Sebamet in ph ı bebekten farklıymış... Yeni doğana önerilmiyor diye biliyorum canım..
Sebamet in ph ı bebekten farklıymış... Yeni doğana önerilmiyor diye biliyorum canım..
bence sebamed in yenidogan serisi var ve bebege uygundur cunku burada da en yaygin urun sebamed. ...
bence sebamed in yenidogan serisi var ve bebege uygundur cunku burada da en yaygin urun sebamed.
Canim avatardaki resim 3D ya, cok guzel görunuyor, kacinci haftada girmistin 3 boyutlu ultrasona? Masallah :)
doktorda sebamed tavsiye ediyor canim. burdada en yaygin sebamed. nerden duydun ki ph hakkinda?
bence sebamed in yenidogan serisi var ve bebege uygundur cunku burada da en yaygin urun sebamed.
bir tarafi aciliyormus, iyice buyudukten sonra alissin diye yan tarafini acarak kullaniyordu arkadasim, bende ilk gunlerde(seviye ortadayken) yan tarafini acsam, bizim yataga yaslasam(arkadan da destekleyerek bebek asagi dusmesin diye) öyle kullanabilir miyim diye dusunuyorum da... Sanirim bundan vazgecip, bizim yatagin icine konulabilen sepet gibi yenidogan yataklari var onlardan alacagim bir de ikeadan yatak... Ilk aylarda bizimle uyusun cok istiyorum cunku...
Kızlar kefir içerdiği prebiyotik bakteriler açısından faydalı fakat mayalanma sırasında alkol oluşuyor, yoğurt tüketmenizi öneririm.
gunaydin kizlar. sanirim bugun yorgunlugumun hat safhasi ve calisamayacagim. dun gece saat 2 ye kadar calistik yine. perdeler geldi dolaplari duzenledim. tuvalet masasi ve tv masasi icin butun athinayi dolastik. bornoz falan filan aldik. yani yurudugum kilometreleri hesaplasam heralde istanbulda normal halimle dolastigim kadar tutmaz. ama o yorgunlukla bi guzel uyumusum. esimde sabaha kadar uyuyamadi yorgunluktan heryeri agrimis bana bebekte sende aliensiniz zaten inanmiyorum insan oldugunuza diye dalga geciyor. ama ev cok guzel oldu kizlar. degdi. ama bugun dinlenmeyi planliorum. yine bi anda aklima esmezse. gerci esimde calisiyor bugun konseri var yazik onada.
bu arada biraz okuyabildim herkes bebek odasini hazirlamis. fotolari ciciler bolumunemi koyuyorsunuz kizlar. ben goremedim.
bu arada venusten hala haber yokmus cok merak ediyorum(
cnm bayag uyguna gelmis nevresimlerin;
aslinda english home'da da cok cici modeller vardi;
yorgan yastik, nevresim, yastik kilifi, lastikli cardaf; hepsi 80-90 gibi bir fiyata geliyordu;
benim acelem vardi, tam inceleyememistim; bu h.sonu tekrar bakicam insallah
mothercare'e de bakayim
funnababy de var aklimda, artik 3unden birinden alirim ..
Arkadaslar, bir gebelik sitesinde kramplarla ilgili artik tuzu kesmenin bir faydasi olmadiginin yeni arastirmalarla bulundugunu okumustum, simdi onu size kopyalamak icin aradim bulamadim.Tuza da ihtiyacimiz var ve kramplarin gercek nedeni tuz degil. Ben de zaman zaman yasiyorum, bir sure daha idare edecegiz sanirim.
Canım alkolden kasıt içkilerin içindeki alkol değil. Birçok besin vücutta yağa dönmeden önce zaten alkolleşme dediğimiz tepkimelere girer. Gebelikte kefir tüketimi bebeğin de barsak florasının iyi gelişmesini sağlar. Özellikle ülkemizde kronik konstipasyon ( yabi kabızlık) oldukça yaygın bir sıkıntı olduğu için gebelikte mümkün olduğunca prebiotik bakteri içeren yoğurt/ kefir gibi ürünler tüketmekte fayda var.
Tatlım bunlar güzel yorgunluklar ama sen biraz kendine dikkat etsen bu kadar yıpratmasan kendini ?!! Anlıyorum çok heyecanlı dönem ve sen de biraz canı tez bir insansın ama bebişe dikkat. Bu arada herşeyin istediğin gibi gidiyor olmasına ve güzel kızının iyi olduğu haberlerini aldıkça çok mutlum oluyoruz.
Bursa da ki english home da sadece 1 tane nevresim takımı vardı o da kız bebekler için pembiş bir tane. Zara home dan ben bir yatak örtüsü aldım ve lastikli havlu çarşaf bir de süs için çok şirin tamamen beyaz bir yastık üzerinde %50 mummy % 50 dady born in 2011 yazıyor :))) Gerçi zara da fiyatlar biraz tuzlu ama çok hoşuma gitti aldım.
kızlar yaklasık bır ay once nette bır sıtede okumustum.
Türkiyedeki bütün bebek şampuanlarında bir madde varmış. ismini şimdi hatırlayamadım. tabi zararlıymıs. ama bir tek sebamedde yokmus bu madde.
zaten yurt içi yurt dışı herkes sebamed i öneriyor doktorlar dahıl.
ah kızlar yaaaa, biz hep boyle ozen gosteriyoruz ama allah bilir bizi analarımız neyle yıkadı. fazlada kasmamak gerek. helekı köydekı bebekler, hem kuru kuru sabunlarla yıkanıyorlar hemde turp gıbı sağlıklılar maşallah :))))
gercı elımızdekı ımkanları sonuna kadarda kullanıcaz elbette. ama sebamed i tek gecerim. hem buyukler ıcın hem kucukler için.
ben mesela şey aldım. sebamed in urunlerini aldım ama birde ek olarak dalının bebe sabununu aldım. poposunu yıkamak için. yanı tabı her zaman popoya sabun surulmez ama bazen teeee sırtlarına kadar mıcıyorlar ya o zamanlar kullanmak ıcın:) sebamed ınkı pahalıydı ama dalınınkı 2 tl idi. öylesine aldm işte.
Amin canım inşallah bebişim aradaki farkı kapatır bir an önce, dua ediyorum daha da geri kalmasın diye.
Herkese merhaba,
Sonunda ben de buraya yazabiliyorum. Aslında o kadar uzun süredir sizi takip ediyorum ki hepinizi tanıyor gibiyim. Ama yazmak içimden gelmiyordu. Çok stresli ve zorlu bir hamilelik geçiriyorum. Normal kadın-doğum doktoruna yeni gitmeye başladım, bugüne kadar hep perinatologlarla görüşüyordum, öyle diyeyim. Bebeğimde ense kalınlığı var. 3 perinatolog 1 genetikçi ile aylar süren görüşmelerim sonucunda yüzde 80-90 bir sorun olmayacağını söylediler ama amniyosentez yaptırmadığım için yüzde yüz emin olamıyoruz.
Bütün bunların üstüne tansiyon ve şeker de çıkınca tam oldu. Bu psikolojiyle diyet yapmak insana sanki daha ağır geliyor. Ama yine buna da şükür. Sonu hayırlı olsun da bunlar yaşanır unutulur.
Sizin hazırlıklarınızı zevkle biraz da endişeyle takip ediyorum. Ben birkaç kıyafet dışında hiçbir şey almadım. Bugüne kadar içimden gelmiyordu, sadece bebek nasıl doğacak onu düşündüğüm için.. Ama kendimi toparlayıp bir yerlerden başlamam lazım sanırım.
İkeadan karyola ve dolap almak bana mantıklı geldi. Yalnız orada çamaşırlık var mı, biliyor musunuz? Mothercare'inkini çok beğeniyorum. Beşiği de oradan almak istiyorum.
merhaba kızlar nasılsınız
kaç gündür çok yoğunum kızlar evi değiştirdik daha doğrusu bizim oturma odamız küçüktü ama yatak odamız çok büyüktü ikisini yer değiştirdik şimdi 2. çocukta geliyo zaten bize küçük bebekle beraber daha da küçük oılucak dedik değiştidik:)) çok güzel oldu yayla gibi valla:))
bu arada bebeğimizin adına karar verdik BERTUĞ olucak
anlamı: güçlükleri aşan, engel tanımayan
adı gibi olur inşallah
cnm yaa çok merak ettim fotosunu yükleyebilirmisin zaradan aldığını acaba
ne kadara aldın..
Canım nedense senin bebişle ilgili sorun yaşamayacaksın diye hissediyorum. O arada eğer varsa farkı kapatacaktır. Sen içini ferah tut :))
Canım merhaba,
anlayamadığım neden amniosentez yaptırmadın??? bu kadar stres yaşamaktan iyi değil mi? Burada da yaptıran arkadaşlar oldu hem amnio sırasında sıkıntı yaşamadılar hem de rahatlamış oldular. İnşallah bebeğin sağ salim doğar
Bu arada ben koyduğun alttaki resimde ki karyolanın beyazını aldım ( mothercare westburry ) ikeadakiler biraz küçük geldi bana.
Canım adıyla büyüsün bebişin...Ama birşey merak ettin Senin bebiş kız değil miydi? Bertuğ biraz erkek ismi çağrıştırdı bana.
eve gidince akşam çekerin fotosunu canım :))
Canım nedense senin bebişle ilgili sorun yaşamayacaksın diye hissediyorum. O arada eğer varsa farkı kapatacaktır. Sen içini ferah tut :))
Kızlar dün akşamdan beri yine çokk sessiz miniğim ben doğuruncaya kadar hop oturup hop kalkıcam herhalde ..
Kızlar dün akşamdan beri yine çokk sessiz miniğim ben doğuruncaya kadar hop oturup hop kalkıcam herhalde ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?