cnm dediğini dikkate alıcam
peki tokluk derken normal tok halde ikenmi bakmam gerek yoksa glikoz tokluğundamı?
Arkadaslar Merhaba
Sakin ol canim, hic sinirlerini bozma, bu sartlarda yapilacak bir sey yok sanirim.:13:.
Babasina benziyor bence :) Belki burnu bana benziyor diyebiliriz ama geri kalan her sey babasi :)Arkadaslar Merhaba
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz!
Gayet guzel , masallah!
Gecmis olsun, iyi dinlenmeler.
Bana doktorum 28.haftaya kadar cikmasini bekleyelim demisti. Bazilarinda gebelik bebek hep asagida devam ediyormus.
Glikozun bebise etkileri... Sonuclar iyi cikmis, gozunaydin.
Masallah bebise!Dogum yapmis bir arkadasim bu ultrason goruntulerinde bir cok ipucu var biz de bebek dogduktan sonra daha iyi anladik dedi, o yuzden ben de iyice bakiyorum. Sizinkinde ipuclari kime benzedigini gosteriyor?
Sakin ol canim, hic sinirlerini bozma, bu sartlarda yapilacak bir sey yok sanirim.:13:
Cok sukur, bebegin sonuclari iyiymis. Bizimkide son ultrasonda bri poz veremedi, kordonu yuzunu kapatiyordu, umarim gelecek sefere aliriz.
o yatagi bende gordum sanirim, yatagin bir tarafi aciliyor ve annenin yatagina sabitleniyor bebegin besigi. boylelikle hem onu rahatsiz etmemis olurum hemde cok yakininda uyuyabilirim. Ama markayi hatirlamiyorumcanim evet benim kucuk yegenimde annesi ile yatti ayni yatakta. kocasini attilar gerci:))o icgudu diyordu hicbisey yapmiyorsun bebege. ki oda cok okur arastirir eder. ama ben korkuyorum. o yuzden biz bi cozum bulduk aslinda bi mekanizma var yataga monte ediliyor. bebek ayri ama bitisik ayni zamanda. italyan tasarimi. onu alicaz sanirim.
canim inan ayni evde olunca bile duyuyorsun kokuyu. gitmiyor. biran once boyatin bence. ama guzel karar vermissiniz.
bende ayni fikirdeyim. ben evliyken bile istanbulda her korktugumda gidip annemle yada babamla yatiyordum. onlar minicik ne biliyim.
merhaba kızlar geçmişi oku oku bitiremedim amma çok konuşmuşsunuz maşallah.. kızlar bugün diyete başladım şekerim kesin çıkacak çıkmadan ben diyete başlayım dedim
c.tesi günü kontrolüm var doktorumdan şeker testi isticem de daha önce yaptırmadığım için size sorayım dedim c.tesi günü aç karnına gideyim dimi doktora? birde limon götürenler varmış çok zor falan diyolar nesi zor anlamadım?
sağol asminida..... evet her kes de bir sorun cıkıyor...sürekli yatıyorum 10 günde bir banyo yapıyorum .. inşallah sağlıkla alırız bebekleirimi kucağımızageçmiş olsun öncelikle. aklına kötü şeyler getirme,hep dinlen wc dışında kalkmamaya çalış. çok zor ama kolay kolay bi bebeğe sahip olunmuyo artık günümüzde..
hepimiz inşallahcanım inşaallah bişey olmaz bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
inşallah rabbim sağlıkla kavuştursun minklerimiizi nerdeyse kendimi bildim bileli hamileyiminş bunu sağ salim alırsın kucağına ve ömür boyu yanonda olur cnm...zor işler bu hamilelik işleri...
kızlar ağustos annelerinin başka topiği varmı herhangi bi konuyla alakalı (=
tabi cnm bi sürü
ağustos annelerin topiğinin altlarında
kizlarr
ben hep normal dogum istiyordum ama dun aksam esim dedi ki, o hic istemmiyormus normal dogum;
cok zor oluyormus dedi, sen bagirirsan falan ben dayanamam , kiyamam sana diyor....
siz dogum icin ne dusunuyorsunuz;
ben tercih yapmicam, oluruna birakicam, nasil gelisirse oyle olsun
kizlarr
ben hep normal dogum istiyordum ama dun aksam esim dedi ki, o hic istemmiyormus normal dogum;
cok zor oluyormus dedi, sen bagirirsan falan ben dayanamam , kiyamam sana diyor....
bende 13 temmuzda çıkıcamBelkide ben karpuzu fazla kaçırdığım için kilo alıyorum Azaltayım bari bende
Herkese merhabalar,
Ben de geldim aranıza bir ağustos anne adayı olarak. zaman ilerledikçe endişeler arttıkça aynı şeyleri yaşayan arkadaşlarla konuşmaya çok ihtiyacı oluyormuş insanın. çok güzel paylaşımlar olmuş işler de biraz rahatladı inşallah ben de aranızdayım artık:) 26+5 haftalık hamileyim kızım olacak inşallah.
profil bilgilerine baktım ama göremedim yorumların altında görünen hafta çizelgesini nasıl yaptınız kızlar bulamıyoruuum.
Hoş geldinnnn.. O hafta çizelgesini bende bilemedim. BAnada öğretin ne olurrr
kizlarr
kizlarr
Canım ben normal doğum yaptım ayrıca eşimde girdi doğuma öyle aman aman çığlıklar olmadı
zaten sancı çektiğin dönemde yeterince agresif oluyorsun ben evdeyken eşim bana sancı gelince sakin ol hayatım nefes al ver diyordu ona bağırmıştım sen nefes al ver bana hayatım deme filan
Canım bende inatla inşallah normal olur diyordum ama araştırınca 2 sininde olumlu ve olumsuz yanları var. Biraz şans işi rahat doğum yapmak. Mesela normal doğumda artık işi şansa bırakmayıp epizyo yapıyorlar ( vajene kesi atıyorlar) ee vajendeki dikişi mi daha hijyenik koruyabilirsin yoksa karında ki mi??? sorusuna o zaman sezeryan olsun diyorum ama sonuçta dikiş var işin içinde ya yatamaz kalkamazsam sezeryandan sonra diyice o zaman normal doğurayım diyorum.
O yüzden ben artık hangisi daha rahat olacaksa ( hemen ayağa kalkabileceksem) o olsun diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?