canım inşallah düşük çıkar..kafaya takma..çünkü psikolojide etkiliyor şekeri..
onu da bi arastiralim ozaman,
yaa sanki hatirladim ben biyerde gormustum; bogulma onleyici yastik diye geciyor diy mi?
Teşekkür ederim canım, inşallah. Amniosentezle ilgili doktorlarla o kadar enteresan şeyler yaşadık ki, yazsam bi hikaye kitabı çıkar :) Tabii bu süreç de beni iyice strese soktu. Ben Recep Has'a gidiyordum, yüzde 90 bir şey çıkmayacak demesine rağmen yapmamı istedi ama bu konuda bütün doktorlar gibi o da Çapa'da genetikçi Deniz hanıma yönlendirdi. Onun kararı önemliymiş bi de imzası gerekiyomuş. O da 1.5 ay gidip gelmemize rağmen hiçbir seferde amniosentezi bana gerekli görmedi. Dörtlü test bile yaptırdı ama ona gerek yok dedi. Kimseye böyle yapmıyormuş. Bunda da bi hayır vardır dedik ve geri çekildik..
Karyolanız hayırlı olsun. Kendi odana koymak için sepet ya da beşik de aldın mı yoksa sadece bu karyola mı? Mothercare'in beşikleri de çok sevimli.
ahh ahh canim benim sorma. galiba biraz fazla yordum heyecandan kendimi. bugun kalkip kahvalti edip yine yattim 3 de uyanmisim. bugunu off gun ilan ettim ondan yaticam bol bol. bu arada zara homedan aldigin seyi merak ettim. fotosu varmi ciciler bolumunda?
bende cok tuzlu yiyorum isallah bi sorun olmaz. su ana kadar bisey yok ama
ayni durum bendede var canim. butun gece tekmeliyor. onu gectim gunduzde butun gun tekmeliyor. hic uyumuyor gibi geliyor bize. nolucak bole dogunca bilmiyorum. bide biz cok oynuyoruz. ondanmi acaba. o tekmeliyince basliyoruz sarki solemeye karnima parmakla dokunup oyun oynamaya. konusmaya. kameraya cekmeye. artik ismini soleyince tepki veriyor gibimize geliyor. hergun kac saat sirf onunlayiz. hehe dogunca nasil olucaz cok merak ediyorumD
selam kizlar
bugün cok yorucu bi gündü bizim icin herseyimiz bitmis gibi mobilyalarimizi degistirmeye karar verdik :) ne zamandir almak istedigim bi koltuk takimi vardi esim onlari alalim diyince dayanamadim tabi onlari alirken bi de balkona masa takimi aldik gelik balkonu temizledik yikadik onlari koyduk koltuklarimiz malesef 8-10 hafta icinde gelicek burda bi mobilya aliyosun bekleme süresi cildirtiyo insani ama koltuklar gelmeden badana falan yapmamiz gerekicek bunlari yaparken cocuk odasini da yapmayi düsünüyoruz aslinda ilk 5-6 ay yanimizda yatiricaktik kücük bi besik aldik hatta bunun icin ama esim diyo badana yapmisken cocuk odasini da hazirlayalim gerci geldiklerini kayinvalidemler kaliyodu orda onlarin esyalari ve yataklari var ve nasil olucak bilmiyorum ama bi telas sardi bizi sormayin gitsin :)
bugün ebede randevum vardi karnima bakti iste bebegin basi suan asagida dedi alttan elle muayene yapti burda her seferinde yapiyolar malesef bi acilma olmadigini bebegin asagiya bastirmadigini söyledi kalp atislarini dinledik melegimin at kosusturuyo gibi :) sen misin dinleyen der gibi bi tekme atti ebeye kadin bile sasirdi öyle güclü olmasina bende dedim hep böyle zaten sürekli kipir kipir ve cok sert vuruyo biraz daha büyüyünce yandin o zaman sen dedi bana :)
bu kramplar icin sordum ben suan 300 mg dan fazla magnezyum almani önermiyorum dedi hamileligin sonlarina dogru arttirmak daha iyiymis ama yatmadan önce ayaklari SICAK suyla yikmak iyi geliyomus ben hep soguk suyla yikardim oysa ki bi de bi krem varmis sürünce rahatlatiyomus o da
bi de mide yanmalari icin kabugu soyulmus bademi agizda iyice cignemek gerekiyomus üstü cikana kadar o da cok iyi geliyomus
bi de gögüs kafesime dogru cok bastiriyo benim minik yaramazim ebe dedi bu daha bisey degil bi kac ay sonra daha da cok baski olucak napicam bilmiyorum sizin bebisler de böyle gögüs kafesinize dogru bastiriyo mu cok ???
haa kremlerden sampuanlardan yaglardan bahsetmissiniz ben burda weleda candula serisi diye bi marka var onlardan alicam gittigim ebeler ve doktorum bunu önerdi hep türkiyede yok sanirim o yüzden ordakileri iyi arastirin kizlar neyse biz yemek yicez simdi kactik teyzoslari öpüldünüzzz
inş cnm inş yaa
inan psikolojim bozuldu resmen..
24. ila 28. haftalar arasında yapılıyo cnm sende dr una gittiğinde hatırlat eğer varsa erken önlemini almış olursun..bende 6 ayda 9 pek bi fark yok..
Doğru söylüyorsun stress olumsuz düşünceler şekeri etkiliyor. Elinden geleni yapıp kafaya takmamak lazım
boğulma önleyici yastıkları ben chicco ve sevi bebe de gördüm arkadaşlar.
hep bu dondurmanın çikolata ve böreklerin suçu:83: nasıl diyet yapıyosun?
evet hep onların suçu....
işte son bi haftada makarna pilav hamur işi beyaz ekmek tatlı çikolata bisküvi dondurma patates falan hepsini kestim
daha çok sebzelere ve tavuk balık ete ağırlık verdim...
sonucu görecez..
işte son bi haftada makarna pilav hamur işi beyaz ekmek tatlı çikolata bisküvi dondurma patates falan hepsini kestim
sonucu görecez..
Canım hayırlı olsun koltuklarınız. Eee! ben de 6 ay kendi odamda yatırmayı planlıyorum ama boya kokusu falan çıksın evden diye şimdiden hazırladık boyadık . Bence sizde madem boya işine gireceksiniz o da çıksın aradan)
sagol canim. dogru söylüyosun ancak cikar boyanin kokusu o zaman simdi ona güzel bi oda takimi bulmamiz lazim offf tam alisverisi bitirdik derken yeni bisey cikti simdi :)
sonucu görecez..
cnm maşallah bebişine....güzel kilosu
herşey normalmiş ne güzel herşey yolundaa
bu arada sen 30 haftandasın kaç kio aldınki?
mrb kızlar dr. bana gecen ay kramp varmı dedi yok dedim..magnezyum bvermedi..bu hafta gittiğimde magnezyum yazdı.bende kramp yok dedim..almalısın artık bebeğin içinde gerekli dedi..ve hergün 1tane dozu kullanıyorum..ama dün sabah bağıra bağıra kramptan dolayı kalktım hatta ALLAH ALLAHDİYE BAĞIRIYORUM SANKİ SAVAŞA GİDİYORUM KENDİM BİLE ŞAŞIRDIM BAĞRIŞIMA AYAĞIMA GİRDİĞİMDE AYAĞIMI GERDİRİYORUM GEÇİYORDU BALDIRIMA GİRİNCE HİÇ BİRŞEY YAPAMADIM VE SAATTE ÇALMAYA BAŞLADI ONUDA KAPATAMIYORDUM ÇOK STRESLi geçti..bugün halen baldırım acıyordu ve sektirmeye başladım sabah..ben şimdiye kadar madensuyu kabak çekirdeği muz yiyorum bunlar faydalı ilkkez dün girdi...
canım benim tahlil yaptırdığım yerde uyardılar önce biraz idrarını yap sonra bu kaba devam et diye
canım bende hensvik düşünüyorum ...kurulumda sorun yaşamadınız yani...bende bebeğin odasına ıkeanın yatağını ve dolabinı koycam kendi odamada seyahat yatağı alcam.rahat taşınabilir bişey..heryere götürmek için...
bende seni hatırladım hoşbulduk vermidon
bende eylül annesiyim lafta ama bekler mi bilmiyorum 2 eylül :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?