Haklısın zeynep, kefir çok faydalı ben de kefiri evde mayalıyorum akşam yemeklerde ayran gibi içiyoruz.
canim gecmis olsun;
magnezyumlarinizi alin kizlar cok onemli; sadece bizim icin degil; bebegin kemik gelisimi icin de lazim.
ben cok bebek gordugum icin biliyorum ( kardes, yigen vs )
eskiden bebekler dogduktan sonra baslarini hic tutamazlardi, boyle yumusacik elinizin altindan kayarlardi , gozleri kapali olurdu;
dimdi bebekler daha 1 haftalik basini tutuyor; kucaginiza bastirdiginizda ayagini basiyor; cin gibi bakiyor gozleri, arastirdim, nedeni hep magnezyummus
benim kramp sorunum yok, yine de verdi doktorum 1 haftadir iciyorum
cnm olsun uzme canini, vardir doktorlarin bildikleri
eller ve yüz şişmesınde ayaklarımz şişmesi normal canım..kramp için muhakkak ilacını al bulunsun yanındaGünaydın kızlar,
Biz dün sinemaya gittik, kızım hiç durmadı, kıpır kıpırdı, umarım sevmiştir. Akşam geç saatte eve gelebildik, ilk kez ayaklarımı böyle balon gibi şişmiş gördüm, o kadar saat yürümek sürekli oturmak ayaklarımı mahvetti. İki gecedir de baldırlarıma giren kramplarla fırlıyorum yataktan, doktorum bana magnezyum falan vermedi, arayp bi sorayım.
Bu arada VENÜS ten yine haber yok((((
kızlar günaydın
ben bu sabah hiç iyi değilim ya.. bebek aşağıdan çıkacak gibi oluyo hem de belim de acayip ağrı var, ayaklarımın üstüne basamıyorum.
dün benden bi akıntı gelmişti, farklıydı. internetten baktım nişan falan diyo ama benimki kanlı değildi. umarım öyle bişey değildir.
ne kadar zormuş hamilelik. bir de ilk bebekte bilmiyoruz ne normal ne anormal, herşeyden kuşkulanıyoruz. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
bir de ben magnezyumu 16. haftamdan bu yana kullanıyorum. kanamam olmuştu dr o zaman verdi hala kullanıyorum progestanla birlikte
Peppermitt kıyamam cnm ya hep çalışmaktan biliyormusun
ben 4 gün evdeydim hiç şişmedi şimdide baya tuzu kestim azaldı
benim dr daha vermedi magnezyum benim de dün gece girdi bacağıma kramp
allahtan uzun sürmedi....
Magnezyumu genelde son haftalarda veriyorlar çünkü doğum kasılmalarını da önlüyor
erken doğum için kasılma fazlaysa erkende veriyorlar....
canım hemen doktora gitseydin umarım normal akıntındır. benim de pazartesi aşağıdan çıkacak gibiydi ama çok şükür doktora gittik bişey yok dedi zaten akşamına da geçtmişti. umarım senin de hiç sorun yoktur canım.
kızlar kasılmalar için magnezyum ve kalsiyum çok önemli bolca süt tüketin. ayrıca magnezyum da içiyorum ben. maden suyunda magnezyum çok ayrıca kefir de çok sağlıklı kalsiyum değeri çok çok yüksek ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. 2 bardak süt yerine geçiyor 250ml kefir.
aman olmasında canım, allahtan bende önceden almştım evde duruyordu..şimdi hergün içersem ilacı olmaz dimi bir daha kramp:18:
eller ve yüz şişmesınde ayaklarımz şişmesi normal canım..kramp için muhakkak ilacını al bulunsun yanında
evet canım ilk gebelik olunca ne nedir bileiyoruz.allah yardımcımız olsun..doktoruna bir git istersen
nasıl yapıyorsun canım mayalamayı ben evde yapılmasını bilmiyorum
ya facebookta cok guzel ornekler var gormelisiniz. ama biturlu karar veremedim ben.
yaaa bende sizi görünce geçmi kaldım acaba diyorum telaşa kapılıyorum ama yalnızım çalışıyorumda ancak hafta sonları eşimle bişeyler yapabiliyoruz eşimide kendimide çok sıkboğaz etmek istiemiorrum :)) neyse nasılsa hallolur ya :))
yaaa bende çok merak ettim venüsü inşallah kötü binişi yoktur ses çıkmadıkça endişe ediyorum
bu arada beşik uykuseti ne kaç tl ödedin canım ?
bende bundan alıcam yan korumalar falan parça parça alabildiğimizi bilmiyordum ayın 15 inde indiriime girermi acaba ?
ne siparişi verdin ki canım? ben biberon ve emzik istedim...onların da rengi sabitti zaten haa bi de silikon biberon başlığı...bugün kargoya vermişler bu arada...
kızlar benim ayak çok fenaaa bugün....sandalet giyip gittim ama yok...okulda merdivenleri inip çıkana kadar hep zil çaldı...37.haftaya kadar çalışırım diodum ama böyle giderse 32de ayrılırım izne vallaha...karne günü de tam 32.haftam dolmuş oluyorrrrrrrrrrr....TV karşısında ayaklarımı soğuk suya koyuyorum sürekli dikiyorum arada size uğrayayım dedim...öptümmmmmmmmmmmm seee yaaaaaa
Günaydın güzeller..
Ohh dün güzel bi uyku çektim en nihayetinde.. Arkadaşlara uykusuzum diyince görürsün sen bi kaç ay sonra diyolar.. Amaannn kuzularımız gelsin de az uyuruz...
Işleri yaydım yaydım son noktaya geldim bugün yükleneyeyim bari.. Hepinizi ççokkk opuyorumm..
Buarada elleri-ayakları şişen arkadaşlar tuzu çok mu tüketiyosunuz.. Ben nerdeyse tuzsuz yerim ööle alışmışım küçüklüğümden beri.. şimdiye kadar hiçbi sorun yaşamadım..
canım ben çok beğenmiştim senin takımını..ne kadara aldın peki ?
Canım benim şansına baya bir indirim vardı şu suadiye deki mothercare in açılışı şerefine. Zaten % 30 indirimdeydi birde üstüne % 25 daha indirim yaptılar normalde hiç indirimsiz 250 civarı tutması gerekirken ben 110 TL ye falan aldım. ( içeriği; 2' li lastikli çarşaf + Yorgan kılıfı+ Büyük boy yatak korumalığı + polar battaniye)
ben bebek şekerimi yaptırdım..
havuzluhana gittiğim gün dolaştım baktım bir türlü beğenemedim
sonra sokaklara indik dolaşırken genç bir çocuk çevirdi tipimden şeker aradığım belli tabi
gel abla deyince girdim dükkana..nikah şekeri davetiye vs herşey var
kargo ile gönderdi..
pembiş bir emzik,üzerinde minicik bir nazar boncuğu arkasında tülü var lavanta ve magnet ile tamamlanmış bişi
örnek bulursam koyarım ya da resmini denerim
hatirladim cnm,
cok sirin bi model;
ben de cuma oglen olmazsa gider bakarim mothercare'a;
sormasi ayip kaca almistin cnm uylu setini
canım hemen doktora gitseydin umarım normal akıntındır. benim de pazartesi aşağıdan çıkacak gibiydi ama çok şükür doktora gittik bişey yok dedi zaten akşamına da geçtmişti. umarım senin de hiç sorun yoktur canım.
kızlar kasılmalar için magnezyum ve kalsiyum çok önemli bolca süt tüketin. ayrıca magnezyum da içiyorum ben. maden suyunda magnezyum çok ayrıca kefir de çok sağlıklı kalsiyum değeri çok çok yüksek ve bağışıklık sistemini güçlendiriyor. 2 bardak süt yerine geçiyor 250ml kefir.
Haklısın zeynep, kefir çok faydalı ben de kefiri evde mayalıyorum akşam yemeklerde ayran gibi içiyoruz.
ne siparişi verdin ki canım? ben biberon ve emzik istedim...onların da rengi sabitti zaten haa bi de silikon biberon başlığı...bugün kargoya vermişler bu arada...
aaaa yoksa siz demi Nazar Bebe'den aldınız??
çünki biz de gördük o modeli...bizim model 115 sizinki 116 :)
cts günü ordaydık biz de :)
çook beğendiğim modellerden biriydi...Allah sağlıklı günlerde kullanmasını nasip etsin yavrunuzun canım
kızlar benim ayak çok fenaaa bugün....sandalet giyip gittim ama yok...okulda merdivenleri inip çıkana kadar hep zil çaldı...37.haftaya kadar çalışırım diodum ama böyle giderse 32de ayrılırım izne vallaha...karne günü de tam 32.haftam dolmuş oluyorrrrrrrrrrr....TV karşısında ayaklarımı soğuk suya koyuyorum sürekli dikiyorum arada size uğrayayım dedim...öptümmmmmmmmmmmm seee yaaaaaa
Kızlar kefir içerdiği prebiyotik bakteriler açısından faydalı fakat mayalanma sırasında alkol oluşuyor, yoğurt tüketmenizi öneririm.
Canım face de nerede bebek şekeri modelleri???
Canım geçen hafta bunlarda o 15 i indirimi değil de uzun zamandır devam eden %30' luk indirim vardı. Bak belki devam ediyordur.
Siz öğretmenlerinde meslek rhatsızlığı işte sürekli ayakta durmaktan kaynaklı varis vs. Allah kolaylık versin valla. 1 haftasonu çok ayakta kaldım ve çok sıcaktı ayağım şişti de ne yapacağımı şaşırdım. Çok iyi anlıyorum.
Canım hamilelikteki şişkinliklerin çoğu aslında tuz ile alakalı değil. Vücutta artan progesteron hormonu nedeni ile oluyor ama tabi dediğin gibi tuz ve suya dikkat etmek lazım.
Hayırlı olsun canım.
% 30 indirimdeydi birde üstüne % 25 daha indirim yaptılar normalde hiç indirimsiz 250 civarı tutması gerekirken ben 110 TL ye falan aldım. ( içeriği; 2' li lastikli çarşaf + Yorgan kılıfı+ Büyük boy yatak korumalığı + polar battaniye)
Efsung canım arada atlamışım sanırım alıntı yapmamaışım ama beşik ve yatağı sen mi sormuştun?
Beşiği sahibinden.com dan içinin şiltesi, çarşafı, yan korumasu ve örtüsü ile 200 TL ye aldım mothercare in. Şansıma gerçekten 1 -2 defa kullanılmış çıktı. Kutusuyla flan pırıl pırıl geldi.
Karyolayı ve yatağını ise mothercarede ki o suadiye indirimişnden aldım. Normalde westburry model yatak 700 TL iken 540 TL verdik, İçindeki yatak alezi ile beraber 270 gibi bir fiyattan 100 küsüre geldi. Nevresinleri falan da yukarıda yzdım canım.
Canım önce mayasını edinmelisin, karnıbaharın küçük tanelerine benziyor, bazı üniversitelerin ziraat fakülteleri satıyor,aktarlarda da satılıyor. Ama ben ziraat fakültesinden almıştım. Oda sıcaklığındaki light sütü cam bir kavanoza boşaltıp, mayayı ilave ediyorum, karıştırıp bir havlu ile sarıyorum yoğurt mayalar gibi. Bu şekilde 1-2 gün mayalanıyor. sonra süzüp mayayı ayırıyorum ve takrar kullanıyorum. Kullanmadığın zaman iyice yıkayıp kapaklı bi kapta üzerine su ekleyip muhafaza edebilirsin. Mayayı uzun süre kullanmayacaksan süzüp derin dondurucuda aylarca muhafaza edebiliyorsun. Dikkat etmen gereken şey kefire metal malzeme değdirmemen. Kullanılacak malzemelerin, cam, tahta, ve plastik olsun.
kızlar günaydın
ben bu sabah hiç iyi değilim ya.. bebek aşağıdan çıkacak gibi oluyo hem de belim de acayip ağrı var, ayaklarımın üstüne basamıyorum.
dün benden bi akıntı gelmişti, farklıydı. internetten baktım nişan falan diyo ama benimki kanlı değildi. umarım öyle bişey değildir.
ne kadar zormuş hamilelik. bir de ilk bebekte bilmiyoruz ne normal ne anormal, herşeyden kuşkulanıyoruz. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
bir de ben magnezyumu 16. haftamdan bu yana kullanıyorum. kanamam olmuştu dr o zaman verdi hala kullanıyorum progestanla birlikte
turkiyedeyken arkadasimda mayaliyordu, aslinda marketlerde satilana göre daha lezzetli oluyor bence. Ama koku biraz rahatsiz edebilir, ben öyle kokulari sevdigim icin hosuma gidiyor ama genelde kimse sevmez. Burada bende arada marketlerden aliyorum.Canım önce mayasını edinmelisin, karnıbaharın küçük tanelerine benziyor, bazı üniversitelerin ziraat fakülteleri satıyor,aktarlarda da satılıyor. Ama ben ziraat fakültesinden almıştım. Oda sıcaklığındaki light sütü cam bir kavanoza boşaltıp, mayayı ilave ediyorum, karıştırıp bir havlu ile sarıyorum yoğurt mayalar gibi. Bu şekilde 1-2 gün mayalanıyor. sonra süzüp mayayı ayırıyorum ve takrar kullanıyorum. Kullanmadığın zaman iyice yıkayıp kapaklı bi kapta üzerine su ekleyip muhafaza edebilirsin. Mayayı uzun süre kullanmayacaksan süzüp derin dondurucuda aylarca muhafaza edebiliyorsun. Dikkat etmen gereken şey kefire metal malzeme değdirmemen. Kullanılacak malzemelerin, cam, tahta, ve plastik olsun.
merhabalarkızlar aldıklarınıza baktım herkes çok zevkli şeyler almış güle güle kullansın bebişleriniz inş. bizde aldık ıkeadan kurulum bitti halısıda geldi sadece perdemiz kaldı
bısey sorucam bıde kızlar yaa bakım setını hangı markla aldınız
ben chıchko nunkıne baktım ustünde 1 tane türkçe kelıme yok sınır oldum
açıkcası türk malı almak ıstıyorum dalinin setini düşündüm ama olmazsa nivea mı alsam ??
hangısını tavsıye dıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?