2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben!dün gittim diş hekimine.baktı iltihap tespit etti.antibiotik verdi.diş tedavisi doğumdan önce yapmam dedi.röntgen çekmedi.mümkün olduğunca doğum sonrasına kadar idare edecek çözümler bulmaya çalışıyorlar.ihmal etme doktora git.enfeksiyon ve iltihap bebeğe daha zararlı dedi

yaaa bende sizi görünce geçmi kaldım acaba diyorum telaşa kapılıyorum ama yalnızım çalışıyorumda ancak hafta sonları eşimle bişeyler yapabiliyoruz eşimide kendimide çok sıkboğaz etmek istiemiorrum :)) neyse nasılsa hallolur ya :))
yaaa bende çok merak ettim venüsü inşallah kötü binişi yoktur ses çıkmadıkça endişe ediyorum
bu arada beşik uykuseti ne kaç tl ödedin canım ?
bende bundan alıcam yan korumalar falan parça parça alabildiğimizi bilmiyordum ayın 15 inde indiriime girermi acaba ?

ne siparişi verdin ki canım? ben biberon ve emzik istedim...onların da rengi sabitti zaten haa bi de silikon biberon başlığı...bugün kargoya vermişler bu arada...

aaaa yoksa siz demi Nazar Bebe'den aldınız??
çünki biz de gördük o modeli...bizim model 115 sizinki 116 :)
cts günü ordaydık biz de :)
çook beğendiğim modellerden biriydi...Allah sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin yavrunuzun canım

kızlar benim ayak çok fenaaa bugün....sandalet giyip gittim ama yok...okulda merdivenleri inip çıkana kadar hep zil çaldı...37.haftaya kadar çalışırım diodum ama böyle giderse 32de ayrılırım izne vallaha...karne günü de tam 32.haftam dolmuş oluyorrrrrrrrrrr....TV karşısında ayaklarımı soğuk suya koyuyorum sürekli dikiyorum arada size uğrayayım dedim...öptümmmmmmmmmmmm seee yaaaaaa

cnm yaaa sen çok çektin bu ayaklardan
sen dinleme kendini karneleri ver bitir okulu hamişsin devam etme...seminerleriniz oluyo sanırım okul bitince dimi..
sen dinlenemeye çek cnm kendini çok yordukça bide Allah korusun bebek erken gelemeye çalışır neme lazım...
benimde ayak parmaklarımda şişlik başlamış bugün farkettim...oysa ben sadece evdeyiöm ayaktada çok kalmıyorum ama...

Günaydın güzeller..

Ohh dün güzel bi uyku çektim en nihayetinde.. Arkadaşlara uykusuzum diyince görürsün sen bi kaç ay sonra diyolar.. Amaannn kuzularımız gelsin de az uyuruz...

Işleri yaydım yaydım son noktaya geldim bugün yükleneyeyim bari.. Hepinizi ççokkk opuyorumm..

Buarada elleri-ayakları şişen arkadaşlar tuzu çok mu tüketiyosunuz.. Ben nerdeyse tuzsuz yerim ööle alışmışım küçüklüğümden beri.. şimdiye kadar hiçbi sorun yaşamadım..

canım ben çok beğenmiştim senin takımını..ne kadara aldın peki ?
cnm daha kimse almadı sanırım..

ben bebek şekerimi yaptırdım..
havuzluhana gittiğim gün dolaştım baktım bir türlü beğenemedim
sonra sokaklara indik dolaşırken genç bir çocuk çevirdi tipimden şeker aradığım belli tabi
gel abla deyince girdim dükkana..nikah şekeri davetiye vs herşey var
kargo ile gönderdi..
pembiş bir emzik,üzerinde minicik bir nazar boncuğu arkasında tülü var lavanta ve magnet ile tamamlanmış bişi
örnek bulursam koyarım ya da resmini denerim

günaydın güzel anneler dün kötü bir gece geçirdim ve çok uykusuzuum..gece kramp girdi ardı ardına aynı yere ve çok feciydi anlatamam,ayağımın üstüne zor basıyorum şu anda..önceden magnezyum tozumu almştım duruyordu bir köşede gece onu içtim, artık sürekli kullanacağım sanırım..allah kimseye göstermesn bu acıyı eşimde uykulu uykulu diyorki doğum sancın mı tuttu sırtınıda yırtmışım tabi kocamın o acıyla

hatirladim cnm,
cok sirin bi model;
ben de cuma oglen olmazsa gider bakarim mothercare'a;
sormasi ayip kaca almistin cnm uylu setini?

kizlar bebek sekeri alan varmi?? ben anneme aldirticam annem gelirken getiricek ama modeli internetten begenmem lazim ona yollamak icin. ama karar veremiyorum( alanlariniz varsa nasil bi model aldiniz?
ben havuzlu handan almistim cnm;
yakinlarima vermek icin buyuk biblo aldim ben; salincakta yuzustu poposunu kaldirmis yatan bi kiz bebek var.
daha cevreye dagitmak icin de yine kiz biblolu lavantali tullu magnet aldim
sepetler cok suslu oldugu icin begenmedim; sepeti english homedan aldim.

cnm dun benim de ayaklarimin sismesi dun tavan yapti,
aksam servisten eve 200 m. yolu yuruyemedim.
ama suna bagliyorum; dun ogle yemegin de somon baligi yanina ispanak kavurmasi gibi bisey vardi ondan almistim; ispanak fazla tuzluydu.

bu sabah peynirimi falan suya koyup yedim; zaten normal hayatimda da hep az tuzlu yerim ama bugunden itibaren iyice azaltmaya karar verdim cnm

ben de az tuzlu yiyorum cnm ama olacak olan oluyor;
benim anneminde ilk cocugunda co sismis ayaklari,
ablami da ben hatirliyorum ilk bebeginde ayaklari balon gibi siserdi; bunda da soya cekim oluyor sanirim; simdi ben de sisiyorum :-((((((((

günaydın canım.geçmiş olsun aynı sorunu 2-3 gündür bende yaşıyorum. yataktan bacağıma giren krampla fırlıyorum.eşimin ödü kopuyor ne oldu diye. magnezyum eksikliğindenmi oluyormuş allah allah.şimdiye kadar böle bişey olmamıştı.hamilelik enteresan bir dönemmiş

madem tuz cok etkiliyor, bence hic tuz yeme bakalim bir kac gun. ben canim tuzlu seyler cektgi icin yiyiyorumama ayaklarim pek sismedi yani dedigin gibi genetik olabilir...

gecen aksam kasilmam vardi ya doktora gittik, ultrasonla acilmaya bakmaya calistilar ve idrar testi aldilar. bakteri bulunmus(ama hizli alinan nir testmis o yuzden tam olarak hangi bakteri oldugunu haftafaya bilgi verecekler) burada test sonuclarini goremiyorsun az mi cok mu bilemiyorum o yuzden, yanma falan da yok, bosu bosuna antibiyotik kullandigimi jissediyoru o yuzden cok uzgunum;( her zaman yanma olmuyormus ama bir kere de sonuclari goreyim yaaaa, biz karar verdik kullan gercekten cok uzgunum cunku dikkat ediyordum idrar uolu enfeksiyonu gecirmemeye bol su icin kizlar...

canım hamilelikte özellikle son haftalarda kramp çok olacakmış nedenide magnezyum eksikliği..burdaki arkadaşlar bu ilacı aldıklarında kramp sorunu yaşamadılar bir daha.bende dünden beri kullanıyorum artık..muz ve çekirdekte de var diye biliyorum

Senden haber bekliyorum, bir an önce alsak da bitse şu iş.
Aslında fotoğraf çekme olanağın varsa ne güzel olurdu, nettekilerde bir yanını görsek bir yanını gizliyorlar. normalde çok çabuk karar veririm ama göremeyince de zor oluyor
mesela netten kraft twist beğenmiştim ilk zamanlar ama arabayı yakından görünce hemen vazgeçtim çok rahatsız öne doğru eğimli görünüyordu ve pusetle katlanmıyor.
İnşallah en kullanışlı en iyi olanı alırız, tecrübe olmayınca zor. eminim ikinci çocuğum olsa böyle olmazdı.
Lacivert dediğin hangisi ben jane de laci görmedim sanki hiç :26:

canim gecmis olsun;

magnezyumlarinizi alin kizlar cok onemli; sadece bizim icin degil; bebegin kemik gelisimi icin de lazim.
ben cok bebek gordugum icin biliyorum ( kardes, yigen vs )
eskiden bebekler dogduktan sonra baslarini hic tutamazlardi, boyle yumusacik elinizin altindan kayarlardi , gozleri kapali olurdu;
dimdi bebekler daha 1 haftalik basini tutuyor; kucaginiza bastirdiginizda ayagini basiyor; cin gibi bakiyor gozleri, arastirdim, nedeni hep magnezyummus

benim kramp sorunum yok, yine de verdi doktorum 1 haftadir iciyorum

cnm olsun uzme canini, vardir doktorlarin bildikleri

Günaydın kızlar,
Biz dün sinemaya gittik, kızım hiç durmadı, kıpır kıpırdı, umarım sevmiştir. Akşam geç saatte eve gelebildik, ilk kez ayaklarımı böyle balon gibi şişmiş gördüm, o kadar saat yürümek sürekli oturmak ayaklarımı mahvetti. İki gecedir de baldırlarıma giren kramplarla fırlıyorum yataktan, doktorum bana magnezyum falan vermedi, arayp bi sorayım.
Bu arada VENÜS ten yine haber yok ((((

kızlar günaydın
ben bu sabah hiç iyi değilim ya.. bebek aşağıdan çıkacak gibi oluyo hem de belim de acayip ağrı var, ayaklarımın üstüne basamıyorum.
dün benden bi akıntı gelmişti, farklıydı. internetten baktım nişan falan diyo ama benimki kanlı değildi. umarım öyle bişey değildir.
ne kadar zormuş hamilelik. bir de ilk bebekte bilmiyoruz ne normal ne anormal, herşeyden kuşkulanıyoruz. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

bir de ben magnezyumu 16. haftamdan bu yana kullanıyorum. kanamam olmuştu dr o zaman verdi hala kullanıyorum progestanla birlikte

Son düzenleme:
Kızlar Unnado da arzumun biberon ısıtıcısı ve Sterilizatörü var. bunlar hakkında bilgisi olan var mı kullanışlımıdır?

Peppermitt kıyamam cnm ya hep çalışmaktan biliyormusun
ben 4 gün evdeydim hiç şişmedi şimdide baya tuzu kestim azaldı
benim dr daha vermedi magnezyum benim de dün gece girdi bacağıma kramp
allahtan uzun sürmedi....
Magnezyumu genelde son haftalarda veriyorlar çünkü doğum kasılmalarını da önlüyor
erken doğum için kasılma fazlaysa erkende veriyorlar....

canım hemen doktora gitseydin umarım normal akıntındır. benim de pazartesi aşağıdan çıkacak gibiydi ama çok şükür doktora gittik bişey yok dedi zaten akşamına da geçtmişti. umarım senin de hiç sorun yoktur canım.

kızlar kasılmalar için magnezyum ve kalsiyum çok önemli bolca süt tüketin. ayrıca magnezyum da içiyorum ben. maden suyunda magnezyum çok ayrıca kefir de çok sağlıklı kalsiyum değeri çok çok yüksek ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. 2 bardak süt yerine geçiyor 250ml kefir.

Haklısın zeynep, kefir çok faydalı ben de kefiri evde mayalıyorum akşam yemeklerde ayran gibi içiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…