmada değilde sert bi kahverengi gibi..birde koyulaşmanın hemen yanlarında bende sanki minik minik benek benek acık kahverengimsi gibi bişilerde belirmeye başladı yani sanki kahverengili bölge genişliyo gibime geldi
lekelenme değilde anlamadım..
sizlerdede bu belirti başladımı?
hee birde göbeği dışarı çıkan varmı aranızda,benimki içte hala.. ama deliği epey büyüdü...
Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)
Batu
Kuzey
Demir
Toprak
Baska oneriniz varsa onu da ekleyebilirsiniz:)
kızlar ben geldim..çok şükür herşey yolunda gülse 1405 gr olmuş boyu 39 cm..şimdilik önden gidiyor...bu arada dr. 38. haftada doğum yapmam gerektiğini söyledi...38. haftadan sonra şeker bebeğe zarar verirmiş...normal yada sezaryan lşimdilik belli değil..vücudun normal doğuma hazırlanırsa belki normalde yaparsın dedi....magnezyum verdi...birde akıntı için fitil...
Kızlar insanların saygısızlığına sinir oluyorum. Alt katımızda 3 çocuklu bir kabile yaşıyor ve şuan 10 çocuklu misafirleri var. Çığlık seslerinden evde oturamıyorum. Tv nin sesini bile bastırıyorlar. Ben yarın 08:30 da iş başı yapacağım ve her cuma aynı terane. Aşağı inmemek için kendimi zor tutuyorum. Dün gecede saat 23:00 e kadar birşeyler çakıp durdular.Ayy çok nefret ediyorum alt komşumdan
kızlar işte bizim duvar kağıtlarımız... odamızda tadilatın izleri :) kusura bakmayın dağınıklık için :))
Eki Görüntüle 197380 Eki Görüntüle 197379
yorumlarınızı beklioruzz... :))
canım bence yinede çanta en önemlisi....çünkü ilk gerekn şeyler onlar....bende daha yatak filan almadım ama pijamamı alsam hemen çantamı hazırlıycam...gerçiçok şükür dr.erken doğum riskiyok dedi...sadece anormal dercede tansiyon yükselir yada şeker yükseliryada allah korusun kaza filan olmazsa şuan erken doğum riski yok dedi...
Igdenaz ve Peppermint Kasilma ve agrilar konusunda sanki siz daha iyi biliyorsunuz gibime geldi ve sizinle benim agrimi paylasmak istiyorum, fikrinizi yazarsaniz sevinirim, bu kasilma mi? Evvelsi gun sehir disina ciktik ve arabada once sag kasigimda siddetli bir agri yaklasik 5 dk. filan surdu ve kipirdayamadim bile hatta nefes almam bile zorlasti, bir sure sonra ayni agri sol kasiga gecti ve yine agri diyebilirim. Karnimi acip bakmadim top gibimiydi bilmiyorum simdi yazdiklarinizi okudum. Haftaya doktoruma soyleyecegim ama benim doktorum o kadar rahat ki olabilir diyecek kesin...
arkadaşlar
venüsle ilgili bilgi veren arkadaşa mesaj atmıştım bu cevabı yazmış
Size haber verdiğim günden beri bende msn de göremiyorum..Haber alırsam size yazarım..Ben de merak ediyorum(
umarım iyidirler inşallah herşey yolundadır
belki ilk ağustos bebeği geldi haberimiz yok
venüs kaç haftalıktı acaba
gunaydin herkese,pussetler konusulmus gecmis sayfalarda bende bildiklerimi soyleyim ben fransada yasiyorum maxi cosi bebe confortun yan markasi;magazadaki satici soylemisti ve burda bebe confort,maxi cosi ve chicodan cok pahali; ayrica chico ne kadar pahali turkiyede inanamadim
kızlarr bebek odasını sipariş verdik dedim ya satıcı adam bana cibinlik alma dedi kullanışsız toz tutuyo çabuk kirleniyo falan dedi vazgeçirtti ama bencede çok hoş
siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
ben ikeanın himmel cibinliğini almayı düşünüyorum.makinada istediğin zaman yıkanabiliyor 30 derecede.toz tuttuğunu söyllüyorlar ama bence sık yıkandığında problem oluşturmaz.ben nevresim perde vs çok sık değiştirip yıkarım evde de.cibinlik ilk defa kullanacağız eğer memnun kalmazsam kaldırırm dedim fiyatı 19 tl idi.hem çok masraf yapmam hem de denemiş olurum
herkese iyi pazarlar.bebişimle yalnız bir gün.üç gündür eşimin ailesi bizdeydi izmirden geldiler.bugün dönüyorlar eşim de onları bırakmaya gitti.ancak akşama dönecek.benim hamileliğimin başında dişim kırılmıştı suana kadar sorun yoktu.bugün diş ağrısı ile uyandık.diş etim de kızarmış.diş tedavisi olmam mümkün değilmiş.zararsız ve etkili çözüm üretebilecek anne adayları yardım istiyorummm.fırçalayıp ağız gargarası ile çalkalama dışında bişey bulmam lazım.4 ay bu ağrıyla ne yaparım ki iltihap vs bebeğe de zarar gelmesinden endişeliyim...
peppermint cnm bu arada eski sağlığına kavuştun değilmi?
cnm benim bayagdir gogus ucumun rengi koyulasti.
bir kitapta okumustum,
bebekler ilk dogduklarinda gozleri tam olarak tum renkleri algilayamazmis; annesinin memesini daha kolay farletmesi ve almasi icin gogus uclarimiz bu sekilde koyulasiyormus. (allah'in mucizelerinden biri gercekten )
ben toprak ismini cok severim.
toprak 10
demir ve kuzey cok var bu aralar
batu'da benim dahsen cok hosuma gitmiyor
ayy cnm masallah bebisine
benim bebegimde 1 kg olmus mudur acaba? haftaya kontrolum var bakalim
en son 25. haftada 600 grdi,
benim kiz minyon olacak sanirim
sorma cnm,
benim ust katimda da oyle bir aile var ki,
tam koyluler (insanlari bu sekilde isimlendirmek istemem ama bunu soyletiyorlar bana )
gecen hastayim ise gidemedim;
bir baktim, koridorum duvarindaki elektrik sigorta kutusundan sipir sipir su damliyor
yoneticiyi aradim,
bir cikmis bakmis, kadin kuvetine yun koymus, uzerine de su doldurmus, 2 gundur bekletiyormus, yun agir tabi, suyu cekmis cekmis, asagi vermeye baslamis
gurultu patirtiyi ne sen sor ne ben soyleyeyimmm
cok cok cici canimmm
ayy ben daha kizimin cicilerini yikayip utulucem, pijamalarimi alicam, sonra da cantayi hazirlicam
izne cikinca yaparim diyordum ama gec mi olur ??
cnm bende ki kasilmalar o sekilde olmuyor,
5 dk degil, 30sn filan suruyor, en fazla 1 dk, sanci olmuyor, asiri gerilme , icten disa baski oluyor
seninki farkli bisey sanirim, doktoruna sorarsin cnm, endise etme,
idrarini yaparken yanma, zorlanma var mi, idrar yolu enf. da kasik agrisi yapiyor
insallah iyidirler bebegi de kendisi de yaa
biz de bebe confort aldik, evet satici da soyledi, maxicosi oldugunu
bana da cibinlik hijyen gelmiyor pek, ozllikle benim evim cok cabk tozlaniyor nedense
o toz olursa bebege alerji yapabilir
hee, bak o iyiymis,
her h.sonu yikarsin iyi olur
Eşim yurtdışında olduğundan bi süredir anemde kalıyordum ondan forumu çok takip edememiştim.. ama erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar varmış çok üzüldüm( inşallah şimdi herşey yolundadır.. henüz miniklerimiz çok küçüler Allah onları korusun ve sağ sağlim dünyaya gelsinler inşallah...
Bu arada benimde şeker yüklemem yapıldı.. çok kötüydü 50likte miğdemi altüst etmiştiki bitti sandım dı ama yüksek çıktı sonra 100 lük yapıldı ama ne yazıkki o da yüksek.. yarın tekrar doktora gidicem bu sefer 2 hafta denemek için diyet listesi vercekler sonrada yüksek çıkarsa insülün kullanırız diyor doktorgeçen hafta çok keyfim kaçıktı bundan dolayı, birde eşimde yanımda yok yalnız doktora gitmek bunlarla tek başıma uğraşmak iyice moralimi bozmuştu ama olsun çok şükür bu zamanlara kadar geldik ve inşallah sağ sağlim bebişlerimizin doğumlarınıda görcez..
kizlarrrr ben geldimm. nasil herkesler. biz daha yerlesemedik. maalesef bikac hafta daha internetim olmayacak, hepinizi cok ozledim ve merak ediyorum. herkesler iyimi??
kizlar son sayfalari okudumda venuse ne oldu??? cok merak ettim umarim bisey yoktur(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?