2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlatamadım aslında:78: çatlak derken göğüs ucundan bahssetmiştim. emzirmenin ilk günlerinde bazılarında acı oluyomuş ona önlem amaçlı. belkide yoktur çaresi ama şimdiden kendimi acı içinde kıvranırken hayal ediyorum
teşekkürler

mrb geçmiş olsun. aynı haftadayız seninle. hayırdır,niye böyle bi sorun olduki.,
inşallah vaktinde gelir bebişler

sağol canım...aslında beni rahatsız eden hatta benim hissettiğim bir sancım yok ama nst de çıkıyor...o yüzden ben de hiçbişey yapmadan yatıyorum evde...veee su içiyorum bol bol...

çilekcim eylül anneleri yavaş yavaş burda toplanıyoruz galiba...:))))))

Hamileydi canım ama 10. hafta bebğini kaybetti. Ya zaten başhekim bana sorar diye ümit ediyorum ama sormazsa da yapacak birşey yok ben kendimi hiç yormayı planlamıyorum

Hayirli olsun... :) Saglikla gelsin...
Bizim aramizda 2 hafta var ama benim tahmini dogum tarihim 25 agustos???

Detaylıda doktor banada 25 ağustosda olur doğum dedi ama tabi belli de olmaz :))

Cevap: hiç biri. Bebeğini kaybetti zaten o yüzden 2 hafta yoktu. Hadi bu anlaşılabilir bir şey ama şimdi kinin nedeni babası ameliyat olmuştu kış başında fizik tedavi görüyor neymiş ona değişiklik olsun diye ayvalıkta ev tutacakmış fizik tedavisine orada devam ettirecekmiş. Dedim ki eyvallah ama sonuçta fzk tdvyi sen yaptırmayacaksın ee! babanın başında da annen var sen götür 10 gün kal sonrada ay sonunda bir hafta daha kal ama ben 1 ay komple yerine bakamam. Ben bunları demişken arkadaşın umrunda değilmiş olmasın bakalım

Ay ne kadar gıcık yaaaaaa ben bile uyuz oldum insanlar çok kötü gerçekten kıskanıyor demekki seni

tşk. bizde baştan asya diyorduk

Canım bu kıskançlık değil de gerçekten bencil ve düşüncesiz bir insan. Dünyada kendinden başkasını düşünmeyen bir kız.

Bence yağmur bade gayet güzel :)))

Hoş geldin canım.

allah sabır versin sana arkadaşım acayip sinir oldum ya Ne biçim insanlar var

Bencil ve düşüncesiz ...

Ya zaten benim aklımın almadığı noktada bu, bu kız sürekli nasıl izin alıyor. Bana veya bşkasına verirler mi bilemiyorum çünkü sorumluluklarım gereği ben hiç bu kadar izin almadım, denemedim de. Ameliyat oldum 2 gün sonra, daha dikişlerim dururken işe başladım ki kimse madur olmasın diye ama demek ki yapmamak lazım...

mrb bayanlarrr yeni gördm sizleri bende hep temmuz annelerini takip ediyordum ağustosu yeni gördüm ii oldu

nasip olursa doğumum 25 ağustos erkekim geliyor inş..

bundan sonra sizlerle beraberm inş.

Hoşgeldin canım ...

Canım 2. saat değerin biraz yüksek çıkmış ama diyete devam edersen sıkıntı yaşamazsın. Şeker ölçüm cihazın var mı?

bana da bana da,
ben de bu cmrt. gidicem tahliller icin

İnşallah bir sorun yaşamayacaksın tatlım

canım gecmıs olaun dıkkat et kendıne cok fazla yorulma ıstırahat et inş hwpimizin bebeişleri vaktınde gelır

hayır cnm cihazım yok...şekeri devamlı ölçmemmi gerekiyo peki?

hpşgeldin diyen arkadaşlar teşekkür ederim hoşbulduum (=

şekerden de konu açılmış bnm şekerimde 102 çıkmıştı ii dedi dr.

Evet meyve konusunda haklisin, ama canim meyve istiyor bu aralar neyse azaltayim... :)
evet bana da 3lt su ic en az dediler, artik su görmek istemiyorum. sik sik lavoboya gitmek de zor ...
Canim kendine yapabilecegin en guzel iyilik umursamamak olur... Her sey zamanla yoluna giriyor, sen merak etme. Tum is sana kalsa bile ben eminim bir sekilde dinlenebilecegin bir ortam yaratirsin yönetimle konusarak. Hem insani yoran ve zarar veren sey calismaktan cok stres... Iyi dusun her zaman basina da iyi seyler gelsin... Yani hep beraber iyi dusunelim iyi seyler olsun:)

Geçmiş olsun canım. Sen suyla aranı iyi tutmaya bak

hoşçakalın arkadaşlar..hepinize sağlıklı doğumlar diliyorum. kendimede tabii:80:

Arkadaslar Merhaba

Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz!

merhaba kızlar,,
biz 29.haftadayız. bebeğimin ağırlığı 1,545 gr. iyimi sizce.

Gayet guzel , masallah!

Gecmis olsun, iyi dinlenmeler.

Bana doktorum 28.haftaya kadar cikmasini bekleyelim demisti. Bazilarinda gebelik bebek hep asagida devam ediyormus.

Glikozun bebise etkileri... Sonuclar iyi cikmis, gozunaydin.

Evet ekledigim avatar resmi tek 3 boyutlu goruntumuz o yuzden ekledim ki arada mesaj yazarken onu da görmus olurum :)

Masallah bebise! Dogum yapmis bir arkadasim bu ultrason goruntulerinde bir cok ipucu var biz de bebek dogduktan sonra daha iyi anladik dedi, o yuzden ben de iyice bakiyorum. Sizinkinde ipuclari kime benzedigini gosteriyor?

Sakin ol canim, hic sinirlerini bozma, bu sartlarda yapilacak bir sey yok sanirim.:13:

Cok sukur, bebegin sonuclari iyiymis. Bizimkide son ultrasonda bri poz veremedi, kordonu yuzunu kapatiyordu, umarim gelecek sefere aliriz.

pardon cnm işyerindeyim ya yarım yamalak okuyorum yok kullanmadım cnm sağlık ocağından hemşireler saf zeytinyağı sür demişlerdi o inanılmaz iyi gelmişti bana ağrısı acısı oldumu uçlarına sürüyordum... tabi doğum yaptıktan sonra

sağol canım...aslında beni rahatsız eden hatta benim hissettiğim bir sancım yok ama nst de çıkıyor...o yüzden ben de hiçbişey yapmadan yatıyorum evde...veee su içiyorum bol bol...

abimin eşide öyleydi meraklanma cnm hiçbirşey olmaz son gününe kadar gelmedi bebişimiz sezeryanla aldılar en sonunda

İnş.cnm kucağına sağsalim alırsın bebişini...

Maşallah bence çok iyi

Peppermitt sen hangi hstye gidiyorsun cnm ??

tahliller icin remedy hospital'e gidicem cnm. pendik'te
doktorumun ozel muayenehanesi var

cnm gecmis olsun,
bobrek tasi fazla sorun cikarmaz ins.

masallah bebisine; kocaman olmuss

bende yanimda yatsin istiyorum ama ayni yatakta :) Bunun icin var mi onerin yoksa besikte mi yatiracaksin. Okudugum kitapta merak etmeyin bebegi ezmezsiniz beraber uyursaniz diyor ama ben cekiniyorum. Bez sepet gibi bir seylerden mi alsam diyorum...

canim evet benim kucuk yegenimde annesi ile yatti ayni yatakta. kocasini attilar gerci:))o icgudu diyordu hicbisey yapmiyorsun bebege. ki oda cok okur arastirir eder. ama ben korkuyorum. o yuzden biz bi cozum bulduk aslinda bi mekanizma var yataga monte ediliyor. bebek ayri ama bitisik ayni zamanda. italyan tasarimi. onu alicaz sanirim.

canim inan ayni evde olunca bile duyuyorsun kokuyu. gitmiyor. biran once boyatin bence. ama guzel karar vermissiniz.

bende ayni fikirdeyim. ben evliyken bile istanbulda her korktugumda gidip annemle yada babamla yatiyordum. onlar minicik ne biliyim.

merhaba kızlar geçmişi oku oku bitiremedim amma çok konuşmuşsunuz maşallah.. kızlar bugün diyete başladım şekerim kesin çıkacak çıkmadan ben diyete başlayım dedim
c.tesi günü kontrolüm var doktorumdan şeker testi isticem de daha önce yaptırmadığım için size sorayım dedim c.tesi günü aç karnına gideyim dimi doktora? birde limon götürenler varmış çok zor falan diyolar nesi zor anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…