2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende okudum yasemin adıda bebekte Çınar bebek kaç gün kendime gelemedim ama en son duyduğumda bebeğin durumu iyiydi bu numara işini yapmamız şart bence allah korusun bişi oolunca bi şekilde ulaşırız birbirimize ama nasıl alıcaz nolarımızı :44:

inşallahh yaaa,ayyy umarım bende de bişi çıkmaz...hayırlısıyla bi cts gelsin de doktora söyleyeceğim idrar tahlili yapmıştı da kültür de alsın bi bakalım...:18::18::18:

ya belki cani acitmiyordur ama ben kendimi cok kastim sanirim, kultur alinirken canim biraz acidi, hatta bagirdim biraz. Esim sen nasil dogum yapacaksin demisti. Sen ne yap ne et kendini sikma, rahat birak aslinda acimamasi lazim cunku. Rahat birakirsan acimaz...

bende soluma yatmaya çalışıyorum ama kızım durmuyo ki öyle tekmeliyoki üstelik bide gıdıklıyo artık ya çok komik gelebilir belki ama ben çok gıdıklanıyorum soluma yatınca gıdıklıyo kızım ya bende sağıma yatıveriyorum artık napim

Ayni sehirde oturanlar birbirine telefonunu verebilir hatta vakit olursa görusebilirler... Hepimiz benzer seyler yasiyoruz sonucta gercek hayatta da paylasmak guzel olabilir. Gerci dikkatli de olmak lazim sanal dunyada her sey olabiliyor... Ben kids_go ile görusebilirim belki :) Buradan Almanya'ya gecersek, ona da ugrarim artik :)

ayy cnm ne kadar temiz kalplisin sen ya.,

dogru soyluyosun cnm, ben simdi bikaciniza mailimi yazayim ozelden..

gecmisten okumaya baslamistim bitirdigimde yazdigini gördüm cnm :) keske daha yakin olsak da görüsebilsek valla ne iyi olurdu

yaa benim yaramaz kizim bi türlü yerinde durmuyo su son günlerde hareketlerine tekmelerine ittirmelerine alistim da bi kac gündür gögüs kafesime dogru bastiriyo cok canim aciyo az önce de okurken kendini yukari dogru mu ittirdi ne cok canimi yakti neyse bugün doguma hazirlik kursum var sonuncusu bi de eslerin katilacigi olucak tabi ebeye bi soriyim bakalim ne dicek simdi de sag yan tarafimi ittiriyo teyzeleri :)

kizlarr ben geldim. umarim hepiniz iyisinizdir. venusten haber varmi???

hosgeldin canim iyi sayiliriz iste herkesin farkli bi derdi var :) benim tek sorunum bacagima giren kramplar ve yaramaz kizimin cok hareketli olmasi canimi acitiyo artik :) umarim sende iyisindir evinin islerini bi an önce bitirip aramiza dönmeni bekliyoruz :)

kizlarr ben geldim. umarim hepiniz iyisinizdir. venusten haber varmi???
hos geldin canim umarim iyisindir...
Venus u hepimiz cok merak ediyoruz ama haber yok
GEcmis olsun canim yaa artik hepimizde yavas yavas basliyor agrilar...
Bakarsin görusuruz yaaa belli mi olur, iyi olursak...
ayy cnm ne kadar temiz kalplisin sen ya.,

dogru soyluyosun cnm, ben simdi bikaciniza mailimi yazayim ozelden..

yaz tabii yaaa bu kadar konusuyoruz, aile gibi olduk artik gercekten...

ciddimisin. hamilelik sorasi gecicekmiymis peki seker? bu arada cok merak ediyorum oda yapanlar fotolarini yuklese ya|:) bizim bebek odasina daha sira gelmedi. yeni eve tasindik herseyi yeni aldik. boyasi bitti beyaz esyalar alindi salon falan bitmek uzere yatak odasida. perdeler yapiliyor. ondan bebek odasina sira gelemedi daha. sizlerin fikrine ihtiyacim olucak.

ya cnm hangı hastanede oldugunu nasıl bulucaz
hemen bul bende ısmını bulım ok bana yazmıstı galıba ozelden
bı bakım senden bak cabuk

yok hastane maalessef ama ben hatirliorum normalde devlet hastanesine gidiyordu testleri icin baska biyere gitmisti. kac tane hastane varki yasadigi yerde??

internetten bulabilir miyiz ki? tek tek hastaneleri aramamiz gerekir bence. ya da belki gecmis mesajlarina bakarsak, gittigi hastaneyi yazmistir. riskli dogum uzmanina gidiyordu mesela...

canim ben devlete gidiyordu diye hatirliyorum ama tek tek sayfalarda bulmak zor. bizim bu ayrintililari konustugumuz zaman solemisti diye hatirliyorumn bulamiorumki o sayfalari.

yahu bebek degilmi o. banada oluyor ama ben bebek yapiyor saniyordum. zaten cok yukarida oluyor nasil rahim kasilmasi olucak anlamadim hicbisey(( offf

ya bu kasılma nasıl bişey? bana oluyorda benmi bilmiyorum..nerelerde oluyor? kramp gibi mi?

bende aynen ole anlamiorum. tek hissettigim sey bebek bazen kasiyor karnimi onun disinda hicbisey yok. anlamadim.

Karnim sert ve top gibi oluyor, bu olurken agri degil ama baski hissediyorum karninda biraz ama canimi acitmiyor,10-15sn suruyor. Bazen karnimin sag tarafinda toplaniyor bebek( yani sert top gibi)

ee tamam bebek toplaniyor ya normal degilmi o?

sanırım anladım..anladığım doğruysa 1 kez banada oldu ama ben bebeğin yön değiştirmesinden diye düşündüm...hatta eşim karnımı ovaladı sonra yumuşadı...

aynen benimde esim karnimi ovuyor bebege az asagiya in bak anneyi acitiyorsun diyor geciyor:))

GEcmis olsun canim yaa artik hepimizde yavas yavas basliyor agrilar...
Bakarsin görusuruz yaaa belli mi olur, iyi olursak...

canim sen hangi sehirde kaliyodun? esim tuttrudu bi daha ki aya 4 günlük izni mi ne varmis bu yaz tatile gidemicegimiz icin avrupada bi sehiri gezelim diye gerci ben 1 ay sonra rahat gezebilcekmiyim bilmiyorum bi de havalar sicak olursa cok zor olur ama belki sizin oralara gelirsek biz size ugrariz :)

kids_go bizim senle haftalar aynı aynı zamanda doğum yapıcaz inşallah benim kızımda çok hareketli ama genellikle yukarı değil aşağı vuruyo bide göbek deliği varya oralar çok acıyo kimi zaman sanki içerden tutup çekiyo onu çok acıtıyo o zaman

evet canim ya duydum cok uzuldum. ben is yapmaktan ve yorulmaktanmi nedir hicbi agri sizi duymuyorum. valla hamile degilken bile hergun bu kadar kosturup yurudugumu hatirlamiyorum. aksamda pestilim cikmis oldugundan ne agri ne sizi duyuyorum. ayy isallah herkesler saglikla alir bebeklerini kucagina agrisiz sizisiz gecer hamileligimiz.

canim nasil biniceksin ucaga. izin vermiolar ki. ben rodosa gidicektim almiolar.

selam cnm,
bizler iyiyiz, ufak tefek sikayetler var ama onlar olacak tabi

sen nasilsin?

haber yok ne yazik ki yaa :-((

iyiyim ben canim. sadece yorgun. bugun gene biton kosturduk. simdide yeni eve gidecegiz kalan isleri yapip biraz daha yerlestirmek icin.

yaa cidden cok merak ediyoruz keske bi haber verse(

evet canim bende simdi farkettim ayniymis haftalarimiz :) benimde bi aralar cok asagiya vuruyodu resmen vajinamda hissediyodum tekmelerini ama sürekli dönüyo herhalde simdi yukarilara vuruyoo asagiya vurmasi daha iyi valla biraz daha büyüdügünde kaburgalarimi kiricak diye korkuyorum göbek deligine vurdugu cok oluyo canim benimde bi de benim göbek deligimin üstünde bi delik daha var daha bebeklikten kalma kan degisimi icin özellikle de orasi cok aciyoo zaten gerile gerile bi tuhaf oldu göbegim iki delikten dolayi

eyeszay canim simdilik gitmeyi düsündügümüz yerler daha yakin olanlar italya fransa gibi italyaya arabayla fransaya da hizli trenle gitmeyi düsünüyoruz ucaga binemem gerekirse doktora sorucam izin vermezse binmicem yakin bi yerlere gidicez artik :)

Son düzenleme:
selam kızlar
ilk hamileliğimin son üç ayı kışa gelmişti. ooo soguktan yataktan bile çıkasım gelmiyordu. uyudukça uyuyordum. Ama şimdi daha şimdiden ayaklarımın altından ateş çıkıyor sanki , yatağa gitmek en zor iş daha izmir sıcakları başlamadı bile ama ben uyuyamıyorum ,,, bebiş hararet yapıyo nasıl uyuyacaz biz...

ben daha senin yazdıklarını okurken duygulandım... Allahım sen herkeze hayırlı doğumlar nasip et..

kuzum dikkat et valla. tren dahada zor. kac saat surer yinede. aman dikkat et doktora iyice sor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…