2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yani bende yüksek çıkması normal mi demek oluyor bu??:26:

Tatlim, gebelikte bazi degerler yuksek, dusuk cikabiliyor, en iyisi doktorunla gorusem yaomak olacak, simdi endiselenme lutfen.

kızlarr ben 28 5 guluk hamileyim bebeğim 1300 gram sizce cokmu az
Bence normal, bebeklerin haftalara gore kilosunun alt ve ust degerleri var ve her bebek farklilik gosterirmis. Kaan Kocatepenin sitesine bakarsan orada cizelge var.

Kızlar dün akşamdan beri yine çokk sessiz miniğim ben doğuruncaya kadar hop oturup hop kalkıcam herhalde ..

Endiselenme ve tatli birseyler yiyip soluna yat biraz hareketlere konsantre ol canim. Disarida iken ben de cok hissedemiyorum, bir de basasagi pozisyonlarda daha az hissediyorum, seninki de basasagi olabilir su an.:13:

kızlarr benimkide 3 gündür felaket bi tekmeleme yöntemi öğrendinonu uyguluyo devamlı
dün sol kasığıma ara ara şiddetli ağrılar girdi ama kendimi yatıştırdım ve sakin olmaya çalıştım geçti...
akşam yattım sola dönsem tekme sağa dönsem tekme sırtüstü tekme babasına dedim tekmeden uyuyamıyorum
söle ona dedi kontrole gidince yüzünü göstersin tekmelemekle olmuyo bu işler
bende emredersin dedim
sabahta bi iki nazik şekilde dokundu annesine o kadar hala tık yok
uyku pozisyonuna geçti sanırım cimcime...
kızlar bu arada sıcak gelmiyecek gelmeyecek dedik fena geldi istanul resmen yanıyo evler serindi artık evlerde kaynıyo klimayı açmak istemiyorum hassas bi yapım var klimaya karşı bakalım bu yazı nasıl tamamlayacağız hamiş hamiş...

Kızlar dün akşamdan beri yine çokk sessiz miniğim ben doğuruncaya kadar hop oturup hop kalkıcam herhalde ..

cnm hiç endişelenme şeker problemin yoksa bi çikolata yada şekerli bişi tüket ve sırtüstü yat bak o zaman başlar
yine başlamadıysa uyuyodur annesi sen ayaktayken belki harket ettide hissetmedin
telaşlanma

Yani bende yüksek çıkması normal mi demek oluyor bu??:26:

Gebelikte bazi degerlerimiz yuksek bazilari da dusuk cikabiliyor, en iyisi doktorunla gorus canim, simdi endiselenme lutfen.

kızlarr ben 28 5 guluk hamileyim bebeğim 1300 gram sizce cokmu az

Bence normal. Kaan Kocatepenin sitesinde haftalara gore bebeklerin alt ve ust degerleri var, oradan bakabilirsin.

Disarida iken yada bebek basasagi pozisyondayken zor hissediliyor. Bebisin basasagi pozisyonda olabilir canim, tatli birseyler yiyip sola yatip biraz hareketlerine konsantre olmayi dene istersen biraz icin rahatlar.:13:

ben dalinin deterjan ve yumuşatıcısını aldım.bebeğin hastane çıkışlarını onla yıkadık valize yerleştirdm.valisin bulunduğu oda hala kokuyor mis gibi 1 hafta oldu halbuki
maaşallah çantalar bile hazırlanmış bu ne hız yahu..
Kızlar idrarımda 1-2 lökosit ve 2-3 epitel görülmüş...

Yaniii???
canım çok çok az lökosit var sık su iç hatta yok sayılır her insanda olabilecek kadar yani sorun yok.

yaa oluyor benim de 2 gün durgundu dün coştu bugün ara ara var. değişiyor ben artık ona takılmamaya çalışıyorum az da hissetsem yeter diyorum .

Arkadaslar, ben pisik icin, icinde hic kimyasal madde bulunmayan ve yurtdisinda cok tavsiye edilen Sudocream aldim. Yenidogan Unibaby'de sadece su ve pamukmus bir de onu kullanmayi dusunuyorum. Bazi tecrubeli arkadaslarim su an halen sade vazelin kullaniyorlar ve memnunlar. Sanirim bu pisik olayi bebekten bebege de degisen bir sey.:26:

Bol sutumuz, pisiksiz bebeklerimiz olsun.

canım bende ilkinde hangi marka alıcağımı bilememiştim doktorum dalin markayı hiç önermedi bebekte tahriş yapıyomuş bende niveanın bakım ürünlerini almıştım çok memnun kaldım

kaşıntıya çözümü evde buldum ama işte yapamıyorum..
evde ceyn gibi geziyorum göbüş açıkta
sanırım bizim ki sere serpe seviyo..üzerine örtü geldi mi delleniyo
kıyamam annem bi çık dışarı heryerini öpücem heryerini..

ben de dalinin granüllü sanırım deterjanını aldım
yıkayayım hazır dursun istiyorum. ama yumuşatıcı almadım gerek var mı acaba ?
çok mu sert olur yıkadıklarım yoksa :26:

canım bende dalinin sıvı deterjanını aldım.yumuşatıcısını alsammı diye düşündüm karar veremedim.dalininki de zararlı mıdır acaba.
değilse aslında almak istiyorum mis gibi koksun kıyafetleri.

kızlar bir yaşına kadar bebek yastığı kullanılmıyo diyolar ama etrafımdaki arkadaşlarım hep kullanmış bebek yastığı. oyüzden bende alayım diyorum ama othello mu alsam penelope mi alsam karar veremedim.sizce hangisi daha sağlıklı ve kalitelidir. bilginiz varmı?

sağolun kızlar.. şekerimi rağmen ufak bişiy yedim fazla nazlı bugün hafif kıpırdandı o da yeter . bi de bugün iş yerinde odaları topluyoruz, oturma düzenimiz değişiyo da.. biz hareketliyken bebişler uyuyo herhalde.. akşam eve gidip sırtüstü yatıp alıcam ifadesini anneyi korkutmak neymiş...

Son düzenleme:

canım ben de karar veremedim..
e-bebek den aldım deterjanı tavsiye ettiler zaten..
ama yumuşatıcı tavsiye eden olmadı ben de kararsız kaldım..
almalı mıyım almamalı mı ?:26:

redmask canım bi yerde okumuştum gün boyu yoruluyoruz diye bebiklerimiz bizi daha çok yormak istemediğinden fazla hareket etmezlermiş akşam eve gidince ayaklarını uzat dans eder o içinde.. bi de alanı daralıyo ya onun da etkisi çok fazla..ben de alan geniş olduğu için rahat takılıyo

Canım gerçekten bende aynı şeyi yaşıyorum. Daha az hareket ediyor bu aralar.
Ama ben çok yoğunum, belki ondandır diye düşünüyorum. Akşam yatınca kımıldamaya başlıyor

kzılar günler yaklaştıkça artık panik oluyorum ya inşallah hepimiz için zor doğumlarımız olmaz bir avazda yaparız inşallah .,

allah hepimize kuvvet versin

Canım gerçekten bende aynı şeyi yaşıyorum. Daha az hareket ediyor bu aralar.
Ama ben çok yoğunum, belki ondandır diye düşünüyorum. Akşam yatınca kımıldamaya başlıyor
kizlar,
benim kizda gecen pazra gunu cok korkuttu beni,
hic kipirdamadi tum gun,
aksam iyice panikledim; oyle yatarim olmaz, byle yatarim olmaz; sessiz odalara geciyorum;
esim dedi ki stres yapma bu kadar; sen stres yaptikca o da gerilir hic hareket etmez; sonra sakinlestim ben de; tv karsisina uzandim; kafami takmadim; o da 2-3 tekme atti; oyle rahatladim; nerdeyse acile gitmek geciyordu aklimdan

ama kimi gun oynamiyor bizim minik kuslar; buna alismamiz lazim sanirim.

gerci 28. haftadan sonra hergun hareket etmesi gerekiyormus mutlaka

Canım ben de Desitin aldım birçok arkadaşım hep bunu kullandılar ve hi,ç sorun yaşamadılar ama dediğin gibi bebeğin yapısına göre de değişiyor.

canım bizim bebiş erkek:)) büyüğün adı batuhan bu da bertuğ olacak inşallah. Adlarıyla yaşasınlar

Hehehe!! Hamiş aklı işte niyeyse hep kızın olacakmış gibi aklımda kalmış O zaman gerçekten güzel bir isim diyebilirim

Canım yastık kullanılmamasının sebebi bebekler döner de burun ve ağzını kapatırsa diye ama şimdi hava geçiren (yada nefes alan ) yastıklar varmış onları kullanıyorlar sanırım ama ben bakmaım daha

kizlar;
ofisteki bayan arkadasa ayaklarim sisior dedim;
kalkmis bana maydonoz suyu kaynatip icmemei oneriyor.
o zararli hamilelere dedim, aaa dedi, sasirdi.
ben cahil bi insan olsam onerisine inanip icsem maydonoz suyunu gebeligimi riske aticam, Allah korusun

ben olsam emin olmadan hicbir hamileye oneride bulunamam yaaa

sinir oldum

ben baktim, funnababynin yastiklari alcacik, nerdeyse dumduz.
herhalde o sekilde olmasi gerekiyor bebek yastiginin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…