2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar
artık tehlikeli döneme girdik , bebişlerimiz için kendimize dikkat etmeliyiz. Dün doktoruma gittik. Bebeğin karnıın bir yerine toplandığını ovunca gectiğini söyledim. Bu toplanmalar bebek değil rahim kasılmalarıymış..Günde on - onbeş kere olması normalmiş ,rahim doğuma hazırlıyormuş kendini..düzenli sıklıkta ve git gide artan ağrılı olması halinde hemen aramamı söyledi. Saatte dörtten fazlası iyi değilmiş. Uzanıp dinlenince geçiyor. Havaların ısınması nedeniyle bolca su içmeyi ihmal etmeyelim. Allah hepimize zamanında sağlıkla çocuklarımızı almamızı nasip etsin.
Umarım venüstende iyi haberler alırız...

canim cok sagol,doktorada gidemiyorum burada,randevum 2 hafta sonra ama kasilmalarim okuyordu ve normal mi degil mi bir turlu cevap bulamiyirdum, cok guzel aciklamissin, gercekten sagol...

sag bacagimi oynattigimda ya da uzerine bastigimda, bacagimin govdemle birlestigi yerde( kasik mi desem) agri olusuyor,bu nirmal mi sizce?

sag bacagimi oynattigimda ya da uzerine bastigimda, bacagimin govdemle birlestigi yerde( kasik mi desem) agri olusuyor,bu nirmal mi sizce?

her hamilenin kendine özgü ağrıları oluyormuş. benim bel cukurum cok ağırıyor. bu ağrılara el uyuşmalarına doktorumun yorumu her gebenin fiziki durumuna göre farklı ağrıları olur doğum sonrası geçermiş. Şu aralar en çok takip etmemiz gereken düzenli kasılmaların ardında şiddeti ağrı oluyormu , kaşıntı varmı ve idrar yaparken yanma oluyor mu ve çamaşırımız fazlaca ıslanıyor mu , bu ıslaklık kokulu ve kahverengi olmamalıymış. Günde birkaç kere sancı çekmek doğum sinyali değilmiş. Uzun sürmeyen ağrıları çokta kafaya takmamalıymışız. bazılarımızın ödeme bağlı eklem ağrılarıda olabiliyor.
tekrar söylüyorum her iş doğum sonrasıda olur. Lütfen işe güce dalıp kendinizi yormayın. Biz dinlendikçe bebişlerimiz büyüyor..

canim cok sagol,doktorada gidemiyorum burada,randevum 2 hafta sonra ama kasilmalarim okuyordu ve normal mi degil mi bir turlu cevap bulamiyirdum, cok guzel aciklamissin, gercekten sagol...

ya bu kasılma nasıl bişey? bana oluyorda benmi bilmiyorum..nerelerde oluyor? kramp gibi mi?

ya bu kasılma nasıl bişey? bana oluyorda benmi bilmiyorum..nerelerde oluyor? kramp gibi mi?

Karnim sert ve top gibi oluyor, bu olurken agri degil ama baski hissediyorum karninda biraz ama canimi acitmiyor,10-15sn suruyor. Bazen karnimin sag tarafinda toplaniyor bebek( yani sert top gibi)

Karnim sert ve top gibi oluyor, bu olurken agri degil ama baski hissediyorum karninda biraz ama canimi acitmiyor,10-15sn suruyor. Bazen karnimin sag tarafinda toplaniyor bebek( yani sert top gibi)

sanırım anladım..anladığım doğruysa 1 kez banada oldu ama ben bebeğin yön değiştirmesinden diye düşündüm...hatta eşim karnımı ovaladı sonra yumuşadı...

off kızlar ...bu akşam ben de çok huzursuzum ...tuhaf hareketler..değişik yerlerimde bebişin tekmeleri(herhalde)...ağrı gibi bişi anlamıyorum tam olarak ne...ne dikey ne yatay bi türlü rahat edemiyorum...hava sıcak biz böyle off...gece biran önce bitsin...uyumaya çalışacağım size bi bakıyım dedim...Allahım sen bizi ve bebişlerimizi koru lütfennnnnnnn

gebelik ilerledikce sıkıntılarda coğalıyor..ağırlaşıyoruz.. stres yapma canım cok normal bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda hepsi geride kelicak rabbim ailemizi ve bebeklerimizi korusun..

bende bu gece aynıyım karnım çok sert taş gibi kasıklarıma doğu toplanıyo ve ağrı yapıyor ve sürekli çişim geliyor magnezyum başlayayım bari yarın doktorum krampların olursa başla demişti

Gunaydin Arkadaslar

Bende de benzer durumlar oluyor, benim rahat doktorum : Bunlar cok normal he gebe yasiyor deyip beni gonderiyor.:26:

kızlar venüsün adı yasemin dinçer
buldum hemen hangı hastaneye gıttıgını ogrenmemız lazım ama nasıl ?
acil cvp ?

Mit'i gectiniz yani)))) Arkadaslardan biri siteye giris yaptigini ama yazmadigini soylemisti, giris yapiyorsa nicin yazmiyor ki? Herkes merak ediyor, Venussssssss hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim. ben de dünden beri bir sıkıntılıyım sabahtan beri sanki bebek vajinama baskı yapıyor gibi hissettim hareketleri çok aşağıda geldi. zaten kültürümde bakteri çıkmıştı antibiyotik ve fitil kullandım baya azalmıştı akıntım bu sabah yine sarımsı geldi korktum bebek de aşağıya vurunca insan tedirgin oluyor.

inşallah hepimiz sağ salim geçiririz bu haftaları.herkesin rahatsızlıkları artmaya başladı.bende gece çok rahatsızlandım midem hem ağrıdı hem bulantı üstelik bebeğimde iki dakika durmadı sürekli tekmeledi.korktum acaba odamı hasta diye,inşallah bişey olmaz.bugünde çok huzursuzum nedense.hiç keyfim yok.

günaydınn kızlar ..

venüse baktımm yine haberrr yokk.. inş. herşey yolundadır.. cmt gecesi hiç uyuyamadım dün uyudum ama toplayamadım kendimi bugün zor geççek gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…