2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım başta yüksek çıkabiliyor önemli olan bildiğim kadarıyla 2. saat ve son saat..
sen canını sıkma moral çok etkiliyor
çıkmayacağını düşün rahatla azcıkın

fıstık tokluğun ilki yüksek çıksa anlayacam ama açlık 101 çıktı kız
inş değerler düşer
ayy şimdiden başıma ağrı girdi
acıkıyorum sanırım

Canım takma öle şeylere kafanı bebeğin iyiymiş ya sen ona bak. Maşallah diyelim bebişine. Boşver ağustostan itibaren bol bol göreceğiz yüzlerini :))))

sınırı bende bilmiyorum ama
101 yüksek tokluğun bile 140ın altında olması gerekiyo
bakalım ne olacak

Evet canım açlık biraz yüksek çıkmış ama bakalım 2. saat ne çıkacak bazen açlık çok yüksek / düşük çıkıp 2. saat normal çıkabiliyor. Stress yapma şekerin yükselmesin

günaydın cicişler
hastanedeyim...
şeker yüklemem yapıldı 100lük
aç karna 101 çıktı başta yüksek yani...

Canım relax olmaya çalış en azından sadece diyetle hallolur daha yüksek çıkıpta ilaç kullanmaktansa
ben de ctesi gidicem bana 100 lük yapılmayacak açlık ve tokluk bakılacak sadece
bakalım ne çıkacak şimdiden eşime diyorum beni kızdırmayın relax olmam gerek diye )

Canım takma öle şeylere kafanı bebeğin iyiymiş ya sen ona bak. Maşallah diyelim bebişine. Boşver ağustostan itibaren bol bol göreceğiz yüzlerini :))))

Sagol canim yaaa , biliyorum görmesem ne olur görsem ne olur, en önemlisi saglikli olmamiz... Merak iste... Ama insallah Allah beni cezalandirmaz Gayet iyi niyetimle uzuluyorum, hic isyan da etmiyorum. Bebegim saglikli dogsun tek dilegim bu aslinda... Hamilelikte hormonlar degisiyor ya ondan sanirim uzulecek yer ariyorum. Neyse buraya yazdim ya azicik rahatladim, iyi ki varsiniz ...

kiz anneleri,
2009-2010 da en cok bu isimler konulmus bebeklere; belki bir fikir verir

Kız Çocuk İsimleri
Talya, Ela Duru. Yaren, Ceren, Ece, Melis, Naz, Su, Berra, Ecem, Sena, İrem, Azra, Dilay, İdil, Eylül, İpek, Nazlı, Yağmur, Derin, Ilgın, Havin, Nilsu, Kayra, Begüm, İlkin, Tuana, Beril, İlgi, Simay, Pelin, Beren, Mira, Yazmira, Bade, Selin, Simge, Rana, Şimal, Damla, Melike, Pınar, Başak, Özü İlayda, Elçin, Minel, Arzum, Narin.

ben İnci koyacağım kızımın ismini :)
siz ne düşünyosunuz

Kızlar bugün benim ayaklar davul gibi. Ayaklarımın altı acıyor şişlikten basamıyorum resmen ya ((( Beraber çalıştığım arkadaş ta 1 ay ücretsiz izin alacakmış. gerizekalı doğum iznine çıkacak olmamı tatile çıkıyorum gibi değerlendirip kendince benim yerime bkacağı zamanları dengelemeye çalıyor. Offf gıcık oluyorum ya! Yahu her ay 10 gün iş yerinde yok bir bahane bulup, ben sürekli onun yerine bakıyorum bi halt demiyorum, bakar mısnızı mantığa!!! İnşallah o bir hamile kalsın ben hiç idare edecekmiyim bakiim onu...:88:

aaaa sırf sana iş kalsın diye mi ücretsiz izne çıkıyo.. allahım ya ne insanlar var..
takma canım iş yapmak çokk zor biliyorum hamile hamile ama halledersin bi şekilde..
çok mu ayakta kalıyosun işte.. dinlenme fırsatın olmuyo mu

ben İnci koyacağım kızımın ismini :)
siz ne düşünyosunuz

benim de %90 nehir olacak.
nehir kizim benim; su gibi duru, bereketli kizimmmmm

ay cnm ben pzartesiden beri o haldeyim :-((
aksamlari buz torbalariyla masajlarla azicik iniyor sisleri
36 giyerdim; 2 tane 37 numara ayakkabi aldik h.sonu
simdi onlar bile zor oluyor sanki :-(((
yakind aise terlikle gelmek zounda kalicam galiba

is arkadasina da sinir olsum,
cnm bizimkiler de ayni, ben mi hamileyim is arkadasim bayan mi belli degil, hergun ya doktorda ya discide, yarim gun tam gun devamli izin aliyor,
ben hamile halimde tum kontrollerime bile h.sonuu gidip izin almiyorum halbuki..

günaydın herkese.

canım ben de aynıyım. 62 ile başldım. bugün 74. zaten son kontrolde doktor artık dikkat et dedi:84:

benm de ayaklar şiş valla balon gibi. bi de benim bu aralar derdim uykuyla.geçen hafta 4 gün tatilde sabahları 7 de uyandım. şimdi ise erken yattığım halde 10 da zor uyanıyorum. allahtan okulda öğlenciyim. o zaman bile derste esniyorum resmen

ben dalinin deterjan ve yumuşatıcısını aldım.bebeğin hastane çıkışlarını onla yıkadık valize yerleştirdm.valisin bulunduğu oda hala kokuyor mis gibi 1 hafta oldu halbuki

cnm dalinin sıvı deterjanınımı aldın yoksa toz granül sabun olanınımı??
ben sıvı deterjanını aldım gerçi daha bişey yıkamadım ama... dün 7 aylık bebeği olan bi arkadaşımla görüştüm sıvı deterjanını kullanma mümkünse bebeğin cildine dokunabilio dedi... doktor da ona toz sabun olanını önermiş... toz sabun deterjanların üzerinde makinalar için kullanılabilir dio ama genelde arıza yapabiliomuşşş... offf kafam karıştı??

Aynen öyle canım bana iş kalsın diye yapıyor. Tam bir uyuz ve dedim ki yani farkındaysan hamileyim ve git gide ağırlaşıyorum 1 ay benim seni idare etmem çok zor dedim. ' umurumda değil ' dedi insanlık dışı yaratık. Ya bizim sıkıntımı yatan hastalar. Hergün 6 tane yatan hasta katındaki hastaları görüp diyetlerini belirliyoruz. Normalde 3 kata ben 3 kata o bakıyor ama o olmayınca 6 sına da ben bakmak zorundayım ve bu vizitleri sabah 09:30 - 11:00 arasında yapmak zorundayız. O 1,5 saat okadar koşturuyoruz ki anlatamam. Sonrasında da poliklinikteyiz.

Canım nehir ismi çok güzel... Teyzesi yer onu su gibi duru ve parıltılı olsun inşallah

Ya bu bizimkinin zaten normalde de çalıştığı yok abuk subuk 1 milyon şey için izin alıyor ve işin komik yanı ben kırk yılın başı 1/2 gün çok acil bir durum için izin istesem utanarak istiyorum bunun hiç umru değil.

Off akşam bende soğuk su ve buz ile ovacağım bakalım umarım iner. Resmen acıyor tabanlarım

merhaba kızlarrr nasılsınız uzun zamandır buraya uğramıyorum:97::97:

doktorum normal doğum tarihimi 25 temmuz olarak söyledi sezeryan olursa artık daha mı erken olur bilmiyorum yarın gidicez bakalım..sizler nasılsınız..bebişler nasıl...bu arada fena sıcak olcak kızlar kuzucuklar pşicek

bosver hic kizma... gun oluuurrrr devran doner demisler... Sen nasil en az zararla kurtulursun bu izin isinden onu dusun. Sonucta kendini yormaman lazim, dikkat etmen lazim. Stres de en cok yine kendimize ve bebege zarar veriyor...

Senin is arkadasin zaten hamile degil miydi? Merak etme sen izin aldiginda da o calismak zorunda kalacak...

Hayirli olsun... :) Saglikla gelsin...
Bizim aramizda 2 hafta var ama benim tahmini dogum tarihim 25 agustos???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…