Aynen öyle canım bana iş kalsın diye yapıyor. Tam bir uyuz ve dedim ki yani farkındaysan hamileyim ve git gide ağırlaşıyorum 1 ay benim seni idare etmem çok zor dedim. ' umurumda değil ' dedi insanlık dışı yaratık. Ya bizim sıkıntımı yatan hastalar. Hergün 6 tane yatan hasta katındaki hastaları görüp diyetlerini belirliyoruz. Normalde 3 kata ben 3 kata o bakıyor ama o olmayınca 6 sına da ben bakmak zorundayım ve bu vizitleri sabah 09:30 - 11:00 arasında yapmak zorundayız. O 1,5 saat okadar koşturuyoruz ki anlatamam. Sonrasında da poliklinikteyiz.
Canım nehir ismi çok güzel... Teyzesi yer onu su gibi duru ve parıltılı olsun inşallah
Ya bu bizimkinin zaten normalde de çalıştığı yok abuk subuk 1 milyon şey için izin alıyor ve işin komik yanı ben kırk yılın başı 1/2 gün çok acil bir durum için izin istesem utanarak istiyorum bunun hiç umru değil.
Off akşam bende soğuk su ve buz ile ovacağım bakalım umarım iner. Resmen acıyor tabanlarım
Aynen öyle canım bana iş kalsın diye yapıyor. Tam bir uyuz ve dedim ki yani farkındaysan hamileyim ve git gide ağırlaşıyorum 1 ay benim seni idare etmem çok zor dedim. ' umurumda değil ' dedi insanlık dışı yaratık. Ya bizim sıkıntımı yatan hastalar. Hergün 6 tane yatan hasta katındaki hastaları görüp diyetlerini belirliyoruz. Normalde 3 kata ben 3 kata o bakıyor ama o olmayınca 6 sına da ben bakmak zorundayım ve bu vizitleri sabah 09:30 - 11:00 arasında yapmak zorundayız. O 1,5 saat okadar koşturuyoruz ki anlatamam. Sonrasında da poliklinikteyiz.
Canım nehir ismi çok güzel... Teyzesi yer onu su gibi duru ve parıltılı olsun inşallah
Ya bu bizimkinin zaten normalde de çalıştığı yok abuk subuk 1 milyon şey için izin alıyor ve işin komik yanı ben kırk yılın başı 1/2 gün çok acil bir durum için izin istesem utanarak istiyorum bunun hiç umru değil.
Off akşam bende soğuk su ve buz ile ovacağım bakalım umarım iner. Resmen acıyor tabanlarım
Oyluyorum Asya :))))
boğulma önleyici yastıkları ben chicco ve sevi bebe de gördüm arkadaşlar.
selam kizlar
kilolardan bahsedilmis ben tam 10 kilo aldim valla sasiriyorum kendime ama cok yiyorum ya tutamiyorum kendimi özellikle de tatli seyler allahtan seker cikmadi :)
ben türkiyedeyken aldiklarimizi yikamistik annemle roxy diye bi bebek deterjani vardi toz sabun ondan almistik cok güzel kokuyo sanki bebek kokuyo yikadigimiz kiyafetler o deterjanla yumusaticaya falan da gerek yokmus burda öyle bebek deterjani ariyorum simdi ama bulamadim daha
isim konusunda size bi sorum olucak ben coook eskiden kizim olursa adini yagmur koyucam diyodum hamile kalmadan 1-2 ay önce tvde bi dizi vardi tesadüfen gezerken gördüm orda bi kiz var esmer bisey adi yagmurdu allahim bana da böyle bi yagmur nasip et diye gecirdim icimden ve ondan bi kac ay sonra hamile kaldim zaten simdi yagmur koymazsam sanki bi ugursuzluk olucak gibi bi his var icimde esim pek istemiyo bi de 2 isim koymak istiyo ben en son yagmur bade ya da bade yagmur diye düsündüm ya da yagmurun yanina uyacak baska bi isim var mi kizlar???
günaydın cicişler
hastanedeyim...
şeker yüklemem yapıldı 100lük
aç karna 101 çıktı başta yüksek yani...
trakyalılar da var demek aramızda,bende babaeskiliyim
Kızlar merhaba benim doğum tarihim eylül 4 fakat hem eylül annelerinin topikleri kapatılmış ve 1-2 kişi var sadece , sezeryan olursam zaten doğumum ağustos ayında olacak :) ben de burada kalmak istiyorum burası çok daha zevkli . Beni de aranıza alır mısınız :)) Bu arada bebişim kızzz
bende kizim olsaydi bade koymak istiyordum :) Yagmur koyamam arkadasimin kizinin adi yagmur :)
yagmur bade guzel bence. yurt disinda yasayacagi icin yagmur soylenmesi ve yazilmasi zor bir isim olabilir ama aklinda olsun(turkce karakter var ya o yuzden diyorum. yumusak g yerine g yazarsaniz bu seferde söylenmesi zor olabilir.) ama icinden geleni koymalisin, hosuna gidiyorsa bence koy cunku senin cocugun... tr de yagmur derler, yurtdisinda bade :) Su koyabilirsin belki hani yagmur ile ayni anlamda ya...
hoşgeldinnnn...
selam kizlar
bugün cok yorucu bi gündü bizim icin herseyimiz bitmis gibi mobilyalarimizi degistirmeye karar verdik :) ne zamandir almak istedigim bi koltuk takimi vardi esim onlari alalim diyince dayanamadim tabi onlari alirken bi de balkona masa takimi aldik gelik balkonu temizledik yikadik onlari koyduk koltuklarimiz malesef 8-10 hafta icinde gelicek burda bi mobilya aliyosun bekleme süresi cildirtiyo insani ama koltuklar gelmeden badana falan yapmamiz gerekicek bunlari yaparken cocuk odasini da yapmayi düsünüyoruz aslinda ilk 5-6 ay yanimizda yatiricaktik kücük bi besik aldik hatta bunun icin ama esim diyo badana yapmisken cocuk odasini da hazirlayalim gerci geldiklerini kayinvalidemler kaliyodu orda onlarin esyalari ve yataklari var ve nasil olucak bilmiyorum ama bi telas sardi bizi sormayin gitsin :)
bugün ebede randevum vardi karnima bakti iste bebegin basi suan asagida dedi alttan elle muayene yapti burda her seferinde yapiyolar malesef bi acilma olmadigini bebegin asagiya bastirmadigini söyledi kalp atislarini dinledik melegimin at kosusturuyo gibi :) sen misin dinleyen der gibi bi tekme atti ebeye kadin bile sasirdi öyle güclü olmasina bende dedim hep böyle zaten sürekli kipir kipir ve cok sert vuruyo biraz daha büyüyünce yandin o zaman sen dedi bana :)
bu kramplar icin sordum ben suan 300 mg dan fazla magnezyum almani önermiyorum dedi hamileligin sonlarina dogru arttirmak daha iyiymis ama yatmadan önce ayaklari SICAK suyla yikmak iyi geliyomus ben hep soguk suyla yikardim oysa ki bi de bi krem varmis sürünce rahatlatiyomus o da
bi de mide yanmalari icin kabugu soyulmus bademi agizda iyice cignemek gerekiyomus üstü cikana kadar o da cok iyi geliyomus
bi de gögüs kafesime dogru cok bastiriyo benim minik yaramazim ebe dedi bu daha bisey degil bi kac ay sonra daha da cok baski olucak napicam bilmiyorum sizin bebisler de böyle gögüs kafesinize dogru bastiriyo mu cok ???
haa kremlerden sampuanlardan yaglardan bahsetmissiniz ben burda weleda candula serisi diye bi marka var onlardan alicam gittigim ebeler ve doktorum bunu önerdi hep türkiyede yok sanirim o yüzden ordakileri iyi arastirin kizlar neyse biz yemek yicez simdi kactik teyzoslari öpüldünüzzz
evet canım öyle birşeylerdi bende bi yerde gördüm işte ama nerede :44:
Anladım canım. Ben de siz yaptırmak istemediniz gibi algıladım ama madem dr. lar gerek duymadı inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Sen içini ferah tut yeter :)))
Aldım canım mothercare in beşiğini aldım( gerçi ben sahibinden.com dan 2. el aldım.) bakalım yatacak mı içinde. Aldığım kişinin bebeği kendi yatağında yatmayı tercih etmiş o yüzden hiç kullanılmamış gibi geldi :))
Aman dikkat et kendine :))) Ya o zaradan aldığım yatak örtüsünün resmini çekeceğim dedim ama çok geç geldim eve ama bakiim üşenmezsem eklerim birazdan.
Ya bencede konuşmak şarkı söylemek çok etkili ben de hergün oğluşuma şarkılar söylüyorum, konuşuyorum ve sanki artık tepki veriyor. Mesela sabah 5 de uyandığımda kardım dalga dalga oluyor hemen ninni söylüyorum duruyor sakinleşiyor :)) bakalım doğunca nasıl olacak?!?
Canım hayırlı olsun koltuklarınız. Eee! ben de 6 ay kendi odamda yatırmayı planlıyorum ama boya kokusu falan çıksın evden diye şimdiden hazırladık boyadık . Bence sizde madem boya işine gireceksiniz o da çıksın aradan)
günaydın minnak kuzular ve annişleri
hala rekor ben de 20 kg
Allah büyük...
yalnız şöyle bir durum var ben zaten çok kolay kilo alan biriyim..yani rahatlıkla şişebilir ve inebilirim
inşallah doğumdan sonra rahat inerim
kuzuma bişi olmasın 150 ye kadar yolum var
10 günde 1 kilo almışım doktor buna da şükür dedi
dondurma yeme dedi gözü kör olasıca dondurmaaaa
günaydın anneler bugün erkenden kalktım.ben yan yatıyorum ama sabah hep sırt üstü uyanıyorum kendime gıcık oldum karnım gerilmiş.kızdım daha uyumadım
Kızlar merhaba benim doğum tarihim eylül 4 fakat hem eylül annelerinin topikleri kapatılmış ve 1-2 kişi var sadece , sezeryan olursam zaten doğumum ağustos ayında olacak :) ben de burada kalmak istiyorum burası çok daha zevkli . Beni de aranıza alır mısınız :)) Bu arada bebişim kızzz
Hoşbulduukben izmirliyim kızlar İzmir'de olan varsa selam :90:
aynen öyle canım bana iş kalsın diye yapıyor. Tam bir uyuz ve dedim ki yani farkındaysan hamileyim ve git gide ağırlaşıyorum 1 ay benim seni idare etmem çok zor dedim. ' umurumda değil ' dedi insanlık dışı yaratık. Ya bizim sıkıntımı yatan hastalar. Hergün 6 tane yatan hasta katındaki hastaları görüp diyetlerini belirliyoruz. Normalde 3 kata ben 3 kata o bakıyor ama o olmayınca 6 sına da ben bakmak zorundayım ve bu vizitleri sabah 09:30 - 11:00 arasında yapmak zorundayız. O 1,5 saat okadar koşturuyoruz ki anlatamam. Sonrasında da poliklinikteyiz.
bende izmir karşıyaka - sen neredensin...
aaaa süper bende karşıyakalıyımKaf sin kaf
canim hayirli olsun. ama zaten burda bebegi 6 ay yaninda yatir diyorlar. hatta cok komik bisey oldu biz bebek odasinda yatiricaz diye dusunurken dalga gecti millet bizimle kucucuk bebek nasil yaticak tek basina odada genc kiz gibi diye:))
bu arada boya olayi fena. biz boya yapali baya oldu ama hala gecmedi kokusu yeni eve her gittigimde basim donuyor. biran once boyatiin boyaticak olanlar varsa.
bui arada ben surekli magnezyum almayi unutuyorum(
aynen aynen. tepki veriyor artik. cok guzel bisey. ismine ozellikle cok sasirtici. bu arada boya konusunda haklisin bizde boyadik ya evi. hala cikmadi koku.
ahhh ahhh o dondurma. bende hergun nerdeyse bi kiloya yakin dondurma yiyorum. heralde asermek bu oluyor.
canim uzulme bende oleyim.surekli kendimi sirtustu buluyorum. ama annem kayinvalidem sacmalama nasil rahatsan ole uyu diyor. bizim zamanimizda yoktu yok saga yat yok sola yat ama bebeklerimiz gayet iyiler masallah diyor. dogru aslinda.
hosgeldin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?