2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

onu da bi arastiralim ozaman,

yaa sanki hatirladim ben biyerde gormustum; bogulma onleyici yastik diye geciyor diy mi?

evet canım öyle birşeylerdi bende bi yerde gördüm işte ama nerede :44:

Anladım canım. Ben de siz yaptırmak istemediniz gibi algıladım ama madem dr. lar gerek duymadı inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Sen içini ferah tut yeter :)))

Aldım canım mothercare in beşiğini aldım( gerçi ben sahibinden.com dan 2. el aldım.) bakalım yatacak mı içinde. Aldığım kişinin bebeği kendi yatağında yatmayı tercih etmiş o yüzden hiç kullanılmamış gibi geldi :))

Aman dikkat et kendine :))) Ya o zaradan aldığım yatak örtüsünün resmini çekeceğim dedim ama çok geç geldim eve ama bakiim üşenmezsem eklerim birazdan.

Ya bencede konuşmak şarkı söylemek çok etkili ben de hergün oğluşuma şarkılar söylüyorum, konuşuyorum ve sanki artık tepki veriyor. Mesela sabah 5 de uyandığımda kardım dalga dalga oluyor hemen ninni söylüyorum duruyor sakinleşiyor :)) bakalım doğunca nasıl olacak?!?

Canım hayırlı olsun koltuklarınız. Eee! ben de 6 ay kendi odamda yatırmayı planlıyorum ama boya kokusu falan çıksın evden diye şimdiden hazırladık boyadık . Bence sizde madem boya işine gireceksiniz o da çıksın aradan )

boğulma önleyici yastıkları ben chicco ve sevi bebe de gördüm arkadaşlar.

hadi bakalım güzel sonuçlarını bekliyoruz canım
sakin ol...bak ben de 75lik yaptırdım 3 kere kan alındı...2 saat bekledim aç aç...bebişlerimiz için katlanıyoruz herşeye...geçmiş olsun şimdiden

bu arada dün 2 .tetanoz aşımı oldum...1.deki gibi bugün şişer diye bekledim...hiç bişi olmadı çok şükür oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
biz ayağımızı baya soğuk suda beklettik ...şimdi de babişe masaj yaptırmaya gidiyoruz..sonra kızımıza masal ve e e pıış pışşş eheuehe :)
hadi bakalım teyzoşları...öptük siziiiiiiiii...iyi geceler

sagol canim. dogru söylüyosun ancak cikar boyanin kokusu o zaman simdi ona güzel bi oda takimi bulmamiz lazim offf tam alisverisi bitirdik derken yeni bisey cikti simdi :)

Geçmiş olsun, ben de iki haftadır aynı şekilde besleniyorum. Bir diyet listem var ona göre yiyorum ama doktor bana rapor yazıp şeker ölçme aleti verdi. Endokrinolojiye de gittim. Günde 2-3 kez ölçüp not ediyorum. Benim 50lik yüklemede 220 çıkmıştı. İnsuline gerek olmadan diyetle kontrol altına aldık çok şükür. İnşallah seninki de düşük çıkar.

Bu arada ben üçlü ilk bakım setini 2 gün önce chiccodan aldım. İndirim vardı, hâlâ devam ediyorsa tavsiye ederim. Bütün arkadaşlarım çok memnundu.

yok cnm sorun yaşamadık gayet güzel anlatılıyo bizide en çok kurulumu düşündürmüştü ama sandığımız gibi olmadı şöyle diyim yatak ve gardırobu 2 saat içinde bitirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…