2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizde iyiyiz cnm...
bi yaramazlık yok şükür...
bugün aklıma geldin varya napıo acaba dedim sonrada soruma cvp verdim eviyle uğraşıyodur diye...

ahh ahh sorma canim. evle ugrasiorum heyecandan bide gizli gizli herseyi yapmaya calisiyorum. dedimya bide burda temizlik anlayisi bi baska. temizliyim kendim ediyim istiyorum bide koltuk moltuk herseyi ordan oraya tasi. gecende cidden ciddi bi kizginlik yedim alexden. kizdi dedi karar ver ya evi temizliyceksin ediceksin yada bebek. bole giderse erkenden dogurucaksin bisey olucak diye kizdi bana. ama cok heyecanli kizlar ya evimiz cok guzel oldu. boyasi falan inanilmaz. ev sahibimiz cok iyi istedigimiz insaati yapmamiza izin verdi evde. cidden tutamiorum kendimi heyecandan.

canım erken doğum riski olmuş sanırım hastaneye yatırmışlar..doğumu durdurmaya çalışıyorlardı ama nerdeyse 1 haftadır haber yok..

yaaaa((( telefonu falan olan yokmu. ben cok merak ettim simdi ya( nasil haber alabiliriz ki. hangi hastane arasak. adi neydi venusun?

ayyy gözde hadi ama yaa....özledik seni...dön artık :)

canim cok az kaldi. 1 kac hafta sora hep burdayim. sen nasilsin bu arada?

iyiyiz teyzesi...bu aralar biraz sağ ayak bileğimle sorunum var...sanırsam ödem ve kiloyu taşıyamamak...haftaya cts randevumuz var bakalım neler dicek doktorumuz...
mobilyamızın siparişini verdik biz de kuzumuzun...ciciler bölümüne bak görürsün
alışverişin çoğu bitti...şimdi de okul bitse diye bekliyorumm hehe
kolay gelsin bitanemm...çok yorma kendini lütfennnnn...öptümm

merhaba kızlar..çok yazamasamda sizi takip ediyorum...çarşamba günü beni de hastaneye yatırdılar ve cuma çıktım...basınca benzeyen bir sancım vardı ve bebek soluma toplanıyordu...nts ye bağladıklarında kasılmaların başladığını söyledi doktor ve hemen yatırdılar...ilaç serum tedavisiyle olası erken doğum riski şimdilik önllenmiş oldu...her ihtimale karşı da bebek erken doğarsa yaşama şasının artması için ciğer geliştirici 2 doz iğne yapıldı...doktor seyehat yasağı koydu ayrıca kendimi yormamam gerekiyor...ve bol su içilecek...sizlerde de toplanma tarzı ağrılar varsa mutlaka doktora gidin...

nazar mı değdi yaa bize
geçmiş olsun canım...umarım şimdi daha iyisindir ???
bende de kısmen sertlikler oluyor ama tekmeleri de hissediyorum...hala rahim kasılması mı bebişin hareketleri mi farkı anlayamadım
ctsye kadar bekleyeceğim..randevum o zaman...Allahım bebişlerimizi sen koru lütfen

kızlarr bebek odasını sipariş verdik dedim ya satıcı adam bana cibinlik alma dedi kullanışsız toz tutuyo çabuk kirleniyo falan dedi vazgeçirtti ama bencede çok hoş
siz ne düşünüyosunuz bu konuda?

Cnm sana katiliorum cok guzel ama ben de toz durumunu dusunerekten almadim cibinlik...

daha doktoruma göstermedim açlık 70 tokluk 155 çok mu yüksek

Cnm benimde 155 cikmisti ve doktorum derhal dahiliyeye gonderdi... Oradaki doktorumuzda 100 luk yukleme yaptirdi ama sukur normal cikti... Bu arada 50 likte sinir 140 ..

ayyy merak ettim vallahi bakicam. yaa ben trden geldigimden beri daha bebek icin hicbisey almadik. burda adetmis son ay girmeden bisey almiolarmis. gerci bide bebek odasini annemle alicam onu bekliyorum. sizide takip edemedigimden eksiklerim ne hic bilmiyorum. bu arada bebek sekeri aldinizmi?? benim annem alicak ama ben internetten modellere bakiorum cok kararsiz kaldim yardiminiz gerek.

benim doktor randevum ayin 3 unde.1 ay soraya randevu verdi bana yine ayrintilida bakicak. aman canim benim dikkat et kendine cok yorma kendini. dinlenmek lazimmis bu aylarda.

toplanma ne canim. hani bebek kafasini karnin dar yerine koydugunda geriliyor yer olmadigindan acitiyor o deil demi? gecmis olsun bu arada dinlen bolca.

canım adını bilmiyorum..kütahyada ama hangi hastane bilmiyorum...

geçmiş olsun canım..inşallah herkes zamnında kucağına alır bebeklerini

slm kızlar umarım herkesler iyidir.biz bugün unkapanı'ndan oğluşuma bebek arabası aldık.ben çok beğendim.sizlerde isterseniz bir göz atın.modeli kraft horn set travel sistem 550 dedi,nakite 440'a bıraktı.alt puset çıkıp 1 yaşına kadar araba koltuğunla kullanılabiliyor.arabanın ağırlığı 10 kilo.araba alacaklara inşallah yardımım dokunur.ben çok kararsız kalmıştım ama bu modeli tuttum.bu arada venüs'ü çok merak ediyorum.umarım bebişinle durumları iyidir.benimde kasılmalarım oluyor ve ayaklarımda şişti.artık hepimiz ağırlaştık tabi Allah hepimize kolaylıklar versin.

eyeszay sorma cnm yaaa venüsü topik olarak o kadar çok merak ediyoruz kii
bi arkadaşı hbr verdi sonra bir daha oda hbr alamadı...
sende yorma kendini cnm temizlikle
tamam temizlik yapmadan olmuyo ama dikkat et kendine çok...
eşinide uyar daha titiz davransın önceki haline göre...
bizde bugün mobilya siparişimizi verdik odamızı duvar kağıdı yaptırdık ve mobilyaların gelmesini bekliyoruz
aa bide sorma bende şeker çıktı geçen haftaki tahlilimde 1 hafta perhiz verdi dr um haftaiçi tekrar yaptıracam 100lk yükleme yapılacak hayırlısı bakalım
kız sen zaten buradan bi sürü şey aldın son aydada alırsın yeter

canım adını bilmiyorum..kütahyada ama hangi hastane bilmiyorum...

pofff( sirf adini bilseydik arar sorabilirdik. tabi hastaneyide bilmek gerek. ama hastaneyi kesin yazmistir onceki sayfalarda. hastaneyi bakar buluruz bi haber alamassak artik. ben cok merak ettim(

kizlar bende cok merak ediyorum, keske haber alabilsek, insallah iyidir...

ama o bizi habersiz birakmazdi, belki sadece internet olmayan bir yerdedir o yuzden yazamiyordur diye dusunmekmistiyorum , insallah hastanede falan degildir...

cnm cok geçmıs olsun yaaa ne oldu topıgımıze nazar mı degdı
bende de sola toplanıyo cocuk bazen kafasını bazen poposunu dayıyıor ovalayınca gecıyor ama ole elımı karnıma koyunca toplanıp gerılıyomus gıbı olmuyo ama yınede bunları duyunca korkuyorum doktor kontorlum ayın 1. de sorucam bende bakalım ne dıcek doktor ??

pofff( sirf adini bilseydik arar sorabilirdik. tabi hastaneyide bilmek gerek. ama hastaneyi kesin yazmistir onceki sayfalarda. hastaneyi bakar buluruz bi haber alamassak artik. ben cok merak ettim(

ya cnm hangı hastanede oldugunu nasıl bulucaz
hemen bul bende ısmını bulım ok bana yazmıstı galıba ozelden
bı bakım senden bak cabuk

gecmis olsun canim yaaa insallah sorun olmaz...

o toplanma bende de oluyor, dunden beri kasiklarimda da agri var. cok yurudum gecen hafta o yuzden mi bacagima dogru inen bir agri var acaba? offf bu hafta vucudum birden degisti sanki, agirlastim sanki,kalkmakmyurumek daha bir zor gibi...

ya cnm hangı hastanede oldugunu nasıl bulucaz
hemen bul bende ısmını bulım ok bana yazmıstı galıba ozelden
bı bakım senden bak cabuk

internetten bulabilir miyiz ki? tek tek hastaneleri aramamiz gerekir bence. ya da belki gecmis mesajlarina bakarsak, gittigi hastaneyi yazmistir. riskli dogum uzmanina gidiyordu mesela...

kızlar venüsün adı yasemin dinçer
buldum hemen hangı hastaneye gıttıgını ogrenmemız lazım ama nasıl ?
acil cvp ?

kızlar venüsün adı yasemin dinçer
buldum hemen hangı hastaneye gıttıgını ogrenmemız lazım ama nasıl ?
acil cvp ?

ya ben eski yazdigi mesajlara bakmaya calistim ama hastane iami bulamadim. sadece riskli gebelik uzmanina gittigni biliyorum bir de dun saat 16.38 de online olmus ama bir sey yazmamis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…