2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar idrar tahlilimde 15-20 lokosit az bakteri yazıyo...Doktorum sadece su iç dedi...Sizin lokositler daha mı fazla çıktı ki antibiyotik ve fitil kullanıyosunuz????

benim dr. bol miktarda var dedi...değerlere bakmadım bi bakayım..bana verdiği ilaçtan sonra kesildi..zaten banada ayrıca bol su iç demişti...

Kızlar idrar tahlilimde 15-20 lokosit az bakteri yazıyo...Doktorum sadece su iç dedi...Sizin lokositler daha mı fazla çıktı ki antibiyotik ve fitil kullanıyosunuz????

canım benim idarar tahlilinde epey şeylere bakılmış..hatta idararda bile şeker çıkmıştı..dr. şaşırdı..çıkmaması gerekiyordu dedi...bi yerde 40 yazıyor lökosit değerimi bilmem...lökositin karşısında sadece pozitif yazıyor.renk bulanık yazıyor..

sağolasın canım...dr. sayı olarak birşey söylemedi canım. artmaması gerekiyor dedi sadece. ahhh.. ahh bilmez miyim senin ist.daki günlerini... bütün KK müdavimleri olarak biran önce ist-athens arasındaki pürüzleri halledebilmeniz için dualar ediyorduk... neyse sen şimdi o günlerini unut artık.. bak çok şükür iki prenses ve bir baba olarak hayatınız devam ediyor:)) Allah bozmasın, kimselere de bozdurmasın... sen şimdi yeni evini dekore etmenin keyfini çıkar ama yorulma sakın.. bu aylarda istirahat etmek çok önemliymiş... ben bu ara okulda da evde de çok yoruldum ve sonuç ortada işte...

pozitif yazmasi lokosit oldugu anlamina mi geliyor acaba... neyse ben yorum yapmayayim, bilgim yok cunku...

fıstıklar izin almıştım dinlendim biraz gözümü açmakta zorlanıyorum hala ne tembelmişim ben de.
venüsten hala haber yok. hani bi kez girmiş yazmamış ya o korkuttu beni.. neyse pozitif olalım.. venüsün nezdinde hepimiz için dua ediyorum.

eyeszaycim hoşgeldin çok belli oluyo yokluğun.. kolay gelsin dekorasyon çalışmaların..
sdkhn canım 2 hafta uyumsuzluk normal deniyo ama.. bebişlerinde işi hiç belli olmuyo bi sonraki randevunda haftasını yakalar da geçer bile inş.. sen içini serin tut..

dün de fener şampiyon oldu yaa babamız tv karşısında şampiyonluk kutlamaları 4 köşe izliyo.. bende oğluşumla survivor falan ne bulsam bakıcaz artık.. çookkk opuldunuz muckk....

selam kızlar ayy bu lokosit neymiş bana hiç bakılmadı nırmal idrar tahlilinde mi çıkıyor yarın bir hastaneye gideyim bari bende akıntı var diye fitil kukllanmıştım ama tam olarak geçmedi koku da var zaten içim hiç rahat değil ama muayeneden çekindiğim için doktora ayrıntılı anlatmıyorum(siz bana yardım edin ne yapsam?huzursuz oldum şimdi....(

bence doktora git, cekinmeden de anlat cunku bebege zararli...

slm kızlar nasılsınız..geçmişi okudum kadarıyla venüsün bi problemi var sanırım nesi var merak ettim umarım hepiniz için herşey yolundadır öptük oğlumla çokça

evet canim. 10 agustos veriyorlar senin?

benimde 10 ağustos 1 hafta sezeryen olacağı için erkene aldı doktor son randvudada iri olduğu için biraz daha erkene çekebileceğini söyledi. hatta bebek erken gelmek isteyebilirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…