Kızlar idrar tahlilimde 15-20 lokosit az bakteri yazıyo...Doktorum sadece su iç dedi...Sizin lokositler daha mı fazla çıktı ki antibiyotik ve fitil kullanıyosunuz????
Bende de 15-20 lokosit çıkmıştı ilk 3 ayda bi ilaç vermişti ama adını hatırlamıyorumsuyun içine karıştırılarak içilen portakallı gibi bişeydi ama malesef hiçbir faydası olmadı. Daha sonra günde 3 lt su içmeye başladım ve geçti. Su içmek inanılmaz faydalı zaten 15-20 lokosit çok önemli değil yani su ile tedavi olabiliyor.
kızlar az önce tesadüfi bi site buldum...
biberon ve emziklerde %50 indirim var..bazı bakım ürünleri de indirimde,...vay be dedim...üye oldum ve bikaç bişi sipariş ettim...bi bakın bence...
COGITOY - Çocuğunuz için Oyuncak ve Kitap Seçiminde Cogitoy.com Herzaman Yanınızda
Kızlar idrar tahlilimde 15-20 lokosit az bakteri yazıyo...Doktorum sadece su iç dedi...Sizin lokositler daha mı fazla çıktı ki antibiyotik ve fitil kullanıyosunuz????
Bende de 15-20 lokosit çıkmıştı ilk 3 ayda bi ilaç vermişti ama adını hatırlamıyorumsuyun içine karıştırılarak içilen portakallı gibi bişeydi ama malesef hiçbir faydası olmadı. Daha sonra günde 3 lt su içmeye başladım ve geçti. Su içmek inanılmaz faydalı zaten 15-20 lokosit çok önemli değil yani su ile tedavi olabiliyor.
eyeszay
canim benim bendede oluyor bu ama normal saniyordum( yani kac kere olmasi mesela normalmis?? bu arada cok cok gecmis olsun cok dikkat et kendine. yanlizda gitmemeye calis doktora. seni o kadar anliorumki. hamileligimin baslari biliyorsun hep hastanede yanliz gecti. insan cok yadirgiyor bilirim.
canım benim idarar tahlilinde epey şeylere bakılmış..hatta idararda bile şeker çıkmıştı..dr. şaşırdı..çıkmaması gerekiyordu dedi...bi yerde 40 yazıyor lökosit değerimi bilmem...lökositin karşısında sadece pozitif yazıyor.renk bulanık yazıyor..
çok iyi fiyatlar güvenilir bir site mi bilgin var mı
pozitif yazmasi lokosit oldugu anlamina mi geliyor acaba... neyse ben yorum yapmayayim, bilgim yok cunku...
selam kızlar ayy bu lokosit neymiş bana hiç bakılmadı nırmal idrar tahlilinde mi çıkıyor yarın bir hastaneye gideyim bari bende akıntı var diye fitil kukllanmıştım ama tam olarak geçmedi koku da var zaten içim hiç rahat değil ama muayeneden çekindiğim için doktora ayrıntılı anlatmıyorum(siz bana yardım edin ne yapsam?huzursuz oldum şimdi.... (
bence doktora git, cekinmeden de anlat cunku bebege zararli...
bence de gitmeliyim yarın mutlaka...
muayene pek hos degil ama ya iltihap olup olmadigini anlamak icin de yaptirmalisin, umarim bir sey yoktur...[/QUOTE
sadece tahlil olsa muayene olmasa olmaz mı ki??yarın gideceğim doktor kendi doktorum değil çok rahat edemem muhtemelen muayene olmam yani kendi doktoruma gitmeme de daha 3 hafta var o kadar beklemem de doğru değil...off neyse ben yarın bir görüşeyim bakalım nıolcak..zaten daha önceki fitili doğru dürüst atamadım itemedim içeri ondan geçmedi sanırım bi de normal doğum yapmak istiyorum nasıl yapacaksam daha muayene beni kasıyo..(
slm kızlar nasılsınız..geçmişi okudum kadarıyla venüsün bi problemi var sanırım nesi var merak ettimumarım hepiniz için herşey yolundadır öptük oğlumla çokça
muayene pek hos degil ama ya iltihap olup olmadigini anlamak icin de yaptirmalisin, umarim bir sey yoktur...[/QUOTE
sadece tahlil olsa muayene olmasa olmaz mı ki??yarın gideceğim doktor kendi doktorum değil çok rahat edemem muhtemelen muayene olmam yani kendi doktoruma gitmeme de daha 3 hafta var o kadar beklemem de doğru değil...off neyse ben yarın bir görüşeyim bakalım nıolcak..zaten daha önceki fitili doğru dürüst atamadım itemedim içeri ondan geçmedi sanırım bi de normal doğum yapmak istiyorum nasıl yapacaksam daha muayene beni kasıyo..(
idrar tahlili vermek kolay zaten sadece idrar veriyorsun ama vajinandan kultur almalari da iyi olur bence, emin olmus olursun. biz cekiniyoruz ama doktorlar gunde kac kisiyi muayene ediyorlar onlar icin normal. bence gozlerini kapat ve ne yapman gerekiyorsa yap hemen geciyor zaten... kendini iyi hissetmeyeceksen kendi doktorunu bekle tabii, insallah bir sey yoktur,..
idrar tahlili vermek kolay zaten sadece idrar veriyorsun ama vajinandan kultur almalari da iyi olur bence, emin olmus olursun. biz cekiniyoruz ama doktorlar gunde kac kisiyi muayene ediyorlar onlar icin normal. bence gozlerini kapat ve ne yapman gerekiyorsa yap hemen geciyor zaten... kendini iyi hissetmeyeceksen kendi doktorunu bekle tabii, insallah bir sey yoktur,..
inşallh çok saol ben yarın bir görüşeyim de bakalım ne diyecek o kadar zahmet çekiyoruz yavrularımıza kavuşmak için bu belki en kolayıdır cesaret cesaret...haberdar ederim sizleri...herkese ii akşamlar biz kaçalım kızımla:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?