bende herkesten boyle duyuyorum, o yuzden bebecobfort mila almaya karar verdim. hem araba koltugu takilabi,iyor, hemde kucuk puset oluyormus(ben daha goremedim yakindan)
kızlar yatakları aldınız mı?
ben büyüyen karyola düşünüyorum.kullanışlı olduğu için.580 tl den başlıyor fiyatlar.
concord 1750-2000 arası
jane 1250 son fiyat dediler
özellik olarak fark yok pek fazla ama dediğiniz gibi yer kaplıyo birazcık onun içinde baston baktım ama onlara puset uymuyooo.siz ne aldınız
hmm yatak konusu cok karisik ben ilk aylar yanimda yatsin istiyorum ona uygun yatak nasil buluvpcam bakalim.
hangi markaya karar verdin peki?
ben büyüyen karyola düşünüyorum.kullanışlı olduğu için.580 tl den başlıyor fiyatlar.
hmm yatak konusu cok karisik ben ilk aylar yanimda yatsin istiyorum ona uygun yatak nasil buluvpcam bakalim.
hangi markaya karar verdin peki?
bende büyüyen karyola düşünüyorum gerçi benim görümcem oğluna büyüyen almış şimdi 4 yaşında ve arabalı yataklardan isteiyorum ben yatmam bunda dedi ve yatıramadılar çocuğu gittiler yatak aldılaryani gelecek ne gösterir bilemeyiz ama yeriniz müsaitse büyüyen almak daha mantıklı
ebebekte concord 1500 idi, zam mi geldi ki?
jane de guzel ama bilemiyorum ki , sen hangisini daha cok istiyorsun?
ben oyun parkı aldım babylife 150 tl.bir de sepet mi alsam diye düşünüyorum.bizim ev kira tayin isteme durumu da var o yüzden mobilya almıcam bir de şifonyer alırım diyorum giysiler için..
bende büyüyen karyola düşünüyorum gerçi benim görümcem oğluna büyüyen almış şimdi 4 yaşında ve arabalı yataklardan isteiyorum ben yatmam bunda dedi ve yatıramadılar çocuğu gittiler yatak aldılaryani gelecek ne gösterir bilemeyiz ama yeriniz müsaitse büyüyen almak daha mantıklı
ben odama seyaat yatağı alcam istediğim yere taşıyayım diye..onun odasınada ıkedan beyaz yatak ve beyaz dolpa vr onları almayı düşünüyorum... evet dediğin gibi hep bende onu örnek veriyorum ilerde ben bebekli arabalı yatak istiyorum diycekler...o yüzden benim alacağım 4-5 yaşa kadar yatar belki 3-4..aklı başına gelince istediği yatağı alırım..büyüyen yatak bana mantıklı gelmiyor...kaç yıl yatacakki zaten aklı başına gelince istemiycek bıkacak...hem yer kaplıyor..arkadaş almış odanın yarısı yatak...tabi bu benim fikrim....
ben odama seyaat yatağı alcam istediğim yere taşıyayım diye..onun odasınada ıkedan beyaz yatak ve beyaz dolpa vr onları almayı düşünüyorum... evet dediğin gibi hep bende onu örnek veriyorum ilerde ben bebekli arabalı yatak istiyorum diycekler...o yüzden benim alacağım 4-5 yaşa kadar yatar belki 3-4..aklı başına gelince istediği yatağı alırım..büyüyen yatak bana mantıklı gelmiyor...kaç yıl yatacakki zaten aklı başına gelince istemiycek bıkacak...hem yer kaplıyor..arkadaş almış odanın yarısı yatak...tabi bu benim fikrim....
selam 2011 ağustos anneleri bende haziran anne olucam inşallah. size bir konuda danışmak istiyorum eğer vaktiniz varsa
kızım olacak inşallah ama bebk şekeri konusunda kara veremedim. siz neler aldınız. ben bir model beğendim ama işte kararsız kaldım.
Bebek Şekerleri - Hesaplı Bebek Şekeri
canlı destek hatları varmış oradan sordum. tek renkmi yoksa karışık mı yaptırsam karar veremedim. karışık ta yapabileceklerini söylediler bana fiyatta uygun geldi. sizce nasıl?
birde kardeşimin oğluolcak onada şu modeli almak istiyorum sizce nasıl?
bende oyle dusunuyorum, ikea dan hensvik alirim ya da ona benzer ama yan tarafi acilan bir yatak...
canım ben de aynısını düşünüyorum. Ben park yatak aldım. Hem annemlere falan giderken de götürürüm. Sonra da ikeadan alayım diyorum yatak ve dolap. Dediğin gibi aklı başına gelince istediği gibi oda alalım diye karar verdik.
canım dediğin model hensvik bizim istediğimizde...onunda zaten bi ratafı açılıyor...yani önce üst katta sonra alt en sonda yan taraf açılıyor...birde gidince bakın..beyaz 2 kapaklı dolap var hem hoş hemde 250 tl...yerde kaplamıyor..
hadi bakalim canim benim. dikkat et yinede. ben fransayi hic sevmem. italya guzel. ozellikle alisveris icin:)) milanoya gidersen corso buones aires in(cok buyuk bir sokak basinda unlu designerlarin dukkanlari var)sonunda yeni designerlarin dukkanlari var inanilmaz seyler bulabilirsin ucuza.
ahh ahh sen sicagi bana sor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?