2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar..
dün gece ben de zor uyudum..sanıyorum zorluklar şimdi başlıyor
hava azcık daha serin gitse keşke
dua edelim...bu yaz serin geçecekmiş çok şükür şansımıza..

günaydin kizlar

herkes ayri bi dertten müzdarip son 3 ay böyle mi gecicek hep diye düsünmeye basladim dogrusu benim bacagima giren kramplardan baska bi sikintim yok aslinda ama bizim kiz cok hareketli bi an olsun durmuyo öyle hareketler yapiyo ki korkutuyo beni bazen ve hareketleri bazen cok yukarilarda oluyo ve gögüs kafesime bastiriyo carsamba ebe randevum var bunlari sorucam bakalim

esimle olan tartismamizda simdilik tatliya baglandi ama beni cok kirdi o tavirlariyla umarim bu son 3 ay icinde bi daha böyle davranmaz

venüsten yine haber yok nasil ögrenicez ki durumunu cok merak ediyorum umarim hersey yoluna girmistir dualarimiz onunla

Kizlar dun bende ayni seyleri dusundum, 3 ay boyle nasil gececek ki? Bebegin donmesi canimi acititir, kasik agrim var, surekli tuvalete gidiyorum,yuruken bacagim agriyor, rahmimde kasilma oluyor... Esim de diyor ki merak etme 3 ay kaldi:) bebekleri saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah...

Evet venusten yine haber yok, insallah iyidir...o da bebegi de...

teşekkür ederim...benim de şikayetim oydu...vajinamda acayip bir baskı vardı...ve top yutmuş gibi oluyordum karnım o kadar şişiyordu ki...sürekli su içicemm 4 litre kadar iç dedi doktor...sen de iç bence...

hemen hemen 1 kilo olmuştur seninkide...bu arada izne nezaman çıkıcan çanta hazırlamak geç olurmuki demişsinde? 7. ayda hazırlayın diyolar canım...

o zman izne cikmayi beklemeyeyim ben;
bu h.sonu geceliklerimi alirsam, obur haftada yikama-utu islerini halledip hazirlayayim cantami

cok cok gecmis olsun cnm,
bol bol dinlen bari cnm,
insallah gununde saglikla gelir bebisin

benim de var kasilmalarim ama magnezyuma baslayali azaldi cok sukur

aynen cnm,
bi alisveris mrk.ne gisiyoruz, zehir oluyor; 3-4 sefer tuvalete gidiyorum
gece sagdan sola donmek eziyet;
nefesim daraliyor, cift yastikla yatmak zorunda kaliyorum, ondan da boynum tutulmus :-((
belim agriyor; kasigim agriyor :-((

Allah yardimcimiz olsun

dun kitapta okudum, 2. trimesterdaki rahatligi, enerjiyi bulamayacakmisiz artik, ayni ilk aylardaki gibi halsizlikler yorgunluklar baslayacakmis; firsat buldukca dinlenmemiz lazimmis

venus'u ben de cok merak ettim kizlar;
birara girip yazabilse bize keske :--((((

bu arada herkese gunaydinlarrr

kızım la ben geldik :)) 19 mayısdan dolayı 4 günü değerlendirip bi aile ziyareti yaprık herşey yolundaydı sanırım son seyehatim di :)))neysee biz iyiyizi sorun yok ufak tefek seyler dışında pikniğe gittik denizi izledik bayaaa keyifli zamanlar gecirdik :))güzeldi:)) bugün yine iş başı (
geçmişi hiç okuyamadım ama venüsle ilgili sıkıntı mı var ? kötü değildir inşallah

umarım başka kimsedede bişey yoktur ...

fıstıklar ben uykuma yenik düşüyorumm... öğleden sonra izin aldım.. haftasonu kesmedi beni gideyim dinleneyim keyif yapayım.. gerçi işlerim de çok ama halledicez artık iyi olalım oğluşumla da...

Günaydın güzel anneler ve melekleri....
Ben de efsung gibi 19 mayıs vesilesiyle 4 günlük İzmir seyahati yapıp geldim. Almanyada yaşadığı için 3,5 yıldır görüşemediğim Ablamla ve ve en küçüğü 4,5 aylık olan yeğenlerimle bol bol hasret giderdik. Bebeği hiç kucağımdan indirmedim, müthiş tatlı bişeydi. Altını değiştirdim, banyosunu yaptırdım.Biraz tecrübe edindim :))Bu arada hiç geçmişe bakamadım, umarım hepiniz iyisinizdir.

Geçmiş olsun cnm, daha öncede yazmıştım abimin eşi de öyleydi 2 gün yattı hstde iğne ve ilaçlarını düzenli kullanınca zamanında geldi bebiş, hatta çıkmıyordu da sezercikle aldılar

Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)

Batu
Kuzey
Demir
Toprak

Baska oneriniz varsa onu da ekleyebilirsiniz:)

Demir 10 benim oğlumun adı da Alp Demir

maşallah 36 dan sonra doğmasında sakınca yok sezercikde 38 de alıyorlar zaten

ben beğendim...

kızlarr bebek odasını sipariş verdik dedim ya satıcı adam bana cibinlik alma dedi kullanışsız toz tutuyo çabuk kirleniyo falan dedi vazgeçirtti ama bencede çok hoş
siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Bence al çok güzel duruyor nolacak sonra takmazsın istemezsen hem sinek böcek gelmesini enegelliyor malum yazın sivrisineklerde oluyor ben geceleri kapıyordum cibinliği

daha doktoruma göstermedim açlık 70 tokluk 155 çok mu yüksek
Canım ne yazık ki sınırın üstünde benim de 144 çıktı ctesi günü açlık tokluk ölçtürücem

Sanada geçmiş olsun cnm bu ağustos bebişleri hep erken gelmeye çalışıyor...

Bu arada günaydın, bizde ailece 4 gün dinlendik iyi geldi bol bol gezdik alışveriş yapmadık ama
sepet beşiklerden beğendim bir tane bambu yatak odası için onu alıcam sanırım 350 tl dedi pendik te...

hosgeldiniz kizlarrr :80:

Venüsün neyi var kızlar???

cnm erken dogum tehlikesiyle hastaneye yatirilmis diye bir arkadasi gelip yazdi, sonra da haber alamadik kac gundur

herkese merhaba ben bazen korkuyorum bebeğin hareketleriyle kasılmaları karıştırabileceğimi düşünüyorum kasılma hissi karında nasıl oluyor? bebeğin tekmesine benziyor mu

devin79 sana da çok geçmiş olsun canım..
ne kadar zormuş dimi bu süreç
valla ne yalan söyleyeyim ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordum

senerd ben
toprak ve aras ismini çok seviyorum

Kızzlar günaydın,

Benim de canım çok sıkkın bugün. 4günlük tatilde gezdim, tozdum bu sabah da doktor randevum vardı; bebeğimin gelişimi biraz daha geriye gitmiş, bugünkü ölçümlere göre 2 hafta geriden geliyor
2 hafta sonra kilosu fln kontrol edilecek tekrar olmazsa dopplerde kan akışına bakmak için perinatologa yönlendirecek. Belki de bebeğe plesantadan yeterli besin gitmeyebilirmiş. Kontrole kadar kadar akşamları istirahat, tansiyon kontrolü fln yapacam. Dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın. Bebeğin hiç beslenemediğini düşündükleri durumlarda sezeryan ile alıyorlarmış çünkü.

Venüs'ün de erken doğum riski varmış galiba, hastanede yatıyor mu şimdi?

Üzüldüm cnm bol bol dinlen allahtan drlar herşeyin çaresini buluyorlar üzme sakın kendini eminim bebişin kilo almaya başlayacak

canimm
gecmis olsun.

bildigim kadariyla bebege kan akisinin en iyi oldugu en cok beslendigi pozisyon sola yattigimiz pozisyonmus.
firsat buldukca sol tarafina yat kalkma canim.
bir de burda arkadaslar demislerdi, tahin helvasi ve bulgur bebegi cok besliyormus,

insa. biran once toparlar ve tosuncuk olur bebisin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…