2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar gün içinde ayakta gezdiğimiz için sallanıyor ya karnımız o yüzden uyuyorlar
ama oturunca ya da uzanınca o zaman uyanıyorlar ve harekete geçiyorlar
hiç aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ?? benim dayımın eşi de hamiş
onlarda çıkmış :-((

selam kızlar....size görünmeden işe dalmayayım dedim...şimdi geldik eve...ayaklarımız bugün daha iyi..dün gece soğuk su ve babamıza yaptırdığımız güzel bi masajdan sonra bugün daha iyiyiz çok şükür...son sınavlarımı da yaptım bugün bitti ama şimdi onları okuma,ders içi performans ve proje notları ve ortalaması kaldı...bu 2 hafta baya koşturmam gerekiyor...bi de yıl sonu gösterileri var offffffffffff...karne verelim bitsin bu işkence artıkkkkkkkkkkkkkkkk...

tuzla zaten aram yokki benim.....bazı vücutlar kendisi yapıyormuş ki ödemi
kizlar,
bugun ayaklarim daha simdiden sisti yaa;
balon gibi hem de :-(((((((
of yaaaaaaa daha sıcaklarda napıcas kuzum bizz
Kızlar Unnado da arzumun biberon ısıtıcısı ve Sterilizatörü var. bunlar hakkında bilgisi olan var mı kullanışlımıdır?
biz ikisini de aldık..görümcem geçen sene doğum yaptı ve onu kullandı...memnun da kalınca..bi de fiyatları diğerlerine göre daha uygun olunca biz de aldık ikisinden:)

hehe 115 bize 116 size :):):)
bizimki de 3000 tuttu teyzesi...sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah

benim yavru da coştu bu aralar...ay uyyyyyyyyyy dedirtiyor bazen bana...eşim de arada 'yaw gerçekten o kadar acıtıyor mu'diye soruyor....dışardan hareketlerini izlemek çok eğlenceli ama dimi yaaaaaaaaaaaaaa

neyse bize müsade ...çok işmiz var çoooooooooooooooook

bizde var canım.

merhaba canım ben negatif eşim pozitif kana sahipiz.ve hamilelğimin 13. haftasında kanama geçirdim ve iğne vuruldum kan uyuşmazlığı için.ayrıyetten doğumda tekrar vurulacağım.
ilk bebekte sorun olmuyormuş fakat 2.de olmaması için vuruluyoruz iğneyi

cnm yaa, dun benim esim de masaj yapti, bu oglen yeek molasinda gectm toplanti odasina ayaklarima buz koydum uzattim.
ama yok bana misin demiyor; sistikce sisti bugun :-(((
aksam evde de buz koyayim bari yine :-((((

bizde var canım.

Saolun kızlar bende netde okudum da 2.de sorun oluyormuş, allahtan iğnesi var...

Teşekkür ederim canım, inşallah. Amniosentezle ilgili doktorlarla o kadar enteresan şeyler yaşadık ki, yazsam bi hikaye kitabı çıkar :) Tabii bu süreç de beni iyice strese soktu. Ben Recep Has'a gidiyordum, yüzde 90 bir şey çıkmayacak demesine rağmen yapmamı istedi ama bu konuda bütün doktorlar gibi o da Çapa'da genetikçi Deniz hanıma yönlendirdi. Onun kararı önemliymiş bi de imzası gerekiyomuş. O da 1.5 ay gidip gelmemize rağmen hiçbir seferde amniosentezi bana gerekli görmedi. Dörtlü test bile yaptırdı ama ona gerek yok dedi. Kimseye böyle yapmıyormuş. Bunda da bi hayır vardır dedik ve geri çekildik..

Karyolanız hayırlı olsun. Kendi odana koymak için sepet ya da beşik de aldın mı yoksa sadece bu karyola mı? Mothercare'in beşikleri de çok sevimli.

selam kızlar ben eylül 2011 annelerindenim ama topiimiz kilitlenmiş size katılabilirmiyim paylaşımda bulunmak istiyorum doğum 6 eylülde kısmetse size çok uzak değilim yani

Ceyn tarzini acaip tuttum. Ben yumusaticiyi hipoallerjenik aldim.

Hadi gozunaydin!

selam kızlar ben eylül 2011 annelerindenim ama topiimiz kilitlenmiş size katılabilirmiyim paylaşımda bulunmak istiyorum doğum 6 eylülde kısmetse size çok uzak değilim yani

Hosgeldin! Eylul'un basiymis zaten erkenci olursa yada sezeryan dusunuyorsan zaten sen de Agustos annelerine katiliyorsun.

Hoşgeldin cnm açılmadı mı daha topiğiniz,
sezeryan olması durumunda belki de ağustos annesi olursun )

Hoşgeldin cnm açılmadı mı daha topiğiniz,
sezeryan olması durumunda belki de ağustos annesi olursun )

yok açılmadı arkadaşların çoğunun üyelikleri pasif. benim evim tadilattaydı 2 aydır oyüzden neler olduğunu bilmiyorum ama k.k ya kızmışlar sanırım geri gelmeyecekler gibi görünüyor başka topic açmış arkadaş ama ordada kimse paylaşımda bulunmuyor bende size katılayım dedim bebişlerimize aldığımız cicileri problem ve mutluluğumuzu paylaşırız dedim.

hoşgeldin..ağustos annesi sayılırsın sen de
hayırlı olsun bebeğin inşallah
kız erkek ? meleğin

Merba bayanlr
tetanos asımızı olduk bugun sabahda kargomuz geldı mılupadan krgo ucretı flan almadılar paketın ıcınden 8li bebek bezımız 8 lı ıslak mendıl bıtane denemlık bebe sampuanı bırde pısık onleyıcı kremı testr seklınde geldı bırde emzırırken ıcılcek bıtkı cayı tek kullanımlık cıktı sızlerde uye olun ıstersenız ınsan sevınıyo gelınce bebıslerımızle ılgılı bıseyler

bugunde asıdan sonra babamızla gezınırken lcw den cıtcıtlı uzun kol badımızı aldık
banada espırılı tsortlerden bıtne aldım gecen gun sıyah renk aldım bugunde pembıs olsun dedık aldık

dunde kadıkoyde civil magzsından halamız bebısımıze lı takımlardan tane aldı bırde battanıye kadıfe desen degıl polr desen hıc degıl malı cok hosuma gıttı gırı renk aldık kapartıcıklı modelı var okaar hosuma gıttıkı battanıye gulegule kullansın bebısımız:)

Son düzenleme:
aaa hatırladım seni,bende eylül topikindeydim,doğum tarihi 1 eylül benimde inşallah...
ağustos annesi olmamız muhtemel...hoşgeldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…