ben baktim, funnababynin yastiklari alcacik, nerdeyse dumduz.
herhalde o sekilde olmasi gerekiyor bebek yastiginin.
tuzla zaten aram yokki benim.....bazı vücutlar kendisi yapıyormuş ki ödemiGünaydın güzeller..
Ohh dün güzel bi uyku çektim en nihayetinde.. Arkadaşlara uykusuzum diyince görürsün sen bi kaç ay sonra diyolar.. Amaannn kuzularımız gelsin de az uyuruz...
Işleri yaydım yaydım son noktaya geldim bugün yükleneyeyim bari.. Hepinizi ççokkk opuyorumm..
Buarada elleri-ayakları şişen arkadaşlar tuzu çok mu tüketiyosunuz.. Ben nerdeyse tuzsuz yerim ööle alışmışım küçüklüğümden beri.. şimdiye kadar hiçbi sorun yaşamadım..
of yaaaaaaa daha sıcaklarda napıcas kuzum bizzkizlar,
bugun ayaklarim daha simdiden sisti yaa;
balon gibi hem de :-(((((((
biz ikisini de aldık..görümcem geçen sene doğum yaptı ve onu kullandı...memnun da kalınca..bi de fiyatları diğerlerine göre daha uygun olunca biz de aldık ikisinden:)Kızlar Unnado da arzumun biberon ısıtıcısı ve Sterilizatörü var. bunlar hakkında bilgisi olan var mı kullanışlımıdır?
Canım evet nazar bebe den aldık...
Pazar günü ordaydık... 115 modelini de çok beğendim canım, güle güle kullansın minişin...
Biz birde bambu beşik aldık.
Bu arada ne kadara aldınız takımı canım?
Kızlar gün içinde ayakta gezdiğimiz için sallanıyor ya karnımız o yüzden uyuyorlar
ama oturunca ya da uzanınca o zaman uyanıyorlar ve harekete geçiyorlar
hiç aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ?? benim dayımın eşi de hamiş
onlarda çıkmış :-((
Yok canım o dümdüzler değil bunlar özel süngerimsi yapıda oluyor internette dolaşırken görmüştüm ama markasını hatırlayamıyorum.
Kızlar gün içinde ayakta gezdiğimiz için sallanıyor ya karnımız o yüzden uyuyorlar
ama oturunca ya da uzanınca o zaman uyanıyorlar ve harekete geçiyorlar
hiç aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı ?? benim dayımın eşi de hamiş
onlarda çıkmış :-((
selam kızlar....size görünmeden işe dalmayayım dedim...şimdi geldik eve...ayaklarımız bugün daha iyi..dün gece soğuk su ve babamıza yaptırdığımız güzel bi masajdan sonra bugün daha iyiyiz çok şükür...son sınavlarımı da yaptım bugün bitti ama şimdi onları okuma,ders içi performans ve proje notları ve ortalaması kaldı...bu 2 hafta baya koşturmam gerekiyor...bi de yıl sonu gösterileri var offffffffffff...karne verelim bitsin bu işkence artıkkkkkkkkkkkkkkkk...
tuzla zaten aram yokki benim.....bazı vücutlar kendisi yapıyormuş ki ödemi
of yaaaaaaa daha sıcaklarda napıcas kuzum bizz
biz ikisini de aldık..görümcem geçen sene doğum yaptı ve onu kullandı...memnun da kalınca..bi de fiyatları diğerlerine göre daha uygun olunca biz de aldık ikisinden:)
hehe 115 bize 116 size :):):)
bizimki de 3000 tuttu teyzesi...sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah
benim yavru da coştu bu aralar...ay uyyyyyyyyyy dedirtiyor bazen bana...eşim de arada 'yaw gerçekten o kadar acıtıyor mu'diye soruyor....dışardan hareketlerini izlemek çok eğlenceli ama dimi yaaaaaaaaaaaaaa
neyse bize müsade ...çok işmiz var çoooooooooooooooook
bizde var canım.
merhaba canım ben negatif eşim pozitif kana sahipiz.ve hamilelğimin 13. haftasında kanama geçirdim ve iğne vuruldum kan uyuşmazlığı için.ayrıyetten doğumda tekrar vurulacağım.
ilk bebekte sorun olmuyormuş fakat 2.de olmaması için vuruluyoruz iğneyi
Canım merhaba,
anlayamadığım neden amniosentez yaptırmadın??? bu kadar stres yaşamaktan iyi değil mi? Burada da yaptıran arkadaşlar oldu hem amnio sırasında sıkıntı yaşamadılar hem de rahatlamış oldular. İnşallah bebeğin sağ salim doğar
Bu arada ben koyduğun alttaki resimde ki karyolanın beyazını aldım ( mothercare westburry ) ikeadakiler biraz küçük geldi bana.
kaşıntıya çözümü evde buldum ama işte yapamıyorum..
evde ceyn gibi geziyorumgöbüş açıkta
sanırım bizim ki sere serpe seviyo..üzerine örtü geldi mi delleniyo
kıyamam annem bi çık dışarı heryerini öpücem heryerini..
ben de dalinin granüllü sanırım deterjanını aldım
yıkayayım hazır dursun istiyorum. ama yumuşatıcı almadım gerek var mı acaba ?
çok mu sert olur yıkadıklarım yoksa :26:
sağolun kızlar.. şekerimi rağmen ufak bişiy yedim fazla nazlı bugün hafif kıpırdandı o da yeter . bi de bugün iş yerinde odaları topluyoruz, oturma düzenimiz değişiyo da.. biz hareketliyken bebişler uyuyo herhalde.. akşam eve gidip sırtüstü yatıp alıcam ifadesini anneyi korkutmak neymiş...
selam kızlar ben eylül 2011 annelerindenim ama topiimiz kilitlenmiş size katılabilirmiyim paylaşımda bulunmak istiyorumdoğum 6 eylülde kısmetse size çok uzak değilim yani
selam kızlar ben eylül 2011 annelerindenim ama topiimiz kilitlenmiş size katılabilirmiyim paylaşımda bulunmak istiyorumdoğum 6 eylülde kısmetse size çok uzak değilim yani
Hosgeldin!Eylul'un basiymis zaten erkenci olursa yada sezeryan dusunuyorsan zaten sen de Agustos annelerine katiliyorsun.
Hoşgeldin cnm açılmadı mı daha topiğiniz,
sezeryan olması durumunda belki de ağustos annesi olursun)
aaa hatırladım seni,bende eylül topikindeydim,doğum tarihi 1 eylül benimde inşallah...selam kızlar ben eylül 2011 annelerindenim ama topiimiz kilitlenmiş size katılabilirmiyim paylaşımda bulunmak istiyorumdoğum 6 eylülde kısmetse size çok uzak değilim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?