selam kızlar
artık tehlikeli döneme girdik , bebişlerimiz için kendimize dikkat etmeliyiz. Dün doktoruma gittik. Bebeğin karnıın bir yerine toplandığını ovunca gectiğini söyledim. Bu toplanmalar bebek değil rahim kasılmalarıymış..Günde on - onbeş kere olması normalmiş ,rahim doğuma hazırlıyormuş kendini..düzenli sıklıkta ve git gide artan ağrılı olması halinde hemen aramamı söyledi. Saatte dörtten fazlası iyi değilmiş. Uzanıp dinlenince geçiyor. Havaların ısınması nedeniyle bolca su içmeyi ihmal etmeyelim. Allah hepimize zamanında sağlıkla çocuklarımızı almamızı nasip etsin.
Umarım venüstende iyi haberler alırız...
sag bacagimi oynattigimda ya da uzerine bastigimda, bacagimin govdemle birlestigi yerde( kasik mi desem) agri olusuyor,bu nirmal mi sizce?
selam kızlar
artık tehlikeli döneme girdik , bebişlerimiz için kendimize dikkat etmeliyiz. Dün doktoruma gittik. Bebeğin karnıın bir yerine toplandığını ovunca gectiğini söyledim. Bu toplanmalar bebek değil rahim kasılmalarıymış..Günde on - onbeş kere olması normalmiş ,rahim doğuma hazırlıyormuş kendini..düzenli sıklıkta ve git gide artan ağrılı olması halinde hemen aramamı söyledi. Saatte dörtten fazlası iyi değilmiş. Uzanıp dinlenince geçiyor. Havaların ısınması nedeniyle bolca su içmeyi ihmal etmeyelim. Allah hepimize zamanında sağlıkla çocuklarımızı almamızı nasip etsin.
Umarım venüstende iyi haberler alırız...
canim cok sagol,doktorada gidemiyorum burada,randevum 2 hafta sonra ama kasilmalarim okuyordu ve normal mi degil mi bir turlu cevap bulamiyirdum, cok guzel aciklamissin, gercekten sagol...
ya bu kasılma nasıl bişey? bana oluyorda benmi bilmiyorum..nerelerde oluyor? kramp gibi mi?
venüs riskli gebelik geçirdiği için eskişehirde bir hastaneye gidiyordu..
Karnim sert ve top gibi oluyor, bu olurken agri degil ama baski hissediyorum karninda biraz ama canimi acitmiyor,10-15sn suruyor. Bazen karnimin sag tarafinda toplaniyor bebek( yani sert top gibi)
Evet ovalayinca yumusuyor ama bana sik olmaya basladi malesefsanırım anladım..anladığım doğruysa 1 kez banada oldu ama ben bebeğin yön değiştirmesinden diye düşündüm...hatta eşim karnımı ovaladı sonra yumuşadı...
Evet ovalayinca yumusuyor ama bana sik olmaya basladi malesef
off kızlar ...bu akşam ben de çok huzursuzum ...tuhaf hareketler..değişik yerlerimde bebişin tekmeleri(herhalde)...ağrı gibi bişi anlamıyorum tam olarak ne...ne dikey ne yatay bi türlü rahat edemiyorum...hava sıcak biz böyle off...gece biran önce bitsin...uyumaya çalışacağım size bi bakıyım dedim...Allahım sen bizi ve bebişlerimizi koru lütfennnnnnnn
off kızlar ...bu akşam ben de çok huzursuzum ...tuhaf hareketler..değişik yerlerimde bebişin tekmeleri(herhalde)...ağrı gibi bişi anlamıyorum tam olarak ne...ne dikey ne yatay bi türlü rahat edemiyorum...hava sıcak biz böyle off...gece biran önce bitsin...uyumaya çalışacağım size bi bakıyım dedim...Allahım sen bizi ve bebişlerimizi koru lütfennnnnnnn
kızlar venüsün adı yasemin dinçer
buldum hemen hangı hastaneye gıttıgını ogrenmemız lazım ama nasıl ?
acil cvp ?
ahh ahh sorma canim. evle ugrasiorum heyecandan bide gizli gizli herseyi yapmaya calisiyorum. dedimya bide burda temizlik anlayisi bi baska. temizliyim kendim ediyim istiyorum bide koltuk moltuk herseyi ordan oraya tasi. gecende cidden ciddi bi kizginlik yedim alexden. kizdi dedi karar ver ya evi temizliyceksin ediceksin yada bebek. bole giderse erkenden dogurucaksin bisey olucak diye kizdi bana. ama cok heyecanli kizlar ya evimiz cok guzel oldu. boyasi falan inanilmaz. ev sahibimiz cok iyi istedigimiz insaati yapmamiza izin verdi evde. cidden tutamiorum kendimi heyecandan.
Cok fazla yorma kendini, agir kesinlikle kaldirma ve uzunma. Bir de deterjanlari cok koklama maske taksan iyi olur canim. Evinizde gule gule oturun.
iyiyiz teyzesi...bu aralar biraz sağ ayak bileğimle sorunum var...sanırsam ödem ve kiloyu taşıyamamak...haftaya cts randevumuz var bakalım neler dicek doktorumuz...
mobilyamızın siparişini verdik biz de kuzumuzun...ciciler bölümüne bak görürsün
alışverişin çoğu bitti...şimdi de okul bitse diye bekliyorumm hehe
kolay gelsin bitanemm...çok yorma kendini lütfennnnn...öptümm
Senin sag benim de sol! Agri var mi? Sanki bilegimin ustune bir sey dusmus gibi agriyor benmki, surekli soguk suyla yikiyorum rahatlatiyor. Cicileriniz hayirli olsun, mutlulukla giydirin.
merhaba kızlar..çok yazamasamda sizi takip ediyorum...çarşamba günü beni de hastaneye yatırdılar ve cuma çıktım...basınca benzeyen bir sancım vardı ve bebek soluma toplanıyordu...nts ye bağladıklarında kasılmaların başladığını söyledi doktor ve hemen yatırdılar...ilaç serum tedavisiyle olası erken doğum riski şimdilik önllenmiş oldu...her ihtimale karşı da bebek erken doğarsa yaşama şasının artması için ciğer geliştirici 2 doz iğne yapıldı...doktor seyehat yasağı koydu ayrıca kendimi yormamam gerekiyor...ve bol su içilecek...sizlerde de toplanma tarzı ağrılar varsa mutlaka doktora gidin...
Gecmis olsun, bilgiler icin sagol.
Eşim yurtdışında olduğundan bi süredir anemde kalıyordum ondan forumu çok takip edememiştim.. ama erken doğum tehlikesi olan arkadaşlar varmış çok üzüldüm( inşallah şimdi herşey yolundadır.. henüz miniklerimiz çok küçüler Allah onları korusun ve sağ sağlim dünyaya gelsinler inşallah...
Bu arada benimde şeker yüklemem yapıldı.. çok kötüydü 50likte miğdemi altüst etmiştiki bitti sandım dı ama yüksek çıktı sonra 100 lük yapıldı ama ne yazıkki o da yüksek.. yarın tekrar doktora gidicem bu sefer 2 hafta denemek için diyet listesi vercekler sonrada yüksek çıkarsa insülün kullanırız diyor doktorgeçen hafta çok keyfim kaçıktı bundan dolayı, birde eşimde yanımda yok yalnız doktora gitmek bunlarla tek başıma uğraşmak iyice moralimi bozmuştu ama olsun çok şükür bu zamanlara kadar geldik ve inşallah sağ sağlim bebişlerimizin doğumlarınıda görcez..
Iyi bir dietle basarili olan arkadaslarimiz var, umarim seninki de oyle olur, gecmis olsun.
[B .!.:My_Little_Sun_Shine;19308737[/B]]
Canım hemoroid için barsak düzenleyici duphalac al ama günde 5 mg falan kullan birde süt içine icir beklet hem inciri ye hem de sütü iç. sabah aç karınla 1 bardak ılık su + 3 adet kuru kayısı / erik tüket ve gün içinde bol su + salata tüket.
My Little Sunshine, Sagol canim, soylediklerini deneyecegim.
diyarbakır erganide öğretmenim.
Bu kursun gecirmez onluklerin her hastanede her disci de olmasi gerekiyor, sadece hamileler icin degil ki.... Son yapilan arastirmalar onluk giyilmeden yapilan rontgenlerin girtlak kanserine neden olabilecegini gosteriyormus. Bence olmayanlarin saglik bakanligina sikayet edilmesi lazim. Benim agri da gelip gidiyor, ne yapacagiz bilemiyorum.
kizlar karni destekleyen kemerlerden kullanacak misiniz diye sormustum da arada kaynadi sanirim. ben bir tane aldim,taktim cok rahat geldi ama bildiginiz bir zarari varsa yazar misiniz? kullanayim mi?
Bu kemerlerin eger plasenta asagidaysa karni korumak amacli olarak kullanildiklarini okumustum, doktoruna yine de mutlaka danis derim.
venüs riskli gebelik geçirdiği için eskişehirde bir hastaneye gidiyordu..
merhaba kızlar..çok yazamasamda sizi takip ediyorum...çarşamba günü beni de hastaneye yatırdılar ve cuma çıktım...basınca benzeyen bir sancım vardı ve bebek soluma toplanıyordu...nts ye bağladıklarında kasılmaların başladığını söyledi doktor ve hemen yatırdılar...ilaç serum tedavisiyle olası erken doğum riski şimdilik önllenmiş oldu...her ihtimale karşı da bebek erken doğarsa yaşama şasının artması için ciğer geliştirici 2 doz iğne yapıldı...doktor seyehat yasağı koydu ayrıca kendimi yormamam gerekiyor...ve bol su içilecek...sizlerde de toplanma tarzı ağrılar varsa mutlaka doktora gidin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?