2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım 2 kilo mu aldın,şimdiye kadar imkansız,bebeğin durumu nasıl...1 kilo sadece bebek,eşi suyu derken kaç kilo yapar,doktora sordunmu?

Kızlar idrar tahlilimde 15-20 lokosit az bakteri yazıyo...Doktorum sadece su iç dedi...Sizin lokositler daha mı fazla çıktı ki antibiyotik ve fitil kullanıyosunuz????
bende bu sonuçlara bakarak tek kullanımlık antibiyotik vermişti...
offf yaaa saatte 4 kez oldu kasilmam
aman bismillah,canım böyle devam ederse acile git tatlım,saatte 4 çok...

günaydın güzel anneler..dün 2.doz tetanoz aşımı vuruldum.ayrıca idrar ve kan tahlili yapıldı kan hapı almama rağmen az düşük çıktı kansızlık.idrarımdada 5-6 epitel 3-4 lökosit ve birkaç bakteri bulundu.ebemde doktoruna gösterdiğinde belki ilaç kullanmanı ister dedi, bol su tüket ve hijyene dikkat et dedi

canım aynı durumu ben de yaşadım..kültür alınırken bebeğe zarar gelir diye korkuyo insan biraz da..
doktor kültürden sonra yeniden ultrasonda bebeği gösterdi bak kızın duruyor oracıkta diye...doktor çok önemli bu konularda hassas yaklaşan biri olmalı..Allah hepimize vicdanlılarını nasip etsin
Kızlar idrar tahlilimde 15-20 lokosit az bakteri yazıyo...Doktorum sadece su iç dedi...Sizin lokositler daha mı fazla çıktı ki antibiyotik ve fitil kullanıyosunuz????

benim kültürümde bakteri çıkmış akşam aradı doktorum..largopen içmiştim..yetersiz olabilir dedi..akıntım aslında kesildi gibi en azından çok açık sarı..bakalım bugün kontrolümüz var inşallah bişey yoktur..enfeksiyon çok riskli
kızlar lütfen akıntınız varsa ve kötü kokuyorsa doktora söyleyin..kültürünüze baktırın..

günaydın güzeller..
akşama kadar uykulu uykulu geziniyorum akşam da bi o yana bi bu yana dön dön durr..
hippycimm biz de sizin orda otursak benim eşim sevinçten çıldırdı herhalde.. olan bana olurdu lig bitti de rahatladım valla..büyüsün oğlum da feneriumdan çıkmıycam diyo..

narçiçeği bizde de planlar doğuma yakın yapılıyo eşime göre bi günlük iş.. çokk pimpirikli ve korkak bi çift olduk çıktık.. neyse kıyafetleri aldım azar azar.. gelecek ay beni kimse tutamaz..

canım bu kültür alımı nasıl oluyor.bir parça mı alıyorlar ordan,elle muayene falan mı oluyor:18:

canım bu kültür alımı nasıl oluyor.bir parça mı alıyorlar ordan,elle muayene falan mı oluyor:18:

canım alttan muayene ediliyor..
göremedim nasıl aldığını ama vajinadan aldığı kesin
alttan muayene olunca da insan endişeleniyor..
ben de bakteri çıktı bakalım ne olacak:18:

canım ben ikisini de yakından görmedim ama ben de iki model arasında karar veremedim. resimde eklediğin jane siyah olanı gördün mü hiç, üzerindeki baskılar nasıl duruyor, bir de 1250 tl de jane oto koltuğu da dahil değil mi? benim gönlüm jane den yana amortisörü filan var, elden fren kontrolü daha kolay ama concordun da oto koltuğu daha şık görünüyor :) Gittiğinde sana zahmet güneşliklerine bakar mısın tamamen inmiyor sanırım. siyahlar da çok güneş çeker çocuk bunalır diyorlar amaaan ne zor işmiş. alınca haber ver olur mu ben netten sipariş vericem mecburen, burada ikisini de görme imkanım yok

arkadaşım gerçekten fiyatlar iyi ama renk seçemiyoruz galiba, sen istediğin rengi seçebildin mi

günaydın kızlaaaaaaar :))) iyisinizdir umarım :))
iğdenaz venüs devin79 sdhkn hippy canımbi arkadaşlarım inşallah tez zamanda toparlanırsınız herbirinizin ayrı şikayetleri rahatsızlıkları var çabucak geçsin o şikayetler
kızlar atladığım varsa kusura bakmayın geçmişi şöööleeee okudum
bu arada gecen salı bende nst ye bağlandım çünkü 4 gün kasıldım rahatsız oldum dr belki uçamazsın gel bakalım dedi neyse gittik herşey iyi çıktı dr um dediki haftana göre şikayetlerin erken hatta ordaki kızlar hemşireler falan da şaşırdı bana neyse yorgunluk az su içmek sebep olabilir dedi ben yorgunluğa bağladım zira çok koşturmuştum o ara ve yorulduğumu hissetmiyorum sorun orda galiba
söylememiş olabilirim gecen cumartesi eşimle gittik kızımın odasını uykusetini falan verdik haziran sonu gelecek odası
odamız buna benziyo görsel bulamadım başka ama renk bej rengi Prens Bebek Odas - Meltem Gen & Bebek ndirim leri - ZMT NDRM
sonraaaa uyku seti olarakta funna dan aldık cibinlik perde abajur tavan lambası kirli torbası ... aksesuarlarınıda aldık Luna Elegant Uyku Seti | Funnababy
luna elegant modeli :)
sonraaaa yengesi memlekete gittiğimizde kızıma bisürü şeyler almış onları verdi kızımın zarada elbiseleri çok güzel kabanı yazlık sort tulumu var :):))sonraaaa yegenimin bir uyku seti vardı onuda verdi bana oda çok sevimli üstünde 2 zürafa var birbirine sarılmış zemin beyaz :))telsiz verdi gögüs pedi varmış açılmamış chicco nun bide lansinoshun yedek biberon ve saklama poşetinide verdi başka ıvır zıvırlarda varda aklıma gelmiyoo zat:44:n anneme bıraktım o gelirken getirecek bana yük olmasın diye
şimdi eksikleirm bi banyo gereçleri bide biberon v.s. bide beşik içine uyku seti almadım daha
odasına duvar kagıdı da begendik haziranda yptırayım diyorum erken yaptırmaya gerek y:44k heralde onun koku olayı faln olmaz sanırım
bizde haberler böyle :))

günaydın kızlar bir sürü şeyler yazdım öğrenci gelince kapandı öncelikle rahatsız olanlara çok geçmiş olsun, akıntı için ben de kültür yaptırmıştım ve hiç kokum olmadığı halde kültürde bakteri çıktı ayrıca alttan muayene beni korkutmuyor hatta açılma ya da tuhaflık varsa doktor görsün daha iyi diye düşünüyorum. ben normalde de akıntısı çok olan biriydim fitil iyi gelmemişti. süreklli olunca rengi sarımsı ve yoğunlaşınca doktor kültür aldı 2 dk iş ve bakteri çıktı antibiyotik kullandım azalma oldu ama tam geçti diyemem.
diş ile ilgili her türlü işlem yapılabilir demişti doktorum ve dolgu yaptırmıştım.
dün kötü olduğumdan bahsetmiştim bebek vajinaya baskı yapıyor gibi demiştim dün doktoru aradım gel dedi. kasılma olmadıkça amühim değilmiş hem alttan da muayene etti açılma falan yok bebek de baya yukarıda dedi. kasılma önemliymiş o da yoktu ve bugün zaten geçti.çok çok şükür bebeğim de iyiydi 2 gündür sakin ama o his çok kötüydü sanki aşağı vuruyor gibi baskı gibi tuhaftı bununla birlikte kasılma olması önemli ve ciddiymiş. akıntıma da baktı tekrar vajiana kültürü olacak mı dedim şimdilik yok dedi zaten antibiyotik yeni bitti gerek yok dedi.ama eğer akıntınız da değişiklik varsa önemseyiniz.
bu arada bebeğim maaşallah 1112 gr olmuş baya büyümüş.

Son düzenleme:
okulda bir arkadaş hafta sonu istanbula gidince c&a dan çok tatlı bir takım almış kızıma bakıp duruyorum çok tatlı oyy doğsa da giydirsem yesem onu ben

canım hangi bakteri çıktı antibiyotik kullandıysan stres yapma. benim s aureus diye bir bakteri çıktı aslında deride normal şekilde olan bir bakteriymiş ama ortam bulmuş çoğalmış demekki. erken doğum sebebi ama herkeste öyle olucak demek değil teşhis edilmiş olması önemli tedavi de olduk nasıl olsa. bir sürü insan farkında bile olmuyormuş. bir de normal doğumda bebeği etkileme ihtimali var tedavi edilmezse ama sezeryanda hiç etkilemiyor canım

günaydın güzel annelerr
dün bütün gece diş ağrısından kıvrandım.direniyorum ne ilaç içtim ne de doktora gittim.ara sıra çok soğuk şeyler yiyip içtiğimde böyle oluyor.dolgunun ve yapacağı iğnenin bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.bide film çekmeye kalkarsa diye.hoş çelik yelekle çekiyorlarmış ama çok korkuyorum
diş problemi yaşayan varmı benim gibi başka? nasıl çaresine bakacağız?

canım ben de 16. hafta da dolgu yaptırdım çok geçmiş olsun dün bir arkadaş daha yazmıştı. ama kesin doktora gitmelisin iltihap falan daha çok zarar veriyor. bence doktora git canım

geçmiş olsun canım,bende dün tetanoz aşımı vurulmaya gittiğimde ebem idrar ve kan tahlilinide yapalım dedi ne zamandır yapmadık diye.sonucunda da 5-6 epitel 3-4 lökosit ve birkaç bakteri yazıyordu.yani benim anlamadığm alttan muayeneye ne gerek var nasılsa idrar testinde çıkıyor

canım idrar testi idrar kültürü ayrı vajina kültürü akıntıya yapılan şey bambaşka bişey mecburen bakılacak. hem alttan muayene artık bizim için daha önemli.

canım çokk geçmiş olsun. ben de dolgu yaptırdım kanal dolgusu.. üstelik ilk hamile olduğumu da o zaman hissetmiş acayip midem bulanmıştı.. tedavi yarım kaldı geçici dolgu yapıldı.. ilk 4 ay bulantılarımkçok olduğundan bi de korkaklıktan yaptırmadım . sonra dişçim kızdı daha sonra başına iş açıçak çok ağrın olur diye. mecburen gittim iğnemi de oldum, çelik yeleği de giydim. dişçim de doktorum da hiçbir etkisinin olmadığı söylediler.. şimdi ağrım falan yok iyi ki yaptırmışım. çok sorunlu bi dişdi aradan çıkmış oldu.. bence bir an önce hallet.

teşekkür ederim canım
şimdi medikoya gidiyorum hemen bakalım ne yapacaklar dişime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…