inşallh çok saol ben yarın bir görüşeyim de bakalım ne diyecek o kadar zahmet çekiyoruz yavrularımıza kavuşmak için bu belki en kolayıdır cesaret cesaret...haberdar ederim sizleri...herkese ii akşamlar biz kaçalım kızımla:79:
bol sans diliyorum ... :)
fıstıklar izin almıştım dinlendim biraz gözümü açmakta zorlanıyorum hala ne tembelmişim ben de.
venüsten hala haber yok. hani bi kez girmiş yazmamış ya o korkuttu beni.. neyse pozitif olalım.. venüsün nezdinde hepimiz için dua ediyorum.
eyeszaycim hoşgeldin çok belli oluyo yokluğun.. kolay gelsin dekorasyon çalışmaların..
sdkhn canım 2 hafta uyumsuzluk normal deniyo ama.. bebişlerinde işi hiç belli olmuyo bi sonraki randevunda haftasını yakalar da geçer bile inş.. sen içini serin tut..
dün de fener şampiyon oldu yaa babamız tv karşısında şampiyonluk kutlamaları 4 köşe izliyo.. bende oğluşumla survivor falan ne bulsam bakıcaz artık.. çookkk opuldunuz muckk....
evet canim. 10 agustos veriyorlar senin?
benimde 10 ağustos 1 hafta sezeryen olacağı için erkene aldı doktor son randvudada iri olduğu için biraz daha erkene çekebileceğini söyledi. hatta bebek erken gelmek isteyebilirmiş.
selam ,venüsün erken doğum riski vardı hastanede bir kaç gündür haber yok(
muayene pek hos degil ama ya iltihap olup olmadigini anlamak icin de yaptirmalisin, umarim bir sey yoktur...[/QUOTE
sadece tahlil olsa muayene olmasa olmaz mı ki??yarın gideceğim doktor kendi doktorum değil çok rahat edemem muhtemelen muayene olmam yani kendi doktoruma gitmeme de daha 3 hafta var o kadar beklemem de doğru değil...off neyse ben yarın bir görüşeyim bakalım nıolcak..zaten daha önceki fitili doğru dürüst atamadım itemedim içeri ondan geçmedi sanırım bi de normal doğum yapmak istiyorum nasıl yapacaksam daha muayene beni kasıyo..(
canım beni muayene etmeden tahlil yaptı öle verdi...ben anlattım ne olduğunu
inşallh çok saol ben yarın bir görüşeyim de bakalım ne diyecek o kadar zahmet çekiyoruz yavrularımıza kavuşmak için bu belki en kolayıdır cesaret cesaret...haberdar ederim sizleri...herkese ii akşamlar biz kaçalım kızımla:79:
canım önce idrar tahlili yaptı idaradan sonrada lökosit çıkınca birde idarar kültürü yaptı onun sonucunu 3 gün sonra aldım..idrar kültürünüde idarardan yaptılar yine..
benim idrarda bir sey cikmiyordu ama sari akintim vardi. ben istedim vajinadan kultur alinmasini, hic hos degildi ama icim daha rahat simdi iki tahlil de temiz cikti.
bol sans diliyorum ... :)
kaçtık ama geri geldik babamız gecikti(çok saol canım ... )
inşallah benim de öyle olur ...
kaçtık ama geri geldik babamız gecikti(çok saol canım ... )
he heee :)
sen mi demisyin survivor izleyrcegim diye, izliyorsan miami odulunu kim kazandi belli oldu mu:) ozelden de yazabilirsin bu arada cok merak ediyorum da hee heee:)
he heee :)
sen mi demisyin survivor izleyrcegim diye, izliyorsan miami odulunu kim kazandi belli oldu mu:) ozelden de yazabilirsin bu arada cok merak ediyorum da hee heee:)
güya izliyorumarada küçük sırları açtığım için kaçırdım heralde öğrenirsem yazarım tabi )
Kızlar merhaba biz yarın bebek arabası alacağız. Jane rider da karar kıldık ama aklımda da concord neo kaldı aslında jane daha hoş ve özellikleri fazla ama neo daha pahalı neden acaba? pahalıyla varmıdır bi hikmeti. Baktığım yerlerde de hiç ikisini aynı mağazada bulamadım böyle olunca da hep kendi ürünlerini övüyorlar. Sizler ne aldınız veya hangisini almak mantıklı bana akıllll verin? valla bu iş ne zormuş kendime araba alsam daha az düşünürdüm.....
Eki Görüntüle 198679
Kızlar merhaba biz yarın bebek arabası alacağız. Jane rider da karar kıldık ama aklımda da concord neo kaldı aslında jane daha hoş ve özellikleri fazla ama neo daha pahalı neden acaba? pahalıyla varmıdır bi hikmeti. Baktığım yerlerde de hiç ikisini aynı mağazada bulamadım böyle olunca da hep kendi ürünlerini övüyorlar. Sizler ne aldınız veya hangisini almak mantıklı bana akıllll verin? valla bu iş ne zormuş kendime araba alsam daha az düşünürdüm.....
Eki Görüntüle 198679
selam ,ikisi de çok şıkmış çok beğendim ne güzel herkes herşeyi şimdiden hazırlıyor ..benim sevgili kocam : ''doğmamış çocuğa don biçilmez'' mantığından sıyrılamadığı için erteliyoruz bunları...(neyse ki don kısmını hallettik o nu dinlemeden)yardımcı olamadım ama)
selam ,ikisi de çok şıkmış çok beğendim ne güzel herkes herşeyi şimdiden hazırlıyor ..benim sevgili kocam : ''doğmamış çocuğa don biçilmez'' mantığından sıyrılamadığı için erteliyoruz bunları...(neyse ki don kısmını hallettik o nu dinlemeden)yardımcı olamadım ama)
yalnız puset için şunu söylemeliyim komşum büyük bir puset aldı ama yanında hafif bir tane daha aldı çünkü katlansa bile bagajı kapladığını söylüyor ben de alırken hafif olmasına dikkat edicem...
aslinda bende esine katiliyorum, simdiden her seyini almaya gerek yok bence de.
keske fiyat ve ozelliklerini de yazsaydin, hem yazarken aklinda netlesirdi. ben concord neo yu cok begeniyordum hatta gormeden alacaktim ama daha basit bir puset istiyorum artik. cok fiyat farki var mi arada peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?