ilk aylar bebek kadar minikki ona zarar verme ihtimalimiz çok yüksek.Ben kızımı babasıyla aramızda yüksekçe bir yasyığa koyarak yatırmıştım.Şimdi düşününce çok hata yapmışım. YA bişey olsaymış.Allah korumuş.Birkaç kerede emzirirken uyuya kalmıştım.İyi düşürmemişim elimden. Bence emzirip beşiğine koyalım.Beşik - sepet - park yatak odamızda olmalı. Bizim gelin 40 çıkınca odasına götürdü bebişini, ben kıyamadım 3 yaşına kadar aramızda yattı..odasını ayırmak çok zor oldu.
Şimdi emzirip beşiğe koyacağım.En fazla 3 aylıkken odasında yatırırım.(İnşallah) Yoksa yatağı büyütüp ailecek yatarız :)
hoşbulduk cnm
ewet günlerimz aynı galiba seninle hayrlısı inş seninkidemi erkek
evet benimde erkek :)
bende 13 temmuzda çıkıcamBelkide ben karpuzu fazla kaçırdığım için kilo alıyorum Azaltayım bari bende
Sagol canim, insallah saglikli dogarlar...
Sanirim normal kilosu 680-1500 gr arasinda olmali bu haftada, ortalama da 960 gr. benimkisi 1188 gr. normalden %17 buyuk dediler(bunu da malesef son zamanlarda kendimi tutamayip seker yememe bagliyorum).
Kilolu olmasi degil organlarinin , gelisiminin normal olmasi daha önemliymis. Onu da doktorun ölcuyordur zaten. Gelisimi normal dediler o yuzden sevindim.
Yaptigim ozel hicbir sey yok sadece my_little_sun_shinenin önerdigi gibi öglen et(balik,tavuk,kirmizi et), aksam sebze yemegi,yemeklerde salata, sut, yumurta falan yemeye calisiyorum. Bu aralar saate dikkat etmeden canim ne zaman meyve istese meyve yiyorum yaz geldi diye ama snairim fazla meyve sekeri de iyi degil bebek icin.
bir de stresten uzak durmaya calismamiz lazim. Kafein de bebegin gelisimini azaltiyormus, gazli icecekler de iyi degilmis, onlardan neredeyse hic icmiyorum. Bazen dilimi degdiriyorum o kadar... Baska ne zararliydi hatirlamiyorum ama cesitli beslenmeye calisirsan bebek icin de senin icin de daha iyi olur sanirim.
Selam kızlar,şimdi eşimle doktora gidiyoruz.Dua edin hayırlı haberler alalım
seyyah06 hoşgeldın aramıza
hoşbuldum tşk
arkadaşlar bu arada aranızda nts ye giren varmıı
aramıza yeni hamişler katılmış hepiniz hoşgeldiniz.....
eveeettt ben 24 haftalık iken girmiştim ....dr bebek aşağıda dedi ve emiin olabilmek için girmiştim ama şükür sancı bişi çıkmamıştı....
hoşbuldm cnm..
ii cnm şükür bişi çıkmamış
normalde kaçıncı haftadan itibaren giriliyo buraya:76:
ve nası bişii kaç dk sürüyo
bende de babyjem var. ilk geldiğinde fena bi koku vardı tanımlayamadığım iki gün havalandırdım şimdi iyi..canım buna kılıf geçiriliyor mu direk bebik yatıyo mu üstüne ?ben boğulma önleyici yastığı limangokids'ten babyjem marka almıştım...
kızlar ayrı yatmanızda fayda var..Allah korusun uyku hali..tamam zaten çok deliksiz uyunmayacak ama tedbir tedbirdir diye düşünüyorumCanım zaten öyle uyuyorsun hiç kıpırdamadan ama emzirirken dikkatli olmak gerek
ben eşim çok deli yattığı için cesaret edememiştim ama şimdi o bile dikkatli uyuyor
benim oğlum 2 yaşında kendi yatağında yatıyordu 4-5 aydır mecburen yanımıza alıyoruz
uyuyunca yatağına götürüyorum, gece kalkınca gene beraber yatıyoruz
başladı yaHer tarafım yanıyo sanki benim günde 2 kere duşa giriyorum birde karpuza dadandım O çok rahatlatıyo beni Yandık valla temmuz gelsede izne çıksam işe gidip gelmek bu sıcakta çok zor oluyo
eğerki bi sorun varsa dr un sana söyler ve girmeni ister
ama doğuma yakın daha sık giriliyo hani anneninde hissedemediği sancılar oluyo ya o yüzden
ama senin şikaytin varsa yine girmeni isteyebilir...
nickinde kızan yazdığına göre sende trakyalısın bende lüleburgazlıyım.
trakyalılar da var demek aramızda,bende babaeskiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?