2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu odayı internetten gördm ve bn de çok beğeniyorum canım güle güle kullansın Duru bebek

eyeszay cnm hoşgeldin topikte görnüyosun...
sana cvp yazmamıştım geçen çıkmıştın bi dahada ne zaman online görürsem yazarım dedim
hamilelikte çıkan şeker yediklerine içtiklerine dikkat ettiğin sürece kalıcı olmuyomuş
ama şeker olduğunu bile bile hala dikkatsiz besinler tüketirsen şeker hamilelikten sonrada kalıcı olabiliyomuş...

Teşekkür ederim canım. Bende beyaz takımları çok seviyorum...
Duru ismine çok ısındık... İnşallah ismi gibi Duru olur canım...

durunun odasıda pek şıkmış kendisi gibi duru bir oda..bambu beşikte harikadır eminim..izne ne zaman ayrılacaksın.ben temmuz orası gibi düşünüyorum

Teşekkür ederim canım..
İzne 15 Temmuzda ayrılıyorum. 1,5 ay kaldı. Bu sürede işlerimi devretmeliyim...
Sende temmuzun ortası gibi düşünüyorsan herhalde aynı dönemde ayrılmış oluruz

Canım teşekkür ederim. İsim olayımız aynı şekilde gelişmiş. Bizimde mobilyacıda kesinleşti. Adam sordu isim ne diye, hemen Duru dedik ve bambu beşiğin üzerine yazacaklarını söylediler...
45-50 gün dediler canım. Daha erken olursa haber veririz dediler ama bizde odamızı ancak hazırlarız. Duvar kağıdı yapılcak, perde halı filan alıcam. Ancak beğenirim
Odayı 10 gün kadar da havalandırmak gerekiyormuş... Açarız pencereleri havalanır

Canım cibinlik olarak kararsızım henüz. Tavandan asılanlarda olabilir... Araştırma sürecindeyim. Aslında modeldeki güzel ama ben beşiği duvara yaslamayı düşünmüyorum. Köşeye koyucam, o yüzden bu tarzı kullanamayabilirim. Ama emin değilim tabi...

İsminizde odanızda çok güzel, bambu beşiği nereden ve kaça aldınız acaba bende alıcam bambu beşikte...

Teşekkür ederim canım. Bambu beşiği de mobilyaları aldığımız mağazadan aldık. Benbebek-Nazar Mobilya, modokoda...
450 TL dedi, 300 TL'ye aldık...

bu odayı internetten gördm ve bn de çok beğeniyorum canım güle güle kullansın Duru bebek

Teşekkür ederim canım. Bende internetten gördüm, direk bu mağazaya gittik. Gerçeği de aynı güzellikte... Pazarlık yaptık hemen satın aldık

Son düzenleme:
çok güzeeeeeellll sevimli seylerrrrr :))) nerden beğendin bende maskoda ki duvar kağıtcısından beğendim oda gelmeden 10-15 gün önce yaptırıcam
güzel günlerde kullanın :)))

cnm çok teşekkür ederim :)) biz bu kağıtları imç'den almıştık, aldığımız mağazanın adı da gençler döşeme ya da gençler perde'ydi şimdi tam hatırlamıorum çünkü alalı 3 haftayı fln geçio :))

ben de oda gelmeden 10 gün önce yaptıriim düşüncesiyle yaptırdım ama bgn odanın teslimatıyla ilgili bilgi almak için aradığımızda, montajcılarının eşinin rahatsız olduğunu ve bu yüzden biras gecikme olacağını ama en geç odayı 10 hazirana kadar teslim edeceklerini sölediler... biras bozuldum açıkçası çünkü gecikme olacağını kendilerinin bildirmesi gerekiodu ... ben de daha perde yaptırcam, diodumki oda gelsin ona göre bakar ağırlıklı pembe tonu mu kullanırız krem mi die karar vericektim... neyse ben temmuza kadar işim bitsin istiorum çünkü belki beklemem mobilyaları perde için... biras acelecimiyim panik mi yapıorum bilemiorum artık ama son zamanlara işim kalsın istemiorum... :))

ONLY_SMİLE cnm kizinin ismi de odasi da cok hos.
ismiyle yasasin.
odasinda cok mutlu saglikli gunleri olsun.

cnm izne 32. haftada mi cikacaksin ?

çok teşekkür ederim canım fikirlerin için.banada mantıklı geldi... :))

teşekkür ederim tatlım ya...

15 temmuz da 35. Haftada oluyorum canım...

Sen ne zaman ayrılacaksın?

ay çok tatlı bi kız olcak bence ne güzel poz vermiş bıdık:)
bizim kız yüzünü göstermiyor yarın gidicem ben de çok özledim her gün ultrasona girmek geliyor içimden

only smıle canım bebişinin adı ve odası cok guzel odasını gule gule ıyı gunlerde kullnsın canım

ben adapazarındayım burda mothercare satan bi yer mevcut değil.benim uyku setim bu kızlar bakalım beğenecekmisiniz

suslu pusluymus,
cok guzelmis cnm, gule gule kullaninn
Teşekkür ederim tatlım ya...

15 Temmuz da 35. haftada oluyorum canım...

Sen ne zaman ayrılacaksın?

cnm benim kasilmalarim biraz erken basladi ya,
bir kez de kanama gecirmistim 15. haftada

yolum da uzak oldugu icin doktor 32. haftada izne cikacakmis gibi kendini ayarla dedi,
buyuk ihtimal izin vermeyecek 32. haftadan sonra
(temmuz basi gibi yani )

izin vermezse ben de hic riske atmam cnm

canım bakterinin adını bilemedim..kağıttan da anlamadım ya ayrı bana erken doğum sebebi olabilir dedi yeniden ilaç tedavisine başladık..5 gün kullanıp gidicem..dediğin gibi tedavi edilmezse sakıncalı
canım kültür vajinadan alınıyor..bakteri idrar da sanırım yeterli olmuyor

canım odanız da isminiz de çok güzel..
valla benim de düşündüğüm isimlerden duru..
hala karar veremedik
ada diyoruz dönüyoruz derin oluyo sonra duru inşallah ben de karar veririm biran önce
ama odanıza bayıldım güle güle büyüsün duru hanım

bu arada bebeğim iyiymiş..çok şükür büyüyoruz..babamızla gittik pek cilveliydi pozlar pozlar

canım bende toplam 4kilo almışlım...

Takımınız çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah.
ben kaça aldığınızı merak ettim. sakıncası yoksa öğrenebilir miyiz.

ay çok tatlı bi kız olcak bence ne güzel poz vermiş bıdık:)
bizim kız yüzünü göstermiyor yarın gidicem ben de çok özledim her gün ultrasona girmek geliyor içimden

Evet canım pozları verdi valla. Doktor hiç zorlanmadı yüzünü görmek için...
Bende çok özlüyorum kuzumu, keşke her gün görsek

Anladım canım. 3 hafta erken yada geç fark etmez... Gerçi ben kafamda 35. haftada ayrılcam diyorum ama herşey yolunda giderse tabi...

Senin kanaman neden olmuştu canım?

Canım sağol... Sende Duru koy, ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…