2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence sen dogru olanini yapmissin yaninda yatirmakla, ben bile hala ihtiyac duydugumda annemlerin yanina yatarim, kucucuk cocuk onlar korkacaklar, stres olacaklar, ne yapmalari gerektigini bilemedikleri bir suru durum olacak... ne kadar sevgiyle buyumus oglun, eminim zor olmustur ama cok sansliymis.

bende 13 temmuzda çıkıcam Belkide ben karpuzu fazla kaçırdığım için kilo alıyorum Azaltayım bari bende

canım tabi aşırı yeme ama kavundan karpuz daha iyi.mesela dün ilkezaldım....hiç tadı yok .biraz fazla yedim nasılolsa şekri yok diye..

bakalım c.tesi doktor ne dicek. bende her sabah yumurta haşlayıp bol peynirli domates salatalık güzel bir kahvaltı yapıyorum. 12 gibi süt içiyorum. yemekte ekmek yemiyorum fazla makarna pilava az yiyorum. aralarda meyva yiyorum. kuru incir. ceviz+badem açkarnına pekmez içiyorum. aç kalmamaya çalışıyorum. ama inş. kilosu artmıştır. geçen gittiğimde 1 hafta geri gibi demişti. oyüzden 2 hafta sonra tekrar kontrol edelim dedi. bu c.tesi inş. kilosu yeterince artmıştır. doktor sütü ve peyniri lyte al dedi. bende öyle yapıyorum. bebeğin yağa ihtitacı yok dedi.

başka yaptığınız özel şeyler varsa lütfen yazın arkadaşlar.
meyve ve kaşarda kilo aldırır diyorlar bebeğe.

Son düzenleme:
slm kızlarrrr.
biz geldik evimize sonundaa
dr kontrolü şeker derken saatin nasıl geçtiğini anlamadım hee
şeker aynen şöyle
100gr yüklemede açlık 101 1.saat 207 2.saat 158 3.saat 96 çıktı
dr sınırda yinede dikkat etmekte fayda var dedi...
bebişimizin kontrolüne gelince herşey yolunda geçti neredeyse yarım saat incelendi tekrardan ayrıntılı gibi heryerine bakıldı çok güzel fıstık bi kıza benziyo yandan dedi kilosuna gelince malesef teyzoşları 1kg ya ulaşamamış daha kızım 961 grda normal dedi...
foto vermiyecekmi dedim sen şimdi git yarım saat sonra tekrar gel foto belki o zman verir dedi ve yarım saat sonra hiçten göstermedi yüzünü sırtını dönmş vaziyetteydi...neyse sağlık olsun..
bu arada 100lük glikozu içince 2 saat deliksin tekmeler yedim tatlı geldi yaa nasıl çoştu anlatamam.

hoşbuldm cnm..

ii cnm şükür bişi çıkmamış

normalde kaçıncı haftadan itibaren giriliyo buraya :76:

ve nası bişii kaç dk sürüyo

Son düzenleme:
hoşbuldm cnm..

ii cnm şükür bişi çıkmamış

normalde kaçıncı haftadan itibaren giriliyo buraya :76:

ve nası bişii kaç dk sürüyo

eğerki bi sorun varsa dr un sana söyler ve girmeni ister
ama doğuma yakın daha sık giriliyo hani anneninde hissedemediği sancılar oluyo ya o yüzden
ama senin şikaytin varsa yine girmeni isteyebilir...

ben boğulma önleyici yastığı limangokids'ten babyjem marka almıştım...
bende de babyjem var. ilk geldiğinde fena bi koku vardı tanımlayamadığım iki gün havalandırdım şimdi iyi..canım buna kılıf geçiriliyor mu direk bebik yatıyo mu üstüne ? kızlar ayrı yatmanızda fayda var..Allah korusun uyku hali..tamam zaten çok deliksiz uyunmayacak ama tedbir tedbirdir diye düşünüyorum
başladı ya Her tarafım yanıyo sanki benim günde 2 kere duşa giriyorum birde karpuza dadandım O çok rahatlatıyo beni Yandık valla temmuz gelsede izne çıksam işe gidip gelmek bu sıcakta çok zor oluyo

yanmalarımız başladııı hayırlı uğuru olsun..neyse buna da şükür mayıs ayını komple yanabilirdik en azından sonuna denk geldik canım karpuza da dikkat et şekerli ya fazla tüketmemek gerekiyo onu da

geçmişi fazla okuyamadım ama sanırım yenı hamıleler katılmıs aramıza. hoş geldiniz kızlar.
birde doktordan gelenler var galiba :) iyi haberleri kendimiz almış kadar seviniyoruz.

kızlar kamuda çalışanlar için doğumdan önceki 5 haftayı sonraya ekletebiliyoruzya,onun için illa 32. haftada son üç haftaya kadar çalışabilir raporu mu almamız gerekiyo.yani doğuma sekiz hafta kala.33 veya 34 te alsak olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…