acıbademde turgay bey diye aklımda kalmış ama net hatırlamıyorum.
Kızzlar günaydın,
Benim de canım çok sıkkın bugün. 4günlük tatilde gezdim, tozdum bu sabah da doktor randevum vardı; bebeğimin gelişimi biraz daha geriye gitmiş, bugünkü ölçümlere göre 2 hafta geriden geliyor
2 hafta sonra kilosu fln kontrol edilecek tekrar olmazsa dopplerde kan akışına bakmak için perinatologa yönlendirecek. Belki de bebeğe plesantadan yeterli besin gitmeyebilirmiş. Kontrole kadar kadar akşamları istirahat, tansiyon kontrolü fln yapacam. Dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın. Bebeğin hiç beslenemediğini düşündükleri durumlarda sezeryan ile alıyorlarmış çünkü.
Venüs'ün de erken doğum riski varmış galiba, hastanede yatıyor mu şimdi?
herkese merhababen bazen korkuyorum bebeğin hareketleriyle kasılmaları karıştırabileceğimi düşünüyorum kasılma hissi karında nasıl oluyor? bebeğin tekmesine benziyor mu
devin79 sana da çok geçmiş olsun canım..
ne kadar zormuş dimi bu süreç
valla ne yalan söyleyeyim ben bu kadar zor olduğunu bilmiyordum
senerd ben
toprak ve aras ismini çok seviyorum
Kızzlar günaydın,
Benim de canım çok sıkkın bugün. 4günlük tatilde gezdim, tozdum bu sabah da doktor randevum vardı; bebeğimin gelişimi biraz daha geriye gitmiş, bugünkü ölçümlere göre 2 hafta geriden geliyor
2 hafta sonra kilosu fln kontrol edilecek tekrar olmazsa dopplerde kan akışına bakmak için perinatologa yönlendirecek. Belki de bebeğe plesantadan yeterli besin gitmeyebilirmiş. Kontrole kadar kadar akşamları istirahat, tansiyon kontrolü fln yapacam. Dua edin kızlar bir aksilik çıkmasın. Bebeğin hiç beslenemediğini düşündükleri durumlarda sezeryan ile alıyorlarmış çünkü.
kızlar bu kasılmalarınız nasıl olıuyor tarif edebilir misiniz?
benim de arada aşağıdan sanki bebek çıkacakmış tarzında baskı hissi oluyo ama emin olamadım işte.
ben de yaklaşık 10 gündür annemdeydim, kadın o kadar uğraştı didindi kilo alayım diye 1o günde insan 100 gr da mı almaz.. almıyorum yaa.. 2 kg toplam kilo artışım
kasılma kendini çok belli ediyor canım...bebek karnının bir tarafına toplanmış gibi oluyor...kısa bir süre sonra normale dönüyor...günde 1-2 kere böyle oluyorsa sorun değil ama sık oluyorsa mutlaka doktora gidilmeli...
çok geçmiş olsun arkadaşım..tansiyon şikayetin varmıydı senin ya da son zamanlarda beslenmende herhangibir değişiklik yaptın mı??İnşallah bişey olmayacak bebişine...
canımm vajinaya doğru bir baskı var sanki çocuk çıkacakmış gibi oluyor ama ondan öte bebek karnın sağ yada sol tarafına top gibi toplanıyor...dışardan bakıldığında bile çok rahat görülebiliyor bu durum...
yaa benim de aynen öyle oluyoo
bebek top gibi oluyo ama annem o normal diyo hep. yukarda toplanıyo benimki göğsümün alt kısmında. aşağıda toplanma yok.bi sağıma gidiyo taş gibi oluyo bi solumda. ama genelde solumda. dün mesela arabada tam göğsümün altına geldi, canımı da acıttı yani. İNŞALLAH annemim dediği gibi normal bi şeydir
valla canım bi doktoruna sor istersen..bende bu şikayet vardı hsataneye gittim nst ye bağladılar sonra hemen yatırdılar..2 gün hastanede kaldım...eskiler herşeyi iyi bilirler ama yine de doktoruna sor bence...ama şu da var günde 1-2 kere oluyorsa bu tarz toplanma önemli değil o kadar...sık olduğunda önemli benim saatte 3-4 kere oluyordu...
Bugün benim vajinaya baskı çok ama kasılma yok endişelenmeli miyim normal mi kızlar?
kızlar bu kasılmalarınız nasıl olıuyor tarif edebilir misiniz?
benim de arada aşağıdan sanki bebek çıkacakmış tarzında baskı hissi oluyo ama emin olamadım işte.
ben de yaklaşık 10 gündür annemdeydim, kadın o kadar uğraştı didindi kilo alayım diye 1o günde insan 100 gr da mı almaz.. almıyorum yaa.. 2 kg toplam kilo artışım
Kızzlar günaydın,
Bence fiyatı gayet uygun ve sonuçta günlük sağdığın sütü koyacaksan kapasitesi de yeterli. İş yerinde kilitli bir dolabın varsa pompayı taşıma gerek yok.
BEBEK:allahım dünyaya gideceğim ama orada ne yapacağımı bilmiyorumrn
ALLAH: senin için bir melek yarattım o seninle ilgilenecekrn
BEBEK: allahım onların dilini bilmiyorum nasıl anlaşacağımrn
ALLAH:senin için yarattığım melek sana onların dilini öğretecekrn
BEBEK: allahım dünyada çok kötülük varmış nasıl başa çıkacağımrn
ALLAH: meleğin seni canı pahasına koruyacak sakın korkma derken melekler gelir dünyaya gelme zamanı geldiğini söylerler bebek allahın huzurunda götürülürken tekrar sorar
BEBEK: allahım benim için yarattığın meleğin adı ne?rn
ALLAH: adının hiç önemi yok ona ANNE de yeter.
ZarpDeniz : canım sağ ayağımda ödem oluştu benim çok fena...ayakkabı,terlik hiçbişi kesmiyor artık...bi numara büyüklerde bile sorun çıkıyor ...işe giderken ne giyeceğim bakalım...
bi de geçen hafif bi burkma yaşadım ..ee penguen gibi yürürsen eeheuehe...uzun süre ayakta kaldığımda daha da şişiyor...oturduğumda da...offfffffffffffffffff
kızlar ben bugün sağlık ocağına gittim 2.tetanoz aşım için...ordaki hemşireleri soru yağmuruna tuttum...biri 20 yıl ebelik yapmış...baya ilgilendi benle...bi kere o meşhur açık sarı akıntımı kesinlikle doktoruma söyleyip kültür yaptırmam gerektiğini söyledi...bebekde de enfeksiyon olabiliyormuş...doğumdan önce de doğum esnasında da...erken doğumu tetikleyebilirmiş..ihmal etme dedi...cts kontrolümde söyleyeceğim...o kasılmalarda bebişin tekmelerinden konuştuk...sizin söylediklerinizi söyledi..o top gibi olma falan, ama bu dönemlerde rahim doğuma hazırlandığı için bu tip şeyleri yaşammamızın doğal olduğunu da belirtti....
tansiyonum 11-6 idi....ödemlerden tansiyon yükselmedikçe korkmayın dedi...buz koyabilirmişiz ayağımıza şişerse...
sonra kuzumun kalp atışlarını dinledik,pıtır pıtır coştı gene...aşımı da oldum geldimmmmmmmmmmmmmmmmmm...
şimdi de yemek yapma faslım var...sonra görüşürüz...kaçtım bennnnnnnnnnnnnnn....
kızlar nasılsınız bebişler nasıl venüsten haber yok yine dimi çok merak ediyorum artık ya kötü düşünmek istemiyorum venüssss topiğe girince bize mesaj at merak ediyoruz seni çok bide kızlar birbirimizin tel nolarını falan alalım ya olmuyo böyle bi şekilde irtibat kurmalıyız artık birbirimizle
O sari akinti bende de var, idrar yolu iltihabi miyim falan diye doktora gittim geldim gittim geldim sonunda idrar tahlili ve vajinamdan kultur aldilar , ikisi de normalmis. Hala sari akintim var ve camasirim hemen islaniyor. Bir de bu aralar tuvaletimi yaptim anda yeniden geliyor... Insallah sorun yoktur... HEr sey olundadir insallah...
ben geceleri yatarken çok zorlanıyorum kızlar soluma yatınca kızım çok tekmeliyo düz yatınca sırtım ve belim çok ağrıyo artık napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?