Bence nolur nolmaz ayrı beşikte yatırın
az mı okuduk boğulan bebekleri birde şeye dikkat edin bende bile olmuştu
yanımıza alıyoruz ya emzirmek için o sırada uyukluyorsun göğsünüz burnunuda
kapatınca havasız kalıyor bebiş benim allaha şükür öyle olmadı ama çok
uyukladığımı bilirim bir kalkmışım yavrum hala emiyor çok dikkat edin kızlar
özelliklede geceleri....
kizlar gunaydin...
Dun detayli ultrasona tekrar girdik, her sey normal dedi, bebek 1188gr olmus azicin fazla sanirim. Sonra 3 boyutlu olarak da goruntuleri gosterdiler ama bebegin yuzu plasentaya cok yakindi, goremedik yuzunuyani bir fotograf verdi ama o kadar... biraz uzuldum, once gerek yok diyordum, sonra ileride bebege gosteririm deyip hayaller kurdum sanirim, fotograflar olmayinca da haliyle hayal kirikligi oldu. Allaha cok sukur bebgin her seyi normalmis, uzuluyorum diye allah affetsin...
İsimler güzel kızlar,
bizde , Su, Asya , Selen arasında gidip geliyoruz hala koyamadık :-((
Aynen öyle canım bana iş kalsın diye yapıyor. Tam bir uyuz ve dedim ki yani farkındaysan hamileyim ve git gide ağırlaşıyorum 1 ay benim seni idare etmem çok zor dedim. ' umurumda değil ' dedi insanlık dışı yaratık. Ya bizim sıkıntımı yatan hastalar. Hergün 6 tane yatan hasta katındaki hastaları görüp diyetlerini belirliyoruz. Normalde 3 kata ben 3 kata o bakıyor ama o olmayınca 6 sına da ben bakmak zorundayım ve bu vizitleri sabah 09:30 - 11:00 arasında yapmak zorundayız. O 1,5 saat okadar koşturuyoruz ki anlatamam. Sonrasında da poliklinikteyiz.
Canım nehir ismi çok güzel... Teyzesi yer onu su gibi duru ve parıltılı olsun inşallah
Ya bu bizimkinin zaten normalde de çalıştığı yok abuk subuk 1 milyon şey için izin alıyor ve işin komik yanı ben kırk yılın başı 1/2 gün çok acil bir durum için izin istesem utanarak istiyorum bunun hiç umru değil.
Off akşam bende soğuk su ve buz ile ovacağım bakalım umarım iner. Resmen acıyor tabanlarım
Oyluyorum Asya :))))
selam kizlar
kilolardan bahsedilmis ben tam 10 kilo aldim valla sasiriyorum kendime ama cok yiyorum ya tutamiyorum kendimi özellikle de tatli seyler allahtan seker cikmadi :)
ben türkiyedeyken aldiklarimizi yikamistik annemle roxy diye bi bebek deterjani vardi toz sabun ondan almistik cok güzel kokuyo sanki bebek kokuyo yikadigimiz kiyafetler o deterjanla yumusaticaya falan da gerek yokmus burda öyle bebek deterjani ariyorum simdi ama bulamadim daha
isim konusunda size bi sorum olucak ben coook eskiden kizim olursa adini yagmur koyucam diyodum hamile kalmadan 1-2 ay önce tvde bi dizi vardi tesadüfen gezerken gördüm orda bi kiz var esmer bisey adi yagmurdu allahim bana da böyle bi yagmur nasip et diye gecirdim icimden ve ondan bi kac ay sonra hamile kaldim zaten simdi yagmur koymazsam sanki bi ugursuzluk olucak gibi bi his var icimde esim pek istemiyo bi de 2 isim koymak istiyo ben en son yagmur bade ya da bade yagmur diye düsündüm ya da yagmurun yanina uyacak baska bi isim var mi kizlar???
Kızlar merhaba benim doğum tarihim eylül 4 fakat hem eylül annelerinin topikleri kapatılmış ve 1-2 kişi var sadece , sezeryan olursam zaten doğumum ağustos ayında olacak :) ben de burada kalmak istiyorum burası çok daha zevkli . Beni de aranıza alır mısınız :)) Bu arada bebişim kızzz
arastirma sonuclarina göre eger anne uyusturucu bir ilac ya da alkol almadiysa bebegini hissederek uyudugu icin aslinda onu koruyarak uyumus oluyormus. Bakalim biraz daha arastirmam lazim... Benimde hala aklimda soru isaretleri var. Ama beraber uyumamiz icin bir cozum bulacagima dair umudum var :)
canim hayirli olsun. ama zaten burda bebegi 6 ay yaninda yatir diyorlar. hatta cok komik bisey oldu biz bebek odasinda yatiricaz diye dusunurken dalga gecti millet bizimle kucucuk bebek nasil yaticak tek basina odada genc kiz gibi diye:))
bu arada boya olayi fena. biz boya yapali baya oldu ama hala gecmedi kokusu yeni eve her gittigimde basim donuyor. biran once boyatiin boyaticak olanlar varsa.
bui arada ben surekli magnezyum almayi unutuyorum(
bence yagmur cok guzel isim cnm,
benim de abimler kziimiz olursa yagmur koyucaz demislerdi birkez, o yuzden ismi ellerinden almis olmamak icin ben koymuyorum, yoksa dusunurdum
yagmurun yanina 4 harfli kisa bir isim guzel gider
elif yagmur
yagmur bade*
azra yagmur
yagmur doga
25 haftada kaç kiloydu bebiş.
Bende kilo aldırmak için uğraşıyorum biraz zayıf 14 mayısta 505 gr dı benim bebiş.
Bu c.tesi doktor kontrol edicek gelişimini inş. Kilo almıştır.
arastirma sonuclarina göre eger anne uyusturucu bir ilac ya da alkol almadiysa bebegini hissederek uyudugu icin aslinda onu koruyarak uyumus oluyormus. Bakalim biraz daha arastirmam lazim... Benimde hala aklimda soru isaretleri var. Ama beraber uyumamiz icin bir cozum bulacagima dair umudum var :)
evet süper yaaa ... Sıcaklar başladı di mi nasıl yapcaz bakalım
Canım zaten öyle uyuyorsun hiç kıpırdamadan ama emzirirken dikkatli olmak gerek
ben eşim çok deli yattığı için cesaret edememiştim ama şimdi o bile dikkatli uyuyor
benim oğlum 2 yaşında kendi yatağında yatıyordu 4-5 aydır mecburen yanımıza alıyoruz
uyuyunca yatağına götürüyorum, gece kalkınca gene beraber yatıyoruz
ben ultrasona 18. haftada(217gr.) ve 26+6 da(1188gr) girebildim sadece...
Aynen öyle canım bana iş kalsın diye yapıyor. Tam bir uyuz ve dedim ki yani farkındaysan hamileyim ve git gide ağırlaşıyorum 1 ay benim seni idare etmem çok zor dedim. ' umurumda değil ' dedi insanlık dışı yaratık. Ya bizim sıkıntımı yatan hastalar. Hergün 6 tane yatan hasta katındaki hastaları görüp diyetlerini belirliyoruz. Normalde 3 kata ben 3 kata o bakıyor ama o olmayınca 6 sına da ben bakmak zorundayım ve bu vizitleri sabah 09:30 - 11:00 arasında yapmak zorundayız. O 1,5 saat okadar koşturuyoruz ki anlatamam. Sonrasında da poliklinikteyiz.
Canım nehir ismi çok güzel... Teyzesi yer onu su gibi duru ve parıltılı olsun inşallah
Ya bu bizimkinin zaten normalde de çalıştığı yok abuk subuk 1 milyon şey için izin alıyor ve işin komik yanı ben kırk yılın başı 1/2 gün çok acil bir durum için izin istesem utanarak istiyorum bunun hiç umru değil.
başladı yaHer tarafım yanıyo sanki benim günde 2 kere duşa giriyorum birde karpuza dadandım O çok rahatlatıyo beni Yandık valla temmuz gelsede izne çıksam işe gidip gelmek bu sıcakta çok zor oluyo
maşallah çok iyi gidiyor şu an kilosu bebişin. o hafta girdimmi bilmiyorum. yaptığın özel bişey varmı kilo alması için canım.
mrb bayanlarrr yeni gördm sizleribende hep temmuz annelerini takip ediyordum ağustosu yeni gördüm ii oldu
nasip olursa doğumum 25 ağustos erkekim geliyor inş..
bundan sonra sizlerle beraberm inş.
aynen yanıyorummmm. Karpuzda çok şeker varmış diye günde bir dilim yiyorum. 6 haziranda çalışabilir raporu alacağım 15 temmuzda doğum iznine ayrılacağım ama daha 7 hafta var ...
hmm ayniyiz :) hos geldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?