canım çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim. ben de dünden beri bir sıkıntılıyım sabahtan beri sanki bebek vajinama baskı yapıyor gibi hissettim hareketleri çok aşağıda geldi. zaten kültürümde bakteri çıkmıştı antibiyotik ve fitil kullandım baya azalmıştı akıntım bu sabah yine sarımsı geldi korktum bebek de aşağıya vurunca insan tedirgin oluyor.
ben eskişehirliyim, hangi hastane acaba?
ben eskişehirliyim, hangi hastane acaba?
hemen hemen 1 kilo olmuştur seninkide...bu arada izne nezaman çıkıcan çanta hazırlamak geç olurmuki demişsinde? 7. ayda hazırlayın diyolar canım...
merhaba kızlar..çok yazamasamda sizi takip ediyorum...çarşamba günü beni de hastaneye yatırdılar ve cuma çıktım...basınca benzeyen bir sancım vardı ve bebek soluma toplanıyordu...nts ye bağladıklarında kasılmaların başladığını söyledi doktor ve hemen yatırdılar...ilaç serum tedavisiyle olası erken doğum riski şimdilik önllenmiş oldu...her ihtimale karşı da bebek erken doğarsa yaşama şasının artması için ciğer geliştirici 2 doz iğne yapıldı...doktor seyehat yasağı koydu ayrıca kendimi yormamam gerekiyor...ve bol su içilecek...sizlerde de toplanma tarzı ağrılar varsa mutlaka doktora gidin...
Kizlar dun bende ayni seyleri dusundum, 3 ay boyle nasil gececek ki? Bebegin donmesi canimi acititir, kasik agrim var, surekli tuvalete gidiyorum,yuruken bacagim agriyor, rahmimde kasilma oluyor... Esim de diyor ki merak etme 3 ay kaldi:) bebekleri saglikla kucagimiza almak nasip olur insallah...
Evet venusten yine haber yok, insallah iyidir...o da bebegi de...
Geçmiş olsun cnm, daha öncede yazmıştım abimin eşi de öyleydi 2 gün yattı hstde iğne ve ilaçlarını düzenli kullanınca zamanında geldi bebiş, hatta çıkmıyordu da sezercikle aldılarKızlar ben yine hastaneden geldim gece üç buçukta geldik. Malum ilaç kullanıyorum 3 saatte bir kasılmalarım artınca hastane aradık gece açık olan bu sefer Florance Nightingale hastanesine gittik. Açılma var mı diye bakıldı yokmuş çok şükür NTS de yine sancım çıktı 100 e varan bile vardı, Serum takıldı, tekrar NTS ye girdim azaldı. Doktor kasılmalarını takip et dedi. Benim ilaçlara rağmen her gün kasılmam oluyo, paranoyak olucam artık. Bu arada erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz yarın da iki doz yapılacakmış, yani yine zor bir gece geçirdim. Ama bundan sonra çok da kendimi dinlemicem her gün oluyo benim kasılmalarım, her seferinde nts, serum, müşahade olmaz heralde. Ben tedbirimi aldım ilaçlarımı içiyorum Allah büyük, kendimi ve bebeğimi Allah'a emanet ediyorum. Bu arada ben çok su içmiyordum, artık içicem, siz de için kasılmaları azaltıyormuş.
Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)
Batu
Kuzey
Demir
Toprak
Baska oneriniz varsa onu da ekleyebilirsiniz:)
maşallah 36 dan sonra doğmasında sakınca yok sezercikde 38 de alıyorlar zatenkızlar ben geldim..çok şükür herşey yolunda gülse 1405 gr olmuş boyu 39 cm..şimdilik önden gidiyor...bu arada dr. 38. haftada doğum yapmam gerektiğini söyledi...38. haftadan sonra şeker bebeğe zarar verirmiş...normal yada sezaryan lşimdilik belli değil..vücudun normal doğuma hazırlanırsa belki normalde yaparsın dedi....magnezyum verdi...birde akıntı için fitil...
kızlar işte bizim duvar kağıtlarımız... odamızda tadilatın izleri :) kusura bakmayın dağınıklık için :))
Eki Görüntüle 197380 Eki Görüntüle 197379
yorumlarınızı beklioruzz... :))
Bence al çok güzel duruyor nolacak sonra takmazsın istemezsen hem sinek böcek gelmesini enegelliyor malum yazın sivrisineklerde oluyor ben geceleri kapıyordum cibinliğikızlarr bebek odasını sipariş verdik dedim ya satıcı adam bana cibinlik alma dedi kullanışsız toz tutuyo çabuk kirleniyo falan dedi vazgeçirtti ama bencede çok hoş
siz ne düşünüyosunuz bu konuda?
Canım ne yazık ki sınırın üstünde benim de 144 çıktı ctesi günü açlık tokluk ölçtürücemdaha doktoruma göstermedim açlık 70 tokluk 155 çok mu yüksek
merhaba kızlar..çok yazamasamda sizi takip ediyorum...çarşamba günü beni de hastaneye yatırdılar ve cuma çıktım...basınca benzeyen bir sancım vardı ve bebek soluma toplanıyordu...nts ye bağladıklarında kasılmaların başladığını söyledi doktor ve hemen yatırdılar...ilaç serum tedavisiyle olası erken doğum riski şimdilik önllenmiş oldu...her ihtimale karşı da bebek erken doğarsa yaşama şasının artması için ciğer geliştirici 2 doz iğne yapıldı...doktor seyehat yasağı koydu ayrıca kendimi yormamam gerekiyor...ve bol su içilecek...sizlerde de toplanma tarzı ağrılar varsa mutlaka doktora gidin...
kızım la ben geldik :)) 19 mayısdan dolayı 4 günü değerlendirip bi aile ziyareti yaprık herşey yolundaydı sanırım son seyehatim di :)))neysee biz iyiyizi sorun yok ufak tefek seyler dışında pikniğe gittik denizi izledik bayaaa keyifli zamanlar gecirdik :))güzeldi:)) bugün yine iş başı(
geçmişi hiç okuyamadım ama venüsle ilgili sıkıntı mı var ? kötü değildir inşallah
umarım başka kimsedede bişey yoktur ...
Günaydın güzel anneler ve melekleri....
Ben de efsung gibi 19 mayıs vesilesiyle 4 günlük İzmir seyahati yapıp geldim. Almanyada yaşadığı için 3,5 yıldır görüşemediğim Ablamla ve ve en küçüğü 4,5 aylık olan yeğenlerimle bol bol hasret giderdik. Bebeği hiç kucağımdan indirmedim, müthiş tatlı bişeydi. Altını değiştirdim, banyosunu yaptırdım.Biraz tecrübe edindim :))Bu arada hiç geçmişe bakamadım, umarım hepiniz iyisinizdir.
Venüsün neyi var kızlar???
hosgeldiniz kizlarrr :80:
cnm erken dogum tehlikesiyle hastaneye yatirilmis diye bir arkadasi gelip yazdi, sonra da haber alamadik kac gundur
Kızzlar günaydın,
Benim de canım çok sıkkın bugün. 4günlük tatilde gezdim, tozdum bu sabah da doktor randevum vardı; bebeğimin gelişimi biraz daha geriye gitmiş, bugünkü ölçümlere göre 2 hafta geriden geliyor
2 hafta sonra kilosu fln kontrol edilecek tekrar olmazsa dopplerde kan akışına bakmak için perinatologa yönlendirecek. Belki de bebeğe plesantadan yeterli besin gitmeyebilirmiş. Kontrole kadar kadar akşamları istirahat, tansiyon kontrolü fln yapacam. Dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın. Bebeğin hiç beslenemediğini düşündükleri durumlarda sezeryan ile alıyorlarmış çünkü.
Venüs'ün de erken doğum riski varmış galiba, hastanede yatıyor mu şimdi?
Kızzlar günaydın,
Benim de canım çok sıkkın bugün. 4günlük tatilde gezdim, tozdum bu sabah da doktor randevum vardı; bebeğimin gelişimi biraz daha geriye gitmiş, bugünkü ölçümlere göre 2 hafta geriden geliyor
2 hafta sonra kilosu fln kontrol edilecek tekrar olmazsa dopplerde kan akışına bakmak için perinatologa yönlendirecek. Belki de bebeğe plesantadan yeterli besin gitmeyebilirmiş. Kontrole kadar kadar akşamları istirahat, tansiyon kontrolü fln yapacam. Dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın. Bebeğin hiç beslenemediğini düşündükleri durumlarda sezeryan ile alıyorlarmış çünkü.
Venüs'ün de erken doğum riski varmış galiba, hastanede yatıyor mu şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?