Yani bende yüksek çıkması normal mi demek oluyor bu??:26:
Bence normal, bebeklerin haftalara gore kilosunun alt ve ust degerleri var ve her bebek farklilik gosterirmis. Kaan Kocatepenin sitesine bakarsan orada cizelge var.kızlarr ben 28 5 guluk hamileyim bebeğim 1300 gram sizce cokmu az
Kızlar dün akşamdan beri yine çokk sessiz miniğim ben doğuruncaya kadar hop oturup hop kalkıcam herhalde ..
Kızlar dün akşamdan beri yine çokk sessiz miniğim ben doğuruncaya kadar hop oturup hop kalkıcam herhalde ..
Yani bende yüksek çıkması normal mi demek oluyor bu??:26:
kızlarr ben 28 5 guluk hamileyim bebeğim 1300 gram sizce cokmu az
maaşallah çantalar bile hazırlanmış bu ne hız yahu..ben dalinin deterjan ve yumuşatıcısını aldım.bebeğin hastane çıkışlarını onla yıkadık valize yerleştirdm.valisin bulunduğu oda hala kokuyor mis gibi 1 hafta oldu halbuki
canım çok çok az lökosit var sık su iç hatta yok sayılır her insanda olabilecek kadar yani sorun yok.Kızlar idrarımda 1-2 lökosit ve 2-3 epitel görülmüş...
Yaniii???
Canım adıyla büyüsün bebişin...Ama birşey merak ettin Senin bebiş kız değil miydi? Bertuğ biraz erkek ismi çağrıştırdı bana.
kızlar yaklasık bır ay once nette bır sıtede okumustum.
Türkiyedeki bütün bebek şampuanlarında bir madde varmış. ismini şimdi hatırlayamadım. tabi zararlıymıs. ama bir tek sebamedde yokmus bu madde.
zaten yurt içi yurt dışı herkes sebamed i öneriyor doktorlar dahıl.
ah kızlar yaaaa, biz hep boyle ozen gosteriyoruz ama allah bilir bizi analarımız neyle yıkadı. fazlada kasmamak gerek. helekı köydekı bebekler, hem kuru kuru sabunlarla yıkanıyorlar hemde turp gıbı sağlıklılar maşallah :))))
gercı elımızdekı ımkanları sonuna kadarda kullanıcaz elbette. ama sebamed i tek gecerim. hem buyukler ıcın hem kucukler için.
ben mesela şey aldım. sebamed in urunlerini aldım ama birde ek olarak dalının bebe sabununu aldım. poposunu yıkamak için. yanı tabı her zaman popoya sabun surulmez ama bazen teeee sırtlarına kadar mıcıyorlar ya o zamanlar kullanmak ıcın:) sebamed ınkı pahalıydı ama dalınınkı 2 tl idi. öylesine aldm işte.
kaşıntıya çözümü evde buldum ama işte yapamıyorum..
evde ceyn gibi geziyorumgöbüş açıkta
sanırım bizim ki sere serpe seviyo..üzerine örtü geldi mi delleniyo
kıyamam annem bi çık dışarı heryerini öpücem heryerini..
ben de dalinin granüllü sanırım deterjanını aldım
yıkayayım hazır dursun istiyorum. ama yumuşatıcı almadım gerek var mı acaba ?
çok mu sert olur yıkadıklarım yoksa :26:
canım bende dalinin sıvı deterjanını aldım.yumuşatıcısını alsammı diye düşündüm karar veremedim.dalininki de zararlı mıdır acaba.
değilse aslında almak istiyorum mis gibi koksun kıyafetleri.
sağolun kızlar.. şekerimi rağmen ufak bişiy yedim fazla nazlı bugün hafif kıpırdandı o da yeter . bi de bugün iş yerinde odaları topluyoruz, oturma düzenimiz değişiyo da.. biz hareketliyken bebişler uyuyo herhalde.. akşam eve gidip sırtüstü yatıp alıcam ifadesini anneyi korkutmak neymiş...
kizlar,Canım gerçekten bende aynı şeyi yaşıyorum. Daha az hareket ediyor bu aralar.
Ama ben çok yoğunum, belki ondandır diye düşünüyorum. Akşam yatınca kımıldamaya başlıyor
Arkadaslar, ben pisik icin, icinde hic kimyasal madde bulunmayan ve yurtdisinda cok tavsiye edilen Sudocream aldim.Yenidogan Unibaby'de sadece su ve pamukmus bir de onu kullanmayi dusunuyorum. Bazi tecrubeli arkadaslarim su an halen sade vazelin kullaniyorlar ve memnunlar. Sanirim bu pisik olayi bebekten bebege de degisen bir sey.:26:
Bol sutumuz, pisiksiz bebeklerimiz olsun.
canım bizim bebiş erkek:)) büyüğün adı batuhan bu da bertuğ olacak inşallah. Adlarıyla yaşasınlar
kızlar bir yaşına kadar bebek yastığı kullanılmıyo diyolar ama etrafımdaki arkadaşlarım hep kullanmış bebek yastığı. oyüzden bende alayım diyorum ama othello mu alsam penelope mi alsam karar veremedim.sizce hangisi daha sağlıklı ve kalitelidir. bilginiz varmı?
Canım ben de Desitin aldım birçok arkadaşım hep bunu kullandılar ve hi,ç sorun yaşamadılar ama dediğin gibi bebeğin yapısına göre de değişiyor.
Hehehe!! Hamiş aklı işte niyeyse hep kızın olacakmış gibi aklımda kalmışO zaman gerçekten güzel bir isim diyebilirim
Canım yastık kullanılmamasının sebebi bebekler döner de burun ve ağzını kapatırsa diye ama şimdi hava geçiren (yada nefes alan ) yastıklar varmış onları kullanıyorlar sanırım ama ben bakmaım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?