2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Inanmiyorum yaa... Umrumda degil mi dedi??? Peki neden izin aliyor? Hamile diye mihasta mi tatil mi?

Hamileyken hemen moralimiz bozuluyor ya da kiziyoruz... Aslinda bu bizi yipratan,(gerci sana diyroum bende ayniyim) Ama birbirimizi motive etmemiz lazim. Eger daha sakin dusunebilirsen daha az zararla nasil kurtulabilirsin. E simdi nasil olacak kontrolun var diyelim ama tek kalacaksin o izne ayrilinca , gidebilecek misin kontrollere ? Hay allah yaaa.... Olsun olsun sen moralini bozmamaya calis... Zaten kanunen hamileyim ve calisma sartlarimi duzenleyin deme hakkimiz varmis...

Son düzenleme:

Ay ne kadar gıcık yaaaaaa ben bile uyuz oldum insanlar çok kötü gerçekten kıskanıyor demekki seni

Oyluyorum Asya :))))

tşk. bizde baştan asya diyorduk

Evet ekledigim avatar resmi tek 3 boyutlu goruntumuz o yuzden ekledim ki arada mesaj yazarken onu da görmus olurum :)

selam kizlar

kilolardan bahsedilmis ben tam 10 kilo aldim valla sasiriyorum kendime ama cok yiyorum ya tutamiyorum kendimi özellikle de tatli seyler allahtan seker cikmadi :)

ben türkiyedeyken aldiklarimizi yikamistik annemle roxy diye bi bebek deterjani vardi toz sabun ondan almistik cok güzel kokuyo sanki bebek kokuyo yikadigimiz kiyafetler o deterjanla yumusaticaya falan da gerek yokmus burda öyle bebek deterjani ariyorum simdi ama bulamadim daha

isim konusunda size bi sorum olucak ben coook eskiden kizim olursa adini yagmur koyucam diyodum hamile kalmadan 1-2 ay önce tvde bi dizi vardi tesadüfen gezerken gördüm orda bi kiz var esmer bisey adi yagmurdu allahim bana da böyle bi yagmur nasip et diye gecirdim icimden ve ondan bi kac ay sonra hamile kaldim zaten simdi yagmur koymazsam sanki bi ugursuzluk olucak gibi bi his var icimde esim pek istemiyo bi de 2 isim koymak istiyo ben en son yagmur bade ya da bade yagmur diye düsündüm ya da yagmurun yanina uyacak baska bi isim var mi kizlar???

bende kizim olsaydi bade koymak istiyordum :) Yagmur koyamam arkadasimin kizinin adi yagmur :)
yagmur bade guzel bence. yurt disinda yasayacagi icin yagmur soylenmesi ve yazilmasi zor bir isim olabilir ama aklinda olsun(turkce karakter var ya o yuzden diyorum. yumusak g yerine g yazarsaniz bu seferde söylenmesi zor olabilir.) ama icinden geleni koymalisin, hosuna gidiyorsa bence koy cunku senin cocugun... tr de yagmur derler, yurtdisinda bade :) Su koyabilirsin belki hani yagmur ile ayni anlamda ya...

Kızlar merhaba benim doğum tarihim eylül 4 fakat hem eylül annelerinin topikleri kapatılmış ve 1-2 kişi var sadece , sezeryan olursam zaten doğumum ağustos ayında olacak :) ben de burada kalmak istiyorum burası çok daha zevkli . Beni de aranıza alır mısınız :)) Bu arada bebişim kızzz

günaydın cicişler
hastanedeyim...
şeker yüklemem yapıldı 100lük
aç karna 101 çıktı başta yüksek yani...

cnm o değer sen glikozu içmeden önce orada cihazla ölçülmüş bi değerse... pek aldırış etme çünkü aslında bakılan değerler farklı ... laboratuar sonuçlarını alınca o değerin daha düşük olduğunu göreceksin... hani kesin konuşmiim ama şahsen bende öle olmuştu... hatta dahiliyiciye sorduk sonuçları değerlendirirken bakılan değerlerin farklı olduğunu o yüzden oradakinin farklı değer laboratuar değerinin farklı olmasının normal olduğunu sölemişti...

hoşgeldinnnn...

bade yi cok begeniyorum bende ama esim o almancada komik söylenir diyo yagmur dedigin gibi g olayi var ama yagmuru anlattigim olaydan koymak istiyorum sanki koymasam bi ugursuzluk olucak hissi var icimde sacma belki ama öyle iste

canim hayirli olsun. ama zaten burda bebegi 6 ay yaninda yatir diyorlar. hatta cok komik bisey oldu biz bebek odasinda yatiricaz diye dusunurken dalga gecti millet bizimle kucucuk bebek nasil yaticak tek basina odada genc kiz gibi diye:))

bu arada boya olayi fena. biz boya yapali baya oldu ama hala gecmedi kokusu yeni eve her gittigimde basim donuyor. biran once boyatiin boyaticak olanlar varsa.

bui arada ben surekli magnezyum almayi unutuyorum(

aynen aynen. tepki veriyor artik. cok guzel bisey. ismine ozellikle cok sasirtici. bu arada boya konusunda haklisin bizde boyadik ya evi. hala cikmadi koku.

ahhh ahhh o dondurma. bende hergun nerdeyse bi kiloya yakin dondurma yiyorum. heralde asermek bu oluyor.

günaydın anneler bugün erkenden kalktım.ben yan yatıyorum ama sabah hep sırt üstü uyanıyorum kendime gıcık oldum karnım gerilmiş.kızdım daha uyumadım

canim uzulme bende oleyim.surekli kendimi sirtustu buluyorum. ama annem kayinvalidem sacmalama nasil rahatsan ole uyu diyor. bizim zamanimizda yoktu yok saga yat yok sola yat ama bebeklerimiz gayet iyiler masallah diyor. dogru aslinda.

hosgeldin canim.

allah sabır versin sana arkadaşım acayip sinir oldum ya Ne biçim insanlar var

isim konusunda henüz karar veremeyenlerdeniz. İlk çocukta yeni evli olmanın avantajıyla benim söylediğim ismi eşim hemen beğenivermişti. Şimdi benim bulduğumu eşim , eşimin bulduğunu kızım beğenmiyor. Bebek isimsiz gelecek....Üç kişinin karar vermesi daha zormuş üff

bende yanimda yatsin istiyorum ama ayni yatakta :) Bunun icin var mi onerin yoksa besikte mi yatiracaksin. Okudugum kitapta merak etmeyin bebegi ezmezsiniz beraber uyursaniz diyor ama ben cekiniyorum. Bez sepet gibi bir seylerden mi alsam diyorum...

Bence nolur nolmaz ayrı beşikte yatırın
az mı okuduk boğulan bebekleri birde şeye dikkat edin bende bile olmuştu
yanımıza alıyoruz ya emzirmek için o sırada uyukluyorsun göğsünüz burnunuda
kapatınca havasız kalıyor bebiş benim allaha şükür öyle olmadı ama çok
uyukladığımı bilirim bir kalkmışım yavrum hala emiyor çok dikkat edin kızlar
özelliklede geceleri....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…