Üzüldüm cnm bol bol dinlen allahtan drlar herşeyin çaresini buluyorlar üzme sakın kendini eminim bebişin kilo almaya başlayacak
canimm
gecmis olsun.
bildigim kadariyla bebege kan akisinin en iyi oldugu en cok beslendigi pozisyon sola yattigimiz pozisyonmus.
firsat buldukca sol tarafina yat kalkma canim.
bir de burda arkadaslar demislerdi, tahin helvasi ve bulgur bebegi cok besliyormus,
insa. biran once toparlar ve tosuncuk olur bebisin..
Üzüldüm cnm bol bol dinlen allahtan drlar herşeyin çaresini buluyorlar üzme sakın kendini eminim bebişin kilo almaya başlayacak
çok güzel özellikleri var ben beğendim.h.sonu ben de baktım böyle çantalardan.fakat özellik olarak içinde sadece alt açması ve termosu vardı.fiyatları da 85 den aşağı değildi
bu hem uygun hem de özellikliymiş
Geçmiş olsun cnm, daha öncede yazmıştım abimin eşi de öyleydi 2 gün yattı hstde iğne ve ilaçlarını düzenli kullanınca zamanında geldi bebiş, hatta çıkmıyordu da sezercikle aldılar
Demir 10 benim oğlumun adı da Alp Demir
maşallah 36 dan sonra doğmasında sakınca yok sezercikde 38 de alıyorlar zaten
ben beğendim...
Bence al çok güzel duruyor nolacak sonra takmazsın istemezsen hem sinek böcek gelmesini enegelliyor malum yazın sivrisineklerde oluyor ben geceleri kapıyordum cibinliği
Canım ne yazık ki sınırın üstünde benim de 144 çıktı ctesi günü açlık tokluk ölçtürücem
Sanada geçmiş olsun cnm bu ağustos bebişleri hep erken gelmeye çalışıyor...
Bu arada günaydın, bizde ailece 4 gün dinlendik iyi geldi bol bol gezdik alışveriş yapmadık ama
sepet beşiklerden beğendim bir tane bambu yatak odası için onu alıcam sanırım 350 tl dedi pendik te...
Kızzlar günaydın,
Benim de canım çok sıkkın bugün. 4günlük tatilde gezdim, tozdum bu sabah da doktor randevum vardı; bebeğimin gelişimi biraz daha geriye gitmiş, bugünkü ölçümlere göre 2 hafta geriden geliyor
2 hafta sonra kilosu fln kontrol edilecek tekrar olmazsa dopplerde kan akışına bakmak için perinatologa yönlendirecek. Belki de bebeğe plesantadan yeterli besin gitmeyebilirmiş. Kontrole kadar kadar akşamları istirahat, tansiyon kontrolü fln yapacam. Dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın. Bebeğin hiç beslenemediğini düşündükleri durumlarda sezeryan ile alıyorlarmış çünkü.
Venüs'ün de erken doğum riski varmış galiba, hastanede yatıyor mu şimdi?
kızlar bu kasılmalarınız nasıl olıuyor tarif edebilir misiniz?
benim de arada aşağıdan sanki bebek çıkacakmış tarzında baskı hissi oluyo ama emin olamadım işte.
ben de yaklaşık 10 gündür annemdeydim, kadın o kadar uğraştı didindi kilo alayım diye 1o günde insan 100 gr da mı almaz.. almıyorum yaa.. 2 kg toplam kilo artışım
benim de arada aşağıdan sanki bebek çıkacakmış tarzında baskı hissi oluyo ama emin olamadım işte.
ben de yaklaşık 10 gündür annemdeydim, kadın o kadar uğraştı didindi kilo alayım diye 1o günde insan 100 gr da mı almaz.. almıyorum yaa.. 2 kg toplam kilo artışım
ne guzel insallah bebegin de iyidir.
Bende de butun aile kilo almayayim diye seferber oldu diyebilirim10 kilo aldim hamileligin basindan beri(aslinda bu sabah 11 olmustu ama kendime itiraf edemiyorum daha uhuu uhuuu )
canım doktorun bişey dedimi bu kilo olayıyla ilgili?o normal dediyse takma kafana.seninle aynı haftadayız ama ben 10 kilonun üzerinde aldım.çok almakta iyi değil tabiki.
Benim de arada aşağıdan sanki bebek çıkacakmış tarzında baskı hissi oluyo ama emin olamadım işte.
Ben de yaklaşık 10 gündür annemdeydim, kadın o kadar uğraştı didindi kilo alayım diye 1o günde insan 100 gr da mı almaz.. Almıyorum yaa.. 2 kg toplam kilo artışım
Evet cnm daha şirin geliyor banaevet canım hele kızlrda hiç sorun olmuyor dedi dr. erkek bebekler biraz daha huzursuz oluyormuş erken doğduklarında...sağlıklı olsunlarda önemli değil..bu arada sezercik yazmışsın ama sezaryanmı demek istedin?
inşallah canım beslenmeğe başlar..inşallah sağlıklı şekilde normal zamanda kucağına alırsın...
kızlar mrb...
akşam benim cimcimede çoook fazla hareketliydi ne oldu ne bitti içerde anlamadım
mikser gibi çırptı karıştırdı durdu içimi
yattım gece yine aynı devam
babasıda diyoki oda takımını aldık ya sevindi kızımız diyo...sanki hareketleri önceki günlere göre daha çok arttı öyle hissediyorum....
benimde hareketler azaldi, umarim her sey yolundadir ...
Kızzlar günaydın,
Benim de canım çok sıkkın bugün. 4günlük tatilde gezdim, tozdum bu sabah da doktor randevum vardı; bebeğimin gelişimi biraz daha geriye gitmiş, bugünkü ölçümlere göre 2 hafta geriden geliyor
2 hafta sonra kilosu fln kontrol edilecek tekrar olmazsa dopplerde kan akışına bakmak için perinatologa yönlendirecek. Belki de bebeğe plesantadan yeterli besin gitmeyebilirmiş. Kontrole kadar kadar akşamları istirahat, tansiyon kontrolü fln yapacam. Dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın. Bebeğin hiç beslenemediğini düşündükleri durumlarda sezeryan ile alıyorlarmış çünkü.
Venüs'ün de erken doğum riski varmış galiba, hastanede yatıyor mu şimdi?
kızlar mrb...
akşam benim cimcimede çoook fazla hareketliydi ne oldu ne bitti içerde anlamadım
mikser gibi çırptı karıştırdı durdu içimi
yattım gece yine aynı devam
babasıda diyoki oda takımını aldık ya sevindi kızımız diyo...sanki hareketleri önceki günlere göre daha çok arttı öyle hissediyorum....
benimde hareketler azaldi, umarim her sey yolundadir ...
Evet cnm daha şirin geliyor bana
Bebeğin gelişimi iyiyse ne güzel işte keşke bende az alsam sonra nasıl vereceksem,
ne guzel insallah bebegin de iyidir.
Bende de butun aile kilo almayayim diye seferber oldu diyebilirim10 kilo aldim hamileligin basindan beri(aslinda bu sabah 11 olmustu ama kendime itiraf edemiyorum daha uhuu uhuuu )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?