Kızlar selam,
umarım herkes iyidir. Artık çok sık giremiyorum. İşlerim yoğun biraz. İzne ayrılmadan, işlerimi birilerine devretmeliyim. Onunla uğraşıyorum...
Bu arada hafta sonu oda takımımızı aldık. İsim olarak da kesin karar verdik. Duru koyucaz...
Bambu beşik aldım birde. Park yataklar pek içime sinmedi:26:
Beşiğin üzerine de Duru yazıcaklar.... Bakalım heyecanla bekliyorum...
Odamızın resmini gönderiyorum size... 45-50 gün sonra teslimat yapılacak. Heyecanla bekliyorum
Eki Görüntüle 198754
az önce unnado da kundak havlu takımları gördüm 3lü.30 tl idi
ayyy bayıldımmm annesi.. allah güle gülke kullanmayı nasip etsinn.. bööle beyaz takımlara bitiyorummmmm.. ben de elimdekileri bu tür takımlara uyarlamaya çalışıcam devir hesap devri..
isim de süper.. insana söylerken huzur,ferahlık veren isimlerden.. adı gibi güzel, duruu hayatı olsun inşallah..
durunun odasıda pek şıkmış kendisi gibi duru bir oda..bambu beşikte harikadır eminim..izne ne zaman ayrılacaksın.ben temmuz orası gibi düşünüyorum
fıstık odanız çok güzelmiş güle güle kullnın inş..ben mobilya seçerken bunuda görmüştüm güzeldi...
isim olayında bizimde mobilyacı dükkanında kesinlik kazandı bizde isim yazdırdık ceyda diye düşünüyoduk adam isim bellimi diyince belli ceyda dedik aslında kesinlik kazanmamıştı ama o sayede kesinlik kazandı...
bu arada 45 50 gün çok fazla değilmi yaa bana adam 25 dedi çok uuzn geldi
yeni yapıldığı için o kadar uzun sürüyomuş sanıırm bunu bide eve gelince havalanması falan var
bu arada cibinlik olarak fotodaki gibi bi modelmi düşünüyosun?
benim çok hoşuma gitti sade ve şık..acaba bu model cibinliğin ismi ne diye geçiyo...
İsminizde odanızda çok güzel, bambu beşiği nereden ve kaça aldınız acaba bende alıcam bambu beşikte...
bu odayı internetten gördm ve bn de çok beğeniyorum canım güle güle kullansın Duru bebek
çok güzeeeeeellll sevimli seylerrrrr :))) nerden beğendin bende maskoda ki duvar kağıtcısından beğendim oda gelmeden 10-15 gün önce yaptırıcam
güzel günlerde kullanın :)))
kizlar uyku seti icin mothercare'e bakan oldu mu aranizda?
var mi orda guzel modeller?
bunlardan hangisini düşünüyorsun?bir çok çeşit var.ben kendim yapmayı düşünüyorum.şekerli yerine lavantalı ve magnetli yaptırmanı tavsiye ederim daha rahat ve uzun süre saklanır.ya da şekeri tüketildikten sonra da bozulmayacak modeller var.bana geçen gün geldi bir tane biberon içinde şekerler var arkası tüy ve tüller kaplı.şekeri yedikten sonra da saklanıyor.50 tane şeker,çam ağacına takılmış sülenmiş şekilde getiriyorlarmış 100 tl dediler.ağaç gerçek ufak çam ağacı.bebeğin ilk dikili ağacı olarak düşünmüşler.nacizane ufak bir fikir...
ONLY_SMİLE cnm kizinin ismi de odasi da cok hos.
ismiyle yasasin.
odasinda cok mutlu saglikli gunleri olsun.
cnm izne 32. haftada mi cikacaksin ?
ben adapazarındayım burda mothercare satan bi yer mevcut değil.benim uyku setim bu kızlar bakalım beğenecekmisiniz
Canım ne kadar bu takım???
Tahmini uyku setleri kaç para civarında?
teşekkür ederim tatlım ya...
15 temmuz da 35. Haftada oluyorum canım...
Sen ne zaman ayrılacaksın?
ben adapazarındayım burda mothercare satan bi yer mevcut değil.benim uyku setim bu kızlar bakalım beğenecekmisiniz
Teşekkür ederim tatlım ya...
15 Temmuz da 35. haftada oluyorum canım...
Sen ne zaman ayrılacaksın?
canım bakterinin adını bilemedim..kağıttan da anlamadım ya ayrıcanım hangi bakteri çıktı antibiyotik kullandıysan stres yapma. benim s aureus diye bir bakteri çıktı aslında deride normal şekilde olan bir bakteriymiş ama ortam bulmuş çoğalmış demekki. erken doğum sebebi ama herkeste öyle olucak demek değil teşhis edilmiş olması önemli tedavi de olduk nasıl olsa. bir sürü insan farkında bile olmuyormuş. bir de normal doğumda bebeği etkileme ihtimali var tedavi edilmezse ama sezeryanda hiç etkilemiyor canım
canım kültür vajinadan alınıyor..bakteri idrar da sanırım yeterli olmuyorgeçmiş olsun canım,bende dün tetanoz aşımı vurulmaya gittiğimde ebem idrar ve kan tahlilinide yapalım dedi ne zamandır yapmadık diye.sonucunda da 5-6 epitel 3-4 lökosit ve birkaç bakteri yazıyordu.yani benim anlamadığm alttan muayeneye ne gerek var nasılsa idrar testinde çıkıyor
Kızlar selam,
umarım herkes iyidir. Artık çok sık giremiyorum. İşlerim yoğun biraz. İzne ayrılmadan, işlerimi birilerine devretmeliyim. Onunla uğraşıyorum...
Bu arada hafta sonu oda takımımızı aldık. İsim olarak da kesin karar verdik. Duru koyucaz...
Odamızın resmini gönderiyorum size... 45-50 gün sonra teslimat yapılacak. Heyecanla bekliyorum
Eki Görüntüle 198754
canım 2 kilo mu aldın,şimdiye kadar imkansız,bebeğin durumu nasıl...1 kilo sadece bebek,eşi suyu derken kaç kilo yapar,doktora sordunmu?
bende bu sonuçlara bakarak tek kullanımlık antibiyotik vermişti...
aman bismillah,canım böyle devam ederse acile git tatlım,saatte 4 çok...
Kızlar selam,
Eki Görüntüle 198754
ay çok tatlı bi kız olcak bence ne güzel poz vermiş bıdık:)
bizim kız yüzünü göstermiyor yarın gidicem ben de çok özledim her gün ultrasona girmek geliyor içimden
suslu pusluymus,
cok guzelmis cnm, gule gule kullaninn
cnm benim kasilmalarim biraz erken basladi ya,
bir kez de kanama gecirmistim 15. haftada
yolum da uzak oldugu icin doktor 32. haftada izne cikacakmis gibi kendini ayarla dedi,
buyuk ihtimal izin vermeyecek 32. haftadan sonra
(temmuz basi gibi yani )
izin vermezse ben de hic riske atmam cnm
canım bakterinin adını bilemedim..kağıttan da anlamadım ya ayrıbana erken doğum sebebi olabilir dedi yeniden ilaç tedavisine başladık..5 gün kullanıp gidicem..dediğin gibi tedavi edilmezse sakıncalı
canım kültür vajinadan alınıyor..bakteri idrar da sanırım yeterli olmuyor
canım odanız da isminiz de çok güzel..
valla benim de düşündüğüm isimlerden duru..
hala karar veremedik
ada diyoruz dönüyoruz derin oluyo sonra duruinşallah ben de karar veririm biran önce
ama odanıza bayıldım güle güle büyüsün duru hanım
bu arada bebeğim iyiymiş..çok şükür büyüyoruz..babamızla gittik pek cilveliydi pozlar pozlar
only smıle canım bebişinin adı ve odası cok guzel odasını gule gule ıyı gunlerde kullnsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?