2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın minnak kuzular ve annişleri

15 kilo aldım cnm

hala rekor ben de 20 kg
Allah büyük...
yalnız şöyle bir durum var ben zaten çok kolay kilo alan biriyim..yani rahatlıkla şişebilir ve inebilirim
inşallah doğumdan sonra rahat inerim
kuzuma bişi olmasın 150 ye kadar yolum var
10 günde 1 kilo almışım doktor buna da şükür dedi
dondurma yeme dedi gözü kör olasıca dondurmaaaa

Günaydınnn herkese

Ayy kızlar dün çok gergindim hatırlarsanız.. Dün akşam yatınca oynadı durdu çok şükür rahatladım.. Bi daha kendimi çok etkilememye çalışıcam. öğlen bi arkadaşla çay içmeye gittik kızcağız bişey anlatıyo dinleyemiyorum elim karnımda hareket bekliyorum kendi haline bıraksaydım daha kolay olucaktı.. Neyse allahtan siz varsınız da derdimi hemen anlatabiliyorum.

Kızlar dün akşam kipaya uğradım f&f marka bazı ürünlerde indirim var.yeni ürünler gelmiş kızlarınkine bayıldım. Erkekler için slopetler var içim gitti ama 6-9 ay.. 2 çıtçıtlı body aldım 8tlye.. Bi alana bi bedava. Aslında fazla fark yok ama çeşit olsun dedim. Kendime de 2li yarım atlet tarzında sütyrn aldım 7 liraydı. şiddetle tavsiye ederim.. Dünya varmış valla...

ayy canımm benimmm çok tatlısın azalt o zaman şu dondurmayı.. Ben maraş doğumluyum dondurmaya zaafım var şekerim sınırda çıkınca çıkardım hayatımdan.. Havlar serinken aramıyodum da şimdi sıcaklar bastırınca içim gidiyo, diyet ya da daha meyveli içerikli olanlar var onlara yönelicemm..

ah canım ya bende müzdaribim kilolardan 12 kilo aldım.doktor 1.5 ayda 7 kilo almayı nasıl başardığımı söyledi sen çıtı pıtı bir kızdın dedi(ben kendımı çıtı pıtı hiç hatrlamıyorum ama) 62yle başladım bu sabah tartıda 74ü gördüm

Günaydın kızlar,
Aldığım kilo 9u aştı valla. Hayal oldu hamileliği 12-13 kilo ile bitirmek (((

Günaydın kızlar,
Aldığım kilo 9u aştı valla. Hayal oldu hamileliği 12-13 kilo ile bitirmek (((

sen iyisin canım ya.12 olmasada 15le rahat tamamlarsın oda normal zaten..

günaydın güzel annişler ben de toplamda 8 kilo falan aldım. aman bebeklerimiz sağlıklı olsun da veririz inşallah.

amannn kızlar Allah ınızı severseniz..
siz de herhangi bir hastalık olmasın, bebeğiniz sağlıklı gelişsin gerisi boş..
görüntümüz bize meleklerimizin hediyesi
çatlamışız patlamışız boşverin
ben mi çok genişim bu konuda acep:26:
Allah hepinize sağlıklı bir doğum nasip etsin..
emzirince..uykusuz kalınca..bebiklere misafirlere koşturunca eriyip gideriz

günaydın anneler bugün erkenden kalktım.ben yan yatıyorum ama sabah hep sırt üstü uyanıyorum kendime gıcık oldum karnım gerilmiş.kızdım daha uyumadım

aynen ööleeee.. şekerimiz çıkmasın yeter bazısı 25 kilo alıyo 5 ay sonra dal gibi, kim, 10 kilo alıyo üstünde kalıyo.. önemli olan sonrasında fit olmamız..

ya benim derdim kilo almak değil de kilomun çok oynaması.. elimde 36-42 beden kıyafet yığını var.kimi dar kimi bol, doğumdan sonra neyse bedenim bulup orda kalmak istiyorum.

Günayyyddıınn tontişşş anneleeeerrr ve onların minnoşş bebeişleerriiii :))))

Biz bu sabah hiiiiiççç çalışmak istemiyoruz. Oğluşumla keyif yapmak istiyorum ( şuan iş yerinden yazıyorum gerçi ( ) Hatta ben bu sabah İstanbul' u özledim. Şimdi sabah sahilde yürüyüş yapmak vardı.

gunaydin kizlarrr

kilo mevzularina girmissiniz;
ben de 7,5 kg almistim; gecen haftadan bu yana 8-8,5 olmustur belki de.

hayalim 12-13 le bitirmekti ama mumkun olacak mi bilmiyorum.. :-(

kizlar gunaydin...

dun detayli ultrasona tekrar girdik, her sey normal dedi, bebek 1188gr olmus azicin fazla sanirim. sonra 3 boyutlu olarak da goruntuleri gosterdiler ama bebegin yuzu plasentaya cok yakindi, goremedik yuzunu yani bir fotograf verdi ama o kadar... biraz uzuldum, once gerek yok diyordum, sonra ileride bebege gosteririm deyip hayaller kurdum sanirim, fotograflar olmayinca da haliyle hayal kirikligi oldu. Allaha cok sukur bebgin her seyi normalmis, uzuluyorum diye Allah affetsin...

unnado da fiyojunior markalı şirin ürünler var.limangokids te avent kampanyası var.sabah sabah alışveriş yapasım tuttu

günaydın cicişler
hastanedeyim...
şeker yüklemem yapıldı 100lük
aç karna 101 çıktı başta yüksek yani...

canım başta yüksek çıkabiliyor önemli olan bildiğim kadarıyla 2. saat ve son saat..
sen canını sıkma moral çok etkiliyor
çıkmayacağını düşün rahatla azcıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…