2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ozelde de kamuda da yani diye biliyorum ben;
32. haftada muhakkak izne ayrilacaksak dogum izni raporu, calisacaksak calisabilir raporunu almamiz gerekiyor

cnm ozelde de kamuda da yani diye biliyorum ben;
32. haftada muhakkak izne ayrilacaksak dogum izni raporu, calisacaksak calisabilir raporunu almamiz gerekiyor

teşekkür ederim canım.ben doktora bu hafta gidiyorum ama raporu iki hafta sonra almam gerekiyo.tekrar gitmem sorunda o yüzden sordum.doktorum biraz uzak yaşadığım yere.acaba ileri tarihli bi rapor istesem verir mi ki:) yani iki hafta sonranın tarihine göre.

tatlım bebek aşağıda demişsin benimde kuzum aşşağıda senin ne zaman yukarı cıktı bende nts ye bağlansam mı :26:

Valla cnm bende yanımda yatırma taraftarı değilim, sepet alıcam yatak odama

Geçmiş olsun cnm

mrb bayanlarrr yeni gördm sizleri bende hep temmuz annelerini takip ediyordum ağustosu yeni gördüm ii oldu

nasip olursa doğumum 25 ağustos erkekim geliyor inş..

bundan sonra sizlerle beraberm inş.
Hoşgeldin cnm aramıza, diğer alıntı yapamadığım arkd.hoşgelmiş

Selam kızlar,şimdi eşimle doktora gidiyoruz.Dua edin hayırlı haberler alalım

güzel haberlerle gel cnm

Canım iyi çıkmış sanki sonuçlar benimde ilk hamişliğimde öyleydi sadece dikkatli azar azarda olsa herşeyden ye cnm benim oğlum ona rağmen 2.900 doğdu...
Şimdide bana dua edin ctesi tahlil yaptırıcam :-((

tatlım bebek aşağıda demişsin benimde kuzum aşşağıda senin ne zaman yukarı cıktı bende nts ye bağlansam mı :26:

cnm dr işte bana bebek aşağıda sancın varmı demişti yok dedim
temkinli davranmak lazım bi nst ye bağlayalım dedi bağlandık sancı çıkmadı
yukarı çıktımı hiç bilmiyorum korkumdan soramıyorum dr umda bişi demiyo
ama geçen yakın bi aile dosyuna kontrole gittik ona demedim hiç bebek aşağıdaydı diye oda hiç demedi bebek aşağıda diye demek çıkmış...
ama bu bi sorun değilmiş onu öğrendim
.çok kötü günler geçiridm kendi kendime bebek aşağıda acaba erken doğummu olur ne olur ne biter diye ama dr um sakinleştirdi bu bi vücut yapısı sorun değil dedi sakinleştim..

ben üstün körü sınırda atlattım inş sende bi sorun çıkmaz cnm...

bilmiyorum cnm ama sonucta doktorunun seni 2 hafta sonra yeniden gormesi gerekebilir yine de;
cunku durumuna bakacak ona gore yeter calisma diyecek sana ya da calisabilirsin diyecek

yine de bu gittiginde bir danisirsin doktoruna

bana da bana da,
ben de bu cmrt. gidicem tahliller icin

ben üstün körü sınırda atlattım inş sende bi sorun çıkmaz cnm...

gecmis olsun cnm , sukur sinirda atlattin.
hadi darisi basimiza

tatlım ben artık her şeyden korkar oldum bu benim 3. gebeliğim kızımla oğlumu kaybettim bundada kontrollü gidiyoruz işten de ayrıldım 20 gün den beri bebeğim aşşağıda sürekli yatıtyorum popomun altına yastıkta koydum inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi

merhaba kızlar,,
biz 29.haftadayız. bebeğimin ağırlığı 1,545 gr. iyimi sizce.

İnş.cnm kucağına sağsalim alırsın bebişini...

merhaba kızlar,,
biz 29.haftadayız. bebeğimin ağırlığı 1,545 gr. iyimi sizce.

Maşallah bence çok iyi

Peppermitt sen hangi hstye gidiyorsun cnm ??

İnş.cnm kucağına sağsalim alırsın bebişini...

Maşallah bence çok iyi

Peppermitt sen hangi hstye gidiyorsun cnm ??

çok teşekkür ederim.
ben diyarbakırdayım,genesis hst.
bide bişey sorayım emzirme dönemi için(göğüs çatlak önleyici) pomat falan kullanıyomusun

pardon arkadaşım hastaneyi bana sordun sandımm:78:

Son düzenleme:

geçmiş olsun öncelikle. aklına kötü şeyler getirme,hep dinlen wc dışında kalkmamaya çalış. çok zor ama kolay kolay bi bebeğe sahip olunmuyo artık günümüzde..

çok teşekkür ederim.
ben diyarbakırdayım,genesis hst.
bide bişey sorayım emzirme dönemi için(göğüs çatlak önleyici) pomat falan kullanıyomusun

o kalıtsal daha çok aklıma geldikce arada krem kullanıyorum ama çok nadir karnım çok gerildiğinde sürüyorum göğüslerime birşey sürmüyorum ikinci doğumum benim ilkinde de çok az kullanmıştım allaha şükür birşey olmadı.

Biz geldik kızlar.Bel ağrısı şikayetim vardı 2-3gündür ve yürürken bebeğim kasıklarıma öyle bir baskı yapıyordu ki sanki çıkacak neyseki aylık kontrol günümüzde gelmişti zaten gittik. İdrar tahliliyapıldı iltihap yok.Sadece eritrosit yani kan var bol miktarda. Meğer belimin ağrısı böbreklerden geliyormuş sağ böbreğimde küçük bir taş vardı 3-4 yıldır herhangi bir sorun çıkarmamıştı ama. Haftaya onun için doktora gideceğiz böbreklere bakacak.
Bebeğim iyiydi 1,600gr olmuş. Yan yatıyordu. Henüz baş aşağı dönmemiş. Doktor istirahat dedi ama evde de badana boya işleri var
Bizden haberler bu kadar.

canım inşaallah bişey olmaz bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın

merhaba kızlar...2 gün hastanede yatıp çıktıktan sonra dün doktor kontrolünde yeniden nst ye bağlandım..çok hafif sancılarım varmış istirahat önerdi doktorum...rapor bittikten sonra yeniden kontrolüm olacak ve duruma göre yeniden rapor verebilir...kasılmalar için en iyi ilaç bol su dedi...günde 4 litre su iç dedi...artık su gördükçe midem bulanıyor ama erken doğum yapmaktansa her an su içmeye razıyım...sizler de suyu ihmal etmeyin...

bana da bana da,
ben de bu cmrt. gidicem tahliller icin

gecmis olsun cnm , sukur sinirda atlattin.
hadi darisi basimiza
evet cnm sınırda atlatabildim şükür
yinede bundan sonra dengeli gidecem...
geçen hafta kontrolümde 78.5 kilo idim dr da tartıldım 78 çıktım sanırım almamışım bu hafta dengeli gittiğimden sebep...
inş seninde güzel çıkar sonuçların cteisydi değilmi kontrolün bugünden başla patates tatlı hamurişi makarna pilav falan tüketmede güzel bişi çıksın inş..

inş bunu sağ salim alırsın kucağına ve ömür boyu yanonda olur cnm...zor işler bu hamilelik işleri...

cnmm geçmiş olsun yaa dikkat et kendine hiç bi iş falan yapma
bebiş daha önemli...
inş bi daha sacın çıkmaz ve kasılmalarında durur biraz daha kalsın içerde bebiş...
su çok içiyorum ben daha fazla ağırlık vereyim o zmana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…