2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin lightlife.ben de eylül annesi olacağım ama bizim topik kapandığından beri burada paylaşım yapıyorum.

bebek bakım ürünü olarak ben nivea atta ve johnsons set aldım.ama diğer markalardan da almayı düşünüyorum bübchen özellikle.deneyip karar veririm dedim.her bebeğin cildi aynı olmuyor sonuçta.

süt sağma makineleri hakkında bilgisi olan var mı manueller zor mu kullanılıyor? almak için doğum sonrasını mı beklemek lazım süt olup olmamasına göre?markayı neye göre seçmek gerek ben biberonlarımı avent aldım avent mi almam gerekir chicco nun fiyatı aventin yarısı.sizin fikirleriniz neler

canim benim stress yapma bebisinde etkileniyor. uzun sure sonra bak sorun olmayacagini soylemisler. zaten genelde doktorlar bir sorun bulsada sorunsuz cikiyor cogunlukla bebekler biz bunu cok konustuk. esyalarinda hayirli olsun.

Canım 26+1 iken girmiştim. Birde gülerken görüntüsü var

Canım e-bebek ten aldım ben. Oradaki satıcı kız söyledi. Sebamet önermiyoruz,yenidoğanla ph ları farklı dedi... Bende inandım:44:

allala cok enteresan. e bebekte satmiyorlarmiki?

ahh ahh canim benim sorma. galiba biraz fazla yordum heyecandan kendimi. bugun kalkip kahvalti edip yine yattim 3 de uyanmisim. bugunu off gun ilan ettim ondan yaticam bol bol. bu arada zara homedan aldigin seyi merak ettim. fotosu varmi ciciler bolumunda?

canım tuz vucutta su toplatıyor dahada cok şişiyoruz. ama tabıkı bu sanırım çok tuzlu yıyenler için gecerli.

bende cok tuzlu yiyorum isallah bi sorun olmaz. su ana kadar bisey yok ama

ayni durum bendede var canim. butun gece tekmeliyor. onu gectim gunduzde butun gun tekmeliyor. hic uyumuyor gibi geliyor bize. nolucak bole dogunca bilmiyorum. bide biz cok oynuyoruz. ondanmi acaba. o tekmeliyince basliyoruz sarki solemeye karnima parmakla dokunup oyun oynamaya. konusmaya. kameraya cekmeye. artik ismini soleyince tepki veriyor gibimize geliyor. hergun kac saat sirf onunlayiz. hehe dogunca nasil olucaz cok merak ediyorumD

aynen canim benimkide sere serpe seviyor bende karnim acik dolasiorum surekli:)

banada bi cok yerden gelmisti cargo ben istanbuldayken. cidden insan cok seviniyor. bu arada ben 2. tetanos asisini olamadim cunku burdaki doktor gerek gormedi birinciyi bosuna yaptirmis oldum

ben de milupanın sitesine üye oldum bu gönderimleri ne zaman yapıyorlar?

hoşgeldin aramıza....
nedemek katılırmıyım buyur tabi cnm....

hoşbuldum bende bebişlerinize aldığınız cicilere baktım şimdi süper şeyler almışsınız baya da fikir edindim. bebek arabası almak istiyorum şu 3 tekerleklilerden ama bebiş minikken onun üzerine puset monte edilip sonra üzeri değiştiriliyomu onun yoksa bebiş sonradan kullanamaz onu dimi yani? onların fiyatları ne cibarında kızlar. bi arkadaş almış burdan 700 tl.ortalama bu civarda sanırım.

evett çok güzel oluyo ummadığın anda kargo getiriyo ya çok güzel bi duygu
bana tam annelr gününde gelmişti
ben de milupanın sitesine üye oldum bu gönderimleri ne zaman yapıyorlar?
cnm bana 2 3 ay sonra falan geldi çok geç geldi yani neden bilmiyorum..

cnm evet dediği gibi ortalama 700den başlıyo
bi bebek arabası satan mağazaya git gözünle gör incele kararını verirsin cnm..

hoşbuldum avezcim

son cicilerimizi "ciciler topiğimize" ekledik kızlar...
kaçalım biz , istirahat vakti

Son düzenleme:
selam kizlar

bugün cok yorucu bi gündü bizim icin herseyimiz bitmis gibi mobilyalarimizi degistirmeye karar verdik :) ne zamandir almak istedigim bi koltuk takimi vardi esim onlari alalim diyince dayanamadim tabi onlari alirken bi de balkona masa takimi aldik gelik balkonu temizledik yikadik onlari koyduk koltuklarimiz malesef 8-10 hafta icinde gelicek burda bi mobilya aliyosun bekleme süresi cildirtiyo insani ama koltuklar gelmeden badana falan yapmamiz gerekicek bunlari yaparken cocuk odasini da yapmayi düsünüyoruz aslinda ilk 5-6 ay yanimizda yatiricaktik kücük bi besik aldik hatta bunun icin ama esim diyo badana yapmisken cocuk odasini da hazirlayalim gerci geldiklerini kayinvalidemler kaliyodu orda onlarin esyalari ve yataklari var ve nasil olucak bilmiyorum ama bi telas sardi bizi sormayin gitsin :)

bugün ebede randevum vardi karnima bakti iste bebegin basi suan asagida dedi alttan elle muayene yapti burda her seferinde yapiyolar malesef bi acilma olmadigini bebegin asagiya bastirmadigini söyledi kalp atislarini dinledik melegimin at kosusturuyo gibi :) sen misin dinleyen der gibi bi tekme atti ebeye kadin bile sasirdi öyle güclü olmasina bende dedim hep böyle zaten sürekli kipir kipir ve cok sert vuruyo biraz daha büyüyünce yandin o zaman sen dedi bana :)

bu kramplar icin sordum ben suan 300 mg dan fazla magnezyum almani önermiyorum dedi hamileligin sonlarina dogru arttirmak daha iyiymis ama yatmadan önce ayaklari SICAK suyla yikmak iyi geliyomus ben hep soguk suyla yikardim oysa ki bi de bi krem varmis sürünce rahatlatiyomus o da

bi de mide yanmalari icin kabugu soyulmus bademi agizda iyice cignemek gerekiyomus üstü cikana kadar o da cok iyi geliyomus

bi de gögüs kafesime dogru cok bastiriyo benim minik yaramazim ebe dedi bu daha bisey degil bi kac ay sonra daha da cok baski olucak napicam bilmiyorum sizin bebisler de böyle gögüs kafesinize dogru bastiriyo mu cok ???

haa kremlerden sampuanlardan yaglardan bahsetmissiniz ben burda weleda candula serisi diye bi marka var onlardan alicam gittigim ebeler ve doktorum bunu önerdi hep türkiyede yok sanirim o yüzden ordakileri iyi arastirin kizlar neyse biz yemek yicez simdi kactik teyzoslari öpüldünüzzz

cnm koltuklarınızı ve masanızı güle güle kullanın...
badana işine girişmişken bebişin odasınıda apın bence aradan çıkmış olur...
ben daha nefes darlığı falan hissetmedim yani anlaşılan baskı yapmıyo
ben bebeğe bakım için sebamedin ürünlerini aldım jonhsons babyde var bakalım hangisinde sorun yaşamazsan ona devam edeceğiz...

kızlar doktordan geldik az önce kızım 1570 gr olmuş plasentam normalmiş suyumuzda normalmiş erken doğum gibi bir risk yokmuş çok şükür ama fazla kilo almışım dikkat et dedi hastane meselesini ve izin meselesinide konuştuk aklımda soru kalmadı anlayacağınız

cnm maşallah bebişine....güzel kilosu
herşey normalmiş ne güzel herşey yolundaa
bu arada sen 30 haftandasın kaç kio aldınki?

sagol canim hic bebek odasi aklimizda yoktu simdi ona bakiyorum bende nasil bisey alsak diye hatta bi tane begendim resmini eklicem simdi dergiden cekti gerci pek belli olmuyo ama

simdilik bunu begendim gibi özellikle cibinligi harika pek belli olmuyo burda
bende de nefes darligi yok sadece kaburgalarima dogru bi baski hissediyorum bazen ve oraya dogru tekmeler atiyo

nabersiniz kızlar? bir yandan hürreme bakıyorum bir yandan da sizi takip edeyim dedim. bebek arabası markalarından hangisi daha iyi acaba araştıranınız varmı?

kızlarrr
yarın şeker düşmanıyla 100lük randevum var
çok korkuyorum ya yüksek çıkarsa diyeee
son 1 hafta dikkat ettim ama kısmet
bide 100lük yüklemede 3 saat bekleniliyomuş sanırım
ben 50lik yüklemede 1 saati zor bekledim başım döndü falan
bunda nasıl dayanacam bilmiyorum...
gerçi şeker yüksek çıkmasın o sorun değil beklenilirde...
şeker çıkmasın diyet yapmaya razıyım hem gereksiz kilo almamış oluyorum...
1 haftada psikolojim bile bozuldu yaa sanki yılların şeker hastasıymışım gibi hissediyorum....

inşallah düşmüştür canım bana şeker yüklemesi yapılmadı hiç ama bu hafta sonundaki randevumda yapılacak sanırım çok kilo aldım 6 ayda 10 kilo aldım bende çıkmazsa iyidir :18:

mrb kızlar dr. bana gecen ay kramp varmı dedi yok dedim..magnezyum bvermedi..bu hafta gittiğimde magnezyum yazdı.bende kramp yok dedim..almalısın artık bebeğin içinde gerekli dedi..ve hergün 1tane dozu kullanıyorum..ama dün sabah bağıra bağıra kramptan dolayı kalktım hatta ALLAH ALLAH DİYE BAĞIRIYORUM SANKİ SAVAŞA GİDİYORUM KENDİM BİLE ŞAŞIRDIM BAĞRIŞIMA AYAĞIMA GİRDİĞİMDE AYAĞIMI GERDİRİYORUM GEÇİYORDU BALDIRIMA GİRİNCE HİÇ BİRŞEY YAPAMADIM VE SAATTE ÇALMAYA BAŞLADI ONUDA KAPATAMIYORDUM ÇOK STRESLi geçti..bugün halen baldırım acıyordu ve sektirmeye başladım sabah..ben şimdiye kadar madensuyu kabak çekirdeği muz yiyorum bunlar faydalı ilkkez dün girdi...
canım benim tahlil yaptırdığım yerde uyardılar önce biraz idrarını yap sonra bu kaba devam et diye

HENSVIK aldık cnm memnunum.biz 4 tarafını kapattık öyle kuruluyo ama yan tarafı açılmıyo sanırım açılsa düzgün dururmu bilmiyorum:26: ama kurulumu çok kolay 5 dk yaptık eşimle

canım bende hensvik düşünüyorum ...kurulumda sorun yaşamadınız yani...bende bebeğin odasına ıkeanın yatağını ve dolabinı koycam kendi odamada seyahat yatağı alcam.rahat taşınabilir bişey..heryere götürmek için...

canım inşallah düşük çıkar..kafaya takma..çünkü psikolojide etkiliyor şekeri..

inşallah düşmüştür canım bana şeker yüklemesi yapılmadı hiç ama bu hafta sonundaki randevumda yapılacak sanırım çok kilo aldım 6 ayda 10 kilo aldım bende çıkmazsa iyidir :18:

inş cnm inş yaa
inan psikolojim bozuldu resmen..
24. ila 28. haftalar arasında yapılıyo cnm sende dr una gittiğinde hatırlat eğer varsa erken önlemini almış olursun..bende 6 ayda 9 pek bi fark yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…