2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay sormayın kızlar ,,bizim ev fenerbahçe stadının hemen yanında...2 gündür mahvolmuş durumdayız...dün gece 2de bitmemişti ses...bugün nolcek Allah kerim...babamız BJK ben GS ..evimizin bulunduğu mevkiye bakın eheueheu....iş yerim burda ondan katlanıyoruz

benim de 10 ağt SAT'a göre..benim kıs da erken çıkacak herhal...önden gidiyor bizimki de iri acık teyzeleri...

buu arada tetanoz 1.dozda 2.gün ağrım olmuştu..bakalım yarın nolcek :18:
TV karşısında keyif yapmaya gidios bis..öpüldünüzzzz

Kızlar merhaba biz yarın bebek arabası alacağız. Jane rider da karar kıldık ama aklımda da concord neo kaldı aslında jane daha hoş ve özellikleri fazla ama neo daha pahalı neden acaba? pahalıyla varmıdır bi hikmeti. Baktığım yerlerde de hiç ikisini aynı mağazada bulamadım böyle olunca da hep kendi ürünlerini övüyorlar. Sizler ne aldınız veya hangisini almak mantıklı bana akıllll verin? valla bu iş ne zormuş kendime araba alsam daha az düşünürdüm.....

Eklentiler

• $5417.webp
    6 KB · Görüntüleme: 44

selam ,ikisi de çok şıkmış çok beğendim ne güzel herkes herşeyi şimdiden hazırlıyor ..benim sevgili kocam : ''doğmamış çocuğa don biçilmez'' mantığından sıyrılamadığı için erteliyoruz bunları...(neyse ki don kısmını hallettik o nu dinlemeden)yardımcı olamadım ama )

keske fiyat ve ozelliklerini de yazsaydin, hem yazarken aklinda netlesirdi. ben concord neo yu cok begeniyordum hatta gormeden alacaktim ama daha basit bir puset istiyorum artik. cok fiyat farki var mi arada peki?

aslinda bende esine katiliyorum, simdiden her seyini almaya gerek yok bence de.

yalnız puset için şunu söylemeliyim komşum büyük bir puset aldı ama yanında hafif bir tane daha aldı çünkü katlansa bile bagajı kapladığını söylüyor ben de alırken hafif olmasına dikkat edicem...

Bizimde daha donumuz yok ilk olarak arabadan başladık sonra odası ve haziran sonu indirimleri beklioruzzz sonra donlarımızı alırız...

kızlar yatakları aldınız mı?
ben büyüyen karyola düşünüyorum.kullanışlı olduğu için.580 tl den başlıyor fiyatlar.

bende herkesten boyle duyuyorum, o yuzden bebecobfort mila almaya karar verdim. hem araba koltugu takilabi,iyor, hemde kucuk puset oluyormus(ben daha goremedim yakindan)

aslinda bende esine katiliyorum, simdiden her seyini almaya gerek yok bence de.

valla ben üzülmüyorum desem yalan olur hele burda sizin harıl harıl hazırlıklarınızı okudukça kızıyorum da kocama!!!neyse artık kaçış yok en kötü ihtimalle doğunca alcaz eksiklerimizi kızımıza..ayy geçen gün bide ne diyor:sen ne lazımsa söylersin ben gider alırım demez mi bebek doğunca!!!

keske fiyat ve ozelliklerini de yazsaydin, hem yazarken aklinda netlesirdi. ben concord neo yu cok begeniyordum hatta gormeden alacaktim ama daha basit bir puset istiyorum artik. cok fiyat farki var mi arada peki?

concord 1750-2000 arası
jane 1250 son fiyat dediler

özellik olarak fark yok pek fazla ama dediğiniz gibi yer kaplıyo birazcık onun içinde baston baktım ama onlara puset uymuyooo.siz ne aldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…