kızlar bu kasılmalarınız nasıl olıuyor tarif edebilir misiniz?
benim de arada aşağıdan sanki bebek çıkacakmış tarzında baskı hissi oluyo ama emin olamadım işte.
ben de yaklaşık 10 gündür annemdeydim, kadın o kadar uğraştı didindi kilo alayım diye 1o günde insan 100 gr da mı almaz.. almıyorum yaa.. 2 kg toplam kilo artışım
bende bu sonuçlara bakarak tek kullanımlık antibiyotik vermişti...Kızlar idrar tahlilimde 15-20 lokosit az bakteri yazıyo...Doktorum sadece su iç dedi...Sizin lokositler daha mı fazla çıktı ki antibiyotik ve fitil kullanıyosunuz????
aman bismillah,canım böyle devam ederse acile git tatlım,saatte 4 çok...offf yaaa saatte 4 kez oldu kasilmam
canım aynı durumu ben de yaşadım..kültür alınırken bebeğe zarar gelir diye korkuyo insan biraz da..ya belki cani acitmiyordur ama ben kendimi cok kastim sanirim, kultur alinirken canim biraz acidi, hatta bagirdim biraz. Esim sen nasil dogum yapacaksin demisti. Sen ne yap ne et kendini sikma, rahat birak aslinda acimamasi lazim cunku. Rahat birakirsan acimaz...
Kızlar idrar tahlilimde 15-20 lokosit az bakteri yazıyo...Doktorum sadece su iç dedi...Sizin lokositler daha mı fazla çıktı ki antibiyotik ve fitil kullanıyosunuz????
canım aynı durumu ben de yaşadım..kültür alınırken bebeğe zarar gelir diye korkuyo insan biraz da..
doktor kültürden sonra yeniden ultrasonda bebeği gösterdi bak kızın duruyor oracıkta diye...doktor çok önemli bu konularda hassas yaklaşan biri olmalı..Allah hepimize vicdanlılarını nasip etsin
benim kültürümde bakteri çıkmış akşam aradı doktorum..largopen içmiştim..yetersiz olabilir dedi..akıntım aslında kesildi gibi en azından çok açık sarı..bakalım bugün kontrolümüz var inşallah bişey yoktur..enfeksiyon çok riskli
kızlar lütfen akıntınız varsa ve kötü kokuyorsa doktora söyleyin..kültürünüze baktırın..
hu hu kimse yok mu bugün
gunaydin fistikk
gunaydin herkeseee
canım bu kültür alımı nasıl oluyor.bir parça mı alıyorlar ordan,elle muayene falan mı oluyor:18:
Kızlar merhaba biz yarın bebek arabası alacağız. Jane rider da karar kıldık ama aklımda da concord neo kaldı aslında jane daha hoş ve özellikleri fazla ama neo daha pahalı neden acaba? pahalıyla varmıdır bi hikmeti. Baktığım yerlerde de hiç ikisini aynı mağazada bulamadım böyle olunca da hep kendi ürünlerini övüyorlar. Sizler ne aldınız veya hangisini almak mantıklı bana akıllll verin? valla bu iş ne zormuş kendime araba alsam daha az düşünürdüm.....
Eki Görüntüle 198679
kızlar az önce tesadüfi bi site buldum...
biberon ve emziklerde %50 indirim var(22-27 mayıs arası)..bazı bakım ürünleri de indirimde,...vay be dedim...üye oldum ve bikaç bişi sipariş ettim...bi bakın bence...
COGITOY - Çocuğunuz için Oyuncak ve Kitap Seçiminde Cogitoy.com Herzaman Yanınızda
canım alttan muayene ediliyor..
göremedim nasıl aldığını ama vajinadan aldığı kesin
alttan muayene olunca da insan endişeleniyor..
ben de bakteri çıktı bakalım ne olacak:18:
günaydın güzel annelerr
dün bütün gece diş ağrısından kıvrandım.direniyorum ne ilaç içtim ne de doktora gittim.ara sıra çok soğuk şeyler yiyip içtiğimde böyle oluyor.dolgunun ve yapacağı iğnenin bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.bide film çekmeye kalkarsa diye.hoş çelik yelekle çekiyorlarmış amaçok korkuyorum
diş problemi yaşayan varmı benim gibi başka? nasıl çaresine bakacağız?
canım alttan muayene ediliyor..
göremedim nasıl aldığını ama vajinadan aldığı kesin
alttan muayene olunca da insan endişeleniyor..
ben de bakteri çıktı bakalım ne olacak:18:
geçmiş olsun canım,bende dün tetanoz aşımı vurulmaya gittiğimde ebem idrar ve kan tahlilinide yapalım dedi ne zamandır yapmadık diye.sonucunda da 5-6 epitel 3-4 lökosit ve birkaç bakteri yazıyordu.yani benim anlamadığm alttan muayeneye ne gerek var nasılsa idrar testinde çıkıyor
günaydın güzel annelerr
dün bütün gece diş ağrısından kıvrandım.direniyorum ne ilaç içtim ne de doktora gittim.ara sıra çok soğuk şeyler yiyip içtiğimde böyle oluyor.dolgunun ve yapacağı iğnenin bebeğe zarar vermesinden korkuyorum.bide film çekmeye kalkarsa diye.hoş çelik yelekle çekiyorlarmış amaçok korkuyorum
diş problemi yaşayan varmı benim gibi başka? nasıl çaresine bakacağız?
canım çokk geçmiş olsun. ben de dolgu yaptırdım kanal dolgusu.. üstelik ilk hamile olduğumu da o zaman hissetmiş acayip midem bulanmıştı.. tedavi yarım kaldı geçici dolgu yapıldı.. ilk 4 ay bulantılarımkçok olduğundan bi de korkaklıktan yaptırmadım . sonra dişçim kızdı daha sonra başına iş açıçak çok ağrın olur diye. mecburen gittim iğnemi de oldum, çelik yeleği de giydim. dişçim de doktorum da hiçbir etkisinin olmadığı söylediler.. şimdi ağrım falan yok iyi ki yaptırmışım. çok sorunlu bi dişdi aradan çıkmış oldu.. bence bir an önce hallet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?